XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elavult cuccokkal mit szoktatok csinálni? átváltjátok kék-kristályra? én igen 😊
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Szerk: Kinyírtunk délután egy level 20-as kérdőjeles mobot. 😄 Véletlen volt mondjuk, járművel letoltuk a szakadékba. 😄 Semmit nem kaptunk érte, viszont a barlang amit védett, na ott volt egy golden chest. Amiben egy fehér bakancs volt. 😄 XD
My streams: https://beam.pro/oriic
- The next Mass Effect has a “Spiritual Successor” vibe.
- Frostbite 3 allows the animation team to do things they “couldn’t even imagine before.”
- Speaking of customization, the team wants to give players as much choice as possible.
- It’ll be set during Shepard’s life time, but won’t involve him/her. It’s a completely new story.
- Cooperative multiplayer is more important for BioWare than competitive.
- Some of the characters from old games may make an appearance.
- It’s too early to announce composers and races available to the players.
- The mako will return, and it’s very fast.
- The game isn’t titled Mass Effect 4, at least for now.
- No release window was provided during the panel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De mikor játszom egyiket se hallom egyiket se,ha meg pause van akár 1 órára sőt fél órára is mindig kikapcsolom
Forza.
Például
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Speciel Én az xbox hdmi kábelére tenném a voksot ahogy fújja a levegőt kifelé hátul és veri neki a falnak a kábelt...
Na pontosan ezekről a dolgokról van szó...
Ja és természetesen az x1 meg csak azért halk,hiszen nincs benne semmi csak 1 szar hw ami nem is tud melegedni,ebből kifolyólag nem tud hangos lenni a venti,de azért így is hangosabb mint teszem azt a ps3.Ennél logikusabb és tömörebb választ a témában most jelen pillanatba nem tudok elképzelni.<#vigyor0>#vigyor0>
De abban egyet értek veled,hogy tök felesleges a vita,igaz lassan 10 éve megy...
Végre kezdenek jönni a statok,de a célzással még mindig nem vagyok kibékülve sajna...
A másik dolog valaki találkozott a toronyba 1 nagy sötétkék labdával?Tegnap este 1 gyerek valahonnét előhozta és ott ment a foci...<#nevetes1>#nevetes1>
PSN: Nyuffi89
ma meddig él a beta amugy?
beta karik nullázódnak vagy vihetők a teljesbe?
Forza.
Csak mikor régen a Box szapulástól nem lehetett látni a topikokban érdekesmód rajtam meg max 2-3 embert kivéve senkit nem zavart.
Mondjuk szerintem az nem is néz ki így mint ez.
GTA-ban meg még elmegy de a karakterek - effectek stb messze nem néznek ki így mint a Beta-ban.
A logom meg szimplán csak színválasztás..Szeretem a feketén a sárgát. Az autóm is fekete és a szobám fala is sárga az hogy a betűk mit adnak ki meg hát<#nemtudom>#nemtudom>
Szimplán eljött az a pillanat,hogy éppen elég szapulást olvastam felénk és átmentem bunkóba....
3 hétig szabin vagyok így lesz bőven időm rá...
De meglepődik az ember hogy egy régi generáción a földön apró kavicsokat is látni, szóval szépen megoldották.
Beírok ps 4 topikba is nézzük a házigazda mit tesz!<#kacsint>#kacsint>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
1080P,60 frame és ami az árát illeti az 7000FT
Frémben mind a kettő preven verzió hibátlan.
Amíg az emberek érzelmileg kötődnek az eszközeikhez, és büszkék, addig ez sosem fog eltűnni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ráadásul pont a titanfallban még akár érteném is, hogy 20-30 titan lehet sok azokra a mapokra. De hogy a destinynél miért pozitívum ez, az nekem értelmezhetetlen.
Adversus solem ne loquitor
A film első 20 perce tömény akció lesz.
cs - viszonylag kis pályák, körökre osztott játékmenet
cod X - ezzel nagyon keveset nyomtam, azt is publikon és ott jóval többen voltunk 6nál...
Forza.
De látod, ezért kell beszélgetni róla, hogy világos legyen a VALÓDI helyzet - szerintem itt sg-n nincsenek ilyen tévképzetek a fejekben (miszerint az OS perfekt ps4en és ezért nem kell fejleszteni).
Forza.
A titán másból se áll, csak egy 6v6 multiból. Iszonyat soványka.
A Destinyben a 6v6 multi csak egy plusz, ha ki akarom sarkítani...
Forza.
PSN: Nyuffi89