176617
banner
  • DarkSector
    Amazon asszem csak a legelsőnél kéri.
  • Harlekin
    A kártyámnak a CVC kódját se kérte nem,hogy ellenőrzést csinált volna szóval semmit.Megadtam a legszükségesebb dolgokat és csá...
  • DarkSector
    Énis ezt szoktam ps-re venni.
    Annyi hogy olyan játékokat ezzel nem vásárolnék meg amit nem szeretnék megtartani végleg, arra a lemezes a jobb.

Habár ha a lemezen amit kb elbuksz kiszámoljuk, kb felesbe annyit költ az ember digitális példányra. :P
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 16:42:39
  • Harlekin
    Most történt!!!

Adatok megadása utáni vásárlásra rányomás 9.másodpercben itt volt a kód...
    Nem is értem minek szenvedsz,ha úgy is a lemezest preferálod.
    OTP 14765 ft-ot vont le!!!
  • DarkSector
    GTA 5

GameSpot – 9/10
    US Gamer – 4.5/5
    God is a Geek – 10/10
    Eurogamer.de [Német] – 10/10
    Eurogamer.it [Olasz] – 10/10
    Metro – 10/10
    XGN [Holland] – 9.0/10
  • TDC Geronimo
    Jól fut a játék coopba is! Hogy ott dögöljön meg aki ezt így engedte kiadni

• Bercy #154997
    A card issuer jelen esetben a bank akinel a szamlat vezeted. A lakcim ellenorzes alatt nem azt kell erteni, hogy az amazon elkerte az OTP-tol (vagy epp az adott banktol) az te szemelyes adatidat (lakcimedet) es osszehasonlitotta azzal amit az amazonnak adtal meg. Ez pont forditva mukodik. A legtobb oayment acquirer lehetoseget ad kulonfele ellenorzesek vegzesere kartyas fizetes eseten. Ilyen peldaul a megszokott CV2 ellenorzes vagy epp az lakcim ellenorzes (AVS). Egesz egyszeruen az merchant (amazon) bekuldi a szamlazasi adataidat a fizetes kozben es a fogado bank ellenorzi, hogy stimmelnek-e. Minel tobb ilyen ellenorzest vegez el a merchant (amazon) annal kisebb jutalekot kell fizetnie a tranzakciok utan.
  • Skyline
    Mastercard...
    A vicc egyébként hogy a store-ról a minap lehúztam Paypal-al US-ről Forzához.
    Erre ma próbáltam venni játékot...És Cant Authorize hibát dob a paypalra...
  • Kongy
    Én CIB-es Visa-val vígan vásárolok amazonon.
  • Moby
    Jaja, otp-s virtuálmastercardom van nekem is, és az megy.
  • Macccy
    Ez azt mondja, hogy vissza is ellenőrizték a kártya KIBOCSÁJTÓJÁNÁL a bejelentett lakcímed, tehát az Amazon keze túl messze elér! Kapja be az ilyen! Amúgy szerintem én is emiatt nem tudok a PayPal US -el vásárolni, csak az nem részletezi.
    Milyen kártya típus? VISA? Haver MasterCardja (otp) működik, az én VISA kártyámat nem fogadja el ...
  • Skyline
    Már fingom sincs de mind1 mert találtam másik helyet,onnan is fél perc és küldik a kódot. Csak mondom ránézek amazonra ma is, az örök...:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 13:32:58
  • Moby
    De ha megoldás az, veszek én neked kódot.
  • Moby
    Nem lehet, hogy a kártya be van regelve egy másik(régi) accountodra, ahol nem usa/rossz cím van megadva?
  • Skyline
    Én ezt kapom imélben:

"We have placed a hold on your account because the billing details for your card did not match the details on file with the card issuer. You will not be able to access your account or place orders with us until we confirm your information."

Mindhárom alkalommal...
  • Kongy
    Érdekes, én tegnap 2 30 dolláros giftcardot is vettem, és mindkettő működött, kamu alaszkai címmel.
  • Moby
    Ezt nekem is csinálta már, de amikor visszamentem ott volt a fiókomban a kód.

/mármint a "Művelet túl sokáig tart" buzgárságot.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.17. 13:10:02
  • Skyline
    Most nézem harmadjára az amazont de b*szik elfogadni az usa vásárlást.
    Egy darabig processel meg ki van írva hogy a tranzakció általában 1 percnél kevesebb időt vesz igénybe...Majd "Sorry, processing is taking longer than expected."
    És a végén jön a levél hogy küldjem az adataim faxon....3 valós usa címet próbáltam egy se jött be. Valaki mondjon már egy működőt...:D
  • DummyBoy
    A Titanfall nekem is nagy meglepi volt, sokan szidták, de engem érdekelt, így megvettem, és többet játszom vele, mint a többi multis játékkal :) Ráadásul én szeretem a Horda módokat, levezetésképpen jókat szórakozok velük, és itt is király, bár a végére beböszmül sajnos sokszor túlságosan is :)
  • Harlekin
    pilot loadout kitbe a guard chip!
  • Kongy
    Na AC-ben beestem a föld alá..... GG
  • Macccy
    Nemtudom miaz a chip, de ez már most is ÜT számomra minden multi játékot a műfajában, talán csak a HALO járműves pályáin élvezkedtem ekkorákat, de még 2003-ban :)

Ja!! És azthittem a story Kampány béna lesz így multisan! Hát nem, tegnap pont volt egy küldetés, aminek a végén McAllen (asszem) felrobbantja a saját Titánja reaktorát és letarol valami másik magot is (?) na a lényeg, hogy az IMC nyert de nekik kellett menekülni és egy atomvillanás volt a vége, meg híradós narrálás. Nagyobb király volt mint a CoD néhány küldetése! :)
  • Harlekin
    És gondolom még a chip bent sincs,mert akkor aztán esélye nincs senkinek ellened nyílt területen,.Azonnal eléd áll a titán vagy fordul rá és lövi szét vagy leteszi a falat eléd stb.
    Chip nélkül is nagyon véd,de ha az bent van akkor nincs kegyelem senkinek...
  • Harlekin
    szorítunk,de szerintem próba nélkül hozhatod nem fogsz csalódni,mert nincs mit.
  • TomStorm
    Na Urak szorítsatok.Ma délután megyek kipróbálni egy One-t és ha jó akkor hozom is el:)
  • Macccy
    Titán elkapott geccciii! Nagyon adja az a cucc, kezdem kiismerni az irányítást, középmezőnyt már el tudom csípni a ponttáblán. Óriási feeling volt tegnap is, lövök egy enemyt, jobbról ottvan mégegy, mondom hohoo, tárazni kell, végem van ..... ésakkor fentről BLAMM!! A Titánom segített, lecsapta a pilótát! :D :D
    Elképesztő élvezetes ez az A.i. harc
  • Macccy
    ÉÉn?? :D Tuti be voltam baszva! :D Lehet valamit elnyomtam akkor vagy nemtom, de nincs is gamém szinte amivel küldenénk, nem tudom miért invitálhattalak :)
    DE majd ha meglesz az MCC, ...! ;)
  • Totti5
    Majdnem teltház volt.

Ezt sikerült felvenni:)

• Harlekin
    Tudhatnád,hogy ez nálam nem így működik!
    Amúgy meg unatkoztam volna a hétvégén,mivel vendég sereg volt nálunk asszony vénül (28) és nem tudtam játszani így maradt itt a fórum!
    Tegnap este kicsit azért nyomtam,de annyira bőség zavara van,hogy azzal megy el az idő nagy része,hogy megszüljem mivel is játszanék,mert minden vonz.halo 2 be tegnap kezdtem bele ott a cod amivel jó lenne multizni és szedni az acsikat,storit lenyomni nehezebb fokozaton.A Sunsetről nem is beszélve minden este megbeszéljük,hogy multizni kellene.Minden nap fél órát szánok titánra,hogy a napi challangeket megcsináljam az acsihoz.Vár ránk a gardenban a crazy fokozat meg a multizás,mert az megunhatatlan.A forza horizon 2-höz 2 hete hozzá sem értem.Holnap jön FC4 és a DAI.jaaaaa és az unity az bazz nagyon el kapott stb stb.Lehetne már dec 19 mert 3 hét pihi...
  • orichalcos
    Partyba hívtál, de nem tudtam menni, időm meg nem volt üzit írni. Sry.

Totti:

Nekem pénzhiány miatt kimaradt, de amúgy sokan voltak?
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.11.17. 06:25:21
  • Totti5
  • n000rbi
    Nekem ez még majdnem 200km utazás csak oda, de jövőre nem hagyom ki.
  • Totti5
    Video Games Live

EPIC volt. Jesszus, de nagy SHOW-t nyomtak. Tele meglepetésekkel.

Először is ez volt a 300. előadás, és egyben az utolsó az európai turnén.

Amit nem tudtam hogy az európai turnén a zenét a Budapesti Virtuózok Kamarazenekar csinálta!!!! Magyarok! Csodálatos volt, elképesztő tehetséges banda.

Természetesen itt volt Tommy Tallarico is. Egyrészt baromi jól gitározik, másrészt jó kis showt csinált! Nagy arc.

Volt bőven meglepi a zenék közt is.

!!!!!! Monkey Island !!!!!
    Skyrim - TE JÓ ATYA ÚR ISTEN. Az EPIC meter kiakadt 100-as skálán. Imádom a zenét, de élőbe kórussal valami brutális volt. Hátborzongató.
    Final Fantasy 8 theme - és megcsinálták ezt is, nagyon nehéz dal, de lenyomták. Térdre borulok előttük.
    Mass Effect
    Earthworm Jim
    World of Warcraft
    Zelda
    Kingdom Hearts
    Street Fighter
    !!!!!!! Halo !!!!!!!
    League of Legends - ez volt a nap WTFje, csak akkor tudtam meg micsoda, amikor a végén kiírták...
    Shadow of the Colossus
    Metal Gear Solid
    Final Fantasy 7
    Chrono Tigger
    Journey
    Portal
    Sonic a Hedgehog
    Castlevania
    Uncharted 2

Nem tudom mit hagytam ki...

Nade ez még semmi. Még egy meglepi volt. Assassin’s Creed Unity The Creed dala élőben Riva Taylor-tól!!! ( mellesleg a Journey és a Portal-t is ő énekelte. Gyönyörű és gyönyörű a hangja! )

Minden fillért megért. Tommy azt mondta hogy jövőre. Lehet megint jönnek, ha igen én már most veszem a jegyet!

• Kongy
    Még mindig túl drága.
  • Skyline
    Konzolokszervizébe meglátták hogy a 17700 már drágának számít és letolták 16700-ra (+1000 forintos kupon), vagyis 15700 a gta5...:)
  • DarkSector
    Tudom már régi, de aki be szeretné pótolni!

Skyrim (letöltőkód) - 8 dollár !!!!
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 21:36:04
  • DarkSector
    Azért meglepődnék ha ennyi év után és kiskapu kihasználás után és neten való utánajárás, figyelés után a Microsoft vagy Sony ezekután jutna el odáig, hogy ezt a funkciót beépítve naivan azt hidjék hogy nem használják majd ki. :D

Nem véletlen ilyen drágák szerintem a játékok.
    Ha így megfelezem még akkor is szép összeg jön ki.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.16. 21:29:46
  • Macccy
    Nagyonjófejvagy hogy bocsánatot kérsz, de pontosan miért is? Hol nemvoltál? Nekem kellett volna? :D Nem beszéltünk semmit, vagy csak nem emlékszem ... vagy küldtél üzenetet ?? :)
  • Macccy
    Haggyadmár a gecibe, vázzeeeee !! :D :D :D Én remélem is, hogy a statisztikák, amiket Sky előtúrt igazak és 75% vesz még mindig lemezt, ollééé, hajrá! Így nekünk megmarad a sok bundle kód és a Microsoft sem fog bemorculni amiatt, ha a fél világ látványosan Share -be tolja! ;)

B Cool
  • Kongy
    Nincs mese be kell húzni....