XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más:Holnapra nem tudna kölcsönadni egy halo 4-et lemezen? Csak szombatra.
My streams: https://beam.pro/oriic
a látottak alapján nekem lassú és távoli madártávlatos a játékmenet
erre mondtam, h kell szeretni ezt a stílust bárhogyan is nevezzük azt :-)
Just do it :)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GT: Halboy
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/fix 60xx kb/s-el másol
Szabad terület:
64 496 160 / 64 496 192
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.22. 19:54:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 19:02:43
5500ft-ért mit vártál?
engem az érdekel hogy megy-e x360-al, meg ps3?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.22. 17:43:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Használtan már 10k körül vannak 250-es vinyók, azok miért nem jók?
MÁS:
Voltam Arénában az 576-ban, ott srác azt mondta, hogy bár leszedték a weboldalról, de van még pár darab Xbox One csomagjuk 130k-ért amihez jár a plusz Destiny, meg CoD GHOSTS. Viszont azt személyesen, a boltban kell előrendelni. Elvileg nem csak az Arénában érvényes ez, hanem mindegyik pesti 576-ra. Na hajrá, hátha jut még valakinek.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nincs piros 64gb-os, plusz bedugásnál semmi urDrive, simán 'Cserélhető lemez'-ként látja, sehol egy Kingston label.
A többi olcsóbb.
Igazából a 3 karcos játék ára csak 2000 Ft összesen.
Ezért is nem csesz fel annyira.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
God of War 3 tökéletes
Blue Dragon szinte tökéletes
Ghost Recon szintén jó
Viszont a másik 3 az nagyon gáz. Mintha nem is lettek volna polírozva, 4-5 cm-es karcok a lemezeken meg zsírfoltok végig.
Iszonyú igénytelen. Zsírfoltokat leszedtem de a karcokkal nem tudok mit kezdeni.
Remélem nem annyira kényes a Blu-ray technológia és így is szépen végigjátszhatók lesznek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 11:24:11
lsd. ninja gaiden 2, Deadpool, Metal Gear: Rising
a Diablo 3 madártávlat és lassabb
de meg tudod nézni 1-2 oldalon a genre besorolást is ;-)
Just do it :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 09:29:36
WD ügyében neo-nak nyugodtan utalhatsz előre ( 8500.ha azt nézted ki ) majd, 40 pozitívval megbízható.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 09:21:39
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.08.22. 09:11:54
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Next PC upgrade: 2022
Első körben a WatchDogs-ot nézek. Ugye akiknek sok jó értékelése van annak simán lehet előreutalni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyira nem érdekel a gameplay alapján hogy magamsem hiszem el! <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.21. 21:08:42
Csak az a fura,hogy úgy ömleng róla mindenki mindenhol mintha egy full új cím lenne közben nem erőltette meg magát Blizz ezzel az új kiegészítővel.
Sőt még upgrade lehetőség sincs és ez zavar a legjobban,muszáj lesz ugye nekem is beszereznem,hogy lépést tartsak a többiekkel de akkor meg kell vennem az egész pakkot.Azért a nagy Blizzard bekaphatja ám