176617
banner
  • Moby
    Mi legyen? Behúzzuk 1st day, és vállaljuik nagy plénum előtt, hogy elmebetegek vagyunk? :D

/vagyis neked még kis ideig van alibid a dai szüzességeddel :)
  • Kongy
    Fuckin' genius! Ilyen emberek vannak a Ubisoft-nál, aztán az AC-ben még mindig követőset, meg üldözőset kell játszani...
  • Moby
    LOLWUT
  • Skyline
    És a kis vitánk mindent megváltoztat a nagyvilágban!
  • Harlekin
    De legalább ebben egyet értünk,hogy Én meg pontosan így fosok a Te véleményedre!
  • Harlekin
    ja ja ja!!!
  • DarkSector
    Jó nem hülyék én is fogok venni majd lemezest. :D

De egyelőre digitális olcsóbb.

"ja és x1 megjelenés napjától lehet megosztani játékokat tehát elég régóta"

X1-en csak 1x osztgatod meg? vagy mi?
  • Skyline
    Veszem is te meg vigyorogj tovább idióta mód és nyomd tovább a f*szságaid.:)

Az angoloddal pedig a multkor is bemutattad mennyire kiismered magad a hasonló oldalakon...:D

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.16. 17:40:13
  • Harlekin
    Látom meg értetted a cikket
    Nincs több kérdésem!
    Vedd a lemezt!
  • Skyline
    Egy ordító baromság amit magyarázol:)
    Az meg hogy a barátlistádból mennyien hogy veszik ki nem fossa le (micsoda statisztika,gondoltam hogy valami hasonló légbőlkapott igazmondás lesz). A hivatalos statisztikák szerint kb 25% a digit, ott a link,de mint írtam elég beolvasni bármelyik fórumba a témában, a jelentős többség dobozosra esküszik nem véletlen.

Ott van 31 játék a HDD-n. Amit eladni nem tudsz cserélni nem tudsz púp a hátadra (persze tudom neked nem). A gép eladásába nem számít, ha meg nem a te accodra lett véve és egyszer vége lesz a home barátságnak akkor buktad amint törölsz valamit.
    Miért ne lenne játékom? Ami érdekel azt megtartom ami nagyon olyan az mehet digitbe is, de a legtöbb cím egy dobozos változatot ér meg.

Elhiszem hogy hatalmas híve vagy a digitnek de nem kell belemagyarázni a faszságot. Pénz kibaszás? 20-ezer forintból 3-4 játékom is van cserélgetve ha akarom, illetve a géppel együtt eladva ha akarom. Neked mid van? Egy teli vinyód. Szuper.:)
    Persze nyomd hozzá a megszokott vigyorjeleket is, az nyomatékosítja hogy mekkora igazságokat mondasz (szerinted)...pfff..:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.16. 17:34:29
  • Harlekin

• Harlekin
    Milyen semmire??? itt van 31 játék a HDD-n!!! Nekünk van 31 játékunk amiért pénzt adtunk(kevesebbet mint ha lemezen vettük volna) neked meg NEM lesz játékod,ha eladod mindet lemezen és még buktál is rajta minden eladáson.NA az az igazi pénz kibaszás az ablakon.Volt nincs és pénzt veszítettél akár hogyan szemléljük a dolgot
    Statisztika ha más nem hát a barátlistámon lévő x1es 42-ből 42 digitbe veszi.De gondolom az elmúlt héten amikor itt sg-n is ment a beszélgetés forrt a fórum,hogy nem lehetett vásárolni storeról az is azt tükrözte,hogy senkit nem érintett a dolog tehát nem digitbe szerzi a játékait...

• orichalcos
    SPOILER
    Negyed óra alatt végigjátszható a Far Cry 4. ( alternatív befejezés)

Macccy: Sorry tegnap nem tudtam menni, legendary playlistet csináljuk.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.11.16. 17:23:10
  • Skyline
    Kíváncsi lennék erre a statisztikára mert akármelyik fórumban keresek Digital vs Physical sales témában a legtöbb válasz xbox one-on is physical.:)

Gyorsan bányássz elő valami 1-2 éves ostobaságot ami a digital felé akarta egykor dönteni a mérleget..:D

KÉT NAPOS hír....Ejha....Több mint 25% veszi digitálisan...Valóban ez akármennyire nézem több mint aki dobozosan veszi...
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.16. 17:14:58
  • Macccy
    Mester Séfek! Nem tudjátok véletlenül, a HALO bundléban lemezen adták a matériát, nem kóddal? Hiába keresek jóárasított bundlit? Kerestem, de nem találtam, azért kérdem csak ...
  • Skyline
    Van erre valami statisztika?:)
    Én is tényeket írtam. Ennyi. Ahogy mondtam kár győzködni az ellenkezőjéről egymást.
    Neked megfelel hogy 7ezret kivágsz az ablakon a semmire játékonként. Nekem megfelel hogy ha valami nem jön be azt tovább adhatom cserélhetem másra illetve ha megunom az egészet,eladom.:)

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.16. 17:04:22
  • Harlekin
    Na ezért Te is megkapod a magadét jobban jártál volna,ha nem hülyézed le a lemezes vásárlókat!ja és x1 megjelenés napjától lehet megosztani játékokat tehát elég régóta
  • Harlekin
    Arty azért,mert nekem van pofám kimondani azt amire más esetleg csak gondol és nem akar belemenni a verbális csatározásba!Ezt a 6 év alatt megszokhattad volna tőlem itt a fórumon,hogy ami a szívemen az a számon is fanboyság nélkül
    De mind 1 erre majd vissza térünk,ha boldog x1 tulaj leszel valamikor!
  • DarkSector
    Mióta lehet megosztani, szerintem hülye lenne dobozosan valaki egymaga kifizetni, hacsaknem fél valakivel közösködni.
  • DarkSector
    Jó akkor mond hogy neked nem tetszik, de attól még nagyon jók, mert mint mondjuk egy GTA, nekem unalmas, de van akit leköt, és a FF-hez is órák kellenek, hogy nagyjából átlásd a lehetőségeket, vagy éppen a rejtett dolgokat, vagy ha van minijáték vagy bármi akkor azt felfedezd benne, ami sok idő, ha haverod 1-2 órára megmutatja, nem is fogod látni, milyen, mégha tegyükfel kicsit hajlanál is rá.
    Sokat kell vele játszani, de nem azért hogy ha érdekel akkor megfogjon, hanem azért kell sokat játszani, ha érdekel hogy lásd miket lehet csinálni.

Pl ff 7-ben órákat elbasztam arra hogy megkeresem a Diamond-okat és legyőzzem, és nem perceket, hanem órákat, azalatt 4x Assassins Creed story lefutna.
    Nem hasonlitgatni akarom, csak hogy érezze valaki mennyi időt el lehet cseszni benne.
    Vagy kincseket erestem.
    Szörnyeket, a náluk lévő itemekért, vagy karaktereket, vagy minijátokt játszottam vagy volt arénamód, vagy szörnyvadászat, stb, stb.

De értem én hogy titeket nem érdekel, amikor ps1-re haverom megszerezte a 8. részt, még én sem tudtam mi ez.

Elkezdtem nyomni, kijutottam nagy nehezen a térképre, és az első küldetés eljutni Ifrit-hez és "likvidálni", tudja szerintem majdnem mindenki, miért raktam idézőjel közé.

És mondom basszameg mi ez a szar, a fura harcrendszer, meg ezek a furcsa lények.
    Ifrit mindig megölt, nem tudtam mit hogy.
    És utána ks idővel haver eljött, és mondta hogy te figyelj, megvan hogy kell játszani, és ahogy sikerült legyűrni Ifrit-et, valami elindult, és onnantól fertőzött meg ez a kolera, és azóta beleszerettem a sorozatba.

Mondjuk mindegy ez saját vélemény, meg izlés,, csak mondom hogy neem ez a játék adja meg azt a szabadságot, meg tartalmat az rpg-khez mérten szép körítésel, amit más rpg másnak, vagy sandbox játék.
    Na meg a Red Dead Redemption, de az egy másik sztori.
  • Harlekin
    Semmi csűrés csavarás nincs ebbe tények vannak,hogy több ember veszi digitbe a játékokat mint lemezen nyilván azért ,mert szarabb így.
  • Kongy
    Nem vagyok ideges, és nem játszok FF-el, mondom :D Van egy hülye ismerősöm, aki amúgy jófej, meg haverom meg minden, és ezeket a szarokat nyomja, és rendre leültetett az új FF elé, hogy nézzem meg mekkora királyság.

Az igazság az, hogy RTS-eket is utálom, a körökre osztott szar meg azokra emlékeztet, plusz még ez nyakon van öntve egy japán sziruppal, így egyenesen hánynom kell a végeredménytől. És oké, játsszátok, engem nem érdekel, de hogy ennek milliós rajongó tábora van, az nekem durva. Na csak ennyi.

Ubisoft AC-s vergődését sem bírom, de meg tudom érteni a sok ember rajongását, még ha én nem is esek bele ebbe a sok emberbe.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:43:12
  • DarkSector
    Ennyi. :D
    Miért vagy ideges? :D
  • DarkSector
    De te úgy csinálsz mintha kényszer lenne hogy játsz vele. :D
    Én azoknak szántam akit érdekel, ha nem érdekel a stílus titeket nem kötelező megvenni, csak ne szapuljátok, hogy ja mert ezt ok nélkül dicsérik, igenis a FF13 ami úgymond szerintem a 12-őt kivéve a leggyengébb láncszem még mindig a mai játékok 70%-től többet ér, tartalomban, és bonyolultságban.
  • Kongy
    Igen, ez egy kolera. Egy fertőző kór, ami csak pusztít világszerte milliókat megfékezhetetlenül. Én be vagyok oltva ellene.

Utálom amúgy a franciákat, de Arno még így is szimpatikusabb, mint bármelyik FF-karakter :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:38:50
  • Moby
    Jah, az izlés nem vita téma, meg az ac nem fejlődik, szar és szaggat, de én má pozitívumnak élem meg hogy a főhős nem az orrára akasztott petróleumlámpával szambázik, és közben nem lakik pinyt a hajában, akinek neve is van
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.16. 16:36:38
  • DarkSector
    "Meg amúgy lehet órákon át magyarázni mitől jó a FF, de nem fogod meggyőzni azt, aki elvből utálja az ilyen típusú játékokat. Kívülállónak szar marad. Én sem veszekszek senkivel aki szerint a Prince of Persia szar. Szerintem isteni játék mind, ami ezen a néven jelent meg. Hogy másnak nem tetszik pl az ottani harcrendszer, az egyéni probléma. Nekem a FF harcrendszere elfogadhatatlan. "

Bazze ki a gyíkom akarta hogy tetszen nektek?
    Ti csak elítéltek azért mert nekem tetszik, és úgy beszéáltek róla mintha valami kolera lenne és az idióta akinek tetszik.

El vagytok tévedve ha azt hiszed hogy rá akartalak beszélni titeket, soha nem tenném semmivel és senkivel, csak arra válaszoltam, hogy ne legyetek szűklűtókörűek, és ez a lényg nem a ti stilusotok, és ennek ellenére törtök pálcát a feje felett.
    Ha ez korrekt szerinted akkor ne csodálkozz semmin. :D
  • Kongy
    Na ez az! Nem akarok taktikázni. Odamegyek, szétcsapom, akkor, és ahogy akarom. Mint a God of War-ban.

Hidd el, próbáltam nem is egy FF-játékot, de mind elől visítva álltam fel az undortól a harcrendszer miatt. Child of Light-ot is azért hagytam abba, pedig az még nem borít ki a japán stílusával sem. De egy ellenpélda: Bayonettától is forog a gyomrom a "japánsága" miatt, pedig az még csak nem is körökre osztott.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:35:34
  • DarkSector
    ŐŐŐ FF15-re írtuk, ott nem körökre osztott a meccs.
    A többiben igen, kivéve a FF12-őt, de ha hiszed, ha nem, a FF13 harcrendszerét kivéve, iszonyat durva tud lenni, hiszen rákényszerít hogy taktikázz, nem mindegy mit hogy kivel mikor.

Csak felületes videónézegetés alapján elhiszem hogy szar.

FF13-ban kicsit lightosabb volt, de nekem az sem gáz, miután kitapasztaltam.
    Csak mondjuk úgy egyszerűsitették, causal-abb lett.
  • DarkSector
    Még annyit hogy emlitetted hogy kifestett szemű japán karakterek.
    Azért itt a FF 15-ben igenis korrekt karakterek vannak , egyik sem buzgár kinézetű, volt itt-ott fura szerzet, de ezekben semmi kivetnivaló nincs.

Nekem kicsit a The Bouncer jutott eszembe, a videót nézve.
  • Kongy
    AC-ben real-time mennek a harcok. Nem a nagy fejlődésről van szó, de AC-t se játszanék, ha körökre osztott szemét lenne :) Szóval inkább dugdosok polipot a seggembe, minthogy FF-el játsszak.

Meg amúgy lehet órákon át magyarázni mitől jó a FF, de nem fogod meggyőzni azt, aki elvből utálja az ilyen típusú játékokat. Kívülállónak szar marad. Én sem veszekszek senkivel aki szerint a Prince of Persia szar. Szerintem isteni játék mind, ami ezen a néven jelent meg. Hogy másnak nem tetszik pl az ottani harcrendszer, az egyéni probléma. Nekem a FF harcrendszere elfogadhatatlan. Ha csak fele annyi PoP jött volna ki, mint FF, én boldog lennék.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:33:31
  • DarkSector
    Bocs FF-nál tudnak éppenséggel programozni, kinem szarja le hogy PC-re a port hogy került ki?
    Szerintem a fejlesztők is beleszarnak, érdekes nekem mindegyik FF ment konzolon tökéletesen, egy szaros lassulás vagy bug nélkül.
  • DarkSector
    "De most komolyan, ki akar ilyen körökre osztott szutyokkal játszani, érted, tiszta röhej. Elteleportálódsz egy MÁSIK HELYRE, ha érintkezel az ellenféllel.... XD Hát nekem ezt nem tudja bevenni a gyomrom."

látod ezt mondom izlésekről beszélünk.
    AC mennyivel jobb? ugynazat a szart adják el csak szebben évek óta, ahogy az összes sorozatban.

Csak míg te az AC--ben tartalomnak veszed hogy mássz fel egy házra és nézz körbe mert hiányzik a 100!-hoz, itt a FF-ban sokkal többről szólnak a mellékküldetések.

Csak utáljátok a japán rpg-ket ennyi, ahogy nekem nem veszi be a gyomrom a Witcher-t, akkor ezekszerint az is egy nyomorék aki azt megveszi előre. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 16:26:24
  • Myselor
    a legtöbb japán játék még mindig többet ér mint a legtöbb játék az már más kérdés hogy programozni nem tudnak xd de az ubi meg optimiználni nem xd
  • DarkSector
    :P

Naná mert amiket játéokat ti vesztek sokkal jobbak, nagy rakás faszt, csak más szar izlésetek van mint nekem, ti is majmoljátok a sok lehúzós szar játékokat, és ugyanezen nevettek ha máás megteszi. Érdekes.
  • Totti5
    Ne essünk túlzásokba. A körökre osztott mechanika egy élvezetes, látványos, taktikás és nehéz játék ha jól van megcsinálva.
  • Kongy
    :DDD hát ez kész, írj még ilyeneket, szakadok.. :DDD

Mellesleg még az AC is többet fejlődött, mint a FF. Legalább grafikában basszus. De most komolyan, ki akar ilyen körökre osztott szutyokkal játszani, érted, tiszta röhej. Elteleportálódsz egy MÁSIK HELYRE, ha érintkezel az ellenféllel.... XD Hát nekem ezt nem tudja bevenni a gyomrom.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.16. 16:04:13
  • Moby
    Te és a japánok.
    Megérdemlitek egymást! :DD

Lehetne, hogy bezárkóztok a szigetországba, és sohatöbbet nem hallunk felőletek? Így aztán ti is pironkodás nélkül nyomhatjátok a nekifutásból egymás arconfingását, az egymás seggébe poliptuszkolást, és minden egyebet, ami olyan más, tartalmas és művészi, és amit mi úgysem értenénk! :P
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.16. 16:03:07
  • DarkSector
    Hogy minek hívjuk a stílust mindegy, legyen hosszú a story része, sok secret, sok fejleszteni való, a tápolás, a rejtett fegyverek vagy bármi, nagy látványos bossharcok...ez kell egy FF-be.
  • DarkSector
    Nem, az rendesen pozitív, amikor mondjuk tesztelők s azt mondják, hogy hú igen ez jó, értékelésre is.
    Nem lerágott csont, ami csak azért jó, mert nem rosszabb a régiektől.

Ami csak ismétlés, mint pl a Batman széria, Assassins Creed, vagy stb, stb, azok csak látványban változnak.