XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Migráljon át ami 360on 3 hónap fixre, közbe lesznek gold akciók amikről lemarad, csak azért, mert a megyer lájvosok megint hozzák azt a szánalmas formát mert hiányos a magyar piactér!!! Már megint, pedig 1 év sem telt el... na ezért nem kell nekem a magyar.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Batman: Arkham Knight Batmobile Edition (PS4/XOne) includes:

Custom Art Book – 80 Page, Full Colour Art Book Showcasing the concept art of Batman Arkham Knight
Limited Edition SteelBook™ – Unique SteelBook™ case and game disc
Comic Book – Limited Edition DC Comics Batman: Arkham Knight #0 Comic Book
Exclusive Character Skin Pack – Three Unique Skins from DC Comics – The New 52
Transforming Batmobile Statue – Fully transformable Batmobile statue realized in exquisite detail by TriForce
SRP: $199.99 / 199.99€ / 169.99£

Next PC upgrade: 2022

orichalcos
Nem kell x360 hozzá, csak át kell migrálni HU accountról, mert itt még nem elérhető digitálisan. Ha valaki tud várni akkor állítólag napokban felteszik hozzánk is a COD_ot. De tök mindegy amúgy, mert account migrálás után vissza lehet tenni a ONE régióját és minden ugyanolyan mint korábban.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
576 szépen leszopatta a vásárlókat

COD Ghost játékot a bolti átvevők lemezen kapták meg, a futárosok letöltő kóddal.

A letöltőd X360 - XOne upgrade, tehát 360 kell hozzá hogy beregeld és utána ha rajta van az accon tudod letölteni X1-en is.

Nade, ezek a idióták ( erre jobb szó nincs ), UK kódot adtak amit magyar Live accal nem lehet letölteni!

<#falbav>

Utánaolvastam lesz Patch,tudnak a problémáról!!Na így már kicsit megnyugtatóbb..
Firerock
Ez a készenléti mód hogy jön elő? A power saving módba raktam az első inditáskor

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DummyBoy
Engem most a fene megesz, mert nem tudom, hogy eldjam-e a dobozos Destinymet és megrendeljem online vagy ne ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az Enemy mértéke biztos nincs a grafika igen.De nekem jelen pillanatban jobb lenne még csúnyább graf csak futna normálisan.
Az alap Diabloval semmi gondom nem volt!Nagyon szépen ment a konzolon.Itt valamit elcsesztek viszont de nagyon mert változás grafika terén nem igazán van.Annyi,hogy néha esik csak szét a kép de efektek minden ugyanaz
Totti5
Tedd készenlétibe és akkor nincs bekapcsolva de töltések mennek. Amúgy tök mindegy mennyit megy, mindegy volt a 360an esetében is. Ott az első széria volt hibás, amik utána jöttek már mehettek 1 hétig is, semmi baja nem volt.

Totti5
Lehet mondani h a Diablo 3 elfut kvarcórán is, de nem. Elég számítás igényes amikor tömegattak van, ráadásul a kiegben több az ellenfél és szebbek is a pályák nem csoda h prevgen ezt már nem bírta. Prevgenen nem érdemes Diablo 3at játszani, mert eleve vissza van butítva a pálya és az enemy mértéke.

Akkor ebbe most csúnyán beleszaladtam.Ezek a jelek,hogy bizony kell már az a Next.Gen!!
Ez biztos,hogy nem Fix 60fps.Ha az akadásokat/shuttert vagy mit nem veszem alapul akkor is időközönként simán lemegy 20-30 között.
A kép már annyira nem esik szét(vagyis nem olyan sokszor)mint a sima D3-nál de a Frame rate egyszerüen borzalmas.
Mikor Nemesis megjelenik kb 30mp-et kell várni mire betölti az inventory-t nyögvenyelősen nyitja a párbeszédeknél késik szóval borzalmas komolyan.
Megpróbálok utánajárni máshol mert látom itt a topikban senkinek nincs meg de ha lenne tipp megoldás így kivülállóként az érdekelne,köszi!
Harlekin
Kérdezd tyrantot!Nála konkrétan 3 hónapig 24/24 be ment az x1,mert ha nem boxoot azon keresztül nézte a tv-t is és nem kapcsolta ki soha max a tv-t...
Firerock
A mai naptól én is Xbox One tulaj vagyok 😊 Kb 100Gigányi letöltés jött össze,óránkénti 3 GB-os átlaggal. Éjszakára bekapcsolva hagyhatom? Vagy ezt is ki kell kapcsolni néha mint a 360-at?

davidka003
Nem úgy van, hogy azon is fix 60 FPS?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Simán megeshet, Eurogamer sanjnos nem tesztelte csak a nextgen verzákat.

Most X360 D3 RoS tényleg ilyen szar a Frame?Össze vissza akad már kezd elmenni a kedvem is az egésztől
Totti5
Dreampage homokozója! 😊 beleköphettem volna mindegyik cikkébe jó pár dologgal ami valósabb képet ad a játékról, de nincs értelme, de attól még a HD videót és a real time rendertől illik megkülönböztetni ( ez még sem "csak" egy 100 p elétérés ), de ha nem is megy mert amúgy sasolni kell hisz a videó nagyon szép és nagyon jó a tömörítése, azt hogy frémdrop nélkül tolja le az összes kátszínt tökéletesen!!! bármi van a képen vs amikor megkapod az irányítást és 30 fps alatt suhan az elég szembetűnő, persze nem szólok bele, azt csinál amit akar... mondhatnám hogy volt közel 1 éve az eurogamer tech elemézést is elolvasni, ahol leírják, mert szokta és fordított is onnan több alkalommal komplett cikket. Ha már valami "hivatalos" dolgot csinál akkor csinálja jól, mondjuk ha már 1 hete írtam kommentbe neki, akkor legalább válaszolt volna és javítja a cikkben, mert csupa jószándék vezérlet, de így h le sem tojt, már mérges vagyok.

QuippeR
XOne-s CoD: Ghosts-ban nincs semmi olyan, ami megakadályozná, hogy egy más gépen használt játék teljes értékű maradjon, ugye? egy kolléga kölcsönadná (az eddig még nem használt) példányát, és nem akarom, hogy valahogy az accountomhoz bindolja a rendszer vagy valami, aztán mikor visszaadom a lemezt, akkor ő meg ne tudjon vele mondjuk multiban játszani.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

orichalcos
Xbon One Destiny STREAM Valakik már játszanak vele.

arty
de ez egy xbox promószájt, az a csoda h nem 10est kapott ...

"Szeretettel üdvözlök mindenkit a megújult, és 2014 szeptemberétől immár teljes gőzzel üzemelő hivatalos Xbox Blogon!"

Forza.

Totti5
Elég gyenge teszt, mint írtam is a kommentbe nincs tisztában azzal mi a pre render meg valós idejű cutscane. Gondolom még most javította a cikket. Nomeg nincs az 8 pont.

Hiaba toltam vegig anno ketszer is xboneon, ugy megvennem psre mint a huzat.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

n000rbi
A Ryse kb. az xbox one "Knack"-je, mindkettőt divat lehúzni. Ha már úgyis olyan nagy kakában van a Crytek, igazán kidobhatnák ps-re is, szerintem sokan vennék. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

davidka003
Ryse: Son of Rome teszt

"Az a nagy helyzet, hogy a Ryse: Son of Rome tipikusan egy olyan "utálni kéne" skatulyába szorult játék, pedig többszöri végigjátszás és sok multiplayer után sem látom jelét ennek okára. Sem a kampány hosszába, minőségébe, sem egyéb tartalmába nem lehet belekötni, a látvány az egyik legszebb amit valaha láttunk, története, realizmusa minden pillanatban értékelhető. Római birodalmat feldolgozó játék konzolon aligha lesz ilyen még egy, a stratégiai műfajt leszámítva pedig valószínűleg sehol. A harcrendszere viszonylag egyszerű, ez tény, ellenben taktikát és időzítést kíván, nem puszta gombnyomkodást, a leglényegesebb pedig hogy minden egyszerűsége ellenére sokadjára is élvezetes marad. Bűnös, véres élvezet, olyan, amiért a hasonló témájú filmeket és tévésorozatokat is szeretjük. "Róma lüktető szíve nem a szenátus márványpadlója, hanem a Kolosszeum homokja." Ez a játék pontosan visszaadja ezt az érzést. Vitallion parancsnok szavaival élve: Róma a civilizáció. Róma a rend. Róma a hatalom. A Ryse pedig, hölgyek és urak, maga Róma."

Jó lehet nagyon. 😊
Alig várom, hogy legyen ONE-om hozzá pár év múlva. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én pont a rendőröst részt szerettem.
Gratulálok Mester ! <#eljen> <#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

balee4
Totti: ha nem gond, felvettelek Live-on.
Illetve pár One-os emberkét még felvennék, mert Totti-n kívül kb. 2 ismerősömnek van One. 😊 De ti is felvehettelek, a gamertag-em: Dr4amLord.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Firerock
Akkor jó,sok negatívumot nem hallottam eddig. Holnap nekem is meglesz 😊

Harlekin
Így legyen...<#kacsint>
Harlekin
Szerintem elég sokan...
Firerock
Ea Access-re előfizetett már valaki?

DarkSector
Lassú vagy vazze. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Szerverek már holnap mennek, ez új hír. katt

Új-Zéland meg elvileg 10 órával van előrébb mint mi. (GMT+12, mi pedig GMT+2) Vagyis náluk szeptember 9 éjfél az nálunk szeptember 8. 14:00. (korábban elszámoltam magam)

balee4
Pont most hagytam abba, kb. 3-4 órát toltam. Holnap délután folyt. köv. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Jó lenne egy normális rész rendőrök nélkül. Amúgy nem igen lehet betelni a graffal, baromi jól néznek ki az effektek, fények és az időjárás, meg úgy minden amikor zajlik a dolog. Nextgen.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.07. 20:39:43

Harlekin
Mert átpártoltál a sötét oldalra és ritkán nézel be ide.kinek van ideje 2 napig twitchet nyomni...<#nevetes1>
arty
itt esgén még sose csíptem el senki twitchét 😄

mire én kattintok, mindig offline ...

Forza.

Harlekin
szerintem nem...
most jelenleg pstszerint 10:20:49
vasárnap, 2014. szeptember 07.
Tehát mi már később vagyunk értelem szerint.Így a destiny ugye 9/9 00 kor indul azaz még 38 óra tehát az nálunk kedd 11 óra énszerintem....
Mind 1 milyen lokáció lesz beállítva a PST a mérvadó akkor indul el a szerver akkor küldi ki az engedélyeket...Jó lenne ha nem így lenne ahogy én számolom,de szerintem így lesz...
orichalcos
Vagyis ez holnap délután 5 órát jelent. Ha jól értem.

balee4
Nyomatom a Ryse-t, akit érdekel: http://www.twitch.tv/dr4amlord

Mivel az a +12-es időzóna, mi meg a +1-ben vagyunk, 11 órával korábban.

orichalcos
Xbox One-on a Destiny-vel akár már holnap játszhatsz.

Nálunk ez hány órát is jelent pontosan? AM12:01 NZT

Skeleton King kb 2 perc volt Hard-on😊)OP a Crusader!3-400at kriteltem rá lvl15 Smite+Heavenly Strenght 2kezes kalapáccsal és full Strenght-es pajzsal ZSÍÍR😄D

De remélem későbbiekben a kraftolt cuccok nem lesznek erősebbek mint a Legendary-k-.-
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.07. 11:13:32
arty
MW1-ben is de gyűlöltem a túlerőltetett rendőröket... valahogy a fejlesztők elfelejtették, hogy ez elsősorban egy autósjáték lenne 😞

Forza.

Totti5
Vagyis arról szól hogy kimész a garázsból egy kiválasztott versenyre, elindítod a versenyt, de legyen az akármi a rendőrök felbukkannak mindenkép itt vagy ott, na amikor már megy a roncsderby nyerd meg a versenyt, ha megvan megkapod a pénz érte, de az csak akkor lesz a tied ha bankolod, vagyis keresel egy garázst a tárképen és belépsz oda, mert ha elkapnak a rendőrök akkor elveszik a pénz ami nálad volt. Iidóta egy játékmechanika egy autós játékba, a renődöket meg lerázhatod, de csak 10 másodpercre utána hiába mész tovább random megint nekedesnek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.07. 10:31:29

Felettéb mód tudok örülni ennek a Nemesis-nek mikor Rare monszta harc közben megjeleni lol😄
Végülis csak egyet üt meghalok és eltünik omg-.-

Nagyon jó lett az új D3 de azt nem értem 720p miért van Frame drop és ha felteszem egy általam kiválasztott felbontásra akkor miért nincs?
Totti5
Azzal nincs is gond, igaz túlzás már a csicsa, mert pl a fákról 1 perc alatt annyi levélv hullik le hogy annyi nincs is rajtuk😊 de csillog villog, fénylik minden. Ha nem lennének benne rendőrök ez egy nagyon jó játék lehetne, de autózni sajnos nem lehet benne, mert bármit csinálsz, bármerre mész, bárhogyan mész 1-2 percen belül már a rendőrök, helikopterek kereszttüzében leszel, onnantól meg ez nem autós játék lesz hanem akciójáték... pedig a tájak szépek, erdő, sivatag, hegyek, nappal, éjszaka, eső, hó.

balee4
Érdemes ilyet venni? Vagy esetleg van vmi komolyabb?

DarkSector
nézd azokat a bokrokat meg sziklákat....😄 az szép? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"