XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel Xboxon debütált a játék, minden bizonnyal MS konfon lesz a gameplay bemutató is ( a híresztelésekkel ellentétben ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak az RGH drága. 15k körül van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyenlõre a CoD volt elõször, a Crysis a 2. részben lemásolta a CoD-ot , mármint single és multi felépítést nézve.
Battlefield ugyanúgy, annyi hogy abba jármûvek is vannak, de az is teljesen megváltozott a 3. óta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
PlayStation 4 és Xbox One - minimum 8 GB, teljes feltelepítettség 47 GB
PlayStation 3: minimum 8GB ( többet fel sem tesz ), PSN verzió 17 GB
Xbox 360: 4 DVD lemez, elsõ lemez kötelezõ install 8GB
Forza.
Ha valaki így másol akkor szentélyt emelek neki, mert ez mindent kocsikáztatni fog megint.
Így kell odabaszni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID.: Beegabor
Lebeszélünk mindent...
Kifelé menet mondom nézd meg mit tud az X1 nézi a CoL-t majd mutatom a forzát és a végén na mondom ez a Titan fall.
Na erre közli ha nem gond akkor neki inkább X1 kell.Mondom bazd meg most hívot,hogy a konzol világból megrendelte titanfallal!<#vigyor>#vigyor>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
- The official name of the game is Call of Duty: Patriots.
- The setting is going back to the roots of CoD and will be set in a fictional version of The Great War (World War I).
- There will be more of a 'Fantasy' element to the game - One example we have been given is the fact that one of the main characters is from a previous CoD game, but in an alternate reality.
- The single player mode can be done via Co-Op. However, this can only be done online
- The game will only be developed for PC, PS4 and Xbox One - There is no chance of a WiiU or last-gen version.
- The release data is currently scheduled for November 14th 2014.
Van megosztás? 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont Uplayen vegyél fel friendsnek,mert nem tudok ajándékot küldeni különben!Pedig gyártottam neked 1 szép nagy gyémántot.(acsi)<#vigyor>#vigyor>
X360-ra sajna majdnem 2x ennyiért látom, pedig 1680-ért X360-ra vinném én is instant!
A grafika az valami csoda oly mértékbe látszik a törõdés az odafigyelés,hogy ezt a képi világot hozza,hogy az hihetetlen.A zenérõl nem is beszélve a legtöbbször minden játék alatt pár óra után kikapcsolom az alap zenét mert untat,na de ez nem itt szinte várom.Pedig zeneileg nem 1 nagy kunszt,de még is.Annyira a fülembe maradt,hogy leültem a szintetizátorhoz és elkezdtem zenei alapnak legyártani.Meg,hogy meglegyen a dallam.<#vigyor>#vigyor>
Tegnap alig alig tudtam abba hagyni.
"S mindjárt itt a Wolfi és a Bámuló ebek. Csak is a semmi nem jó és nincs semmi játék nextre(tm) jegyében!"
Pont tegnap számoltam össze 17 játékon vagyok túl vagy elmerülve éppen vagy csak éppen belekezdve xbox onen.
Azt hiszem ez az elmúlt 4 hónap így nem az unatkozással telt el.Mint ahogy azt itt sokan gondolnák és erõltették az agitációikat.<#vigyor>#vigyor>
Húzós hetek jönnek. Már most gyûlnek a lemaradások: Strike Suit Zero, Child of Light
S mindjárt itt a Wolfi és a Bámuló ebek. Csak is a semmi nem jó és nincs semmi játék nextre(tm) jegyében!
+ Május 9 - Bound by Flame ( ami nagy zsákbamacska )
Ebbõl meg megint itt van egy jóféle tréler ( júni 6 )
+++++ EA Sports UFC - júni 20
+ Sniper Elite 3 ( elsõ kettõ fasza volt ) - júni 27
+ GRID Autosport ( PCn kormánnyal ha jó lesz akkor bodottá ) - júni 27
+ MotoGP 14 ( szeretnék benne hinni, s majd jön a pofánszarás az olaszoktól... ) - kitalálja valaki hogy júni hányadika ?????
Mi lenne, ha dömping jönne????