XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dead Rising 3 - 200,000 (1,400,000)
Resident Evil 5 - 100,000 (6,700,000)
Resident Evil 6 - 100,000 (5,900,000)
Dead Rising 2 - 100,000 (2,900,000)
Resident Evil: Operation Raccoon City - 100,000 (2,400,000)
DmC: Devil May Cry - 100,000 (1,600,000)
Resident Evil: Revelations - 100,000 (1,200,000)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Baszod tényleg nagyon bele jössz a tutiba,mert első perctől szenzációsan jó volt,és ez mindig csak jobb és jobb lett...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A burn cardokat már nem csak eldobod hanem creditet kapsz érte amit a black marketen jó dolgokra elkölthetsz.
Jött napi chalange amiért szintén creditet kapunk.stb stb
De itt sasolható a dolog.
És akkor még azt mondják,hogy ez a játék szar!!!???
Kíváncsi lennék menyi játék volt az ami megjelenés után ennyi törődést kapott????<#kacsint>#kacsint>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugye milyen jó volt 360a érában az MS megkötése a peccsekre? akkor kapták a fikát, meg szegény fejlesztők így és úgy... most azt csinálnak amit akarnak, ez az eredménye. <#levele>#levele>
Elindítom a Titanfallt erre elkezd leszedni 500 megát,mondom semmi baj addig forza indít... forza közli 850 mega up!??? mi a fasz!?!?na sebaj akkor wolfi indít úgy is nagyon elején vagyok...közli 4.2 giga up Na nnneeeeeeeeeeeeeeeeemmmáááárrr!!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
F1 2014 - X360, PS3, PC október 17
F1 2015 - Xbox ONE, PS4, PC kb március eleje
Az 1ik friendsemnek 345 napja van acsi streakje ma szerintem bukkja szegény...
se ezt :
A one-man riot45 (25)
Obtain 11 000 points in the Shanghai mission in the Campaign
se ezt:
Wrecker43 (20)
Get 10 multi-kills in the Shanghai mission in the Campaign
az acsit nem kapom meg pedig jóval túlteljesítem és ugyan így a többi hasonló acsit se adja meg...<#conf>#conf>
A lemezt mindig óvatosan kell behelyezni az xboxba!
A kábeleket mindig csak a megfelelő helyre szabad bedugni az xboxba!
Na írtam pár TÉMÁBA VÁGÓ,HASZNOS dolgot nézzük mennyi pluszt kapok!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Nem működnek ezek a rendszerek.
Ez a hsz is off, tehát ez is mínuszt érdemel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Cserébe viszont nyomtam Én is nektek pluszt<#kacsint>#kacsint>
Csak vigyázzatok nehogy Ti is be kerüljetek a mínusz nyuszi látókörébe!<#nevetes1>#nevetes1>
Tudom,hogy semmit nem jelent a mínusz csak nem értem mit vergődik valaki ezekkel a mínuszokkal!Szakadok a röhögéstől,hogy ott ül és várja,hogy nyomhasson 1 mínuszt.A vesztes beszari<#nevetes1>#nevetes1>
amugy mióta fontos a minusz? semmit nem jelent.
Max trollmeter.
Figyelj Te analfabéta,mert már másra tényleg nem tudok gondolni csak,hogy nem tudod a betűket egymás után tenni amik ez által szavakat képeznek és így mondatokká formálódva kifejtsd a problémádat.
Ettől csak 1 pillanatra,ameddig rányomsz a mínuszra érzed az elégtételt,de később ez enyhül és alig várod már,hogy újra írjak...És ha már nem fogok mi lesz veled.<#nemtudom>#nemtudom>
Nem jó magadba tartani ezeket a dolgokat,mivel szorongáshoz és depresszióhoz vezet.És végső mentsvárként kinyírod a családod vagy rámászol anyádra és csinálsz magadnak kistesót!
Nem jó ez komolyan mondom...
De tényleg mi a koncepciód???Mit szeretnél elérni,hiszen már bebizonyítottad,hogy analfabéta meg beszari vagy ,mert nem mersz kiállni és megmondani a magadét.
Legalább oltsál le legyél faszagyerek mutasd mit tudsz kiharcolni 1 fórumon mindenki előtt ami pont erre való,hátha berezelek és nem jövök többet...<#nevetes1>#nevetes1><#gunyos1>#gunyos1>
De ha a koncepciód az,hogy anyukádat csinálgasd akkor egye fene csináld.Nem akarok ödipusz komplexusodba beleszólni...<#vigyor0>#vigyor0>
Nálam a mínusszal semmire nem mész csak pont ennyire,hogy 1 szánalmas kis beszarinak tartalak.Legalább privátba írd le a gondod,ha már szégyenled magad itt a tömeg előtt felvállalni...
Remélem legalább ez hasznos volt és helyre billen az agyad...<#vigyor>#vigyor>
Azt nem olvastam h csak akkor lesz trial, ha megvetted. Akkor lesz trial, ha van előfizud jelek szerint minden megjelenő EA címből ( ebből idén 5 db lesz ) és ha utána megvetted akkor az addigi játékodat átviheted és nem kell 0áról kezdeni.
Nem kell hozzá GOLD előfizu, tehát a multin kívül minden használható lesz.
Itt egy dolgon bukik vagy áll a dolog, hogy milyen játékokat kapunk hozzá időről időre. Kezdésnek a Battlefield 4, Peggle 2, Madden NFL 25, FIFA 14 megéri nem hogy az 1 hónaposat, de az 1 éveset is.
Jön itt sok EA cím a jövőben amik gigacímek, ha ezzel az évi 7 ezerrel mindegyikből kapok "kötelező" demót ( az MS most minden játékra engedélyezte a TRIALT, ami sajnos nem kötelező, de teljes játéknál is működik, ezért is ment rá az EA, ami persze azt jelenti h le kell szedni a 40 GBot ha annyi... ), megkapom ezért a pénzért az előző évi sportjákékokat BF-et és mást, akkor egy jó és sikeres szolgáltatás lehet, hisz 1day játék vásáslásra ösztönöz, 1 éves előfizetésre, de ha jól járunk ezzel akkor miért ne. Ilyen dolgokkal kell előre vinni a digitális vásárlást ( PS+, Gold játékok, leárazások ).
My streams: https://beam.pro/oriic
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"