XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: Nyuffi89
Az tényleg szar lenne ha kihalna. Gyakorlatilag PH-n is ez van, hogy a 360 topicba senki nem ír, a One topic meg tele van idegennel.
+1 = Minden XBOX, XBOX 360 és XBOX ONE téma ITT legyen!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jaa szavazás van?:D
+1
A topik cím akkor se jó.Mi lesz ha jön majd újabb Xbox azt is oda plusszoljátok?Szerintem legyen:XBOX Generációk
+1 = Minden XBOX, XBOX 360 és XBOX ONE téma ITT legyen!
-1 = Itt ne legyen XBOX ONE téma!
Az én szavazatom ennek tükrében:
+1
A szavazás szvsz HÉTFÕ ESTE 20:00-ig menjen :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az XboxOne-t címbe semmi esetre se tettem volna be mondjuk.Arra harapnak:D
Totti hagyd a faszba az egészet indíts 1 új topikot.Ez meg maradjon meg a semmire vagy arra,hogy pl akyyy 4 havonta beírjon.<#vigyor>#vigyor>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hétfõig döntesek, aztán lesz ami lesz. Ha marad csak 360 akkor én lépek, ha marad minden ami most akkor a jövõben ez a téma instant törlés és csak az Xbox és csak a játékok, meg minden más ahogy eddig is.
van már xbox one topik. én itt nem akarok másik generációt. elég lenne ez 360 topiknak.
vagy ennyire lusták már az emberek, hogy másik topikba "költözzenek" ? hmm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valakinek nem lesz occsóért eladó gépe jövõ hónapban? Akár fat is, csak netre felmehessek vele.
My streams: https://beam.pro/oriic
Tegnap elkezdtem nézegetni a dolgokat dashon és örömködve vettem észre,hogy lett 1 új felület ami tukmálja rád az ingyenes gold tartalmakat.Nem máshol kell megtudni meg keresgélni a storon belül hanem konkrétan közlik veled,hogy nesze itt van.
A másik aminek nagyon örülök amit Tyrant mondot,hogy VÉGRE lesz a storon pre order lehetõség.Titkon remélem ezzel együtt lesz olcsóság is.Teszem azt ha 2-3 hónappal elõtte megveszem és kifizetem a játékot elengednek pár zõldhasut...De nem vagyok telhetetlen nekem már ez is nagyon jó,hogy simán elõre lehet tervezni és mire fáradtan a munkából hazaesek a 40-50 giga ott figyel a vinyón és csak nyomhatom.Nem akkor kell még nekiállnom megvenni és töltögetni...
Hogy ontopik legyek:
Ide nem illõ képeket kérném mellõzni, #148895 . Töröltem a hszt.
Viszont elnézést ha a stílus téged megbántott!<#kacsint>#kacsint>
100 perced van, amit maximum 6 hónap alatt tudsz felhasználni. Aki ezt nem érti, az nem kicsit illiterált.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ezt vajon az XO megvetelekor kaptam ? :)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyszerû és jó.
Közben tegnap este meglett, addig le se feküdtem, Gears of War 2 insane-en. :D
Úgyhogy már csak a 3. rész hiányzik illetve a judgment.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondoltam, hogy nagy lesz a felháborodás, de hogy ilyen pökhendi lázárjánosi stílust vesz fel Harli, azt nem. Megmondom õszintén, kicsit csalódtam benned, de no problem, mert te vagy az igazi faszagyerek, és leszarod.
Szóval legyen a topik neve Xbox, és a probléma megoldva.
Csak tipp lehet hülyeség:)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy sarga ledes ps3-am, 2 jatekkal! Elcserelnem kinectre! :D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Pl: Xbox
Mindegy, majd ti eldöntitek, hisze nem rajtam múlik én csak törlöm a nem ide illõ dolgokat ( ami kb konvergál a 0ához manapság, és ez jó! )
Nademost, kezdõdik a Foci VB!!!
Élj a tejhatalmaddal legyen mától a neve!
xbox 360+ XO topik Testudo hermanni kedvelõknek!<#vigyor0>#vigyor0>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Koszonom szepen, rendelem! :)
Max xbox 360 színe,xbox 360 mérete,hogy használd fektetve v állítva,kábeles kontroller vagy vezeték nélküli és itt kimerült minden lényeges pontot érintõ téma az xbox 360 ról!
De mivel Én leszarom más véleményét segítek!
Vegyed ezt és boldogság lesz számodra...