176910

-
AC Unity
Tegnap el kellett lopni mellékküldin 3 gyémántot. Egy erősen őrzött épületközben járókelők közt sunnyogtak a tagok. Ha 15ször nem próbáltam ellopni akkor egyszer sem. Mindegyik vége halál lett 10 katona bedarált. Pedig biztos meg lehet csinálni adott pillanatokban, az egyik mindig sikerült, a másik már nem. A következő taktika annyi volt hogy tetőről lelőttem mindenkit lementem és elvettem... bazmeg, mészároltam és semmi nem történt, aki őt háttal állt 20 méterre meg sem mozdult, pedig voltak négyen.
Ezek a gondok még mindig a játékkal! Emiatt kellene mindenkinek a földhöz vernia magát, mert akkor talán foglalkoznak vele talán a következő részekben. Nem nagy dolgok, csak lásson és halljon az az őr és kicsit keressen. Úgy mint a Splinter Black List-ben. Mondtam már hogy ha ennnyire bénák az AC programozók, kérjenek már tanácsot a Splinteres csapattól....
Nem a ritka bugok miatt kell lehúzni ( 9 óra után 3 db bugom volt, s nem gamebrake ), meg hogy AC meg Ubi, meg 900p meg a franc tudja miket találtak ki rá. Tartalom van dögivel ugyan úgy mint eddig. Story van ugyan úgy mint eddig
( felháborító hogy az IPON teszt a Black Flag-et 92%-ra hozta ki, KIEMELVE a karaktereket és a storyt, erre a Unity 50% mert gyenge a story és most jön a legjobb, ELAVULT az irányítás... eszem megáll, de komolyan fáj amit művel jó pár szagértő firkász )
És ezeknek a szavait isszák az emberek és mennek kétpofával okádni a moslékot a játékra, mert ilyeneket olvasnak...
Lehúzni egy dolog miatt kell, főként azzal kellett volna most mindenkinek. AI és a lopakodás. Nem működik most sem, ugyan úgy nem mint eleddig. Sőt az fura hogy az őrök annyira sem követnek mint eddig. Anno még felmásztak utánad, kerestek a tetőn is, most semmi. Bármikor bárhol a tetőre szaladva bármennyi őrt 1 perc alatt le lehet rázni, semmi tétje a dolognak. Nincsenek is búvóhelyek a tetőkön... mert nem kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.18. 17:59:34 -
ÁÁÁ baz haza jöttem le rúgtam a cipőt üvöltöttem,hogy ekszbaksz on fél úton a kanapéig kiléptem a gatyából hanyag módon a táskám meg a kabátom elbasztam a helye felé és play...Bazzzeee kész bele akartam csak nézni FC4-be,de ez már nem ennyi lesz már berántott nyúzok mindent kaszálom a virágokat motorozás sárkányozás éssss na jó megyek leveretem magam a zuhannyal és...aztán gyere és beszélünk... 
Tartogassátok a GTA-t karácsonyra eldöntöttük Renával,hogy akkora lesz meg!És utána MÁJUSIG semmit nem veszünk semmit,de tényleg semmit akár mi jön NEM és NEM hacsak nem jön addig a quantum!Tegnap összeszámoltuk és mindennel együtt ingyenesek stb 44 játék van a HDD-n ebből 12-be csak éppen bele szagoltunk!
-
Hááát ... én noob vagyok, és gyűlölöm is az 1. részt, de ha kell még help, akkor elugrok sörért (5 perc ...) és mehet ... -
Halo 1 coop valaki? Most? Legendary utolsó két pálya van még. -
Én közben letoltam a Halo CE-t ... Minden tiszteletem azoké, akik ezt végigvitték
-
Skyline #155133 Fc4 broadcast :) -
vg #155132 Hát, ha szereted ha a "barátlistádban" olyan vannak akik utálnak... lelked rajta. -
Ettől még elkérheti tőlem is. :D -
Skyline #155130 Én nemtudok választani...:D -
Fc4-be talán kétpercet mertem beletolni, de a cutscene olyan szép az elején, közben meg úgy ömlik a frame, hogy azt hittem videó. -
Skyline #155128 Kamionnal jövök hogy biztosra menjünk...Azon van vagy 18 kerék....
-
Egyetértek. Nem is mertem tolni sokat egyikkel sem, mert még rákattanok, és nem találok bemenni órára.... -
Skyline #155126 FC 4 egy 573 megás ápdéttel indít....:)
-
Elindul ez a kurva gta és NEM LEHET LETENNI. 
Annyira tudja a roksztár milyen karakterek kellenek, milyen sztori kell, hogy kell az egészet prezentálni, hogy az őrület. Ugyanakkorát üt a cucc mint elsőre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:08:40 -
Ottleszek a sarkon, kék pufidzsekiben! :D -
vg #155123 Hopsz, én azt hittem Darksector-ről van szó. -
Belenéztem a gtavba meg az fc4-be. Kéne vagy két hónap szabi.
Meg mégkettő a dai-hoz :) -
Skyline #155121 Megvan köszi,nyomok jelölést mert el akarok mindenkit ütni GTA-ban..:D
-
Valaha benne vokt az aláírásomban, valszeg a dizájnváltás vitte el. Odaböktem megint :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:00:24 -
vg #155119 Ahhoz szerintem neked semmi közöd nincs. Kérd el tőle, ha megadja, akkor megadja, ha nem, akkor nem. -
Skyline #155118 Mijaz ID-je az úrnak?:) -
none of my business
de mi a f.szról beszélgettél vele 5-ször?
van jó néhány szellemi fogyatékos eladó és vevő is - tudom, de
azokkal meg nem kell foglalkozni
üzleti kultúra - gyorstalpaló - alapok
te vagy az eladó?
1) promózd a hirdetésed
2) várd a telefonhívást - írd bele a hirdetésbe - amelyik nem hív fel, csóró, sóher - hagyd a pics.ba
3) ha felhív - megkéred, hogy tegye fel az összes kérdését - majd ha teccccc kölcsönösen, akkor egyeztettek időpontot, eljön hozzád, megnézi, megveszi v. nem
te vagy a vevő?
1) felhívod telefonon (levelezni a NAV-val kell, meg a télapóval, hogy mit szeretnél karácsonyra)
2) felteszed az összes kérdésedet - elmész - megnézed - ha tetszik, megveszed
1ébként ha már van rutinod, akkor
a tel. beszélgetésből hanglejtés, stílus, beszédtempó, kérdésekből kiderül, h kivel van dolgod
és hangsúlyozom van sok normális eladó és vevő
mint ahogy szép számmal akad szellemi fogyatékos is mind2 oldalról
;-)
Utoljára szerkesztette: Muttley, 2014.11.18. 13:43:20 -
Bocs. Tévedni emberi dolog. Valahogy ha sietek mindig benézem a j-ket. -
Hát ja muszáJ lesz. -
Akkor muszály lesz addig FC4-el és GTA-val elütni az időt:) Kössz a gyors választ.
-
Skyline #155113 Szerintem mindenki magyar store-ról vette :)
Nálam is amcsinál azt írja hogy vegyem meg. Magyarnál ott van hogy 20-ától lehet.
Úgy tudom amelyik régióban veszed annak a megjelenési dátuma él,hiába váltasz utána régiót és töltöd le máshonnan. -
Senki nem vette magyar storeról? Még sose vettem semmit másik storeról [nem USA] és parázok hogy valami para van és azért nem engedi játszani. -
misiizsai #155111 Nekem 360-on is jól futott :) Szívesen várom az élményeket mert én csak PC-re tudom beszerezni januárba nincs Oneom.Az FPS mód elég jónak tűnik :) -
GTA V első benyomások
Baromi szép a játék még mindig, de most már jól is fut! FPS mód elég király, és tényleg van egy halom új szám is. Kicsit változott a HUD is, mikor kiírj,a, hogy kész van a küldetés, illetve alapból megkapod a léghajót :) -
Ajaj... dilemma: Far Cry 4 vagy GTA V? :S Melyiket játsszam?!?!?! Vagy fejezzem be az AC Unity-t??!!? :S -
Gecijó lett a GTAV.
Ezek is megcsinálták.
-
Ha magyar storeon vettem a DAI-t akkor csak 20-án tudok játszani? Aztírja buy és 60$ pedig megvettem a digital delux editiont. -
Ja bocs akkor nemtudom mit láttam 11hó 9.ének. de ha szeptemberi , akkor még viccesebb. -
Jah, sokszor nem fejezi ki nekem sem. -
Okoska, ő ezzel kereskedik. Érted. Ebből(is) él :)
Nem magának hozza el. -
Zavarodott #155101 Sok minden zavar engem is, de a "taknyozás" szerintem nem fejezné ki a véleményem egy másik emberről és mint írtam tudom, hogy nem atomfizikáról értekezünk... De ezentúl átlépek rajta, ha itt senkit nem érdekel. -
Skyline #155100 A hírdetés feladási dátuma:
2013-09-09 10:10
Nem szokta törölni meg pontoztatni,hanem átírja a hírdetés szövegét az adott kategóriában. Csak átírja a hírdetést a friss termékre és upolja.
-
Nem gond, amugy a 6 nap ugy kijön hogy a hirdetés feladását nézzük, de érdekes 14.-én vette, de 9.-én ő már meghirdette hogy neki már nem kell....most vagy egy béna probálkozás, vagy valahogy már a megvétel előtt rájött hogy neki ez nem kell, vagy még a boltból való vásárlás előtt elhozhatta tesztelésre. :D És a 14.-e csak a garanciára vonatkozik.
Ilyet se láttam még. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 23:37:49 -
Skyline #155098 Elírtam ránéztem és nov 11-re emlékeztem.:)
De köszi hogy észrevetted és nem bírtad megállni szó nélkül szemfüles kapitány.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:36:03 -
Ennek fényében parádés a hozzá mellékelt info, hogy vásárlás napja 14.-e.