XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádom ezeket a hszeket!
De a megnyugtatásodra mondom semmi összefüggés a 2 dolognak egymáshoz mármint amire TE gondolsz!!!!!
Ismét elmondom semmi változás nem lehet ezen amit most oda feltöltöttek!!!!
Próbáld ezt megemészteni!!!<#vigyor>#vigyor>
- annyit szívtam régebben az utolsó napon, h ma akartam megcsinálni... erre melóban hagytam minden papírt 😞(
- kapja be minden csomagos-leveles-csekkes, nem elég a sok hülye utolsó napon adót beadó?! 😞((( 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Nem értem azokat akik az utolsó napra hagyják.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem is itt áll 912 gigányi 360 as game ami már nagy valószínûséggel soha nem kerül használatra...Elfér...igen...Másnak lehet hogy jó lesz...Igen.Mert jelenleg is maxon szedik tõlem...<#kacsint>#kacsint>
egy az egyben lemásolt adaton mi az ami más lehet a késõbbiekben?????<#kacsint>#kacsint>
Azt röhögném, hogy ha ahhoz majd nem is lenne jó ez az ISO.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
na, ez volt az - viszont rosszul emlékeztem, ez nincs ps4-re, de még kb semmire se - only early access 😞
Forza.
Köv hónapban meg ingyen lesz Live-on. 😄
Valamit csinálni kéne a kereskedõkkel. Csak ugye õk legalább fizetnek 2k-t egy évre.
Persze maga az Xbox One még nincs feltörve de tárolni lehet a PC-n a jelenleg teljesen felesleges ISO fájlokat...
Nem, ha NESt akarok bámulni, betolom a NESt. 2014ben UbiArt Framework-öt akarok bámulni 120 centin FULLHDban a 2Ds játékokban.
Nem!
Igen!
Befejeztem a bosszankodást 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az jol nézett ki, rambo karakterrel is lehetett menni, pályát rombolni, stb
Forza.
Hát nem😊
De van is gépigény mondjuk sz.val várjunk csak azzal a nagy örömmel PC-re😄D
Neked X1-ra nyugodtság van.Csak meg kell venned és azt tudod,hogy 30fps alá nem fog menni
van fizika, robbanások, nagy forgalom, elég folyékony animáció... bevallom eddig nem érdekelt túlságosan a játék, de kezd tetszeni. valami jó nappali, ótós gémpléj tudna végleg meggyõzni 😉
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem érdekük kiadni 360-ra.
Grafika,város modellezés maga az Engine viszont jobbnak tünik.
Belsõ nézet szerintem nem lesz(néztem stream-et ott egyszer se váltott rá,lehet direkt mert azért egy kontrolleren csak megtalálja az ember a nézet váltást még akaratlanul is) az autók viszont nagyon törnek és végük is ha nagy az ütközés,kiég-felrobban pl.ez tetszik.
A minigame-k is talán jobbak lesznek mint GTA-ba bár szerintem fele annyi nem lesz😊
UBIsoft meg egyszerüen mindenbe belekezd,van tizenakárhány stúdiója és csak szórják ki a játékokat minden stílusban minden platformra.Megállás nélkül