XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért lehet este beteszem meglesem...<#kacsint>#kacsint>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most rendelnék elõször games-rõl, kiválasztottam a játékot, rámentem a checkout-ra, de nem tudom sehol kiválasztani, hogy PayPal-lal fizessek.Valahogy hozzá kell adni a PayPal fiókomat?Segítenétek?köszi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
+3 font postával nekem most nem éri meg rendelni.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
1-4 font-ért, sok fasza játék 1 fontért már vehetõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I
Gears 2 Steelbook, nem gyengén fogyott el. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak egy gyors kerdesm lenne, ha itt kint Angliaban veszek a konzolomra progit, az nem akadaly. Csak az amerikai kodolas nem megy itt europaban, igaz?
Elore is koszi
Kellemes napot (itt eleg s..r ido van)
Southampton > M3 > M25-26 > M20 > Dover > Luxemburg > Mannheim > Nürnberg > Budapest
Ez lesz a visszaútvonal, odafelé nem valószínû, hogy bármi beférne, mert egy költözéssel lesz tele az autó. 3.5 T zárható dobozos teherautó, rakodást is vállalunk ha kell. Raklap XBOX ONE-nal nem foglalkoznék inkább 😄 de szállítandó egyéb cucc jöhetne.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Gondolom stabil 31 FPS lesz.
Macccy szeretnél tittanfall-t?<#vigyor>#vigyor>
Viszont baszná meg,hogy várni kell keddig mert nem mennek a szerverek...
Elsõ nap. Patchel egy órát, nem sikerült megnézni, hagytam töltögessen.
Második nap. Acc kreálás után can't connect.
Harmadik nap. Acc kreálás után can't connect
Töröltem a 'csába.
Crytek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Forza.
Ez kb olyan mintha a közutakon csak autó versenyzõk közlekednének az úrvezetõk helyet.Tök életszerû nem!?<#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kurvára szomorú vagyok.
Alan Wake-bõl meg fogy 3 darab.
Erre nem lennék büszke.
Hát ez nem jött össze, mert mindegyik ápdétet akar
Strider - 433mb
Ryse - 2.6gb
Forza 5 - 500mb
Peeglee 2 - 1.3gb
😊
Szerencsére az összeset be lehet rakni letöltési sorba, így most szedi mindet a háttérben, én meg megyek vissza FFX 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
hétköznap nyolctól négyig kapom ezeket a hangzatos email-ocsmányságokat, fujj de nem hiányzik, hogy az elsõszámú szórakozásom is errõl szóljon....
bezártam 😄
Forza.
Viszont végre nem lesz kötelezõ fegyver baszás és agyon baszok majd mindenkit...Elraktároztam jó pár tuti cardot map hack(5),ghost squad(4) stb.
Ja ma volt 1 satchel eject pilot kill.Rámugrott és elkezdet szétszedni most már nem állok meg hanem rányomok menet közben a katapultálásra,mert így nem ugranak le és nem is számítanak rá.Ahogy eject van cloak mod fordulás jobbra és dob a satchel azt bummm<#vigyor>#vigyor>
de ezt eddig is lehetett tudni...
x1 és pc elõtt is...
Még szerencse hogy nekem csak sima okosított boxom van.<#kacsint>#kacsint>Így már 8. án is nyomhatom rajta.
Igaz X1 en Gen 5 be 40 es szinten vagyok és 72 órát játszottam,de nem lehet megunni!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
RGH szopóka max!!!<#vigyor>#vigyor>
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Úgy mint mikor egy felvett haveroddal látod hogy adott játékban mikor mennyi gamerpontot ért el.