XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ajóéletbe... én meg a 30-40es defense/attack cuccaimra azt hittem, h királyok 😄DD

az elavult cuccokkal mit szoktatok csinálni? átváltjátok kék-kristályra? én igen 😊

Forza.

orichalcos
És mindegyik rare? Vagy sima,.(vagy common? )

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Én is telepakoltam a vaultot hátha,de szerintem minden megy a lecsóba...
DarkSector
level 9-10-esekből nekem is van pár darab. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Béta előtt valahol nyilatkozta bungie (Twitteren talán?) hogy ha nem találnak nagy hibákat akkor lehet hogy megmaradnak cuccok)

Én ezeket szereztem.Mind szörnyekből estek, vagy loot ládában, esetleg golden loot ládában voltak:

Legendary
Rare
Rare
Rare

DarkSector
Honnan kaphatsz legendary-t?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
neszivassatok, ha nem törlik, ideges leszek! emiatt nem toltam/tolom most 😄

Forza.

arty
természetesen xbox360ról csak installált játék esetén van értelme beszélni, egyébként egy elviselhetetlen f*s 😊

Forza.

Harlekin
Nem tudom már valahol volt róla szó és ha belegondolsz ez a normális,hogy törlik...
orichalcos
Hja a focilabda ott van xbox 360-on is. 😄 Nagyon fun. 😄 Hol olvastad amúgy hogy nulláznak mindent? Délután kaptam még egy legendary cuccot, így már kettő van, nem örülnék ha elvesznének. 😞

Szerk: Kinyírtunk délután egy level 20-as kérdőjeles mobot. 😄 Véletlen volt mondjuk, járművel letoltuk a szakadékba. 😄 Semmit nem kaptunk érte, viszont a barlang amit védett, na ott volt egy golden chest. Amiben egy fehér bakancs volt. 😄 XD

Totti5
Mass Effect infók

- The next Mass Effect has a “Spiritual Successor” vibe.
- Frostbite 3 allows the animation team to do things they “couldn’t even imagine before.”
- Speaking of customization, the team wants to give players as much choice as possible.
- It’ll be set during Shepard’s life time, but won’t involve him/her. It’s a completely new story.
- Cooperative multiplayer is more important for BioWare than competitive.
- Some of the characters from old games may make an appearance.
- It’s too early to announce composers and races available to the players.
- The mako will return, and it’s very fast.
- The game isn’t titled Mass Effect 4, at least for now.
- No release window was provided during the panel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem nem volt hangosabb Superslim a Falconnál.Szerintem még halkabb is volt.Nálam Xbox valahogy olyan hülye hangon olvassa a lemezt,nem az,hogy hangos hanem irritáló egy kicsit.PS SS olyan más volt,mélyebb hangon olvasott tényleg nem zavart.
De mikor játszom egyiket se hallom egyiket se,ha meg pause van akár 1 órára sőt fél órára is mindig kikapcsolom
arty
Az xbone a leghalkabb konzol, utána x360 slim, utána a ps3 iterációi... az én iterációm pl az egykori falconomnál is hangosab 😞(( (destiny alatt is, őrület mit művel a gép)

Forza.

davidka003
1 dollár ebay-en a védőgumi. Én is onnan vettem xboxra.
Például

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Harlekin
Tudom,hogy lehet hozzá kapni nem is ezt mondom,hogy nem és az is vitán felüli,hogy biztos voltam benne,hogy lesz valami xbox termék ami hangosabb mint 1 ps4.
Speciel Én az xbox hdmi kábelére tenném a voksot ahogy fújja a levegőt kifelé hátul és veri neki a falnak a kábelt...
Na pontosan ezekről a dolgokról van szó...
Ja és természetesen az x1 meg csak azért halk,hiszen nincs benne semmi csak 1 szar hw ami nem is tud melegedni,ebből kifolyólag nem tud hangos lenni a venti,de azért így is hangosabb mint teszem azt a ps3.Ennél logikusabb és tömörebb választ a témában most jelen pillanatba nem tudok elképzelni.<#vigyor0>
De abban egyet értek veled,hogy tök felesleges a vita,igaz lassan 10 éve megy...
Harlekin

Végre kezdenek jönni a statok,de a célzással még mindig nem vagyok kibékülve sajna...

A másik dolog valaki találkozott a toronyba 1 nagy sötétkék labdával?Tegnap este 1 gyerek valahonnét előhozta és ott ment a foci...<#nevetes1>
arsmarci89
Kicsit gyerekes,tök felesleges vitatkozni.Amùgy meg a MÁLÓ kontrollerre lehet venni 1900èrt vèdőgumit😉 One-t mèg nem hallottam játèk közbe ,de szerintem a ps4se hangos.360am sokkal hangosabb volt.

PSN: Nyuffi89

DarkSector
Nem én nem konkrétan szituációra értettem vagy tirátok, hanem hogy mit kell nagy ügyet csinálni abból hogy kinek melyik tetsziok, meg fanboyság stb, sg-n mindent megtehet mindenki, legalábbis eddig úgy láttam.

Harlekin
Még megy és nullázódik azt írták...
Harlekin
De most őszintén látsz ITT vitát a részemről???Véleményem van aminek hangot adtam Én nem győzködök mást az ellenkezőjéről.Sajnálom,ha ez másnak nem szimpatikus a véleményem ettől még ez marad...
arty
akkor gondolom az fxaa miatt mosottas... azt hittem ez a szokásos ps3 feature 😊

ma meddig él a beta amugy?
beta karik nullázódnak vagy vihetők a teljesbe?

Forza.

DarkSector
Én csak annyit mondok hogy persze felesleges vitázni a gépeken, úgyis az a lényeg kinek melyik játék jön be...

Csak mikor régen a Box szapulástól nem lehetett látni a topikokban érdekesmód rajtam meg max 2-3 embert kivéve senkit nem zavart.

Totti5
Destiny nyitottsága egy adott területre korlátozódik, ahol az esemény van. Egy fal, szakadék meggátol benne hogy onnan elmenj. Nyitott, de csak az adott területre értve. Egy non linear opren world játékban az egyik pontból elmész a térkép másik pontjában töltés nélkül. Ilyan a GTA és akármelyik sandbox vagy pl a The Crew. Skyrimba van töltés, de a felszínen ha nem megyünk be építményekbe, vagy barlangba, föld alá akkor lehet menni amerra lát az ember és addig amíg akar.

Totti5
Azt hiszem egyértelmű voltam. Nem kívánok ezzel a gyermeteg baszakodással foglalkozni. Aki ennek ellenére is ezt teszi azt jelzem moderátornak és kapja a büntetőtpontot flémért.

DarkSector
Skyrim-nél az egész trképen lehet mászkálni töltés nélkül?
Mondjuk szerintem az nem is néz ki így mint ez.

GTA-ban meg még elmegy de a karakterek - effectek stb messze nem néznek ki így mint a Beta-ban.

Harlekin
Se nem esztelen se nem értelmetlen EZ a véleményem.Hangos a gép IGEN Mállik a kontroller IGEN.Ha szerintük az x1 szar azért,mert gyengébb a HW benne akkor a ps minőségre milyen?

A logom meg szimplán csak színválasztás..Szeretem a feketén a sárgát. Az autóm is fekete és a szobám fala is sárga az hogy a betűk mit adnak ki meg hát<#nemtudom>

Szimplán eljött az a pillanat,hogy éppen elég szapulást olvastam felénk és átmentem bunkóba....
3 hétig szabin vagyok így lesz bőven időm rá...
DarkSector
Nem geciségből de talán ps3-on a szinek fakóbbak talán.

De meglepődik az ember hogy egy régi generáción a földön apró kavicsokat is látni, szóval szépen megoldották.

Totti5
Töltés nélkül kezeli a Skyrimot, GTA-t és még számtalan sokkal nagyobb területű játékot. Destiny területe nem nagy, csak nyitott.

DarkSector
Mit vártál? Töltés nélkül kezel a régi gép 512MB-al egy ekkora területet ilyen minőségben TÖLTÉS nélkül....mi ez ha nem egy csoda????? 😄

Totti5
SG PS toikban nem látok semmi ilyet, és itt sem tűröm el semminek sem az eszetlen és értelmetlen leszólását. Többet ezzel nem akarok foglalkozni, tedd vissza a logód!

Harlekin
Na ez az látod minden ps topikba megy a szidás x1 és a tulajok felé és büntetlenül,mert ahol van házigazda az is pont olyan mint a slepp...
n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Nem csesszük szét a topikot s nem írunk semmi oda nem valót a PS topikba, mert ott HG sincs.

Harlekin
Totti most az a baj,hogy Én felvállalom azt amit más csak gondol???Ök meg a saját térfelükön teszik ugyan ezt és még jót is röhögnek???
Beírok ps 4 topikba is nézzük a házigazda mit tesz!<#kacsint>
TDC Geronimo
360on is ugyanaz a felbontás meg FXAA ,mint psen. Ott se lesz sokkal jobb a helyzet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Összekötő film lesz a Halo 4 és Halo 5 között. Szóval az neki se álljon majd aki nem ismeri a játékot. 😄 Forward unto Dawn-nál is csomó helyen írták hogy sokat nem értettek belőle. 😄 (persze mert nem ismerték játékot)

arty
megnézném 360-on milyen, ps3on eléggé mosottf*s :/

Forza.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition jön X.One-ra,október 7.
1080P,60 frame és ami az árát illeti az 7000FT
Totti5

Frémben mind a kettő preven verzió hibátlan.

DummyBoy
Igen, a PC-s világban ismeretlen a fanboykodás ... sosem volt még példa Intel vs AMD vagy nvidia vs Ati flémwarokra xD

Amíg az emberek érzelmileg kötődnek az eszközeikhez, és büszkék, addig ez sosem fog eltűnni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Engem a titanfall nem érdekel, csak az elvi háttere annak, hogy miért támogatandó valaminek a korlátozása, amire VAN igény.
Ráadásul pont a titanfallban még akár érteném is, hogy 20-30 titan lehet sok azokra a mapokra. De hogy a destinynél miért pozitívum ez, az nekem értelmezhetetlen.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Halo film 1 órás szösszenet a ComicCon-ről. Nyilván nem mozifilm, de nem kevés pénz lehet benne, mert a minőség eléggé ott van.

A film első 20 perce tömény akció lesz.

Totti5
Miért rosszabb? nem tudom, majd aki játszott vele 10-20-100 órát elmondja, h jó vagy nem jó. Fogalmatlan vagyok a titanfall 6v6 témában.

Moby
Utoljára komolyabban a kzsf-el nyomtam, szintén minimapok. 24ptdm-ben nyomtam kizárólag, mert a kislétszámú módokban vicc vokt, ami ment. Egymás seggében rohangáltak, leszarták a feladatokat, vagy a valami alapszintű taktikát. 24 playerrel már oké vokt, mert a baromja jó volt tölteléknek, de mindig volt 2-3 olyan, aki tudja mit kell, a többi meg őket követte. Így működött jól idegenekkel. De. Pont ettől volt jó. És akinek ez nem felelt meg, annak ott voltak a kiscsoportos warok.

arty
q3 - kicsi pályák
cs - viszonylag kis pályák, körökre osztott játékmenet
cod X - ezzel nagyon keveset nyomtam, azt is publikon és ott jóval többen voltunk 6nál...

Forza.

Moby
Miért jobb ha valami korlátolt? Értem, hogy neked megfelek ez is, de miért JOBB?

arty
Az biztos, hogy ez egy szép rajz a jelenlegi állapotokról.

De látod, ezért kell beszélgetni róla, hogy világos legyen a VALÓDI helyzet - szerintem itt sg-n nincsenek ilyen tévképzetek a fejekben (miszerint az OS perfekt ps4en és ezért nem kell fejleszteni).

Forza.

arty
Nem érted (pontosabban dehogyme, csak nem akarod érteni).

A titán másból se áll, csak egy 6v6 multiból. Iszonyat soványka.
A Destinyben a 6v6 multi csak egy plusz, ha ki akarom sarkítani...

Forza.

arsmarci89
Amúgy csak azt nem értem konzolosok minek vitatkoznak 1 mással?PC-sek se szoktak 1 más között, h kinek erősebb, kinek gyengébb a gépe....XD Viccet félretéve én szinte hasraütés szerűen választottam a PS4et, előtte 360-om volt.Igaz kontroller nem áll annyira kézre mint a 360nál, de sok extra funkciói miatt annyira nem érdekel 😄 Szerintem mindenki örüljön annak amije van😊

PSN: Nyuffi89

Totti5
Azok választanak olyan játékot amiben lehet. Nem attól lesz jó egy multi hogy 10 helyett 20-30-40-50 ember van a pályán.