XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igénytelenre sikerült unboxing videóm. :) (Még soha nem csináltam ilyet, mobillal vettem fel, nem volt könnyű egyik kezemben a telefonnal kibontani a konzolt. :))
Kiváncsi vagyok hajózást fejlesztették mert itt Jégpáncélon kell majd utat törni aminek mindenképpen ki kell hatni a hajózásra.
Unitybe sokkal több változást látok és ez az amcsi story meg broáf a karakterekkel együtt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Recruit Difficulty: Easiest level. Recommended for beginners
Soldier Difficulty: Normal level. Should be good for the average player
Centurion Difficulty: Hard. Enemies are now tougher and harder to kill, and deal more damage
Legendary Difficulty: Deadly. Recommended only for experienced players
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.05. 15:04:04
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Biztos megvannak az előnyei részükre
Lesz idén Halo, Forza Horizon, Sunset mint elxlu húzócím. Itt a Destiny ami konzol only stb...
Szerintem ez eléggé elbaxás témája. MS helyében nem engedtem volna, hogy egy ilyen "látvány cím" ennyire hamar PC-re is megjelenhessen... jó, jó, majd lesz talán 1x, egy ilyet elhintettem volna, de KARÁCSONY előtt, Worldwide launch előtt??? HÜLYÉK!
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.09.05. 06:47:06
My streams: https://beam.pro/oriic
D3 Ultimate-et is 7k-ért veszem pedig nem is rég jelent meg.Én még Ps store-bol akartam megvenni dupla ennyiért ráadásul PSN haldoklik ma is egész nap-.- olyan,hogy online géming felejtős..
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
ha van egyeltalán olyan hogy 10k alatt
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.04. 22:52:37
Ha lemerül kidobod aztán raksz bele mondjuk tölthető elemet.
Obscure 1-2 kimaradt. Nem tudom mennyire venné be a gyomrom a grafikát most így 2014-ben.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑