XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mindegy, tapsikoljá' nekik.
Forza.
Forza.
Szánalmas és idegesítő.
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.19. 19:10:08
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
35 minutes gameplay hú de<#szeret>#szeret><#guluszem1>#guluszem1>
Jaaaaa tudom 1080p meg 60 fps számolgatás na de azt meg inkább meghagyom ps4 tulajoknak nekik is jusson valami!<#vigyor0>#vigyor0>
Forza.
Hany eve is kertuk a magyar live rendbetetelet? Hianyzo boritok, nemmukodo ezmegaz...
MS marketinges lettel?
Forza.
GT: Halboy
Eddig is hasonlóan mentek ezek a dolgok csak nem volt ennyire hangoztatva...
Jelenleg 24 játék kötődik profilomhoz x1 révén us és uk, és szinte mindenkinek...Majd hoznak 1 döntést,hogy na akkor innentől nem használhatod?És itt most nem arról van szó,hogy a saját marhaságunk miatti régió váltás miatt buknánk a dolgokat mint ahogy páran a bukták a dolgaikat.Ez így marad az biztos!
Sőt a mostani csatlakozás révén,se lesz mindenhol hivatalosan x1! tehát...
360 eleve mindenféle régió zártság és minden fasz szigorral jött ki semmit nem lehetett itthonról csinálni első időkben,de már ezen is jócskán lazítottak akkor gondolod ezen majd szigorítanak!?
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Thank you!
All done! Thanks for purchasing.
When you sign in on your Xbox One, you'll find this and anything else you've installed in My games and apps.
USA accomon próbáltam.
Fontos, hogy az xbox.com is US-re legyen állítva.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Még jó, hogy nem hallgattam a tesztekre, mert ez a játék nálam 9/10. Nem éreztem unalmasnak se.
Grafika elég jó, van pár vezethető jármű is benne.
Jatekaim.hu-n fent van ha érdekel valakit.
Most pedig elkezdtem a Remember Me-t. Ez 10 dollár volt akcióban Live-on.
Még csak az első episode-ot vittem végig de nem rossz.
Kicsit suta a harcrendszer de a memóriamódosítás mindent visz. Sztoriorientált azt pedig szeretem.
Szintén legnehezebb fokozaton nyomom.
Xbox One-on akár percenként is válthatsz régiót és ott veszed meg a cuccot ahol akarod.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Feedback is the most effective place for your ideas, suggestions, and feedback to be seen by the teams that create Xbox products and services. This site allows you to suggest a new feature, enhancements to an existing feature, or to vote on ideas that others have submitted.
Magyarul, tégy javaslatot és szavazz azokra a dolgokra amiket szeretnél h a jövőbeni frissítésekben szerepeljenek.
US-be ugyanugy jó a bankkártya? vagy hogy vehető meg?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem régiózáras. 30 dollárért megvehető USA accounttal. Én is annyiért vettem 1 hónapja.
Szóval benne van az UN pack meg 2 másik is.
Xbox boss Phil Spencer makes case for Tomb Raider exclusivity deal
Ryse is szóbakerült ( Uncharted is meg sok minden más )
"Ryse is another IP. I don't own the Ryse IP, but I was able to invest with Crytek to turn it into a franchise, which isn't easy to do for a studio on their own. I don't own it. They just announced it for PC, and certain people throw stones at me and say, 'you shouldn't let it go out on PC.' I'm like, look, I want Crytek to make money. I want Crytek to be successful. Why would I ever block them from doing something with a game they own?"
L.A. Noire : 1990 Ft - $7.49
L.A. Noire Rockstar Pass : 752 Ft - $2.99
Bully Scholarship Ed. : 1247 Ft - $3.74
GTA V : 9995 Ft - $29.99
GTA IV: 1797 Ft - $5.99
GTA IV: The Ballad of Gay Tony : 1247 Ft - $4.99
Max Payne 3 : 1500 Ft - $4.99
Max Payne 3 Rockstar Pass : 997 Ft - $3.74
Midnight Club: LA : 497 Ft - $3.74
Rockstar Table Tennis : 497 Ft - $3.74
Red Dead Redemption : 1997 Ft - $7.49
Red Dead Redemption Undead Nightmare Pack 622 Ft - $2.49
Red Dead Redemption Undead Nightmare Collection : 1247 Ft - $4.99
GOLD-os akciók meg megtekinthetők itt:
COD részek akciósak
Nekem egy L.A. Noire Rockstar Pass : 752 Ft ugrott be a kosárba. Pár küldetés pluszban ennyit megér.
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2014.08.19. 08:42:38
Azért thx rendes tőled. 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Alig várom mi lesz itt 2-3 év múlva ezeken "a már a megjelenés előtt elavult" next gen konzolokon.
Next PC upgrade: 2022
Dark Sector
Resident Evil 5
Forza 3
Far Cry 2
Ezek érdekelnék:
Metal Gear Solid HD
Metal Gear Rising : Revengeance
Dead Space 3
Darksiders 2
Call of Duty Ghost
Rayman Legends
Mortal Kombat
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.18. 19:55:10

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mostmár tuti, hogy 1-2 év múlva ONE lesz és nem PS4.