XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
EA Access is an interesting idea. But now it comes to light that 5 day early access may only allow you to play 2 hours of some games.
Na ennyit az 5 napos early accessről -.-
Na de a bf4 az mindenen túltesz!Nincsenek rá szavak ennyi csak,hogy szar...Pedig lehetne kibaszott jó is...Csak idióták csinálták másra nem tudok gondolni vagy analfabéták.<#nevetes1>#nevetes1>
Destiny-ben is emlékszem egy részre, a hajós résznél hátul a hajók mögött van egy vizmenti kanyon elpusztithatatlan ellenfelekkel, ott is egy nagy hegy árnyéka szar, mikor kimész az első 2 elpusztithatatlan ellenfél elé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok másikban, Crysis 3 pl, a Destiny Beta, csak hogy párat emlitsek amivel találkoztam az elmúlt héten.
Jah és a slussz poén 4.5 óra alatt végigszaladtam rajta easyn,hogy összeszedjem collecteket erre a kurva acsi is bebugolt tehát leszarom az egészet...
2 apróság csak úgy...És ilyenek 5 méterenként vannak!!
Keress Fanatec GT2 kormányt (40-50ezer ftért megy), az megy x360al és átalakito kábellel a g25 pedáljai is mennek vele.
Forza.
Bár érdekelne miért nem, max tőmondatokban mesélhetnél róla. Az hogy bugos sz@r, az nem kifogás, sajnos nincs más... xD
de 30ért egy évre már nagyon nem - feltéve, h majdan a fifa15 és a bf5 is jön hozzá 😊
Forza.
Mivel 360 on már megvolt így becsukott szemmel is ment minden és szerintem jobban is jártam volna,ha úgy tolom...
Édes istenem,hogy 1 kurva egy éves játékba még mindig ennyi hányás szarság van ez borzasztó.Ez nem,hogy javult az upokal hanem még szarabb lett.De legalább az a szerencse benne,hogy több az átvezető semmitmondó dolog mint maga a játék így legalább ott nem nagyon tűnnek ezek fel,mert ott ittam ettem aludtam,mert bőven van rá idő.<#nevetes1>#nevetes1>
A végére már nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek...Komolyan mondom szégyen gyalázat...
Ez így még 1 béta tesztnek is a vicckategória lenne amit így most produkált.
EA Access membership unlocks The Vault, a collection of EA’s biggest games on Xbox One ready for you to download and play. During the beta, gamers will have unlimited access to four great EA games: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4™, with more titles being added soon. That’s over $100 worth of games for $4.99 a month. You can play these EA favorites as much as you want with the click of a button.
5 dodóért 1 hónapra ezek a játékok?
mondjuk lehet tegnap nem játszottam.... mindegy , ez így nem állapot, elő kell rendelni.
Four games will be included during the beta: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4, though others are in the works. EA Access membership also includes a 10 percent discount on digital EA content (even full games). Members will also get early access to trials of games like Dragon Age: Inquisition up to five days before retail release.
The service will be available for $4.99 a month or $29.99 annually. In a surprising move, retailers like GameStop will sell the memberships, which will be available in the U.S., Canada and Europe.
ne vedd sértésnek ez a mikiéknek fricska inkább.
De miért vársz a magyar megjelenéses verzióra?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De Dishonored miatt szerintem beaktiválom az 1 hónap Goldomat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360
Motocross Madness
Dishonored
Xbox One
Crimson Dragont
Strike Suit Zero: Director's Cuto.
Ez vonatkozik Euronics-ra is ... aki 576-os törzsvásárló, annak ott érdemes, ott is van valami (Nem tudom mi, csak haverom emiatt rendeli elő ott ...)
Szóval ez a kérdés sokmindentől függ.
Ott rendeld ami hozzád a legközelebb van vagy a legkevesebb a posta esetleg a legolcsóbb hely...Ha ezt a 3 tényezőt összehozod 1 közös nevezőre meg is kaptad a beszerzési legjobb helyet.
Szeretnék Xbox One-t venni,a magyar megjelenéses verziót,Fifa 15-el és Forza 5-el, Kinect nélkül( azt majd veszek hozzá külön).
Honnan érdemes előrendelni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nekem fehér, zöld meg talán kékes tárgaim vannak.
Vault, az a személyes "ládád" Towerban van az árus mellett oszlopoknál. BÁrmi beletehetsz, amit aztán másik karakterrel is használhatsz.
Ha valamit venni akarsz akkor kék kristállyal fizetsz. Ha valami nem kell, akkor rámész az ikonjára, folyamatosan nyomod az X-et ( x360-on) és kristályt csinál belőle. Ez az eladás.
My streams: https://beam.pro/oriic
amugy mi ez a vault meg kristály téma? 😄
Jah! Mást nem nagyon tudsz.Bár az elején elbasztam és vettem 1 szar fegyvert ami már amúgy is volt és miután megvettem230 ér "eladtam" és kaptam 5-t nem sokat buktam csak 225-t!!!Kicsit inflálódott...10 másodperc alatt<#nevetes1>#nevetes1>
My streams: https://beam.pro/oriic