176857

-
Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez az android5 mekkora kurvajóság nemigaz...eddig is imádtam a nexus5-öm, de mostantól hivatalosan is a legjobb telefonom evör
-
Első három kép tökéletes példa a "crushed blackre", ami boxnál mai napig probléma.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.14. 20:30:36 -
Dragon Age 3
Lenyomtam a prológot.
Nagyon rendben van ez. Nagyon szép. Felületek, anyagok, textúrák tű élesek. Effektparádé a köbön és semmi lassulás nem érezhető akármilyen harcok vannak. Most hogy 29 vagy 28 fps foglamam sincs, majd a DF kiszámolja, de ez szerintem stabil 30, ha meg nem és 20 fps akkor ez van én nem érzékeltem semmit belőle. Átvezetőkben tud leesni a frém, gondolom itt a DOF és társai öli meg a dolgot többször, de ez meg kit érdekel. Aki azt felsselte tegnap hogy ez 360 szint az orvosi eset :) Nagyon-nagyon szép! Nextgen. A legszebb részei egyértelműen a tájak, környezet ami hatalmas lesz, de nagyon részletes és látványos minden, rengeteg shéder, effekt éles textúrák. Frosbite, erre a genre készült, most olyan aminek lennie kell.
( 360ra jön ez? borzalmas lesz most mondom, de emiatt nem kell gent váltani, még ráér! mert csak egy multigen cím )
Amit szana szét lehetne szedni az az animációk, mert az AC után gyönge, de amúgy önmagában ezzel sincs gond. Egyátalán nem rossz, csak olyan RPG-s. Persze nem is várom el hogy minden kb perfekt legyen mint a Unityben. Nade ez nem AC, szóval kár ahhoz mérni. Majd a Witcher 3hoz.
Hogy a játék milyen fogalmam sincs. RPG felületesen nézve minden benne van. 100+ órás stuff szóva... HUD testre szabható teljesen, irányítás rendben van. Ugye bármikor meg lehet állítani a csatákat és frémenként tolni neki, kamerát szabadon lehet bezúmolni, forgatni, szóval a túrista mód ilyen módon ebben is benne van. Rettentő szép az effekt parádé megállítva lehet bámészkodni rendesen. Zene nagyon jó. Prológ után én lettem a kiválasztott megint és jöhet a nagy kaland, a világ megmentése. Lenne még 5 órám rá h próbáljam, de egyrészt láttam amit akartam, másrészt emellett mást nem lenne értelme tolni. Karácsony környékén ha kint -10 fok és hó akkor berántom és kandalló mellett nyugiba, "téli szünetben a munkahelye messze elkerülve lesz rá 2 hetem" forró teát kortyolgatva nyomatom majd :)
-
Köszönöm,meg is csiptem :) -
Ha lenne egy csepp eszük, csak walletből lehetne fizetni. Walletet tölteni viszobt bárhogy lehetne. Kártyáról, paypalról, giftből, akárhonnan. -
Az a baj hogy csak az első. -
Én ennek csak örülök!
Volt már, h véletlen nem a walletból költöttem, ill olyan is h melóban nem vásároltam meg, hazaérve meg elfelejtettem... :) -
The Walking Dead: Season Two episode 1 ingyenes Live-on.
Nem tudom volt-e már. -
Pedig szerintem ez nem one specifikus. Azt nemtudom mióta megy, de megy :) -
régesrégen voltak pontok, már nincsenek, MS konvertálta, s az xbox accomra került a pénz, most is ott van:
és ebből (eddig?) csak xbox360on tudtam költeni, xbox.com-on - böngészőből - nem, ott a hitelkariról szedte a pénzt csak és kizárólag :( -
Valamit félreértesz. Itt nincs pont. Sehol. Dollárt veszel. Dollárt töltesz fel a walletbe. -
Én ezt borítékolom hogy szar lesz NE várd!Most jött el az időd!!!
-
Persze még az nap este megjött reggel fizettem ki ugye akkor usa éjszaka volt így ahogy reggel lett náluk küldte a kódot.
-
lehet, h a pontokból konvertált pénz az MS szerint másfajta pénz... el tudom képzelni ettől a kretén bandától :) -
-
Valójában ez mindvégig működött :D -
na, végre lehet account pénzel weben vásárolni? ideje volt :) -
nekem pl egy cod végigtolásra pont jó lenne ilyen lehetőség :) -
Vajon mennyiért tudnám eladni most az 5 éves boxomat az összes játékommal együtt? (kb 10 db) -
Ja. Bezzeg :( -
Kódot minek postáznának? :) -
Harlekin:
Ebayes vásárláskor már megkaptad a kódot? Vagy meg kell várni mire kipostázzák?
Megvenném digitálisan,de sajnos M.o-n mindenhol banki utalás megérkezése után küldené a kódot,én meg hétvégén szeretnék vele játszani,még a gta előtt :) -
Egyre gyengébbek a játékok, bezzeg 10 éve! Ja meg a hype. Már az FC 4 is agyon hypolt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.14. 18:21:55 -
És még hazudsz is? -
Skyline #154739 Neeeem...Gyertyát vettem és gyászollak... 
-
Nah, töltöm a gtav-t, hogy legyen időm még négyszer megtenni mire megjelenik 
És még 1 játékra maradt helyem szűkösen, és ennyi volt 500 giga. 1 hónap. -
Nem is vettél most gyors a sarki abc-ben 2 rekesz pezsgőt mi? :D -
Na azt hiszem AC pihen, addig amíg nem javítják ezt a trágyalét. Prevgenen nem volt ekkora fosfrémem játék közben
-
Skyline #154735 Még csak az kéne!! Nagy kár lenne érted!!!!
-
Igen akartam mondani ezzel hogy nehogy megvedd , mert egy hulladék lett a FC4.
Komolyan kezd elmenni az életkedvem.
Most még decemberben azt tudjam meg hogy elcseszik az Uncharted 4-et és feladom a játék-hobby-mat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 17:43:33 -
Tovább gyűrűzik a nincsmiveljátszani_amivanazisszar problémakör :(( -
-
FC 4 tesztek:
Eurogamer – 8
Videogamer – 8
Joystiq – 4.5/5
Destructoid – 9
IGN – review in progress
Gamespot – review in progress
The Guardian – 5/5
CVG – 9
GamesRadar – 4/5
Metro – 9
GodisaGeek – 9
GamesVillage [Italian] – 8.7
XGN [Dutch] – 8
IGN Germany – 8.3
Eurogamer Spain – 9 -
Oks lehet nincs teljesen egyensúlyban, de egyiket se szabadna. -
Nem neked akartam :) -
Zavarodott #154728 Csak reagáltam mi fér bele 1 napba... ;) -
Semmi köze a oettőnek egymáshoz. A steam profil eladásával a valve és közötted fennálló egyezséget szegsz meg. Aka szerződést szegsz. Ez még nem büntetőjogi kategória. A játék bérbe adása erősen az. -
Hivatalosan nem, ahogy steam profilt sem lehet eladni. Mégis.... -
Az a helyzet, hogy játékot nem adhatsz bérbe, vagy kölcsön, pénzért. Nem a te tulajdonod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 16:39:22 -
Jogos na erre télleg fasza. :D
Mi is csinálhatnánk ilyet, nem is kéne mondjuk PS4-en primary-ként átadni a profilt, elég lenne csak simán, és utána meg szépen csak akkor tudna játszani, amikor te nem vagy fent.
Ilyen árak mellett be lehet keresni, de akkor inkább kifizetek valakivel felesbe 3 napi összeget és végleg legyen a miénk.Mondjuk ha valakinek bérbe adnám, nekem napi 100 is elég lenne, és kicsi vissza is jöne akkor, ahogy én régen mondtam hogy ha megnéznék valamit, mástól és nem végleg kell -2 napért fizettem volna egy kis összeget.