XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A killzone 1080p. Pont. 60fps-ről sosem volt szó a killzone esetében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.09. 21:25:37
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kis milliószor leírtam pont telibe szarom az árát és minden más konzolokhoz köthető fanatizmust azt meghagyom a csökött agyúaknak...
Sokkal prózaibb és emberi értelmes dolgok miatt döntöttem x1 mellett...(kinect,barátlista)Minden más 1000 rendű dolog...Nem befolyásolja a játékélményemet így érdektelen számomra...Viszont soha nem fogok szó nélkül elmenni azok mellett akik szimplán retardáltak és ennek mindig is hangot adtam és fogok is...Ilyen vagyok és nem valószínű,hogy ezen bár mi is változni fog,de legalább így nem kell kétszínűnek lennem!<#kacsint>#kacsint>
Tegnap Sleeping Dogs Def edition hír alatt le lettek osztva h minek, lehúzás, már megint egy újrakiadás satöbbi.
Mai Metro hírnél meg már mindenki nyitja a pénztárcát a játék miatt.
Tegnap nem volt jó ami ma már tökéletes.
Komolyan ennyire megborított a tudás, hogy erősebb hardvert kapott aki nálad jóval olcsóbban vett konzolt (ps4et)? <#levele>#levele>
Forza.
UI: Végre itthon vége a nyaralásnak....Nézem is a stort mit lehet behúzni...<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.09. 12:00:09
- a joyok rugóereje jobb mint a gyári, kényelmesebb (Számomra mármint :) )
- a kapcsolók mikrokapcsolók mindenhol
- 6 extra programozható gomb
- 2 profil tárolható benne
- a joyok érzékenysége külön-külön is szabályozható
- különálló gombokból van a DPAD
Az extra gombokat nem mindenhol használom, viszont pl: FPS-eknél jól jön, hogy az ugráshoz, újratöltéshez nem kell levennem a kezem a joyokról pl. Az érzékenséget én nem bántottam, a 2 profil ami van, az egyik Borderlands-re és BF-re volt belőve, míg a másik Halo-ra vagy GoW-ra.
A mikrokapcsolók sokkal jobb érzetet adnak mint a sima kontroller gombjai, a DPAD meg egyszerűen nekem jobban bejön, a simán néha mellényomok, míg ezen ritkán xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én egy dolgot várok, de azt nagyon ... a Razer Sabertooth One-os változatát ...
De nincs mit ezen agyalni Play Station4 hez opcionálisan jár a retardáltság.Ezért kaptak nagyobb HW-t,hogy kompenzálhassanak.Tisztelet a kivételnek,és sajnos belőlük van a kevesebb...
Nothing is True, Everything is Permitted
Annyira megy a hazudozás hogy félelmetes...
Szóval minden acc-hoz jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Lenne ennyi lóvém, nem is gondolkodnék rajta.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Durva pakk meg kell hagyni<#eljen>#eljen>
Ghostot,Destiny ,Fifa szarokat 20-ért el lehetne adni.Aztán a Forzával ellenék egy darabig azt egyszer ugyis feltörik.
Next PC upgrade: 2022
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."