XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az exklu egyébként is a leáld vesszőparipája, ezeknél jóval több ghosts vagy épp ac4 fogyott a gépekre, tutira...
demondjuk oké, ha valaki exklukra hajtott, annak a számok alapján box - ez egy érv a sokból... és kb annyit érhetett, mint h "az xbón a halkabb" :/
Forza.
Egy használt X1 meg új pad meg már lehet ott lesz az új áránál.Esetleg ilyen 10k-t lehet fogni de az nem sok.
Kinektes meg szintén felejtős,azzal is tartja az árát.
Én azt mondom erre a 110e.pénzre újonnan,hogy megéri de tényleg ez is nagyon a max😊
Ne legyen igazam de használtan 90e alá nem fog menni..
Sokan ismerősök közül még mindig ebben a tudatban vannak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintetek ez igaz lehet,hogy Magyar webshop ilyen ára lesz szeptemberben?
Microsoft Xbox One 500GB - 122 790 Ft
Sony Playstation 4 500GB - 125 290 Ft
"boxom volt előző genbe, veszek most is azt" klisét átlépve 😊
Forza.
Konzol második évében egynek jó lett volna, de gépet nem adott el sokat, az fix.
Akkor már inkább a Titanfall - ott látszott is, h megdobta a gép eladásait.
Csakhát sajna nagyon mélyről indultak azok a bizonyos eladások... nagyon, nagyon, nagyon mélyről.
Tudtam (és reménykedtem is benne), h az MS kap majd pofont (e3 után ez látszott), de az arányok azért nagyon meglepnek, vszeg Mobynak van igaza: a marketing a minden és abban az ms ultrabéna volt, a sony meg ultraügyesen csapkodta le a labdákat.
(én azért szeretnék abban is hinni, hogy gyengehw/kötelezőkinekt/kormánylehuzás is belejátszik abba, h szarul szerepel 😄 mert engem ezek zavartak leginkább.)
Forza.
A Fusion pedig már 1 millió felett fogyott!
Ryse-ra azt írtad interaktív mozi. Nem az.
Nem egyről bezsélgetünk, aztán ilyenkor tudom mi szokott lenni a téma vége....mindenki higyjen amit akar.
Bár a te vleményed érthető a gép magát adja el, leközölnek egy adatot:
150% powa.
azt ennyi, a sok idiotának ez elég.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van egy vásárló, elmegy, megnézi mit vegyen.
Xbox?
Ryse? Lofaszt lehurrogják, lehurrogják a bone-t, és nem kell, nem ismerem, csak tudom hogy nem kell.
PS4?
Killzone?
Infamous?
Ja ismerem kurvajó volt régen, tuti attól nem lesz rosszabb, nem szapulják, minden oké, mindenki isteniti....vegyük.
Ennyi a többi csak sallang, az a 20-30k árkülönbség meg a többi csak sallang!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy olyan játék ami van olyan intenzív és munkás h&s mint bármi más hogy a fenébe lehet interaktív mozi?
Hol látsz te játékban újat? sehol, max egybegyúrásokat.
Ryse szép, de interaktív mozi. Dead Rising 3 hent, hiába nyilt világ, egy kibaszott dara, ami nem sok embert vonz.
A Killzone, és Infamous még mindig inkább megmozgatja a játékosokat.
Utána meg már jön mindenkitől a mundér becsülete verzió!!!!<#kacsint>#kacsint>
Tehát kurvára semmi nem a játékokról szól főleg nem a folytatásos teleregényekről,mert ott nagyon nagyot kell domborítani,hogy azt mond na ez igazán next gen.Viszont 1 új címnél elég,ha picivel adsz többet mint a megszokott,de az újdonság ereje elviszi a hátán...
Éppen hogy nem veszi, hanem a másik konzolt, amire sorra csúsznak ez exek, pedig jól emlékszem még arra az időszakra tavaly ilyenkor, amikor az MS ellen ment a hadjárat ( szintén ), h nincsenek készen, el vannak csúszva a fejlesztések, jajj mi lesz, tragédia és borzalom. Ebből semmi nem lett, mindent kiadtak időre, többet is mint a Sony, akik azt sem tudták időre hozni amit ígértek.
Fogadjuk, ahogy jön Gears-Quantum-Halo-Fable....meg az ilyen játékok folytatásai lesz itt nemulass....csak ugye addig az ember mit tesz? veszi azt amihez játék is van már.
Hiába a Ryse, meg DR3 az nem ugyanaz azért.
Ps4:
Killzone, Infamous
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
de nem gondoltam volna, h ennyire erős ott a playstation... mármint a három, a négyet gondoltam, h jobban fogy jelentősen.
Forza.
a jpg nem homályosít, egészen máséle artifactok lesznek a képen a jpg tömörítési algoritmusából eredően 😊
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PS4 540 ezer
Xbox One 170 ezer
PS3 4.2 millió
Xbox 360 2.4 millió
Gondolom nem az hogy kifizetsz 7ezer forintot egy évre és kapsz 5 teljes játékot amivel addig játszhatsz amíg az élőfizetésed tart.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Valamint írtam a méretezést is. az is tud eltüntetni recéket.
nem tudnám abbahagyni, csak úgy... (max nem játszanék ennyi mindennel, ha eszement drágán kéne vásárolnom)
de nem kell eszement drágán vásárolnom, amíg van lemezes verzió ...
Forza.
usa lájvon a ghosts 14k
konzolozz.hu ghosts 11k
jatekaim.hu ghosts 5k
ha én most le akarnám tolni, megvenném használtan, eladnám használtan 1-2k bukóval.
ha csak digitdisztrib lenne... gondolom nem kell ecsetelnem.
Forza.