XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nincs heti gold akció? Hajnalban nem láttam semmit, innen meg nem érek el semilyen külföldi IP-t. Ha lenne váltás, akkor vki legyen kedves és írja be ide mi és mennyi a heti gold magyar lájvon. Köszi!
Harlekin
Az is vicces tud lenni,mikor a ps 4 topikokba az x1 re fogják a játékok butítását és ezzel alárendelt szerepben küldik a bivaly erõs ps4 et.Mert hát akkor,hogy is van az erõsebb kutya baszik közmondás?<#vigyor0>

UI: Hívtalak párszor néha nézz rá a szarodra ezért így utólag is Boldog Szülinapot!<#pias>
The Protector
Én ps-es vagyok de szeretem a boxot is.A multi címekben kenterbe verte nagyon sokáig a box a ps3-at,az utóbbi idõben picit,de csak picit fordult ez a tendencia.Multi címekre én is boxot vettem volna.
Most meg a ps4 lesz az új xbox.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
Ez nem igaz, multi cimekre mindenki boxot vett... Meg ugy altalanos hasznalatra is, leven olcsobb, szebb grafot tudo gep volt. Pisit sokan csak gen vegen vettek, de legalabbis a masodik felidoben.

Box is igy fog jarni most, sztem.

Forza.

Moby
Hát izé...az x1 és a 360 között is a játékélmény szempontjából a nagyobb felbontás, jobb grafó releváns. Ugyanebbõl viccet csinálni platformok közötti összehasonlításban nagyon finom, pontosan helyezett öngól 😊

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
jo akkor nem csalódtam benned. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Nem ezt nem Én írtam valaki visszaélt a nevemmel!Elzárkózok minden ilyen megnyilvánulástól ÉN erre képtelen vagyok...<#kacsint>
DarkSector
yéé tudsz ironizálni is? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Dance Central Spotlight - 9.99 dollár lesz az alábbi tartalommal:

Avicii - "Wake Me Up"
Cher Lloyd - "I Wish"
David Guetta ft. Sia - "Titanium"
Jason Derulo ft. 2 Chainz - "Talk Dirty"
Kid Ink ft. Chris Brown - "Show Me"
Lorde - "Royals"
OneRepublic - "Counting Stars"
Pharrell Williams - "Happy"
Rihanna - "Diamonds"
Will.i.am ft. Justin Bieber - "#thatPOWER"

Akinek nem elég a zene az további 50 számból mazsolázhat, mint DLC.

Ez így teljesen korrekt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Mielõtt jön a balhé hogy ez csak 720p. 😄 Itt az 1080p-s változat, mert ez a videó már abból van😊

katt

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
ÁÁÁÁÁ bazzz szerintem holnap megyek veszek ps4-et,mert ez élvezhetetlen és játszhatatlan lesz x1en...
Pár dolog ami nagyon szembetûnõ volt!!!

Az elején ahol nézelõdik és a kumuluszok éppen kialakulóban vannak ps4 en látszódik a cseppek sûrûsége x1 en meg nem.

Ahol a motorral száguldozik ott a ps4 videókba láttam,hogy a fûszálakon kúrnak a katicabogarak és pluszba látszott a 7 petty is itt viszont nem!

Ja meg az éjszakai képeken repkedett 2 szentjánosbogár és a ps4 en valóban megvolt a biolumineszcenciához szükséges 511 és 670 nanométer közötti fény hullámhossz,de itt meg csak szimplán az 510.
Komolyan mondom elképedve állok ezen tények elõtt.Csak a ps4 vásárlás marad ennyi<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Totti5
Xbox ONE Destiny

Harlekin
De pont ez az egésznek a lényege ps 3 ba is egy erõsebb hw volt 9 éven keresztül arra hivatkoztak,hogy nehéz rá programozni.Na de akkor mi értelme a jobbnak,ha képtelenek kihasználni???Ne mondja nekem senki,hogy 9 év kevés rá.Mind a 2 gépen az exek gyöngyszemek voltak és az exbõl kifolyólag összehasonlíthatatlanok,tehát a közös dolgokban kellet volna megmutatkozni akkor is nagy csodának,de ez valahogy 9 éven keresztül mindig elmaradt...<#vigyor0>
Totti5
Mint ahogy 360ra is kurva jó exek voltak, mint ahogy most is ugyan az van. Semmi nem változott... de mégis.

Totti5
Senki nem mondja az ellenkezőjét, ugyan ez volt előző generációban, csak akkor 360on futottak jobb paraméterekkel, de akkor nem volt olyan lényeges mint most... fordult a kocka és most tragédia van, X1 gyalázása mindenhol.

Harlekin
És a legborzasztóbb az,hogy senki nem állítja,hogy nincs különbség csak azt,hogy az nem akkora mint amit a ps fan fanatic club gondol konkrétan,hogy az x1 nek nincs is képe!!!
Tényleg csak az 1080p alkalmas a játékra Én nem is értem minek adnak ki annál szarabbat,hiszen az használhatatlan élvezhetetlen(bizonyos egyedek szerint)!!!!
Harlekin
És ezek mekkora százalékba adnak a játékok élvezeti faktorához!??
Hacsak nem közben veri valaki a farkát erre,hogy bazz nekem 10 fpsel több van vagy 120 pixellel???Mert nagyon mást nem tudok elképzelni...
Ez az egész számháború a megalomániás elvakult fanatikusok agyszüleménye semmi más,mert szerintük ezzel nekem vagy másik x1 tulajnak álmatlan éjszakái lesznek,hát megsúgom,hogy nagyon nem!!!<#vigyor>
Harlekin
Én meg nagyon remélem,hogy soha nem fog felzárkózni MS,ha mellette a valagunkat is kinyalja és azt se tudja,hogy és miként tegyen a kedvünkre,mert nekem és másoknak is ez a lényeg végfelhasználóként.
Kit érdekel,hogy kicsit csúnyább az x1 játékok csak a PS4eseket Én még nem láttam x1 topikba siránkozni bár kit is,hogy bazd ez szebb ps4 en(x1 tulajként).Mivel hibátlan,tökéletesen élvezhetõ így is minden eddigi játék x1 en is!!!
Drágább a gép na hiszen azzal,hogy MS engedi a homoltatást a 7 hónap alatt vásárolt játékaimon(22db) nyertem 2x annyit mint ami a 2 gép közötti különbség!(Remélhetõleg ps4 en is hamarosan így lesz hogy simán féláron vehetik a játékokat nulladik napon.)
Tehát nekem ez tökéletesen megfelel ps frontnak meg feleljen meg az,hogy van 1 sokkal sokkal erõsebb gépe és várják a csudiszép játékokat egyszer biztos jönnek remélhetõleg és befejezik azt a baromságot is,hogy x1 miatt vannak a játékok lebutítva...Õszintén várom azt a napot amikor majd a ps4 tudáshoz mért valós különbség megmutatkozik és nem az,hogy de nézd az ott sokkal fényesebb meg juj 5 fpsel több vagy ha a 4x erõsebb gép csak ezt tudja akkor viszont teljesen felesleges ez a cirkusz...
davidka003
Pedig igaza van. PS4-en általában ugyan az a játék vagy nagyobb felbontásban vagy nagyobb FPS-el fut.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Már kijött a bullshit generátor új verziója, frissítened kellene.
TDC Geronimo
Nem szebb natívba valami mint 900ba vagy 720ba? Amúgy meg nem csak felbontásbeli különbségek vannak. Mielõtt röhögsz nézz talán utána. Muhaha...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Csioálkoznék, ha a vásárlók egytizedét meghaladná azok aránya, aki érti is a számok jelentését, vagy érdekekné. Jobb marketing és olcsóbb ár.

Adversus solem ne loquitor

A szebb definíciója számodra a 900vs1080? Muhahahahahaha
TDC Geronimo
Mutass egy multiplatot ami szebb vagy jobban fut boxon? TÉNYEKET írtam. Nem kell neked a hszeimre válaszolnod, mert ahogy elnézem normálisan nem tudsz.

"Erõsebb a gép, játékra jobb, mert szebbek/jobban futnak multiplatok."

Látom te is használod a bullshit generátort...
TDC Geronimo
PS3on kurvajó exek voltak végig. Most meg nagyon ki van hegyezve a dolog erre a res/frém dologra és igen, ennyire elkúrták a bemutatón a játékosok felé a kommunikációt, hogy a pedálozás ellenére itt a böjtje. Én is egyre jobban haragszok Sonyra, mert ezen a sikeren lovagol még mindig és csak szavakkal dobálóznak, OS meg egy primitív valami a PS4en lassan 1 évvel megjelenés után is. 3 hónapja volt FW frissítés és azóta a nagy semmi pedig lenne mit hozzáadni/javítani rendesen.

Totti5
Már nem olcsóbb, illetve mik azok a nagy EX címek? lesz Uncsi, lesz valami a QD-tõl ( ami remélhetõleg nem a Beyond vonal ), lesz GoW, lesz GT. Vagyis a szokásos.

Totti5
Ezek szerint a PS3 kevésbé volt jó játékra mint a X360?! Oké elkúrta, de mikor volt az már... Sony meg nem csinál semmit és mégis viszik mint a cukrot. Az emberek ennyire vak zombik? elõzõ genbe senkit nem érdekel hogy PS3on voltak teknóban gyengébbek a multiplatok, akkor most miért is érdekel bárkit is?!

Meg olcsóbb és szebb is+ugye lehet várni a nagy PS ex.címeket.
Bár most lesz kinect nélküli verza na de zárolva lesz minden kinektel kapcsolatos opció,milyen az már..

Én venném X1-t simán ha az jó áron lenne de így PS4 mellett nem sok esélyét látom.Még bármi elõfordulhat tényleg ha sikerülne valami bomba áron hozzájutnom One-hoz akkor okés de így alapjában felejtõs
TDC Geronimo
Erõsebb a gép, játékra jobb, mert szebbek/jobban futnak multiplatok. Ezért megy a szekér és ezért is fog. MS nagyon elkúrta a bemutatót és bármennyire kapálóznak már, nagyon úgy néz ki abból a gödörbõl nehéz lesz kikecmeregni. Pedig örülnék én is ha jobban felzárkóznának eladásban, mert akkor talán Sony is felébredne egy kicsit és elkezdené frissítgetni a gépet.

Totti5
Vicces hogy hamarabb lesz 3D Bluréj support az MSnél mint magánál a Sonynál... az meg főleg vicces, hogy amikor kiderült, hogy az MSnél nem lesz jól le lettek hordva ( aztán kiderült, hogy a Sonynál sem, de akkor már senkit nem érdekelt ).

Sonynak mindegyik mit csinál, érthetetlen módon megy a szekér. Van játék, nincs játék, van support, nincs support, van fejlődés, nincs fejlődés ellenére is ugyan úgy jobban fogy mint az X1 és ehhez semmi megerőltetőt nem kell csinálniuk. Az sem érdekel senkit hogy a kontroller hamar amortizálódik, az sem, hogy nagyobb a meghibásodási ráta, hogy hangos a gép stb stb... Ülnek a seggükön és kb nem csinálnak semmit és úgy is simán vezetnek.

Renjike
Annyira azért nem fos , középszerû , monoton.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Bárki bármit is mondjon, a XB1 dash része fényévekkel elõrébb van mint a ps4-nek.
DarkSector
hogy a fenébe? ennyire fos?

Mindig ennyi volt

DarkSector
csak? akcio?

davidka003
Még mindig csak 1990 Ft a Murdered: Souls Suspect Live-on.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
<#vigyor>
orichalcos
Volt már rá példa, kurta nagy flash. 😊

Harlekin
Na ez nem az a játék pilóta vs pilóta.

Majd amikor egyik mach fejérõl ugrasz a másikra és lmg bõl pumpálod a golyót az agyukba úgy,hogy elõtte kaptak 1 arc gránátot akkor majd nagyon jó érzés lesz,hogy nem csak pilóták rohangálnak azon a baszott nagy mapon...<#vigyor0>
orichalcos
Na most beletoltam vagy 10 órát a Titanfall-ba. Marha jó játék, kár hogy nincs pilot vs pilot játékmód.

Harlekin
Na bummm,de van 30 másik és akad közte olyan bõven ami meg nekünk nincs meg<#vigyor>
Nem fifázhattok, az nekem nincs :-D

Harlekin
Tisztára kész van itt fog agyalni a bõség zavara miatt,hogy mibe kezdjen bele és mindjárt jönnek az új gamák.<#vigyor>
Kis szerencsével mire jönnek az új nagy gamák "õszre" végez ezekkel!!!
És még megvesszük a snipert meg az outlast a mostaniak közül ez biztos...

Jah meg jut eszembe Rena még itt a fifa is valamelyik nap néztem,hogy azt is lehetne instalálni.Ha nagyon nem lesz más mehet...
Harlekin
<#vigyor>
Úristen 😄. 16 nap!!!

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Harlekin
Tudom,de ha hazajössz a legkevésbé fogsz a bf re vágyni hiszen mióta elmentél a profilodhoz csapódott 12 játék meg pár dlc tehát,ha azt veszem,hogy 8 óra naponta 1 game,meg ehhez jön a föld forgása és a keringési együttható mínusz,hogy nem fogsz dolgozni és ki vagy éhezve a játékra ez summa summarum is kurva sok idõ.<#kacsint>
Délelõttönként nyomod az egyéb gamákat délután meg indul a nagy vasak háború.Tyrantal ezért nem titanozunk hetek óta,hogy mire itthon vagy iszonyat legyen a tûz a szemünkbe...

Jah és szerintem szólj az otthoniaknak,hogy indítsák el a boxot és tegyenek be mindent letöltésre,mert a gamákkal meg az upokal cirka 350 gigát fog leszedni a vas ami nem kevés idõ.<#kacsint>
A gazdája úgysem azzal fog játszani :-D
Mindenesetre várjuk a gazdáját 1-2 titanfall menetre :-)

Jó lesz , ha neki állsz a bf-nek, mert a gazdája hamarosan visszatér 😊.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

The Norberto
Bocs ha hülyeséget kérdezek de hogy lehet bekerülni a Destiny bétaba? Elõrendelésen kívül?