XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rockstar has finally confirmed the release date for Grand Theft Auto 5 on Xbox One - 18th November 2014.
The studio has also shared a little more about the new content and assorted tune-ups you can expect from the next generation version of its latest open world hit.
New activities (such as nature photography and range shooting), weapons, vehicles (such as the Dodo Seaplane and a Blimp) and wildlife are on the cards, plus denser traffic, a brand new foliage system, 100 new songs, new DJ mixes for the 17 in-game radio stations and "enhanced" damage and weather effects. Pre-order and you'll earn receive 1,000,000 in-game dollars to spend in the main game and GTA Online.
XBOX Live Gamertag:Waczkor

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.11. 21:31:49
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igazabol amikor megvettem az X360-at az volt az elso xbox-om.
Regisztraltam rajta egy UK accountot (ugyanis angliaban elek) aztan kesobb vettem par jatekot.
Egyszer volt szervizben a gep (nem tudom, hogy csereltek-e vagy javitottak), lehet utana kellett volna valami license tranfert csinalni, hogy most mar az az en gepem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem a license trasferrel lesz valami.
Nem a te gépeden van és azért csak a saját account-oddal megy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Minden vásárolt játék megy mindennel. Van vagy 50 pénzért vett játékom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A UK accounton vasaroltam games on demand jatekokat es a magyar accounton nem indul el. Lehet egy masik UK accounton menne?
Marhaság. Nekem 2 profilom van és mindegyik megvett játék megy másik profillal.
ha jó cimbi, hagyd ott az accod, max kérjen PW-t 😊
Forza.
Azonban a Games with Gold "akciobol" vagy reedem koddal letoltott jatekok barmelyik profillal jatszhatoak sot ez eredetit amivel letoltotted le is torolheted.
Mivel meglett a One-om, így tervezem, hogy eladom a 360-amat. Mivel egy cimborámat érdekelné, így szeretném a letöltött játékaimat rajta hagyni.
Ha letörlöm a profilomat a gépről, akkor ettől a többi profil alól még játszhatóak lesznek a játékok?
Vagy rajta kell hagynom és lejelszavaznom?
Mi ilyenkor a teendő? Ha csináltatok már ilyet ,akkor hogyan?
Előre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Next PC upgrade: 2022
LINK
Adversus solem ne loquitor
A régi Diablonál ilyen nem volt,rece hegyek,csúnyácska Graf.Itt csak lesek,hogy mi van:o
>De hogy lehet 1080P fut D3 Xbox 360-on?
Az ugye tiszta, hogy te azt állítod mennyin jelenjen meg, nem azt, hogy mennyin "fusson"? 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.11. 07:59:09
"A DirectX 12 a fenti szintek mellett a Microsoft terveinek is megfelel, vagyis egy olyan API-ról van szó, amelynél az Xbox One konzolra írt kódot direkten át lehet másolni PC-re, és igen apró, pár soros kiegészítésekkel futtathatóvá lehet tenni az érkező Windows operációs rendszeren."
DX12
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A játék bugos, talán javítják.
D3 RoS-ba csak úgy tudok stabil 60FPS-t elérni ha bekapcsolom Display recovery-t és 1024x768-ra teszem VAGY 1080P-be.Értitek?1080P ugyanolyan stabil FPS van mint 1024x768 felbontáson lol
Ahogy elállítom bármi másra akár 720p vagy 960 bármilyen felbontásra a játék egyszerüen szétesik,játszhatatlan😮
De hogy lehet 1080P fut D3 Xbox 360-on?Így van megírva a játék vagy Wtf?
Természetesen 1080p futtatom már órák mióta rájöttem erre,Spawn-olt közbe 2x is Nemesis és akadás nélkül lement a csata.
PC most valóban a rendes nextgen változat vagy a rgi generációs változat?
valszeg ez a baj.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Igénytelen üzemmód ON!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként szerintem is jobb a live, de nem ebben. És még azon is lenne bőven mit csiszolni.
Nem is igazán értem.Ha xar a PSN akkor tökmindegy milyen a külső szolgáltató szervere nem?
Sem a live, sem a psn nemigen hosztol játékszervert közvetlenül. Ezt leginkább külső szolgáltatók végzik ahol a szerverplatform a kapocs a játékos és a host között. Azaz semmilyen módon nem determinálja a működést, hogy az live-on, vagy psn-en megy, hacsak nem eltérő szolgáltató áll mögötte, és/vagy el nem cseszték az adott platform kódját.
Amúgy sikerült belőni 50-60FPS-t.Display Recovery ON Widescreen ON és 1024x768 felbontás.TV-n meg felhúztam képélességet majdnem max.-ra
Nem igazán van ellenérv ami olyan jelentős lenne.Kontroller X1 kényelmesebb de PS DS4 rezgőfunkció Epic.Kinézet szubjektív kinek mi,nekem PS4 jobban tetszik.
Exclusive játékok mind2 gépre kb.azonos arányban vannak.
X1 Dashboard nálam nyerő a PS4 User Interface/XMB is viszont jó lett.Kinect nagyszerü de lehet kapni sima változatban is tehát ez se kell figyelembe venni mert ha úgy vesszük akkor azt plusszba meg kell fizetni és kinek van rá szüksége kinek nincs.
Live,játék akciókban verhetetlen gondolom a későbbiekben sem fog változni.
Live nálam mindig megy az Online játékra alkalmasabb.PSN 1-2 játék csúnyán lagol még Live-on szépen megy.
Ha jó ismerősöd és tudnátok együtt online/Coop játszani akkor az ő helyében X1-t vennék.Ha viszont eddig nagy PS fan volt és tetszett az összes PS Ex.cím akkor szerintem ne győzködd mert téged fog szídni ha jönnek az új PS4 címek😄
Egy idő után viszont sokaknak úgyis lesz mind2 konzol ha lemegy az áruk ezt is figyelembe lehet venni tehát nem egy autót vagy lakást vesz azért csak egy játékkonzol😊
De amúgy nincsen semmi. Amíg nálad van te használod.
Ha eladod akkor más.
Akár neten is.
Találsz egy vevőt.
Szvsz ha jó áron adod akkor jatekaim.hu-n ugranak majd rá.