176911
banner
  • DarkSector
    Ha már, őrök meg kutatás, AI, meg stb....

Metal Gear Solid Ground Zeroes? ;)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 18:01:00
  • Totti5
    AC Unity

Tegnap el kellett lopni mellékküldin 3 gyémántot. Egy erősen őrzött épületközben járókelők közt sunnyogtak a tagok. Ha 15ször nem próbáltam ellopni akkor egyszer sem. Mindegyik vége halál lett 10 katona bedarált. Pedig biztos meg lehet csinálni adott pillanatokban, az egyik mindig sikerült, a másik már nem. A következő taktika annyi volt hogy tetőről lelőttem mindenkit lementem és elvettem... bazmeg, mészároltam és semmi nem történt, aki őt háttal állt 20 méterre meg sem mozdult, pedig voltak négyen.

Ezek a gondok még mindig a játékkal! Emiatt kellene mindenkinek a földhöz vernia magát, mert akkor talán foglalkoznak vele talán a következő részekben. Nem nagy dolgok, csak lásson és halljon az az őr és kicsit keressen. Úgy mint a Splinter Black List-ben. Mondtam már hogy ha ennnyire bénák az AC programozók, kérjenek már tanácsot a Splinteres csapattól....

Nem a ritka bugok miatt kell lehúzni ( 9 óra után 3 db bugom volt, s nem gamebrake ), meg hogy AC meg Ubi, meg 900p meg a franc tudja miket találtak ki rá. Tartalom van dögivel ugyan úgy mint eddig. Story van ugyan úgy mint eddig

( felháborító hogy az IPON teszt a Black Flag-et 92%-ra hozta ki, KIEMELVE a karaktereket és a storyt, erre a Unity 50% mert gyenge a story és most jön a legjobb, ELAVULT az irányítás... eszem megáll, de komolyan fáj amit művel jó pár szagértő firkász )

És ezeknek a szavait isszák az emberek és mennek kétpofával okádni a moslékot a játékra, mert ilyeneket olvasnak...

Lehúzni egy dolog miatt kell, főként azzal kellett volna most mindenkinek. AI és a lopakodás. Nem működik most sem, ugyan úgy nem mint eleddig. Sőt az fura hogy az őrök annyira sem követnek mint eddig. Anno még felmásztak utánad, kerestek a tetőn is, most semmi. Bármikor bárhol a tetőre szaladva bármennyi őrt 1 perc alatt le lehet rázni, semmi tétje a dolognak. Nincsenek is búvóhelyek a tetőkön... mert nem kell.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.18. 17:59:34
  • Harlekin
    ÁÁÁ baz haza jöttem le rúgtam a cipőt üvöltöttem,hogy ekszbaksz on fél úton a kanapéig kiléptem a gatyából hanyag módon a táskám meg a kabátom elbasztam a helye felé és play...Bazzzeee kész bele akartam csak nézni FC4-be,de ez már nem ennyi lesz már berántott nyúzok mindent kaszálom a virágokat motorozás sárkányozás éssss na jó megyek leveretem magam a zuhannyal és...aztán gyere és beszélünk...
    Tartogassátok a GTA-t karácsonyra eldöntöttük Renával,hogy akkora lesz meg!És utána MÁJUSIG semmit nem veszünk semmit,de tényleg semmit akár mi jön NEM és NEM hacsak nem jön addig a quantum!Tegnap összeszámoltuk és mindennel együtt ingyenesek stb 44 játék van a HDD-n ebből 12-be csak éppen bele szagoltunk!
  • DummyBoy
    Hááát ... én noob vagyok, és gyűlölöm is az 1. részt, de ha kell még help, akkor elugrok sörért (5 perc ...) és mehet ...
  • orichalcos
    Halo 1 coop valaki? Most? Legendary utolsó két pálya van még.
  • DummyBoy
    Én közben letoltam a Halo CE-t ... Minden tiszteletem azoké, akik ezt végigvitték
  • Skyline
    Fc4 broadcast :)
  • vg
    Hát, ha szereted ha a "barátlistádban" olyan vannak akik utálnak... lelked rajta.
  • DarkSector
    Ettől még elkérheti tőlem is. :D
  • Skyline
    Én nemtudok választani...:D
  • Moby
    Fc4-be talán kétpercet mertem beletolni, de a cutscene olyan szép az elején, közben meg úgy ömlik a frame, hogy azt hittem videó.
  • Skyline
    Kamionnal jövök hogy biztosra menjünk...Azon van vagy 18 kerék....
  • Kongy
    Egyetértek. Nem is mertem tolni sokat egyikkel sem, mert még rákattanok, és nem találok bemenni órára....
  • Skyline
    FC 4 egy 573 megás ápdéttel indít....:)
  • Moby
    Elindul ez a kurva gta és NEM LEHET LETENNI.
    Annyira tudja a roksztár milyen karakterek kellenek, milyen sztori kell, hogy kell az egészet prezentálni, hogy az őrület. Ugyanakkorát üt a cucc mint elsőre.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:08:40
  • Moby
    Ottleszek a sarkon, kék pufidzsekiben! :D
  • vg
    Hopsz, én azt hittem Darksector-ről van szó.
  • Moby
    Belenéztem a gtavba meg az fc4-be. Kéne vagy két hónap szabi.
    Meg mégkettő a dai-hoz :)
  • Skyline
    Megvan köszi,nyomok jelölést mert el akarok mindenkit ütni GTA-ban..:D
  • Moby
    Valaha benne vokt az aláírásomban, valszeg a dizájnváltás vitte el. Odaböktem megint :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:00:24
  • vg
    Ahhoz szerintem neked semmi közöd nincs. Kérd el tőle, ha megadja, akkor megadja, ha nem, akkor nem.
  • Skyline
    Mijaz ID-je az úrnak?:)
  • Muttley
    none of my business
    de mi a f.szról beszélgettél vele 5-ször?
    van jó néhány szellemi fogyatékos eladó és vevő is - tudom, de
    azokkal meg nem kell foglalkozni

üzleti kultúra - gyorstalpaló - alapok

te vagy az eladó?
    1) promózd a hirdetésed
    2) várd a telefonhívást - írd bele a hirdetésbe - amelyik nem hív fel, csóró, sóher - hagyd a pics.ba
    3) ha felhív - megkéred, hogy tegye fel az összes kérdését - majd ha teccccc kölcsönösen, akkor egyeztettek időpontot, eljön hozzád, megnézi, megveszi v. nem

te vagy a vevő?
    1) felhívod telefonon (levelezni a NAV-val kell, meg a télapóval, hogy mit szeretnél karácsonyra)
    2) felteszed az összes kérdésedet - elmész - megnézed - ha tetszik, megveszed

1ébként ha már van rutinod, akkor
    a tel. beszélgetésből hanglejtés, stílus, beszédtempó, kérdésekből kiderül, h kivel van dolgod
    és hangsúlyozom van sok normális eladó és vevő
    mint ahogy szép számmal akad szellemi fogyatékos is mind2 oldalról
    ;-)

Utoljára szerkesztette: Muttley, 2014.11.18. 13:43:20
  • The Norberto
    Bocs. Tévedni emberi dolog. Valahogy ha sietek mindig benézem a j-ket.
  • Kongy
    Hát ja muszáJ lesz.
  • The Norberto
    Akkor muszály lesz addig FC4-el és GTA-val elütni az időt:) Kössz a gyors választ.
  • Skyline
    Szerintem mindenki magyar store-ról vette :)
    Nálam is amcsinál azt írja hogy vegyem meg. Magyarnál ott van hogy 20-ától lehet.
    Úgy tudom amelyik régióban veszed annak a megjelenési dátuma él,hiába váltasz utána régiót és töltöd le máshonnan.
  • The Norberto
    Senki nem vette magyar storeról? Még sose vettem semmit másik storeról [nem USA] és parázok hogy valami para van és azért nem engedi játszani.
  • misiizsai
    Nekem 360-on is jól futott :) Szívesen várom az élményeket mert én csak PC-re tudom beszerezni januárba nincs Oneom.Az FPS mód elég jónak tűnik :)
  • Kongy
    GTA V első benyomások

Baromi szép a játék még mindig, de most már jól is fut! FPS mód elég király, és tényleg van egy halom új szám is. Kicsit változott a HUD is, mikor kiírj,a, hogy kész van a küldetés, illetve alapból megkapod a léghajót :)
  • Kongy
    Ajaj... dilemma: Far Cry 4 vagy GTA V? :S Melyiket játsszam?!?!?! Vagy fejezzem be az AC Unity-t??!!? :S
  • Moby
    Gecijó lett a GTAV.
    Ezek is megcsinálták.
  • The Norberto
    Ha magyar storeon vettem a DAI-t akkor csak 20-án tudok játszani? Aztírja buy és 60$ pedig megvettem a digital delux editiont.
  • DarkSector
    Ja bocs akkor nemtudom mit láttam 11hó 9.ének. de ha szeptemberi , akkor még viccesebb.
  • Moby
    Jah, sokszor nem fejezi ki nekem sem.
  • Moby
    Okoska, ő ezzel kereskedik. Érted. Ebből(is) él :)
    Nem magának hozza el.
  • Zavarodott
    Sok minden zavar engem is, de a "taknyozás" szerintem nem fejezné ki a véleményem egy másik emberről és mint írtam tudom, hogy nem atomfizikáról értekezünk... De ezentúl átlépek rajta, ha itt senkit nem érdekel.
  • Skyline
    A hírdetés feladási dátuma:
    2013-09-09 10:10

Nem szokta törölni meg pontoztatni,hanem átírja a hírdetés szövegét az adott kategóriában. Csak átírja a hírdetést a friss termékre és upolja.
  • DarkSector
    Nem gond, amugy a 6 nap ugy kijön hogy a hirdetés feladását nézzük, de érdekes 14.-én vette, de 9.-én ő már meghirdette hogy neki már nem kell....most vagy egy béna probálkozás, vagy valahogy már a megvétel előtt rájött hogy neki ez nem kell, vagy még a boltból való vásárlás előtt elhozhatta tesztelésre. :D És a 14.-e csak a garanciára vonatkozik.
    Ilyet se láttam még. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 23:37:49
  • Skyline
    Elírtam ránéztem és nov 11-re emlékeztem.:)
    De köszi hogy észrevetted és nem bírtad megállni szó nélkül szemfüles kapitány.:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:36:03