XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minden létezõ platformra megjelenõ assassin creed sorozat az elsõ, a csak kinectre készült ugrabugra a második, minden más utána messze leszakadva.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

2013.08.27. Microsoft-számlajóváírás Jóváírás Kiegyenlítve Microsoft-fiók -11 890,40 Ft HUF
na, ez lehet a váltás idõpontja, ezután nem látom h vettem volna pontot... tehát ELVBEN jó vagyok 2015 junius 1.-ig (6707ft-om maradt)
aki ekörül/után vett, az viszont igyekezzen kihasználni az akciókat 😉
Forza.
namost akkor ezt nemtudom 😞
van 1 éves határidõ is, amit nemtom mire érvényes 😞 mert ugye én a pontot már nemtom az átváltás elõtt v után váltottam át 😞(
bazdmeg MS 😞(((
Forza.
eleinte ugy volt, h 1 év alatt lejár, most uj a szabály: 2015 junius 1.-ig van idõ elkölteni
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
pedig adná magát, h ilyen játékoknál minden közös legyen - pályák, leaderboard, stb
Forza.
Pár koncepciós kép van már
Le is baszom az asszonyt,hogy nem így dekorálta a lakást...<#vigyor>#vigyor>
Jövök nemsokára csak jelenleg az agyamba küzdelem folyik az életben maradt agysejtek és a halottak között.Jelenleg silent hilliek állnak nyerésre,de adtam gyógyszeres támogatást az életben maradtaknak.Nem kellet volna az utolsó whisky ez már biztos(meg a jó pár elõtte lévõ se)...<#szomoru1>#szomoru1>
Ja és boldog nyúlt mindenkinek!

Megnyugodtam, de hogy nem 1080p az megbocsájthatalan.
Szerintetek US profilon mért nem bírok paypalal vásárolni?
Beállítottam a profilomhoz mindent megcsináltam az összeg is megvan de nem enged vásárolni mi lehet a gond?
Valaki tudna benne segíteni?
Steam: zboard25
Viszont szerintem jobb lett benne a fizika.Jópofa dolog ez a trükk dolog Ellenben igaz nem néztem,hogy lehet e állítani,de hiányolom a test súlyváltás fokozatosságot...
Én megvettem storon 4500 ft volt...Vagyis csak a fele/fõ<#vigyor>#vigyor>
ez upload studióval vágva és onedrivere feltöltve.
trials
ez meg közvetlenül dvr el mentés után YT appal feltöltve
Mivel UK profilom van, magyar bankkártyát nem tudtam hozzáadni, mert az angol (kamu) irányítószám nem egyezik a magyarral. (Próbáltam hogy a magyart írom az angolhoz, de akkor meg azt nem engedte.)
Köszi a segítséget és tanácsokat mindkettõtöknek!
gamertag: kenobita
Mondtad, hogy nem bírod letenni, hát el is hiszem. Még mindig jó nézni, remélem is hogy fejlesztik és toppon marad a cucc a BF meg CoD meg Halo cuccok mellett! Kell a Mech a világnak. ... Te is lefogadom legszívesebben Ogréval melóznál kint a telepen 😊)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Viszont most akkor PP-n keresztül akarsz bankkártyával fizetni vagy PP -n van feltöltve pénz???
Ez nem világos számomra a leírtak alapján.
Ha van bankkártyád akkor minek a PP-s fizetés.
PP fizetésnek akkor van értelme szerintem,ha nincs kártyád hiszen nincs mirõl közvetlen fizetni.
Ismerõsöm akinek nincs bank számlája ezért használ pp-t,mert bemegy bankba és befizet pénzt PP számlájára.Szerintem baromság így csinálni de ezt teszi.
Ha meg van Bank cardod,miért nem arról fizetsz?????Minek 2 közvetítõnek is "jutalékot"fizetni????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja ja...
Még erre is <#kacsint>#kacsint>
<#vigyor>#vigyor>
Pár napja már próbálkoztam, de mivel nem jött válasz ha nem gond leírom megint hogy mi a gondom.
Adott egy X360 UK account-al. Eddig rendszeresen vásároltam paypal segítségével, soha nem volt semmi gond. Pár napja viszont hiába próbálok meg bármit is letölteni "Can't authorize this purchase option...stb..." szöveggel nem enged venni semmit. Paypal-omon van pénz, bankkártyámon szintén.
Hívtam a bankomat, azt mondták minden rendben a kártyámmal, hívtam a paypalt azt mondták ott is minden okés és vásárolhatok, hívtam az Xbox support-ot (2szer is) egyik tanácsuk sem mûködött, illetve érdemi információt nem is tudtak adni.
Nem tudja valaki esetleg hogy mi lehet az oka hogy nem enged vásárolni? Illetve van valaki aki hasonló UK acc-al rendelkezik és megy Neki a vásárlás paypal-al?
Elõre is köszi a választ és bocs ha hosszú voltam.
Elõször azt hittem Android-ra is kiadták. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a minõség amit a videóban látsz az az Xbox one fele minõségét és átérezhetõségét adja kb vissza.De 3 X jobb mint amit Xbox 360 on kapsz vagy tapasztalsz.
Plusz jó párszor leírtam,hogy NEM tudok 360 as videókat csinálni,mert nincs mivel...<#kacsint>#kacsint>
Amúgy a múltkor megpróbáltam még párszor a 360 as verzát,de inkább nem erõltetem.Nem azt mondom,hogy szar de x1 hez képest az...
Akinek nincs összehasonlítási lehetõsége az nyugodtan nyomja a 360ast,mert nagy élménybe lesz része ettõl függetlenül is.
Ha nem basszák el a jövõt a készítõk akkor az biztos,hogy ez a gama odabasz minden sláger fpsnek...
És jelenleg úgy fest,hogy törõdnek vele,mert jönnek a javítgatások,teszik bele a plusz dolgokat(2vs2),jönnek az új pályák,új burned cardok stb.
4 nap 7 óra tiszta játék idõ van benne,de képtelen vagyok megunni sõt ha nem játszok 1 napot már hiányzik.