XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami hazai bolt nincs olcsón? Esetleg valaki nem tudna kölcsön adni?
Kinect nélkülihez adnak Forza 5-t és Fifa 15-t
Kinecteshez csak Fifa 15 jár.
A Kinect nélküli 129.000Ft
A Kinectes 159.000 Ft
A Forzát úgyis megvenném a kinecteshez,tehát az akkor már 176.000 Ft. 176.000-129.000= 47.000 Ft
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a gta 4 et Én is pár órát bírtam csak az 5-t viszont szarrá játszottam az tényleg fasza és mindezek mellett mondom,hogy a WD is fasza!
Ezt legalább végigtoltam, a GTA4-et kb 2 óráig bírtam, az 5-öt meg sem vettem.
Ubi volt a wd vel nexttgenbe az elsõ aki ki mert jönni "így" és itt most az "így" nem a rossz értelembe.Mert volt bátorsága beleugrani a mély vízbe...Lehetett volna még mit csiszolni biztos,de ez így is tökéletes lett a maga nemébe.
És ehhez képest mit látunk más háza táján minden nagy cím tolódik,miért mivel a sok nyomorékot látva,példa gyanánt hogy nem elégedettek wd-vel hónapokig csiszolgatják reszelik,de így se lesz annyival szebb jobb mint amennyivel késik csak nem lehet velük idõbe játszani...
Viszont a fikaáradatba nincs soha elkülönítve,hogy melyik gen az ahol nem felel meg az elvárásoknak a wd tehát így még irrelevánsabb a fikázásuk...
Így hát csak a szokásos...
A sok nyomorék elégedetlen fasz gémer <#kacsint>#kacsint>
Új IP, nem a sallang sandbox ( amiben van a GTA és van minden más akik próbálkoznak kevés sikerrel ). Már írtam, de amikor bemutatták mint a kislányok akik barbit kapnak ment az ájuldozás, sikítozás a digitális világ, hekkelés és a nagy tesó figyel szerű ötlet miatt. Mondjuk engem hidegen hagyott, így nem értettem mire fel ez az őrület. Na a hype ott kezdődött, amit nem a Ubi generált, hanem a nép. Mi változott?! grafot vegyük ki, így is nagyon szép, úgy meg még szebb volt, de hát UBI kb mindennel eljátszák. Afelől ne legyen kétségünk hogy a Watch Dogs 2 szebb lesz mint az az első videó, amit először mutattak be...
Hol van az a videó a hekkelésről ami mást mutatott mint ami lett? arra kíváncsi vagyok.
WD okés cucc, se nem szar, nem közepes, se nem ronda. Nem 10/10, nem 9/10, de egy 7-8 simán van. Anno az AC1 közel sem hozott ilyen tartalmat, összetettséget és játékmechanikát elsőre.
8 millió ment el belőle, ami azt jelenti hogy ma is sokat adnak el, stabilan ott van a top lista első felében. A legprimitivebb fika hogy ezt csak a reklámnak tudják be azok akik minden sarkon leírjk hogy szar és közepes és nem a játék érdeme a siker.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
Nem!!!
A WD nak annyi a baja,hogy a sok GTA fan elkezdte lefikázni"ok nélkül",mert szerintük ebben a mûfajban semmi,de semmi más nem lehet mint a GTA minden csak a GTA utánzata ebbõl következõen csak is szar lehet.
Ezen felbuzdulva a többi nyomorék aki még ki se próbálta,de már zsigerbõl fikázta tovább.
Kinek hájpolják fel???Csak a hülyéknek,hogy utána ez legyen,hogy amikor meg áll a vonat pofára essenek a peronon.(Mintha ez lenne az elsõ hasonló eset)
Egyetlen egy videó elõzetest nem néztem és úgy vettem meg,mert tudtam,hogy mint JÁTÉK ÉRDEKEL,nem méregetem máshoz,mert minden játék valamiben más.És ennyi nekem bõven elég arra,hogy szórakozzak és ne azon agyaljak,hogy na most mit is írjak inkább fikát róla,ha már mindenki ezt teszi...
5 Év alatt 340 játékkal játszottam van mihez és miként mérnem 1 adott játékot de nem teszem,mert értelmetlen.Inkább azt az idõt játékra fordítom és meghagyom a picsogóknak a fikaáradatot Õk úgy is ebbe élik ki magukat,nekik ez a játék...Ja meg a YT os végigjátszás <#kacsint>#kacsint>
Kinect nélküli 125000
Kinectes 148000
NA EZ VALÓS,MERT CSAK A KINECTBE KÜLÖNBÖZIK!!! KINECT 23000 FT NEM 48000
És ez csak 1 bolt a sok közül...
Na most ha elsõ napon le homoltatod (felezõdik a játékok ára)a boxod akkor 2 játékkal az USA storól cirka 160000 ba áll meg a boxod kinectel ÉS UGYAN ÚGY digitális tartalomba lesznek meg a játékok mint ahogy a Te általad ecsetelt formációba kinect nélkül (a másiknál meg gondolom lemezesen)!!!
Viszont azt se értem,hogy mi milyen webshopot ajánljunk amikor Te "ennyire" konkrét "pontos" árakat prezentálsz az érveidhez!? <#vigyor>#vigyor>
Érthetõen ott vedd meg ahol 48000-el olcsóbban kapod meg a kinect nélkülit...
Jó vásárlást!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Rámásolod pendrive-ra ami kell aztán átviszed az újra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha most beaktiválom akkor megkapom ezt a kettõt plusz elsején az új játékot plusz 16-án a másikat.
4 játék 1 kóddal. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A nép pont,hogy lehúzza WD-t nem hype-olja😄
Azért valljuk kissé gyengécskére sikerült ez a Watch Dogs és jó Bugosra.Én is megvettem de már azt se tudom mi van a játékban kb hetek óta😊
Egy átlagos,közepes game szvsz
A kinect nélküli pedig 129.000 Ft Fifával és Forzaval. Tehát a kinect 48.000 Ft. Úgyhogy Szeptember 5.én egy kinect nélkülit fogok venni,amihez késõbb megveszem a kinectet. Tudtok ajánlani valami webshopot ahonnan rendeljem majd az elsõ napon? (Day One Editiont szeretnék )
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Acsi a legjobb módja ha nézel guidot hozzá,mert sose lesz meg különben! Én 1 zenét 4 órán keresztül kerestem.És utána megnéztem,hogy miként lehet.2 módszer van rá elvileg bizonyos zene bizonyos környékeken jelenik meg az ebereknél.Vagy a konkrét zenék konkrét rádiókon szólnak...Történetesen bemész a kávézóba elõveszed a telót és benyomod a zenekeresõt,és majd jön a várt zene,DE SEMMI ESETRE SE VÁLTS ZENÉT X-el,MERT AKKOR A TE LISTÁDON LÉVÕ ZENÉKET KEZDI EL JÁTSZANI!!!
Nézd meg mi hiányzik és utána menyél oda így se lesz kevés idõ,de legalább célravezetõ...
Ha egy cég ennyire a csodás grafra hegyezi ki a kamu-trélereit, miért lepõdik meg bárki, ha azután az alapján ítélik meg a produktumot?
Forza.
Sajnos sikerült a plebszet lebutítani arra a szintre (tisztelet a kivételnek) hogy semmi más nem számít csak az adatok minél magasabb számokat tartalmazzanak.
HW esetén minéltöbbkór, minéltöbbká, minéltöbbgiga-bájt/herc/flopsz ésatöbbi. Ez a lényeg.
Játékok esetén pedig az, hogy a töredezõ hajvégek megjelenítése is tökéletes legyen.
Sajnos azoknak akiknek nem ez a fontos, azoknak nem sok minden marad 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem beszélve a beetetõvideókról, és ilyenekrõl.
Mivel ez is Ubisoft, már szinte borítékolható a megjelenésre a botrány, gyengébb grafika, gondok, bajok, stb, viszont én már hála az égnek kinõttem a poligonvadászatból, szóval ha tényleg olyan jó lesz a coop benne, akkor meglesz ez is.
Ennél a trélernél, meg megy az ájuldozás. Mire???? szép... mindegyik AC szép volt, természetes hogy ez is szép lesz. Jobb játék lesz mint Black Falg, vagy mint az előző részek? igen vagy nem? egy tartalmas, kihívásokkal teli, minőségi új fajta gameplayyal rendelkező Watch Dogs most a világ szemete, egy AC5 meg azért mert jól néz ki 1day és mennyire nagyon jó.
Dehogy jó... majd akkor lesz jó ha minimum! olyan gameplay lesz a az AC5-ben is mint a Watch Dogsban, vagy itt nem számít?!
Forza.
Plane durva ez egy felkesz jateknal, ahol kotelezo lett volna a goty minden joval. Nem gaz, majd veszem hasznaltan - vagy ugy se, jo lesz a 6 is.
Forza.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Lehúzás Edition n+1
Pont mint az FM4 GOTY.
MS = szánalom
Forza.
Anno, mikor ezt a játékot bejelentették, akkor mondtam a haveroknak, hogy talán ez az a játék, ami miatt nem szabad eladni a PC-t ... (Persze nagyon félek is, mert itt lesznek akkora elvárások mint a Star Citizennél, ha nem nagyobbak, itt lehet csúnyán pofára esni ...)
http://www.totalxbox.com/79309/frontier-elite-dangerous-could-one-day-be-coming-to-xbox-one/
kötelezõnek kellett volna maradnia 😞(
Forza.
Jó tudni, hogy ezt eddig nem is lehetett, de most már igen. Ettõl még nem kötelezõ mint 360on... kíváncsi leszek hogy mennyi játék fog ezzel élni... hogy azért csinálták 360on mert kötelezõ volt és rítak miatta, vagy tényleg fognak, abban a reményben hogy ez több váráslót vonza, ha mindenbõõl van demó ( ami nyilván így van, hisz az ember könyebben fizet ha játszott 10 percet ÉLVEZTE, majd az arcába dobja hogy vedd meg és folytathatod)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi az a snaps. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont bõségesen meg vagyok elégedve az x1 tudásával multiplatform terén is a körítésrõl meg nem is beszélve.<#kacsint>#kacsint>
és kb ennyi is az elõnye jelenleg, minden másban bénább 😄 hova fordult a világ ...
Forza.
Kibaszott jó lett ez az újítás az achievemnts snap oldalon.
Hála istennek,hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak erre is.pár éve amikor ezt a témát ecseteltem akkor ment a leszólás,hogy az acsizás szar meg senkit nem érdekel. Nyilván ezért teszik bele a jobbnál jobb újításokat erre a szegmensre is.
Nagyon tetszik,hogy csak megnyitom a snapet és ott az éppen aktuális game acsi list elõre rakva az éppen aktuális vagy ami már nagyon közel van a kipukkanáshoz.És ami a legjobb hogy közvetlen webfelületes guide lehetõséget kapot.Ki se kell lépni a játékból már,mert a snapen rányomsz a kilistázott YT ra és ott végignézed ami kell...<#eljen>#eljen>