XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika,város modellezés maga az Engine viszont jobbnak tünik.
Belsõ nézet szerintem nem lesz(néztem stream-et ott egyszer se váltott rá,lehet direkt mert azért egy kontrolleren csak megtalálja az ember a nézet váltást még akaratlanul is) az autók viszont nagyon törnek és végük is ha nagy az ütközés,kiég-felrobban pl.ez tetszik.
A minigame-k is talán jobbak lesznek mint GTA-ba bár szerintem fele annyi nem lesz:)
UBIsoft meg egyszerüen mindenbe belekezd,van tizenakárhány stúdiója és csak szórják ki a játékokat minden stílusban minden platformra.Megállás nélkül
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így megállja a helyét.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem szégyen szemre bekapcsolom a 360 at(ha még elindul) és végigtolom nagyon lassan a wolfensteint...<#vigyor>#vigyor>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
( 60 fps-el jó lenne )

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én élveztem. Szvsz jobb is, mint a 4.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor

Ubisoft has confirmed Far Cry 4 will be released on 18th November on PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One.
Normális ember nem foglalkozik ilyen mértékben ezekkel a dolgokkal.Miért kellene nekem azzal törõdni,hogy a tervezet koncepciókon módosítanak engem a végeredmény érdekel az meg mindig jól végzõdött.Eddig is mondtam NEM érdekel a számháború (PÉNZ,ÉRTÉK,KINÉZET,JOBB HW)ezek totálisan érdektelen kategóriák számomra és az ebbõl adódó esetleges hátrány még inkább.Viszont nem azért,mert xbox fan vagyok hanem,mert ez a konzol típus volt ami 6 éve megjelent az életembe.Ezért itt van az"ismeretségi kõr" és IGEN a KINECT számomra nélkülözhetetlen a szórakozáshoz.
Megtehetném,hogy itt legyen 1 ps 4 is mint ahogy elõzõ genben is lehetett volna ps 3om az 1 ik tartalék xbox helyett.DE MINEK???Ezzel is sokkal többet játszok mint amennyit "szabadna",de sokkal kevesebbet tudok mint amennyit szeretnék.És számomra ezzel a kõr bezárult.
Viszont 1 dolgot fejtsél ki nekem,hogy mi a jó abba,hogy elmondjátok naponta,hogy szerintetek mennyire szar konzol az xbox one.
Láttál engem 1szer is a ps 4 vagy ps 3 topikba beírni hasonló negatív hsz-t?Biztos,hogy nem...Miért?Mert NEM ÉRDEKEL hisz ez számomra nem a rivalizálásról szól!<#kacsint>#kacsint>
Nálunk ez miképp fog alakulni arra kiváncsi vagyok.Nekem nem kell Kinect mégse,annyira nem hiányzik és ha elõállnak itt is egy jóval olcsóbb árral mint a PS4 akkor sz.tem sokan elgondolkoznak majd rajta,hogy melyik a jobb vétel:)
Jön a PS Now kötelezõ online kapõcsolat, stream = császárság, könyörögnek az emberek, hogy bérelhessenek játékot online. ( bár nem tiszta hogy A gémereknek ez miért olyan jó, amikor mindent letoltak PS3on ami érdekelte õket, de ez legyen Xakta )
Szóval az MS vázolt egy helyzetet ami online rendszerre épült volna. Sony nem tette ( nyilván direkt ), így eldõlt a dolog hamar, hisz manapság nincs egyszerûbb dolog mint valami ellen hypot kelteni. Nekem ebbõl mi hátrányom született? semmi. Nem megjelenés után fejtették vissza a rendszert, hanem ki sem építették.
Azt hogy APPokhoz nem kell gold, az nekem miért rossz? igazából tök mindegy, mert mindig van goldom. ( PS4en is kell fizetni onlájnért, pedig a Sony nem szokta a híveit arconköpni ugye )
Egyenlõre ez az idióta cég a nextgen start óta jobban, gyorsabban a kedvemre tesz és kiszolgál, mint ahogy a Sony teszi a táborával.
meg hát most már Totti is látja, hogy:
>>>> a PC ellen kell menni látványba, ami nyilván így sem lesz meg egy 200+ ezres PCvel szemben
az egyetlen elõnye lenne XOne-nak az X360-nal szemben
ha lenne, de nincs
még
igen okos döntés volt tehát minden vásárlótól 2 kilót elkölteni vmire
ami jó sokáig nem tudja még az egyetlen versenyelõnyét a prev. gen-hez képest <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Amúgy az elsõ sport játék amit qrvára meg akarok venni!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Michael Madsen minden mikro részecskéjét gyûlölöm, jó tudni, hogy a hangja benne van, így még távolabbra napoltam a beszerzését.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.