XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyi az az idõ? 😊
dr1et és a dr2 dlcjét próbáltam, maga volt a pokol 😞(
Forza.
Nagyon élvezetes game lett csak nem szabad nekiugrani esztelenül.Pont azért mert van idõ és azt a fejlõdésre kell fordítani.Ami meg adja magát...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Méltatlanul hanyagoltam a Dead Rising 3at. Nem állt kézre, nem éreztem, nyomasztott a sok zombi, bementem olyan helyekre ahol lealáztak ilyen ninibossok...
Nem úgy mûködik... lassan fejlõdni kell és majd akkor odamenni ha már kibírja a karakter, mert nagyon sok dologben lehet fejleszteni a karaktert, ezekhez meg ilyen olyan feladatok tucatja van a térképen. Ezzel a szemlélettel már más a játék! ( hiába sosem voltam Dead Rising hardkór, eleve abbahagytam õket nagyon hamar, mert idõre ment )
Na itt nem. Van idõ, nincs idõ. Ami bámulatos az a térkép részletessége. Az utcán szó szerint hömpölyögnek a zombiagok, ami ha nem lenne elég, minden tele van objektumokkal, amiket szét lehet rombolni természetesenn ( a zombik a haláluk után nem tünnek a földrõl ( nyilván késõbb igen, de amíg ott vagyunk nem ), így elég szép tud lenni a látvány ), s minden ki van dolgozva!!!. Ez elég impresszív. Ráadásul nagyon sok épületbe is be lehet menni, ahol szintén minden apró részlet textúra, berendzés a helyén van és fel lehet fedezni a titkokat. A térkép ráadásul nagy és változatos, jármûvekkel öröm száguldozni.
Ami döbbenetes az a használható tárgyak mennyisége. Zavarba ejtõ, se ezzel együtt a zombik kinyírása nagyon változatos. Több mint 100 megabrutál és agyahalott eszközt lehet összetákolni, ha megszerezzük a leírásukat. Nem is érdemes nekikesni külön, itt tömegekben kell gondolkozni😄
Persze a sok sok minden más mellett amivel el lehet szórakozni, van a fõstory is, fõkarakterekkel, átvezetõkkel, BOSS-okkal ami igen rendben van, nagyon hangulatos.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Assassin's Creed-es, Heavy Rain-es, HALO-s? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Devices and Consumer Hardware részleg ( ebben van az Xbox is ) - 1 973 millió dollár bevétel ( 41%-os növekedés 2013hoz képest )
1.2 millió Xbox One
800 ezer Xbox 360
5.1 millió leszállított Xbox One
83.7 millió leszállított Xbox 360
De paypal most ilyet dob:
We are unable to validate your information. Please try again.
Kuponkód: Z099PLAYNWBQB
http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160
Már csináltam egy Demon's Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 2-es és egy Baldur's Gate-est :-D
Regelek még pár mail címet, van még pár kedvencem :-D
Ez sajnos ennyi, csak egy fizetõs demó. A MGSV Phantom Pain majd valamikor jövõre jön,az a fõ játék, nem ez
PSN ID.: Beegabor
Idáig amit láttam róla kép videot, mindenhól csak 1 pályát mutattak; mikor ez a feminim jumurzsdák behatol a táborba. Van más terep is?
KATT IDE!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most nyomtam Black ops 1,2-t. A graf helyén volt, de ezzel a visszaemlékezõs koreográfiával lehúzták (legalább is nálam)
Nem értem, hogy minek és miért és miért kellett akkor a GRID 2. De biztos van benne ráció, meg abban is hogy 10 milliós nextgen bázisra nem dobják ki, amire egy Forzán kívül nincs autós játék, de biztos nem lenne értelme és pl senkinek nem kell autós játék PS4re...
Csak azt tudom elképzelni hogy a Grid 2 nem hozta a számokat és ez egy tûzoltás jellegû rész amit gyorsan összeollóztak abból ami már megvan, beletették azokat a dolgokat amik kritika / közönségkedvenc és futnak még egy kört hátha jól profitál.
Akár jó is lehet ha kormánnyal nem olyan gyatra mint a Grid 2, más esetben nem túlzottan érdekel.
Kicsit szomorú vagyok emiatt a listát nézve, pláne h nagy kedvencem (R6) ennyivel rosszabbul szerepel(t) 😊
Forza.
A minden létezõ platformra megjelenõ assassin creed sorozat az elsõ, a csak kinectre készült ugrabugra a második, minden más utána messze leszakadva.