XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha csak Halo meg Geow érdekel akkor ps4.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Multiplatform akkor PS. Nincs min tovább gondolkodni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arsmarci89
Tudom nem ez a fõ szempont, de ezt is figyelembe vettem.Eddig 360-am volt szinte az összes exkluzívot kipróbáltam de úgy komolyabban a Gears of War meg a Halon kívül 1se nagyon fogott meg.Legfõképp ,jelenleg a multiplatform játékok miatt szeretnék venni, pl Destiny, Witcher 3.Nagy dilemmába vagyok😊

PSN: Nyuffi89

TDC Geronimo
Nem kell meghibásodásoktól fosni. Elektronikai cucc, ugyanúgy beszarhat mint bármi más, de kibírhatja gen végéig is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
ne ez miatt vegyél konzolt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arsmarci89
Még mindig nem döntöttem h PS4 vagy One

arsmarci89
Most akarok konzolt venni de annyira bizonytalan vagyok.Az mitõl van hogy ONE-ra alapból 2 év garancia van ps4re meg csak 1?Akkora hülye vagyok már most a meghibásodástól félek XDXDXD

DarkSector
aha fasza akkor. 😊

orichalcos
PS3-PS4 július 17-én indul.

21-22 szerver karbantartás lesz.

Xbox ONE - Xbox 360 július 23-án indul.

Béta vége:

július 27.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
hát?

Renjike
nope.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
gondolom mind a 4 konzolra együtt lesz beta

Renjike
Én elfogadok egyet , nincsenek nagy reményeim a játékhoz ezért szeretném megnézni. 😊

orichalcos
Aki szeretne majd Xbox360-n Destiny bétázni és nincs még kódja, majd írjon rám béta indulásakor, lesz felesleges 4 kulcsom.

My streams: https://beam.pro/oriic

n000rbi
+1

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

kirol
Ez a játék zseniális. 😊

Totti5
Valiant Hearts: The Great War

+ I. World War
+ tisztelgés a háborúban, a háborúra erõszakkal rákényszerített elesett ártatlan emberek elõtt
+ nem ferdít, nem bagatellizálja el a háború borzalmait
+ több szálon futó történet, egymáshoz közel álló karakterek közt, akiket a háború elválasztott egymástól
Leginkább a Last of Us történetének vezetéséhez és meséléshez tudnám hasonlítani. Ahogy ott a „zombi túlélõ” kliséket összeszedték, bemutatták és ellõtték itt ugyan ez tették a világháborúval. Igen klisé, de olyan minõségben, összhangban és érzelmekre ható az egész hogy ilyet még nem láttunk egyetlen háborús játéktól sem.
+ gyönyörû 2D-s vizuális, rajzol, képregényes beütésû grafika, ami hûen bemutatja a borzalmakat, de még sem közhelyes
+ minden eseményrõl, amit a pálya adott szakszám átélünk, arról olvashatunk egy „mi történt valójában” leírást pl helyszínek, helyzetek, technológia, történések
+++ audió és a zenei része MASTERPIECE! , nincs benne beszéd a karakterek közt, csak szófoszlányok, a részek közti magyarázatokat egy narrátor végzi el. Zene alappillére egy zongorista, de vannak benne ismert dallamok is, sõt a Raymanhez hasonló zenére történõ események is, amik itt is kiválóan mûködnek és nagyon hangulatosak.
+ élvezetes játékmenet, változatos helyszínek, történések ( 6 óra játékidõ )

- könnyû, kihívástól mentes feladatok, amik alapjaiban tök jók, csak annyira egyértelmûek hogy mindig magától értetõdõ mit kell csinálni. Itt lehetett volna egy komolyabb puzzle kaland játékot is csinálni, mert ötletek vannak benne bõven, élvezetes játékmechanikai elemek is, csak ez így annyira nem mûködik tét nélkül.

Jöhet a folytatás, a WWII. Remélem nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékmechanikára.
9/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
G2A.com-on a 12 hónapos GOLD csak ~8371 Ft.
Megbízható oldal. Akinek kell az most vegyen, mert ennyiért szvsz jó ár.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5

Totti5
Régi:

Totti5

DarkSector
Ez elõfordulhat, de baromságnak hangzik, mert mivan ha bankkarival akarsz fizetni mint én?

Egyszerûen rámész lesz a zöld kocka hogy vedd meg gomb.

Utána viszont nekem elsõre nem adta be azt a sor szöveget hogy confirm, meg a játék ára, meg ilyenek, ki-be léptem és meglett.

Vagy lehet más régióban vagy , vagy nem tudsz róla de már megvan neked a játék. 😄

arty
crysis3-nál nézd meg, azt elvben meg kell tudnod venni

Forza.

wollnerd
De a konzolon is akartam venni... Csak lehet hogy csak akkor van a "Purchase item" (vagy vmi ilyesmi) ha az adott terméknek az ára nem haladja meg a egyenleget mennyiségét.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

arty
kösz az infót! c3 beugrott 😊

Forza.

arty
sajnos csak konzolon tudsz fizetni az egyenlegedbõl 😞((

Forza.

wollnerd
Tárgyatlan... Ez az Xbox már másodszor bolondját járatja velem...<#falbav><#wow3><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Sziasztok!
Van egy kérdésem: (X360)Már igen régen vettem dolgokat, online, legutóbb a microsoft pontoknak a leváltásakor. már a gold tagságom is lejárt, de a fiókomhoz tartozó egyenlegeben még van pénz (1000 HUF körül), csakhogy amikor megyek egy fizetõs addonhoz, és már ott se azt látom hogy a fiókos egyenleggel fizetnék... megyek a "'manage payment..."-re, ott látom a mic. fiókos egyenlegem, de az inaktív! Miért?
Megnéztem a commerce.microsoft.com-on és ott is látom azt a pénzt, ott látom a hogy a lejárata csak 2015.06.01...
de ott van egy leírás is: "A Microsoft-fiókjához tartozó számla egyenlege 1 ****0 Ft HUF, amelybõl 0,00 Ft HUF felhasználhatósága 30 napon belül lejár."
Ez ott azt jelentené hogy a tétlenség esetén lejár!? Elúszott az a kb. 1000 HUF?!?
Tudom valahogy újraaktiválni? Gondolom úgy hogy veszek pl. 576bõl microsoft Gift card-ot és a beváltással hozzáadódik?!
Köszönöm a válaszokat! 😊

Nekem nem volt ilyen szerencsém.
Renjike
Nekem is eljátszotta , újranyomtam a boxot és minden a régi volt.

Harlekin
õszintén részvétem,mert nekem is volt hasonlóban részem és tudom hogy ez tényleg nagyon nagy szívás.Ez az eset után amikor olyan játékban kezdtem aminél nagyon számított az elveszett mentés mindig volt 1 penn a boxba és csináltam biztonsági másolatot amit késõbb a pc re raktam...
Szép nap a mai. Úgy kb 150 órát beleöltem Castlevania 2 LOS-be, éppen legnehezebb fokozaton az utolsó elõtti gonoszt vertem le, mikor az átvezetõnél pont mentésnél elõször lefagyott a játék... corruprt lett a mentés, minden elveszett. Kezdhetném elölrõl, pedig minden megszerezhetõ cucc megvolt. Hihetetlen feeling ez... <#schmoll2>
DarkSector
Ki mondta hogy átváltják? 😊

Ez nem így megy, magyaroknál külön árszabás van, ha egyezik az euro-val, az max a véletlen mûve.

oO VinyuS Oo
Érdekesen váltják az eurót xboxéknál 😄
Crysis3 €20.99 = 897Ft XD

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

DarkSector
Cry 3 lol BUY. még pc-n asszem végig sem vittem. 😄

gibson9
jah értem. És abban tudtok segíteni, hogy megoldódott e már ez az xbox-on való textrúra elmosódás? Olvastam, hogy ha telepíted a játékot lemezrõl akkor elmosottak lesznek a textúrák, illetve bugosabb is a játék. Na de ha én letöltöm, akkor ugye nincs mit tenni, szóval orvosolták már ezt?

davidka003
Grand Theft Auto V.......................... 9995 Ft
Need for Speed Rivals................. 6295 Ft
Crysis 3 ........................................897 Ft
Kingdoms of Amalur: Reckoning 2400 Ft
Ninja Gaiden 2................................ 1018 Ft
Bastion---- Arcade ........... 947 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Mert akkora a konkrét játék...Ne a lemezesbõl indulj ki,mert ott a lemezt tele rakják szeméttel."Gondolom azért,mert ha már kifizeted akkor legyen rajta valami..."(csak cinizmus)
Csodálkoznál ha tudnád,hogy bizonyos játékok a valóságban csak mekkorák...

Warezba ebbe van rálátás.
A 6 év alatt 300 játék és nem találkoztam olyan 1 lemezes játékkal ahol a lemez valós tartalma a 92% felett lett volna és ez még mindig nem a tényleges értelmes adat mennyiség...Sõt van olyan több lemezes játék ami simán elférne 1 lemezen...
Harlekin
Tudod rám mindig lehet számítani és nincs mit!<#kacsint>
Sikerült mindkettõ 😊 Köszi a segítséget! 😊

Harlekin
"A Privacy Invasionnal meg kéne hackelni azt a dobozt"

Ha a konkrét dobozt nem tudod akkor az azért van mert elõtte van másik doboz amit szintén meg kell hackelni.
Ha teló elöl van és rányomsz a hackre és nem tudod akkor nézz a doboztól egy fehér fény vonalat ami megy valamerre kövessed végig ott lesz szintén 1 doboz,ha azt se akkor még tovább amikor az utolsóhoz érsz és siker akkor a vonal kékre vált mehetsz visszafelé a dobozokon.De van hogy csak kamerából látod a dobozt,van hogy valami elé van pakolva és fel kell robbantani...Sok sikert<#kacsint>
Harlekin
a QR kód az csak a kamerákon keresztül nézhetõ.Látható kamera nélkül is,de csak kamerával érvényes.Viszont ott ne egy adott QR kódot keres 1 bizonyos helyen,hanem több helyen van bizonyos rész ami egy bizonyos szögbõl épül láthatóvá.Teszem azt több épületen részletek vagy van ahol hidak lábán és nagyon kicsi szögbõl látható rendesen...A térkép a körülbelüli helyet jelöli ahonnét vizuálisan láthatod ha ez megvan kicsi elemzés után már látod,hogy azt távolról magas és meredek szögbõl láthatod rendesen teszem azt...
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy aki Watch Dogsozott kéne egy kis segítség. A Privacy Invasionnal meg kéne hackelni azt a dobozt de nekem nincs hack lehetõség.Mit kell csinálni? A QR Kódost se vágom..😞 Elõre köszönöm a választ.

gibson9
Live-on most kevesebb mint 2ezer ft a Skyrim. De hogy hogy csak 3,68 Gb?

gibson9
Köszönöm a gyors választ 😊

arty
vásárló app = vásárló acc

Forza.

arty
is-is

acchoz mindenképpen kötõdik, de egy acc az adott gépre is "odaviszi" a licenszt, tehát más accok is játszhatják azon a konzolon
ha másik xboxra váltasz, transzferálod a licenszt és akkor nemcsak a vásárló app, de az "uj" konzolon levõ accok is játszhatják

Forza.

gibson9
Ha játékot veszek xbox live-on, akkor az felhasználóhoz lesz kötve vagy géphez? Arra gondolok, hogy ha most megveszek egy játékot és késõbb új xboxot veszek, akkor a mostani felhasználómmal letölthetem arra a gépre ingyen, mert már megvettem egyszer? Biztos vannak itt akik hatalmas láma kérdésnek fogják ezt tartani, de sajnos nem tudom hogy mûködik, szóval elnézést 😊

DarkSector
Most nézem a Resident Evil ORC live-on 8990ft.
Ezvalami sátáni dolog lehet. <#zavart2>

The Norberto
25$ 😞 de én nem tudtam 2x regelni 1 géprõl így csak a haverjaimnak köszönhetem.