176617
banner
  • Zavarodott
    Attól még ez az érv a dobozos mellett szól. Hátha kell valakinek majd egy használt papírzsebkendő... ;)
    Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.11.14. 16:34:05
  • Zavarodott
    Mondjuk egy Call of Duty kampány belefér... ;)
  • TDC Geronimo
    Amúgy DAhoz lesz day 1 patch, amiben javítva lesz az akadozó átvezetők.
  • Moby
    Leírom, hátha valakit érdekel:
    Csinálsz egy amazon fiókot, megadsz valós usa címet (internetről kinézed), lehetőleg 0 taxos államból (alaszka, florida, stb), bereggeled a kártyád. Eddig sima liba.
    Megveszed az xbox giftcardot az amazonon. Kiválasztod a szükséges értéket, és az online game code-ot. Kifizeted. A kódot emailben, és az amazonos fiókodban is megkapod.
    Bemész a microsoft commerce oldalára az xboxos fiókoddal, és a profilod alatti legördülőben kiválasztod az us fiókod. Ott a fizetési lehetőségeknél alul van egy "ajándékkártya beváltása" című link, ami rögtön a kódbeviteli oldalra navigál, ott beadod az amazontól kapott kódot, ami egyből fel is töltődik az usa fiókod valletjére.
    Ezzel már bátran lehet fizetni az usa sztórban, akkor is az előbbiekben feltötött ms wallettal fog fizetni, ha amúgy tartozik kártya az accounthoz, szóval semmi csiribúcsiribá nem kell.
  • Moby
    KB 8 forinttal szarabbul váltja a dollárt a bank, olyan 15 körül 14892Ft-ot vont így. Tehát alig rosszabb mint a direkt vásárlás, és jobb, mint a paypalos.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 15:00:07
  • Moby
    Nah, megvettem a gtav-t, amazonos giftcarddal. Tökéletesen működik az eljárás.

/és full webről ment az egész folyamat.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 14:47:54
  • TDC Geronimo
    Én human maget fogok. Elfeket is diszkriminálják a játékba mindenhol olvastam :(
  • Moby
    Hát én egy elf suncit generáltam, a jobbik fajtából :D
  • Kongy
    PFF. Lehet én is inkább bérbe adom a PS4-emet, mert mindenki csak trollkodik velem, de megvenni egyik se akarja....
  • DarkSector
    Xbox One játék bérelhető 1 nap 2500ft. Jatekaim.hu-n.

A hülyének is megéri! :D
  • Kongy
    DA1-ben ember harcos voltam, azzal jól elvoltam, itt nem tudom mi a választék :D

Igen, azt vágom, úgyhogy nem is foglalkozok már a trial kérdéssel..
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 14:00:40
  • barmi
    ja, nem ! Ha Te is előfizetsz akkor sajnos nem játszhatsz egyből mert hiába van már letöltve a gépedre a pre cucc le fogja szedni az egészet újra és csak utána indíthatod a trialt . :\
  • DarkSector
    Hibáztattam én bárkit ezért közületek? :D
  • barmi
    Én tegnap toltam vele kicsit, de szerintem a lehető legszarabb karaktert választottam (törp), annyira nem volt húúdeqrvajóóóez fíling, de azért el lehet lenni vele 100+ órát simán.

Aki képbenvan DAI-ban ajánlhatna valami f@sza karaktert mert fingom sincs melyik lenne a legjobb választás.
  • Kongy
    Ja, akkor értem. Mindegy, nem halok bele, ha nem próbálhatom ki most azonnal.. Az az igazság, hogy engem nem ért el a hype, mert alig néztem belőle videókat. Talán tavaly nyáron láttam belőle gameplayt :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 13:43:49
  • barmi
    Csak az élhet ezzel a lehetőséggel aki az EAA-t vette. Ezek szerint nem Te hanem Moby az előfizető. Viszont ha Te is előfizetsz egy hónapra máris indulhat a trial.
  • Kongy
    Na magyar locationnel is Bundle only-t, meg only with EA Access-t ír. Úgy tűnik nekem nem lehet trialozni (Y)
  • Kongy
    :DDD Ha 5 percet kipróbálom, akkor meg tudom majd mondani, hogy kell-e. DA 1-2-t végigvittem, és szerettem.
  • Moby
    Akkor nem értem.
    Pedig jó lenne, mert szerintem KELL ez neked, tudnánk tolni koopban
    KELL

NEKED

:DDD
  • Kongy
    Majd mindjárt kipróbálom, de amúgy meg van EAA-m, mert PVZ meg BF4 megy, multiban is.
  • n000rbi
    Nekem ezt miért mondod? Tudom jól, hogy ott van. Én arról beszélek, hogy miért kell Vault-ba menni, aztán még szűrnöm is All games-re, hogy lássam a trialt. Baromság.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.14. 12:39:55
  • Moby
    Menj át hungaryba, és nézd csak meg úgy is
  • Moby
    Nadeeeeee VAN eaa-d

/HACSAK nem került már arra is régiózár, mert az én ugye magyar sztóron vettem meg
  • Kongy
    Nálam a drága EAA azt írja ki, hogy BUNDLE ONLY, illetve, hogy ONLY WITH EA ACCESS... :D Aztán meg baszhatom magamat.
  • Moby
    Amúgy most nálad így, hogy lentvan a teljes, és rányomsz az eaa vaultban a trialra, mi történik?
  • Moby
    Ha bocsánatot kérek az ms-től a hibámért levélben, és százszor leírom, hogy sohatöbbénempreordereleksemmit, az megoldja?
  • Kongy
    Lehet amúgy, hogy nem kellett volna preorderelned. Lefogadom az zavar bele... agyfasz ez a "nextgen"....
  • Moby
    Ha az ottani nem ugyanaz, mint a preorderes, akkor miért írta felül a preorderest?
    Bár az kérdés akkor is, ha az a válasz, hogy nem ugyanaz :D
  • orichalcos
    Na este bediliztem és megvettem Dragon Age-t. Első DA játékom lesz.
  • Harlekin
    Nem akarom eladni NEM akarok az idióta vevőkkel küzdeni,hogy litániát írok,hogy mit nem szeretnék az eladással,de csak azért is megkérdezi,hogy véletlenül cserébe nincs szükségem 1 vemhes kecskére,meg 1 használt orrszőrnyíróra és jó lenne ha kicsit rá is fizetnék.Na NEM és ha megírom neki hogy a kecskéje a közös utódot neki hordja ki és közben dugja fel magának az orrszőrnyírót akkor vérig van sértve.Inkább rohadjon OLCSÓN rajtam a játék és soha többet ne használjam vagy vegye el MS mint az előzőek...
  • Totti5
    Vault és utána a trial csempe.
  • n000rbi
    Hátöö, ha simán a kezdőképernyőn nyomsz a DAI-ra EA Accessben, olyan gyönyörűen behozza a preorderes oldalt a store-ból mint a huzat. Azt ne mondd, hogy ez így jó :)
  • Harlekin
    Akkor tegnap miért kezdte el ismét azaz 4x leszedni a preordot...?
  • Kongy
    Nájsz!! De az a ciki, hogy mire az lejön, addigra véget ér a trial. Vagy ez nem ér véget, fix 6 órát enged bármikor játszani?
  • Totti5
    Miért lenne, onnan kell szedni...
  • n000rbi
    EA Access appban menj a Browse Vault-ra, majd All games-re szűrj, és az ottani DAI-t szedd le :D (el van baszva, nem kicsit)
  • Kongy
    Na lejött a DAI és nem Pre-orderedet ír ki ez a szar??? XD Aztán ha rámegyek kiírja, hogy FIZESSEK ELŐ EA ACCESS-RE, HOGY JÁTSZHASSAK! Közben PVZ meg BF4 meg minden megy, multi is, de a DAI-hoz már megint elő kéne fizetni. WUT??!?!?!?!?!?!?!?
  • TDC Geronimo
    sprint, ADS, TTK jóval kisebb. Sok halo fannak ez jó szokatlan lesz majd. Személy szerint én örülök ezeknek, mert nekem nagyon maradi volt már a régi multi gameplay.

• Zavarodott
    Azért a lemezes játékot el tudod adni és a digitálisat meg nem, szóval nem minden tekintetben rosszabb... ;)
  • Totti5
    A piacot továbbra is az új hardverek tartják lendületben: a videojátékos forgalom 80 (!) százaléka a PS4, Xbox One és Wii U gépeladásokból származott októberben

PS4 és az Xbox One első 12 hónapján, melyet követően megállapítható, hogy 70 százalékkal erősebbre sikeredett ez az időszak, mint annak idején a PS3 és az Xbox 360 párosa számára.