XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képhost power ! :D :
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most már csak a profilom/dolgaim zökkenőmentes átemelésétől kell rettegnem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
---
tinman: én is a gyárit venném, + 70 giga így gen végén már nem oszt, nem szoroz SZVSZ (ahogy harlekin is írja, ennek korábban volt/lett volna esetleg jelentősége, mostmár árban sincs nagy difi, meg tárhely se nagyon fog kelleni)
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
Régen nagyon megérte,mert elborult árakon mentek az eredeti vinyók akkor 20 fölött volt a 120 as(az volt a legnagyobb) én meg az 500 as WD vinyót 8500 ér vettem így tokkal együt 9000 be volt a 120 as ami később nagyobb is lehetett...
- A legolcsóbb X360E 4 GB-os 42.470 Ft lenne házhoz. + 11k a 320GB-os + tok = 54k
- A legolcsóbb X360E gyári, de 250 GB-os HDD-vel házhoz = 54.8k
Hogy szaros 70GB megér-e vacakolást, meg tok rendelést, meg HDD rendelést? Háááát: NEM. Nagyon nem.
160GB-os X-em van most és teljesen jól elférek rajta.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De slimbe simán megy tok nélkül is.
Igaz Én fatbe is tok nélkül használtam egy darabig csak sajna ott néha elengedte a forrasztás a sata kábelt így vettem Én is hozzá tokot...
Akko X360E 4GB szuper olcsón a tuti :-D
nem kell optikai kimenet? X360E (legujabb, ócsósított verza, félig matt félig fényes)
Forza.
Thx!!!! <#worship>#worship>
kösz az nem kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát ezt nem tudom, hogy sima 2.5" vinyó belemegy e, meg eleve, hogy mekkora kell bele. Azt tudom, hogy kisebb vinyó kell a slimbe, mint a fatbe, meg korábban hallottam olyat, hogy a nem ms vinyókból csak x részt ismer fel az xbox (fixen 8 gigát vagy ilyemi, akármekkora a vinyó). Szóval nem ilyesmire gondoltam, hanem, hogy amikor én vettem, akkor 15k difi volt a vinyóval és vinyó nélkül csomag között, és a 320as originál ms xboxhoz dedikált vinyó meg volt 21-23k, attól függően van e hozzá ajándék játék vagy nincs. Fogtam 6-8kt a vinyós csomaggal, de hosszabbtávon arra jutottom, hogy ez így hiba volt. Mondjuk amikor vettem akkor még nem tudtam, hogy teljesen simán lehet vinyót rakni a cuccba egy külön kis "ablakon" keresztül, kb mintha elemet cserélnék vmi gyerekjátékban. Azóta is filózok, hogy veszek egy 320ast arra letöltöm a komolyabb játékokat (nagyobb rpg-k, lövöldék), és akkor a 250esen csak a családi/haverokkal közösen tolt "bohócságok" maradnának mint a kinectes cuccok, autóversenyek, kiddie cuccok, de nem visz rá a lélek, hogy vinyót cserélgessek, így marad az, hogy fele cucc le van töltve, fele nincs.
Milyen részletre gondolsz amúgy?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem otthona van jó pár használaton kívüli SATA 2.5"-os vinyóm. Úgy érted bátran használjam azokat hozzá? Nem kell ehhez külön tok vagy valami?
Hú, hát előre is bocs, de xp alól vmi ezeréves IE-vel se linkelni, se semmi egyéb dolgot nem lehet a fórumon, plusz csomó oldal le van tiltva, de kb itt a lényeg:
http://www.xbox.com/en-US/xbox360/specs
Ha jót linkeltem, akkor azt látod mögötte, hogy 360s és 360e kb ugyanaz, csak a 360e az már a gazdaságos kiadás, és pár bementet/kimenetet lehagytak róla.
Én legutóbb ilyen slim+250es hdd+kinect csomagot vettem. Amit azóta megbántam amúgy, ha ma vennék, akkor 4gb-os csomagot vennék (persze kinecttel, de te gondolom azt úgyis skippeled), és külön egy 320as vinyót, mert ez a 250es állandóan tele van a sok godos cuccal.
Szóval kb tökmindegy melyiket veszed az "s"-t vagy az "e"-t.
Itt Egy egész jó mit mennyiről...De ez csak szubjektív Arty esetéből kiindulva,hogy neki az élmény fontosabb mint a látvány és ezzel semmi gond nincs,viszont ad némi támpontot...
110%-os élményfaktor.
Reach: 10/10
4: 11/10
Annyi hogy tudtommal elég csendes gép, de ha telepitesz játékokat akkor nem oszt. :)
Haveromnak van egy.
Ja és kis helyet foglal, de amúgy semmi egyébb.