XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de, feltétlen lassabb :) ne féljünk már leírni!
viszont van kinektugrabugra! :PPPPPP
Forza.
A hardwer erõs és gyors. Trials Fusion pedig egy cross gen játék, és az Evolution nextgen kiadása, új pályákkal, új lehetõségekkel. Nyilván nem kell spórolni a textúrákkal, gyorsabb a töltés, vannak szép új látványos effektek amik prevgenen nem voltak megoldhatóak 60 fps mellett ilyen minõségben. Namost ettõl még ez se nem crysis, se nem ryse, se nem forza szint hogy spórolni kelljen bármin is egy a prevgennél min. 10szer erõsebb és összehasonlíthatalanul többet tudó és gyorsabb hardweren.
Ezt adhatják lemezen is, mert láthatóan a letöltõs szekció nextgenen nagyon megszûnni látszik és 2-3 ezer forintos XBLA játékokat simán adnak 10ért lelkiismeret fulkdolás nélkül. Ez egy dolog én kifizetem ha az egy Trials, hisz az Evolution annyi tartalommal, annyira minõségi contentel rendelkezett hogy megér teljes árat is egy ilyen cím, ami ne feletsük el XBOX-on kezdte a pályafutását, ott lett több milliós óriási siker ( pontosabban 2011-ben túllépte a 2 milliót ).
Elvárom hogy azok a fejlesztõk akik MS gépre fejlesztettek azok egy a 360hoz képest bivaly erõs gépen ne gagyizzanak már, és nyújtság azt amitõl nextgen a nextgen egy ilyen játéknál. Ráadásul ez a peccselés az utolsó pillanatokban azt mutatja hogy kapkodtak, nem volt idõ, nem jól csináltak valamit, s azért kapok gyengébb minõséget mint a PS4en vagy PCn, mert kapkodás van. Ez engem nem érdekel, nem is érint, én is ugyan annyit fizetek érte mint PS4en más, ugyan azt várom el.
'Oda van írva hogy a 60 fps meglesz'
S ha le van írva, akor az biztos is? a felbontást sem tudták hozni aminek alapnak kell lennie egy ilyen címnél ( lásd Strider, Max pl ), akkor miért hinné azt hogy a fix 60 fpst is hozzák majd? kapkodásban nem sikerült optimalizálni és nem lesz fix, de majd peccselik biztos......... ne így legyen, legalább az fps legyen makulátlan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viszont most lecsapok a skyrim dlckre, és pc wishlistrõl törlöm is. :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennyiért még PC-re se volt soha, sehol.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hol marad a "játékélmény a fontos" filozófia? Régebben talán épp tõled is hallottam. Most itt az új gép és már a pixelszám a fontos? Hogy van ez Totti?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Canceleztem, basszák meg jól telibe a fejlesztõk, hogy ennyire balfaszok. Fosverza nem kell 10ért. Nem vagyok ideges, csak felgyújtanám õket.
Ahogy nézem viszont, xbonen is fos a frém :(( Nem volt jó választás a szószendzsin a Respawn részére/-rõl ....
Forza.
'Komolyan mondom, csak miattuk elgondolkoztam azon, hogy megveszem a Titanfallt 360-ra'
'azért elég ügyes csapat ez is. Nem irigylem õket, kemény hajtás lehetett,'
Majd ha valaki elolvasta szûrje ki a lényeget. Engem nem érdekel, Metro LLnél sem érdekelthogy disznóolban fejlesztettek és ki kellett koldulniuk a Ferrari benyáját. Hányinger. Õk szolgáltatnak, én drága pénzért veszem a legjobbat várom el, azt hogy hogy csinálják ahhoz nekem semmi közöm, de amikor az AI következetesen lefagy kompletten, mert nem teszteltk le / szartak bele az már nagyon is rám tartozik.
De teljesen igazad van, a médiának kellene elsõsorban tenni, hogy villág körtüljék a fosport mivoltát. Not the best version of Titanfall, but surprisly a good port.
Érted nem a legjobb verió, pedig lehetett volna az is ezek szerint, hisz minden esélye meg lett volna. <#ijedt>#ijedt>
Nem véletlen nem mutattak belõle semmit múlthétig. Gondolom az MSnél is rájöttek hogy ezt mutogatni nem igen szabad, mert több kárt csinálnak vele mint anélkül, de innen már nem mondhatták azt hogy cancel, vagy hogy csúsztassuk még, mert így is eleget csúszott.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Forza.
Sima VGA monitorra rá lehet kötni a gépet?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem ezért korai még a fúzió, de bízni bíznék bennük én is, vakon!
Forza.
Igen így van és ezért ÁTBASZÁS a 360 as kiadás vagyis PÉNZLEHÚZÁS.Mert X1 hez képest a 360 as élvezhetetlen fos lett.És NEM a grafika miatt!!!
Ezt egyszerûen ki se kellet volna adni 360 ra már!!!Így meg végképp nem.
Konkrétan most X1 sikerhullámon árulnak 1 kalap szart...
Respawn odadobta nesztek alapon Bluepointnak,hogy ha letudtok 360 as részrõl pénzt húzni akkor osztozunk ha nem akkor úgy is jó.Na ez látszik is a gamán és az undorító ebben pontosan az,hogy ennyire eltolták a megjelenést,hogy 360 as részt mézesmadzagozzák.Mert a csapból is ez folyt,hogy mekkora gama lett.A 360 as jónép nagy része ezért meg vakon ugrott bele...
amugy jah, így már érthetõ a no install :DDD
Forza.
Nem szeretnék sokat nyomatni vele,csak a GOW részek meg a Halo-k miatt kell,semmi live meg ilyenek nem kellenek nekem így megfelel a warezbox is.
THX
10k lezes formában, benne a season pass ( 6 jövõbeli ( 1 éven át ) DLC jogosultsággal )
Release Date: 16 April 2014
Meglepõ lenne, ha tartalomba nem hozná a bokafosós szintet, mint az Evolution, így ennyit season passal megér. Bilív. Pre order.
X1 sikerén a játék sikerét értettem mivel ott vitték mint a cukrot és érthetõ is.
Így nyugodtan kiadhatták 360 on így mert az ott elért siker miatt nagy lesz az eladás itt is legalább is elsõ idõkben...
On January 27, 2014, it was confirmed by Vince Zampella (co-founder of Respawn Entertainment) that Bluepoint Games are developing the Xbox 360 version of Respawn's Titanfall title due for release on April 8, 2014.<6>6>
Sony csapat, elsõ xbox játéka. Olyan is lett. Az install hiánya gondolom onnan jön, a megszokás....
Süt róla az,hogy az X1 sikerén akarták ezt eladni le se szarták,hogy mit adnak ki...
Viszont a hangulati játékélmény jó lenne de...
Na szóval viccc bazzzz,hogy a 6 meccsbõl 4 be mindenkinek kész volt a titanja és LE SE KÉRTE!!!!!Ott szaladgáltak és CODOS DEATHMATCHET játszottak.Én csak örültem,mert beszálltam a gépbe és szimplán eltapostam õket na de bazz ez nem az a játék így.Ott álltam az enemi mögött azt a barom tekergette a granteknek a nyakát le se szart,hogy ott áll mögötte 1 ogre....
Sajnos az 1 dolog,hogy a készítõk elbaszták,de játékos oldalról sincs meg az ami ehhez kellene.Ma megnézek még pár lasttitan meccset hátha ott csoda történik...
Next PC upgrade: 2022
Nem lehet telepíteni a lemezes verziót. Nyilván ez miatt nem lehet megvenni digitálisan se. Nevetséges.
Én olyat olvastam hogy DIGITÁLISAN nem lehet majd megvenni és letölteni, olyat nem hallottam hogy telepíteni ne lehetne.