XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én azt olvastam, és mondták, és nem a sarki ábc-be, hogy a GHOST motorja úgy új hogy moddolt és tettek bele dx11-et, de mondták hogy nem alapjaiban új motor, hanem csak új fícsöröket tettek bele, mint anno az Unreal 3-Unreal 3.5-nél és utólag lett az Unreal 4.
Ha a sajtó hazudik, és fals infókat közölt le akkor én is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“When we’re talking about a new engine we’re talking about upgrading significant systems within in that engine. We’re not talking about throwing it all away and saying we’re starting from the ground up. It comes down to the systems we’re augmenting and upgrading, and trying to decide what is the significance of this upgrade. So there is certainly going to be remnants here and there of our pieces of our last engine, where it was appropriate when, you know what, this doesn’t need any changing. It’s good the way it is. Because at Infinity Ward we make a really clear point to make sure we only upgrade the things that are necessary for driving the things and the gameplay experience we want to push for that project.”
Mivel új fejlesztõ csapat és ez only nextgen, és ahhozhogy only nextgen dolgokat tudjon nyilván olyan engine kell alá ami tudja, amit az elõzõ gen nem tud, tehát ezeket meg kellet írni ( mint ahogy Ghostnál is kellett a nextgen verziók esetében ). Itt viszont csak azt kell, nem kell elõzõ generácival foglalkozni ( ami amúgy meglep... egy 10 milliós vevõi bázist otthagyni ellent mond mindennek, viszont ha így lesz akkor ez nagyon dúrva system seller lehet mind a két nextgen gépre az ünnnepekre )
- A sztori 2054-ben játszódik, a világ egy (a fejlesztõk által) "globális 9/11"-nek nevezett, több nagyvárost érintõ terrortámadás-sorozatból tápászkodik fel. A támadások mögött álló terrorszervezet neve KVA.
- Teljesen új motor.
- A Call of Duty-s hagyományokkal ellentétben ezúttal egy darab irányítható hõsünk lesz, Mitchell közlegény. Õ a játék elején egyszerû tengerészgyalogos, késõbb a Jonathan Irons (õ Kevin Spacey karaktere a játékban) által irányított Atlas-hoz csatlakozik - ami pedig egy magánhadsereg.
- Mitchell hangja a mostanában sokat foglalkoztatott Troy Baker lesz (Booker - Bioshock Infinite; Delsin - InFamous Second Son). A karakter a küldetések során nem beszél, az átvezetõk alatt viszont igen.
- A single kampány missziói során tapasztalati pontokat gyûjtünk, ebbõl a magánhadseregnél rendelkezésünkre bocsátott exoskeleton-t fejleszthetjük. Az exocsontváz segítségével tudunk majd jó nagyokat ugrani, de lesz boost-dogde, falra mászás, lebegés és láthatatlanság is a lehetõségek közt.
- Többfunkciós gránátok: lesz egy "ellenfél felfedezõ" típus is, ezt elhajítva az ellenfelek pozíciójáról kapunk információt a HUD-on.
- Zeneszerzõ: Harry Gregson-Williams, a Metal Gear széria visszatérõ komponistája.
- A multiról még nem beszélnek, az egymásra lövöldözésen kívül ismét lesz (egyelõre nem részletezett) koop komponens is.
- Az Xbox platformok továbbra is egy hónapos elõnyt élveznek a DLC-k megjelenésénél.
Ilyen ez az ipar😊 ma már nagyon sok olyan autó van ami valami kóopperációval jött létre, több gyártó álltal. Attól hogy hazai Suzukit veszel az még japán. Az egész autó ugyan azzal a mentalitással és hasonló pontos gyártási folyamattal van összerakva mint ha a szigeten tennék. Tudom mert törtémetesen A gyárban dolgozok😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"the exact installation requirements for the Xbox 360 version, which will come in two disks. As we already knew you’ll need to install the first disk, and the installation size will be 7.5 gigabytes. If you don’t have a hard disk or don’t have enough space, you’ll need a 8 GB (or more) USB key with a data transfer speed superior to 15 mb/s."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID.: Beegabor
Az újdonságok egy része látható pl, új képességek a mechanikus csontvázzal és egyéb kütyükkel.
De 1 hetest még nem is láttam eddig.
Akkor ez van. Pedig vicces lett volna ellõni 14.-én. 😊
PSN ID.: Beegabor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
'A külföldön vett x1-m megadta magát, egy dobozt kellett vennem a postán, leadni a javítási igényt, 2 nap múlva jött érte a ups, újabb egy hét múlva pedig szintén a ups hozta a vadiúj cseregépet.
A teljes javítattás (csere) költsége így a párszáz forintért vett doboz ára volt '
Vagyis minden ugyan az mint a 360nál ( nekem is ezt kellett volna tennem... )
Vannak videók. Autószerelés ( ez tetszik! )
Verseny, krúzolás, belsõ külsõ.
Ami rendben van az a hangok, graf nyilván okés.
Ami nincs az a láthatóan fapados fizika, árkéd vezetési modell, ingerszegény belsõnézet.
TDU2 feelingem volt ahogy néztem, az meg nagyon nem jó😞
Skillgémeket keveslem, minden eventbe 1 volt, de azokkal nem erõltették meg magukat.
A pályák, mind a 60 igen változatos és nagyon jól össze lettek rakva. Tetszettek a pofázások is, a zenék, a látvány, a nehézség is jól jött meg. Minden a szokásos😊
Forza.
Extrém mappokra meg rá sem léptem, azt extrának adja, de hát azokhoz kevés vagyok amúgy is, de megnézegetem õket.
Challengék betegek. Minden pályán 3 extra feladat. Azzal még bõven el lehet szöszölni.
Aztán ott van a júzerpályák. Van már egy rakattal + én is nekiállok valaminek ( EVOban is csinálgattam, már van némi tapasztalat 😄 )
FMX-et is még ki kell tanulni, hogy pró trükköket tudjak csinálni.
S jöhetnek a DLCk!
Easy-hard pályák + az utolsó ( lement a credits ) : ez volt közel 6 óra
Extrémek vannak még amiket megnézek, de reményeket nem fûzök hozzájuk
Jöhetnek elõrõl a challengék és a kis senci mókusok felkutatása