XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a hw mindkét esetben gyengébb és én most csak ahoz mértem az árát... (hogy valakinek az FM5 értékesebb vagy a killzóna, az ugye pénzben nehezen kifejezhetõ, ellenben az erõsebb videokártya "mérhetõbb" és egyszerübb sorrendet találni, amit utána árazásra is át lehet vetíteni)
Forza.
Csak ha 1-2 rivju elhuzza az ilyen szemetet, akkor lehet vásárlót buknak és elagyalnak rajta - egy 3rd partinak nem érdeke kinektet eladni 😉
(forzás acsit persze tuti kinekt-onlyvá tesznek (álá FM4), akkor majd totti szépen kölcsönadja nekem az övét 😄DD )
Forza.
1 bugatti veyron na az túlárazott vagy 1 Rolex Daytona Platin na az is...
De ne nevettess,hogy 1 szánalmas konzol ami a konkurenciától 30-40 ezerrel drágább az túlárazott!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Ez szó teljes értelmében a szopatás szint benne!!!!!És biztos lesz bõségesen hasonló dolog...<#kacsint>#kacsint>
És nagyon jó lesz ha lassan elhegyjuk ezt a 6 teljesen eltérõ platformra kell kiadni egy játékot, mert ez nem normális dolog.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha nem tudom, h kinektel gyorsabb a kiszabadulás, vszeg nem érdekel, h nyomkodnom kell a kontrollert - eddig is ezt csináltam, tudod 😉)
Forza.
És még mindig túlárazott - szarabb hw, mint a ps4, árban meg azonos.
Forza.
PSN: Nyuffi89
Mindenki sír, aztán rájönnek hogy dejó lett volna. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nyilván nem kell rohanni érte, valójában nekem sincs semmi szükségem rá, mert itt van 50 játék PS3, VITA, 360, PC amihez hozzá sem nyúltam, csak az a rohadt birtoklási vágy😄, és ha már van akkor a Ryse felejthetelen élményt nyújtott pl.
De jót is fogok itt röhögni majd amikor megveszitek a kinect nélküli boxot 20000 ft al olcsóbban és rá 1 évre meg 40000-ér a kinectet amikor MS "kötelezõen" szinte minden játékba beleteszi(teteti) a kinect hiányból eredõ hátrányt.(DR3 ba itt volt a példa 5x tovább tartott a zombi fogásból kiszabadulni gombbal mint a kinect által figyelt kontroller mozgatással!!!!)Itt fog menni az anyázás miatt...Nyugodtan felírhatod,hogy ezt Én megjósoltam!!!<#vigyor>#vigyor>
na 1 lépés elõre 😊
még kb 1.5-2 év és veszünk 😊
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bár számomra is inkább a megveszem ami tetszik a választott út, de aki PONT a psn kezdetekor csöppent bele, az anyagilag elég jól tudott járni - feltéve, hogy nincs birtoklási vágya (ellentétben pl velem 😄 )
Forza.
Forza.
Nekem magyarul ezt jelentette a szöveg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
So if you're an Xbox Live Gold member, you'll be able to get free Xbox One games every month—you just won't be able to play them once you stop paying the monthly fee. In other words, Xbox One's 'Games with Gold' will work identically to Sony's PlayStation Plus program.
On Xbox 360, the Games with Gold program will work the same as it did before. Games you downloaded for free will remain on your account
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Biztosra vettem,hogy ez lesz a séma.
Eddig ment a sírás,hogy a kinect miatt drága az x1 és,hogy ez miatt szar.
Most lesz kinect nélküli és még mindig megy a sírás,hogy lehetne olcsóbb...<#vigyor>#vigyor>
Kiváncsi vagyok mennyien veszik meg ÍGY akik azt mondták,hogy na majd akkor ,ha már nem lesz kinect hozzá és olcsóbb lesz.Mind a 2 álmuk valóra vált lehet elõrendelni!!!!Szavuk nem lehet!!!!<#vigyor>#vigyor>
Kíváncsi leszek most mi lesz a következõ ürügy a nem vételre!?
(Dark ez nem személyesen neked megy csak nagy általánosságban a múltra)
És ebben tudjátok mi lesz a legjobb,hogy MS kiszór 1 valag kinect nélküli gépet,majd amikor már jó sok elfogyott elkezdi belerakni a játékokba a kinect nélküliségbõl eredõ hátrányt.És dupla áron árulhatja a kinecteket mint amennyivel most olcsóbban adja a gépet!!!Nagyon jó!!!Remélem így lesz!!!<#vigyor>#vigyor>
Xbox ONE ( kinekt nélkül ) - 399 dolláros (349 font, 399 euró)
Június Xbox 360 Gold játékok
Dark Souls
Charlie Murder
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
Június Xbox ONE Gold játékok
Max: The Cursed Brotherhood
Halo: Spartan Assault
Xbox ONE Deals with Gold
50-75 % árcsökkenés - Forza 5 & Ryse
Xbox ONE - nem kell ezentõl GOLD az APP-okhoz pl Explorer, Twiccs, oneDrive, Skype stb...
Normal módban kezdtem elõször de úgy 1-2 óra múltán észrevettem,hogy közel nem vagyok egyszer sem,hogy meghaljak😊
Hardon már tényleg az is számít harcban,hogy kire mit Castolunk és a mana/hp-t adó virágok úgy vettem észre nem is "termelõdnek(ha jól fejeztem ki magam😊" újra.Ja és a társunk sincs szintekkel elõrébb
Simán megcélozták vele az idõsebb korosztályt is.Remélem lesz folytatás ill.kiegészítõ
Easy-n kezdtem de lehet átnyomom inkább hardra ha úgy jobb.
Szóval, ha eredeti dolgokkal akarsz játszani, akkor elõször azt kellene belõni, hogy mennyit fogsz játszani. Ha sokat, akkor gyorsan fognak pörögni a játékok, ha keveset, akkor lassan. Az online felületen most hogy fut ki ez a generáció sok akció van, így fillérekért lehet játékokhoz jutni, amiket csak a bolond nem vesz meg, és kis vinyó hamar tele lesz, ha csak gyûjtöd és nem játszol velük.
Ezért a 4 vagy 250 vagy 320 kérdésre az a válasz, hogy ha sokat játszol, akkor 250est vegyél, ha keveset, akkor meg 4 gigást, és vegyél hozzá egy 320as vinyót.
A kinect nem kinect kérdésre meg az a válasz, hogy egyrészt mennyi pénzt szánsz a cuccra, illetve hogy mekkora a nappalid, van e család (feleség/gyerekek), és mennyire vagy nyitott az ugrabugra bohóckodásra. Ha van a tv elõtt 3-4 méter hely a nappaliban, és van család is, és néha nálatok van a baráti kör szilveszteri bulija vagy ilyesmi, és van is felesleges 30-50 ezred kinectre meg értelmes játékokra hozzá, akkor szerintem megéri, ha ezek közül egy vagy több is hibádzik, akkor elsõ körben nem érdemes erõltetni.
És végül milyen gép kérdés. Szerintem csak vékonyat. Ebbõl van a 360S (slim), és az 360E (elite). A slim a korábbi kiadás (nekem is az van), ezt már tudsz használtan is venni, az elite meg a legutóbbi ezt kapod a boltban most a csomagokban. Itt ugye ennyi a titok, hogy ha használtan veszed akkor S, ha boltban akkor E.
LIGHTNING RETURNS FFXIII
4500 Ft és GOLD se kell hozzá.
Deus EX: 1300, Dungeon Siege 3 szintén. Stb...
My streams: https://beam.pro/oriic
leginkább autós játékok érdekelnek na meg gta 5, dragonball
mi a típusában az E jelõlés
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Mindenkinek írtam, hogy ingyen postával vinném is, rögtön utalnék.
Mindenki visszaírt, hogy többet ér a játék, annyiért nem eladó.
Hirdetgették 1-2 hónapig mire jött egy új srác aki odaadta 4k-ért postával. A tanulság az, hogy aki alkudik de rögtön fizet annak oda kell adni. Én is úgy szoktam. Inkább odaadok valamit 500 Ft-al olcsóbban csak ne kelljen még hirdetgetnem hetekig.
Nem tudom egyesek miért ragaszkodnak betegesen a fix árhoz. Fõleg nagyobb összegû játéknál meg sem érzi az ember ha enged 5-600 Ft-ot.