XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem csikartam ki belőle semmit, én nagy ívben elkerültem ezt a bazári kivitelt.
Adversus solem ne loquitor
Amúgy meg az optikai kimenetet kevesen hazsnálják.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt mégis hogy gondolja Microsoft?
Digitális koax -esetleg megoldható?
Ti hogyan csikartok ki belőle 5.1-et?
Akkor ebay.
Nem értem, hogy lehet ezt lehagyni egy gépről. 😞
(viszont így, h nálam az acc, azért csakmá' kipróbálom.... 😄 )
Forza.
(tdu1 örök kedvenc, pár napja kipróbáltam megint (dáunszempling teszt 😄) és ... öö... letöröltem. maradjon ez meg szép emléknek, mehet a "jó volt a fizika, mint az nfs porséban" polcra 😄 )
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Babel engine, ha neked ez mond valamit. Én még sosem hallottam, de nem a TDU motor, meg az havokra épült, ez meg nem. A fizika nagyon jó, amit nem írtam eddig h ugratásoknál, vagy amikor elemelkedünk akkor egyből érezni a tömeget h leesik a vas, s ami még jobb hogy nem lehet ész nélkül mert simán kipörgés lehet belőle, mert elkezdünk cikázni aztán a fene se fogja meg ( főleg 900 fokon melós 😄 ), NAGYON JÓ!
Bétának ma vége, most ezerrel kezdjenek el dolgozni rajta, mert a Destinyhez képest ez nagyon béta még.... van benne "story", minden versenyt átvezető előz meg és amivel nem tudok betelni hogy él a világ. Nagy forgalom, emberek, állatok, repülők, léggömb, vitorlások és minden amit el lehet képzelni. Volt egy olyan verseny felvezető hogy reptéren kellett take downloni egy másikat és a leszálló - felszálló pályán kergettem miközben utasszállítók jöttek mentek szembe. Amikor a fejed fölött 20 méterre zúg el egy Bőing az játékban is odabasz😊
Hangulati elemekre ráéreztek, nem az a fűrészporos open world.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
xbla / árkád tirálok kinyírása
biztos tudnék még, ha lenne boxom 😉
nem fáj, ahogy az ms nyalja a segged? 😄
mer oké, van elemtöltöttség jelződ, nade.......... 😄
Forza.
ha te sokméterre ülsz a képernyődtől, neked talán tényleg mindegy, de én eléggé arcbakapom a difit egy méterről 😉
amiről te beszélsz, az kb a gears1 vs gears3 lenne, na olyat nem fogsz látni a generációban - egyszerűbb simán csak levenni boxon a felbontást és kész
Forza.
nekem igy 1-2 óra után tetszik, pontosabban tudom, h coopban tetszeni fog majd 😊
Forza.
Várom hogy villanjon az az 50% végre egy olyat, hogy meggondoljam magam ... De eddig inkább pislogott mint villogott ...
@Moby: Ez igaz 😊 De minden konzolon elérhető viszont 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(sajna későn jelentkeztem a bétára, nem jött email, kipróbálni se tudtam így)
Forza.
Mert azt a kijelződön látnád, ha egymás mellé tennéd mindkettőt, nem szarátömörített videókon. Mivel PS4-ed gondolom nincs, így ezt nyilván nem tudod megtenni, így max "elképzelheted" 😊
Az exkluk és a haverok nyilván mozgatóerő, nagyobb is mint pár frém és pixel.
Az 50% meg újra és újra "megvillan", max nem veszel róla tudomást, ha nem akarsz.
Forza.
Forza.
Az hogy 1-2 játékban volt eltérés az még nem a világvége ... főleg hogy az optimalizáltságukról és hibátlanlágukról világhírű nagy nevekről beszélünk ugye ... (Amikből minimum évente jön egy új és csodásan világmegváltó rész ...)
MUTASSÁK meg és bizonyítsák be a fejlesztők a következő nagy játékoknál is, hogy bizony LÁTVÁNYOS az az erőfölény. 720P vs 900P ? Vagy 900P vs 1080P? Igen, pixelszámban eltér, de mikor 2-3 méterre ülsz a TV előtt, akkor ezek a számok technikailag nem jelentenek semmit.
És mint írtam: Az tény hogy erősebb a PS4, de az is, hogy ez eddig látványban még SEHOL nem mutatkozott meg igazából.
@megjelenés: Szerintem amíg PC-re megéri játékot kiadni, addig sem a prevgennek, sem a One-nak nincs félnivalója xD Ráadásul a komolyabb verseny szerintem a PS4 tulajok malmára hajtaná a vizet, hiszen a Sony kénytelen lenne odatenni magát, hogy ne veszítsen vásárlót/előfizetőt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Engem ez szinte már egyálltalán nem érint, mert már semmivel nem játszok, de ami most történik az nem szolgálja a játékosok érdekeit. Ennek örülni hiba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az hogy a kiadót nem fogja érdekelni,hát most se érdekli semmi,de ha ez így lesz ismét csak ki jár jól MI hiszen mi csak a gépünknek a fele tudásához mért játékot kapjuk a PS 4 tulajok meg a 3/4ét !Kinek fog ismét a feje fájni jobban nem nekünk NEM tőlünk veszik el majd a többet!<#vigyor0>#vigyor0>Na látod lehet ezt ennyire leegyszerűsítve is nézni!<#vigyor0>#vigyor0>
Egy ilyen felborult piacon eljöhet az a pillanat, amikor az ms-nek ugyan fontos leszel, a kiadóknak már kevésbé.
Mert az azért nem mindegy <#nyes>#nyes>
Ezért mondtam a múltkor remélem nagyon sokáig így marad a vezető pozíció,mert ez nekünk x1 tulajoknak csak kizárólag jó hiszen MS mindenképpen meg akar tartani minket és nyilvánvalóan szeretne még több felhasználót.Ők meg ezt az utat választották,hogy a valagunkat kinyalják!Ha választhatok nekem inkább nyalják a picsámat mintsem azon keljen agyalnom,hogy van 1 baszott erős gépem,de mikor jön a valag nyalás...
Tehát hajrá sony 10 évig legyen 2x annyi gépeladásod!<#nevetes1>#nevetes1>
Remélem ez azért nem baj,hogy drukkolok a konkurenciának!