XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jogos ezt nem vitatom.Ráadás a modern kori világ ugye.Másoltak,tény.Egyedi ötlet eddig a Hack,ezt tudjuk más még jöhet hozzá.Sztorit,hangulatot még meglátjuk.
Grafika,város modellezés maga az Engine viszont jobbnak tünik.

Belsõ nézet szerintem nem lesz(néztem stream-et ott egyszer se váltott rá,lehet direkt mert azért egy kontrolleren csak megtalálja az ember a nézet váltást még akaratlanul is) az autók viszont nagyon törnek és végük is ha nagy az ütközés,kiég-felrobban pl.ez tetszik.
A minigame-k is talán jobbak lesznek mint GTA-ba bár szerintem fele annyi nem lesz:)
UBIsoft meg egyszerüen mindenbe belekezd,van tizenakárhány stúdiója és csak szórják ki a játékokat minden stílusban minden platformra.Megállás nélkül
Totti5
Város, autók, sandbox elemek, dinamikusan változó dolgok. Autókázás is hajaz rá ( omg van belsõ nézet! ), grafikai elemek is pl éjszaka/esõ-aszfalt-fényszórók, tenger-hajókázás, vihar stb stb... egybõl a GTA5 ugrik be ezekrõl, mint ha csak azt látnám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Tisztességesen lemásoltak egy random sandbox játékot. :D
Így megállja a helyét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem tudom mire gondoltál csak azt látom amit írtál"tisztességesen lemásolták a GTA5öt"
Totti5
Nem a 3 szereplõre gondoltam... és nem is 1:1ben.

Azért nem teljesen.GTA5-ben 3 szereplõt irányíthattunk kedvünkre.Ez egy hatalmas nagy különbség.Persze ettõl függetlenül már alig bírom kivárni ezt a 10 napot:D
Totti5
Kezdem hinni hogy ezek tisztességesen lemásolták a GTA5öt + beletették ezt a hekkelési rendszert. Ha ez így megvalósul, akkor nagyot durranthat.

Harlekin
Mi a faszt csinálok 27-ig!?
Szerintem szégyen szemre bekapcsolom a 360 at(ha még elindul) és végigtolom nagyon lassan a wolfensteint...<#vigyor>
arty
na EZ jó volt :))

Forza.

DarkSector
Buy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
http://www.youtube.com/v/1hpU_Neg1KA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

arty
nanee :) ez tényleg elég meredek.

Forza.

Totti5
Kissé meredek pletyi : Halo: The Master Chief Collection' coming to Xbox One this year, collects 'Halos 1-4'

( 60 fps-el jó lenne )

Totti5

arty
csak sandboxot ne :(

Forza.

Totti5

Totti5
Magyar TVspot
http://www.youtube.com/v/0_nAlJSTK8o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Renjike
Megjelenési dátum = Xbox one 4 me . :D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Halo 5: Guardians : 60 fps, dedikált szerverek. Nincs megerõsítve de esélyes egy sandbox szerû nyitott világ is.

DarkSector
Nem tudtam miért csak az LO-nak van árnyéka. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Halo 5 2015 vége s akkor gondolom Geow is és talán Forza6. Idén akkor Qvantum és Forza Horizon + Halo 2 annyversary, hisz valami biztos lesz. Tisztul a kép :)

Botond
PC-n megvan az összesdlcs kiadás, de még nem jutottam messzire benne idõhiány miatt. :(
davidka003
Én is. Ingyen jó az.
Én élveztem. Szvsz jobb is, mint a 4.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Tényleg az SR3 van ma ingyen, má' tõtikézem is.
Muttley
kapásból ez a kép ugrott be
ez most vicc??

Just do it :)

Seth
Talán majd holnap. Rage is jó nagy volt. Az IdTech5 motor sajátosság , ugye a hiperszuper(köh-köh) megatextúra :)

PSN ID.: Beegabor

Új Wolf milyen? Próbáltad? Az a 4 lemez meg 30GB elég vicc kategória.
DarkSector

arty
:DDD

Forza.

Renjike
és tényleg :DDDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Dante a DMC 6-ból? :D

Seth
WTF, ki ez a strici ? :)

Totti5

Seth
A Himalája lesz a helyszín, jól tudom ?

Totti5
Még egy kispályás FPS idénre.

Ubisoft has confirmed Far Cry 4 will be released on 18th November on PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One.

Seth
Úú, a legvége erõs spoiler :)

Várós

Botond
<#eljen>
Totti5
Hûûûûha!!!
http://www.youtube.com/v/Vv7Kp49NRnw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Harlekin
Nem!
Normális ember nem foglalkozik ilyen mértékben ezekkel a dolgokkal.Miért kellene nekem azzal törõdni,hogy a tervezet koncepciókon módosítanak engem a végeredmény érdekel az meg mindig jól végzõdött.Eddig is mondtam NEM érdekel a számháború (PÉNZ,ÉRTÉK,KINÉZET,JOBB HW)ezek totálisan érdektelen kategóriák számomra és az ebbõl adódó esetleges hátrány még inkább.Viszont nem azért,mert xbox fan vagyok hanem,mert ez a konzol típus volt ami 6 éve megjelent az életembe.Ezért itt van az"ismeretségi kõr" és IGEN a KINECT számomra nélkülözhetetlen a szórakozáshoz.
Megtehetném,hogy itt legyen 1 ps 4 is mint ahogy elõzõ genben is lehetett volna ps 3om az 1 ik tartalék xbox helyett.DE MINEK???Ezzel is sokkal többet játszok mint amennyit "szabadna",de sokkal kevesebbet tudok mint amennyit szeretnék.És számomra ezzel a kõr bezárult.
Viszont 1 dolgot fejtsél ki nekem,hogy mi a jó abba,hogy elmondjátok naponta,hogy szerintetek mennyire szar konzol az xbox one.
Láttál engem 1szer is a ps 4 vagy ps 3 topikba beírni hasonló negatív hsz-t?Biztos,hogy nem...Miért?Mert NEM ÉRDEKEL hisz ez számomra nem a rivalizálásról szól!<#kacsint>
Kanadában,Ausztráliában a Kinekt nélküli X.One olcsóbb mint a PS4 úgy 12 e.ft-al.
Nálunk ez miképp fog alakulni arra kiváncsi vagyok.Nekem nem kell Kinect mégse,annyira nem hiányzik és ha elõállnak itt is egy jóval olcsóbb árral mint a PS4 akkor sz.tem sokan elgondolkoznak majd rajta,hogy melyik a jobb vétel:)
Totti5
Csak súgom, hogy a nextgen címek inkább a 200 ezres PChez vannak közel, a prevgen címek meg olyanok ami. Nincs velük gond, de a nextgen verzik SOKKAL szebbek, jobbak, többet tudnak. 10 éves vas nagyon szépen muzsikál ma is, pl utoljára a Splinter Cellt, Max Payne 3at játszottam rajtuk és brútál graf élmény volt mindegyik 2013ban is!, de túlmisztifikálni nem kell most hogy itt vannak a nextgen gépek is. Nagyon nagy az ugrás, nagyon látványos az eltérés a multiplatok közt. Még egy Trialsnál is.

Totti5
Ebben nekem mi is rossz?

Jön a PS Now kötelezõ online kapõcsolat, stream = császárság, könyörögnek az emberek, hogy bérelhessenek játékot online. ( bár nem tiszta hogy A gémereknek ez miért olyan jó, amikor mindent letoltak PS3on ami érdekelte õket, de ez legyen Xakta )

Szóval az MS vázolt egy helyzetet ami online rendszerre épült volna. Sony nem tette ( nyilván direkt ), így eldõlt a dolog hamar, hisz manapság nincs egyszerûbb dolog mint valami ellen hypot kelteni. Nekem ebbõl mi hátrányom született? semmi. Nem megjelenés után fejtették vissza a rendszert, hanem ki sem építették.

Azt hogy APPokhoz nem kell gold, az nekem miért rossz? igazából tök mindegy, mert mindig van goldom. ( PS4en is kell fizetni onlájnért, pedig a Sony nem szokta a híveit arconköpni ugye )

Egyenlõre ez az idióta cég a nextgen start óta jobban, gyorsabban a kedvemre tesz és kiszolgál, mint ahogy a Sony teszi a táborával.

Normális ember elmegy azt vesz ps4-et, nem szarozik ilyen idióta céggel. Állandó online! Ja, mégse! Kötelezõ Kinect! Ja, mégse! Appok csak Gold elõfizetéssel! Ja, mégse! Úgykell aki ONE-t vásárol.
Muttley
biztosan poénból veszik ki a Kinect-et, mert veszik mint a cukrot :)
meg hát most már Totti is látja, hogy:
>>>> a PC ellen kell menni látványba, ami nyilván így sem lesz meg egy 200+ ezres PCvel szemben
az egyetlen elõnye lenne XOne-nak az X360-nal szemben
ha lenne, de nincs
még

igen okos döntés volt tehát minden vásárlótól 2 kilót elkölteni vmire
ami jó sokáig nem tudja még az egyetlen versenyelõnyét a prev. gen-hez képest <#nevetes1>

Just do it :)

Tinman
Az a 2 ujjas fekvõ nem is annyira nehéz ám... jobb kéz 2 ujj, bal 2 kéz ujj lazán megcsinálok belõle 20-at. Ha megerõsíted annyira a kezed, hogy megy az 1 kezes fekvõ, onnantól a 2 ujjas sem lesz gond.

Amúgy az elsõ sport játék amit qrvára meg akarok venni!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Majd egyben... nem ülök fel a szopórollerre.

Michael Madsen minden mikro részecskéjét gyûlölöm, jó tudni, hogy a hangja benne van, így még távolabbra napoltam a beszerzését.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyre jobban érzem, hogy hiba pénzt adni Walking Dead második évadáért. A legújabb harmadik részben már szinte alig kell pöcköltetni a kontrollert. A történet jó, de ez nem játék, hanem inkább játék-filmecske. Az acsikat meg bár megadja, de beragadt 200/200G-nél, érthetetlen, én ilyet még soha nem láttam mióta x360 gépem van. Xbox.com is 200/200G, noha 300-nak kellene lennie. Az egyetlen érdem Michael Madsen hangja, akirõl én eddig azt hittem, hogy egy mondatot sem képes folyamatosan elmondani. Bár lehet ezt is szavanként vették fel. Ez így nem éri meg a 990 pénzt sajna.
DarkSector
Kicsit rajzfilmes de tetszik egyre jobban.

Totti5
Megjöttek az acsik!

http://www.youtube.com/v/zm7EAVSt8yA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
http://www.youtube.com/v/oKzQ_i9T3wM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB