XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pedig ez simán csak COD lesz picit másként...Nincs is mit mást várni.Ez COD és ennyi...
Jó lesz friss lesz nem szabad pörögni rá és akkor nincs pofára esés...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kíváncsi leszek, kifizettem nekik előre, már át is ment a pénz...
Én PC-n nyomtam vagy 300-órát és elárulhatom simán leköt. Ha mégsem lenn elég a tennivaló a 2.1 megjelenéséig akkor kezdj hardcore karaktert vagy tolj fel 3 kasztot 70-re.
Exoskeleton még nem volt, most lesz, ezzel máris olyan dolgok lesznek benne ami új játékmechanikát nyújt.
XONE HDready tv-n eléggé élvezhető? Vagy nagy a különbség a fullhd meg a hdready között? Bocsi ha hülye kérdés.....😊
RMCF
Megjelenik a játék, erre most kezdik el hírdetni hogy a 2.1 peccs csak hó végén vagy szeptemberben jelenik meg hozzá.
Ami nem zavarna, de ettől a peccstől jobb lesz a játék balansza, ad hozzá új dolgokat, tehát egy nagy javítás. Ennek tudatában állj neki 19.én játszani... barmok, miért nem lehetett ezzel kiadni???????
Greater Rift 2.1 patch
- szupernehéz pályákat,
- fejleszthető legendary gemek
- egy rakás új legendary tárgy
- extra kihívások
- finomított játékegyensúly
- erősebb két kezes fegyverek
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
My streams: https://beam.pro/oriic
Van PH-n 110-ért, de Sopron...Wazz...
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.08.11. 13:28:55
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Multizni ritkán szoktam viszont így kapok mellé havonta XONE játékot is ami később még jó lehet. Plusz vannak hetente GOLD akciók illetve a havi 2 ingyen játék ami néha jó néha nem.
Nem tudom eldönteni, hogy megérné-e.
GTA V megvan szóval az is lehetne multiba. Jó az?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak az "igen intelligens, széles látókörű emberek"
utalnak előre
drukkolok nekik, hogy még magasabbra fejlesszék az IQ-jukat 😊
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Már bejelentettem a jofogáson hogy csaló.
Willpower-Сomplete at least one HUGE mission.
Ehhez meg sajnos közöm sincs mit jelet 😞
Ez a két acsi van ami érdekelne hogy wtf :
Shadow Ranger - Complete the game without killing any Humans unless forced to.
Magyarán egy rohadt embert se ölhetek meg csak a legvégén azt a bengát akit mindenképpen le kell ölni?
Gunslinger - Kill at least one Enemy with each Weapon available in the game.
Magyarán minden fegyverrel ami van a játékban öljek legalább 1 embert?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.10. 00:43:40
Az a baj ezekkel a csalókkal,hogy nem érdekli mi lesz velük és ezek mind ilyen jött-ment senkik akikkel semmit nem tudnak kezdeni.
Én érdeklődtem pár X1 és PS4 után DE csak és kizárólag személyes átvétellel,alapos tesztelés után vagyok hajlandó megvenni.Ha drágább 10e.ft-al azt se bánom de csomagban nekem nem kell ilyen pénzekért.
Meg Franciaország ja.Kérdem én mi a francnak foglalkozik az onnan konzol eladással?Mert a pénzre ott kinnt biztos nincs szüksége szal szerintem az ráérne ha hazajön akkor is😊
Eladó xbox one 500gb +kinect + 2 karral.csere nem érdekel csak készpénz.Emailbe érdeklődjenek külföldön élek .Az ár minimálisan alkuképes!Ajándék 1 játék!!!
Ez a szövege. Debrecen van megjelölve.
Írtam neki:
1, mikor vetted, hol és mikori gyártású?
2, be van regisztrálva a gép a garancia miatt?
3, volt vagy van bármiféle problémája?
Két kar azt jelenti hogy két darab eredeti Xbox ONE kontroller jár hozzá?
Látom a képen egy Dead Rising 3 játék szerepel, de miért fekete fehér a borítója?
Elég egyszerű kérdések...
kaptam választ :
"Tisztelt vevő májusi a gèp nem lett regisztrálva kapzam igen 2 gyári karral adom plusz a játék.Ne kérdezze milyen színű nem értek hozzá szülinapomra kaptam játszva nem volt vele 85000 alja" ( érzed a tagolást 😊 )
Azóta kiderült h nem is Debreceni, mert a személy átvétellel nem is akar foglalkozni, hisz ő francia országban van ( ehhez kellett 5 email mire tisztáztuk... ). És csak posta előre utalás, még utánvét sem!
Olyan átbaszás mint a ház.
Ilyent ír vissza az egyik:"ODA VAN ÍRVA,gyengén látsz?"Így,se köszönés semmi.
Hát a jó k...a majd mit mondok már az ilyenre komolyan-.-Nem volt odaaírva mert ki volt pontozva a szöveg..
Kár,hogy nem lehet letiltani ezeket
Nagyon óvatosnak kell lenni sőt inkább már csak olyantól venni akinek van már sok jó pontja.Inkább legyen kicsit drágább de az ilyen bunkók nekem semmit ne adjanak el..
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor