XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet én vagyok hülye, és nem értem az egészet... na mindegy. Diablo ezek szerint más mindennél, itt nem érvényes az álltalános szabály, és biztos nem a Blizz balanszolta alul...
Ha esetleg hozzájutnék majd D3 ultimate-hez akkor Hardcore(nincs halál) karaktereket kezdenék,mert az eddig kimaradt és az hatalmas kihívás.
Na nem mint ha egy Hell Master+ nem lenne az,persze folytatnám azt is de nagyon rá kell hangolódni a játékra.
az a mákom, h én atombéna vagyok, haver is, TEHÁT mi vszeg hardon megszenvedünk majd rendesen 😊
Forza.
Első 3 nehézségi szint nem is igazán a kihívás miatt van. Experten annyi hogy jóval gyorsabban fejlődsz, de mint mondtam majd a 70es szint után adventure módban a torment szintek... Na ott fogsz vért hugyozni, főleg 1-2 szopatós elite packon.
Az act fő BOSS az életem negyedét tudta csak levenni a legtáposabb támadásával, ami vissza is töltődött nyilván a cuccok miatt. Kínos, még hogy hard fokozat... én értelmezem félre mit jelent a HARD nehézség, vagy ennyire unbalanszolt az egész? hát ez milyen lehet normalon? annak mi értelme van?!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.24. 19:15:58
ac4 face off - ezek alapján a ps3as picit jobban be tud szaggatni, ez sztem várható lesz a rogue-ra is ... de ha más miatt nem lenne live-d, akkor a pisis verza 8k-val ócsóbb 😉
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GT: Halboy
PSN ID.: Beegabor
Tehát szinte lehetetlen volt ezen a fokozaton kezdeni így visszaálltam normálra mivel a loot normal és Hard között ugyanaz.
Aztán normal után már jöhetett a Master1 stb ott már volt Gear de az,hogy kezdésre Hardon az ki volt zárva.
Elképzelhető,hogy könnyítettek a játékon akkor viszont jól gondold meg melyiken folytatod majd a játékot.De végülis ha úgy vesszük teljesen mindegy melyiken darálod végig elsőre a sztorit mert régen normal fokozaton volt a dara most meg ezek szerint Hardon is az,a loot egy és ugyanaz a 2 fokozat között így az elején
Hát ez mekkora határ szar. Hitbox nem létező dolog, tankal szétbontottuk többször is házakat és az ember aki benne volt meg sem érezte, kisétál aztán pörgettyű gunnal darálom 10 méterre de semm.... 60 fps? olyan szaggatások vannak benne hogy elképesztő, ez egy pillanatra sem 60 fps, de leglább diavetítés. Grafikai bugok, hibák tömkelegéről nem is beszélve.
Volt 1-2 jó pillanata, de ahogy ez prezentálva van az botrányos kedves DICE...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.24. 10:28:56
Van a mymemory.co.uk ami megbízható vagy ebay-en sinciretytrading: LINK
PH-n mindenki őt ajánlja, pár memkártya már jött tőle.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Linket a 64 gigás microhoz. 😄
nincs fm4-es lehuzás edition!
Forza.
ezt a pakkot neztem: http://www.game.co.uk/en/xbox-one-with-kinect-forza-5-download-call-of-duty-ghosts-additional-controller-and-play-charge-kit-305164?pageSize=20&catGroupId=&categoryIdentifier=607603&pageNumber=2&sortBy=MOST_POPULAR_DESC
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.23. 09:49:02
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
És akkor a fele adat hiáányzik? érdekes.