XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha eladod külön.
Wireless meg érhet vagy 5 ezret.
Vagy kapsz érte játékot cserébe ha kell.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.06. 19:50:31
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Látványban borzalom vagy másban is?
Maga a játák hibátlanul fut, nagyon szép, tökéletesen fix 30 fps. Amit anno próbáltam 360on az a borzalom köszönő viszonyban sem volt ezzel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
első esetben egy hdmi splitter, utóbbi esetben egy hdmi switcher fog kelleni hozzá
3-6 ezer forintos tétel bármelyik is
Forza.
HD+SD Tudtommal, vagy veszel valami Converter dobozt.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Én meg vagyok elégedve
De mivel nem írtad le pontosan,hogy most osztani akarod a képet vagy ki be dugdosás helyet felváltva használni!?
Így első körben ezt nézegesd...
Utoljára szerkesztette: Béla9248, 2014.09.06. 15:36:39
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nagyon jó Crusader iszonyat látványos a harc vele,kiváncsian várom az új ACT-ot milyen és az Adventure módot😊
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben.
date: 2014.09.06. 9:48:04
s: mTH0lZn22aSsBMhjmlYG78mPjt0/N9zYgiH+Jf/J7TM=
req: 8a6f6e23-c6e5-42a4-abfe-d43da6b6c2c0
Másnak is ?
Köszi a választ előre is !
Remélem DA3 is lesz ilyen és még több játéknál is
Akiket érdekel a játék, de még csak régi konzoljuk van, azoknak ez jó dolog, főleg hogy a megszerzett cuccok mind átvihetőek a nextgen változatba.
My streams: https://beam.pro/oriic
Meg mikor a motorral nem tudott felmenni a lépcsőn, az vicc.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
RMCF
Mert nekem az istennek se engedi letölteni, valami hibát ír.....pedig a forza jön rendesen.
RMCF
Ezek a képek 😊)))

Bedugom és csetelek. Hangminőség érezhetően javult, maga a füles jobb minőség, gombokkal lehet adagolni a hangerőt ami tartósabb lehet mint a tekerős volt 360on, DE max hangerőn is halk. Ha most 5.1en tolnám a BF4et kb nem hallanám mit mondanak nekem ( pedig elvileg nem vagyok süket, és ismerős aki ma vett boxot 1 perc után pontosan ezt vette észre ), a másik meg hogy érzékeny és beszűrődik a TV hangja 20% hangerőn is ha nem beszélek akkor is.
Nem áll össze a dolog, persze kijelzi a kontrollert batterit már 3helyen a gép, rezeg villog, az arcomba mondja hogy MOST kell cserélnem, hisz az volt a fontos és nem pl emiatt verni az asztalt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.05. 21:57:00
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze ettől még jöhetne Crysis 4.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
így ugrik a crysis4 esélye, ill. EA-nál majd mindent az egyengraffal szórakoztató fosbájt hajt 😞
Forza.
Hibernálás, a gép kikapcsol, de nem teljesen a játék vagy akármi ami fut az úgy marad ahogy hagytad. Ilyenkor persze többet fogyaszt és van némi hangja is + nem hideg boot van hanem kvázi egyből a menüben vagy és ugye ilyenkor műküdik az Xbox start vagy milyen parancs kinectel.
Ilyenkor elvileg frissítéseket szedi autómatán, persze letöltés is minden egyéb megy a háttérben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.05. 21:12:53
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kár, hogy eddig ezt senki nem mondta pedig hasznosnak tűnik a dolog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑