XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Na ilyet is ritkán láttam, az Alien Isolation, közel megegyezik a dollár / forint értékben live-on. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Kár :)

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Sajna nem volt benne 1év gold, csak fifa 15 meg forza 5

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Te nem ilyen 1év goldos bundlet vettél?

Firerock
nincs :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Kár hogy ilyen futurisztikus szar lett...

TDC Geronimo
Mondtam, hogy mostani patch óta bf kibaszott jó lett multiba. Én megjelenés óta játszom vele de most lett az igazi. BF igazából csapatba jó nagyon ha ismerősökkel mész egy squadba. Rengeteget dob rajta.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Felejtsétek már el a magyar lájvot, csak a szopás van vele. Nincs a magyar lájvon, valami nagyon megfontolt döntés okán levették onnan. Irány USA. Magyar csak akkor ha valamit eláraznak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem lehet, hogy a home társad el kezdte letölteni és neked is jön lefelé? Nincs a My games and Apps-nél a queue-ben?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Firerock
Ea Acces-em van,viszont nem tudom letölteni a Garden Warefare-t. Csak az van ott hon pin to home,se download,se buy.
5let valaki?

DarkSector
BF 4 kapott nagy peccseket, lehet , ti előtte néztétek.
Nemrég került ki a peccs ps4 és pc asszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
BF4 borzalom, lehet én voltam peches és olyan pályára mentünk, de h 60 fps nem volt az biztos, viszont 25-60 közt rángatott, olyan szaggatásokkal hogy azt hittem az X1 esik szét, de a Waczkornál is ez volt..

PvZ viszont frankó cucc első látásra. Igényes, szép, suhan, vicces.

Totti5
Napiótó

Assetto Cora ( PC ), aki teheti vegye!

http://www.youtube.com/embed/cgeKP-He_z4

F1 2014 ( PC ) , a legjobb F1es játék eleddig a szériában és a legnehezebb is! Hát nem gondoltam volna hogy az F1 13 codie fórumon kisírt kvázi sínautósítás peccs után képesek lesznek arconköpni őket és így megcsinálni! Big respekt a Codienek!!!

http://www.youtube.com/embed/byPBJ3N0yNE

Direkt nyomtam túl, hogy látszódjon mennyire nem padlógázas, de még 5-6ban is simán keresztbe lehet állni. Oltári nagy fun! Persze meg lehet fogni, igazából nekem nagyon túl kell nyomnom, tekernem hogy keresztbe álljak, de olyat meg nyilván kormánnyal ráadásul én sosem tennék, de azt hogy óvatosan kell a gázt taposni és ficánkol az autó alattad a legjobb érzés egy autós játékban!

http://www.youtube.com/embed/4v2lnv714jc

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.19. 00:51:17

DarkSector
Gratyula.

Moby
Jóhogy. Nyomd a join-t bátran :)

Attila8805
Sziasztok.
ma gazdaja lettem egy 360 slimnek 35 jatekkal koztuk par eredetivel.
pl Gta V Special Editon Ufc 3 És bad company .
milyen 5.1 fulest ajanlotok hozza?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kongy
Én is hasonlóan vagyok a BF4-el. Nem is rossz ez, te! Ez a 60 fps üdítő látvány a szememnek. A Rivals meg... Horizon 2, a közel tökéletes autós játék után nem tom mit vártál... :D Amúgy Garden Warfare-t/Horizon 2-t tudjuk együtt nyomni? Mert utóbbiban folyton látom a drivatarodat amúgy is :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nekem csorog szépen, reggelre meg is lesz. Gardenwarfare buli miatt eddig bele sem kezdtem :)
Viszont belenéztem a nfs rivalsbe, és sokadszorra a bf4-be is. Ez az nfs vmi őrületesen okádékszar. Te jó ég...viszont bf4-el kecijót játszottam :D Végigtoltam egy mapot, newbeeként legtöbb killel zártam, és élveztem is :)

Kongy
Már töltöm ezerrel... :D Megjelenésig tán csak leér... :D

balee4
Egyelőre kinyomtam a stream-et.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Aha! A menübe kilépve 44%-on áll az install. Bár nem értem, miért ír mást a játékban. Vmit talán letölt a háttérben, azért ilyen lassú?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Gyerekek ez természetes? Már vagy 10 perce 63%-on áll az install. Egyáltalán miért nem rakja fel teljesen? Játszottam vele kb. egy órát, egy bajnokságot lenyomtam, erre a következő városba érkezés előtt benyomja ezt. De nem értem, miért nem telepíti tovább?

http://www.twitch.tv/dr4amlord

Moby
Tőtheted a halot ;)

n000rbi
Négyért azonnal elmennek, de szvsz hatot simán lehet értük kérni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
en 4-4k-t kertem ertuk, de van aki fifaert 7-8at elker

TDC Geronimo
Mennyiért mennek azok?

Kongy
fifa meg forza kodokat 1 nap alatt eladtam szval nem lesz gondod veluk:D

TDC Geronimo
Hát azt a packot veszem, amibe van forza 5, fifa meg destiny meg 1 éves live is, mert ár/érték arányban verhetetlen. Ezekből egyedül a forza 5 érdekel mondjuk. Aztán majd később lesz horizon 2 meg sunset overdrive.

DarkSector
Hát ez kurvanagy, szeretem hogy jó zenéket beválogatnak a videókba. :)

DarkSector
Fognak is eladni belőle. <#buck>

Moby
Milyen játékkal?

Kongy
nagyon helyes! :D

Totti5
És tudják fokozni, még mindig. Mi hangulat!

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/YSp8ZqIKEIM

Troy baker elején oO

TDC Geronimo
Úgy néz ki péntektől csatlakozom én is :)

Kongy
Xbox 360 témában tudna valaki segíteni?

Adott egy 4GB-os gép, amibe tettem 320GB merevlemezt. Namost, a merevlemezt külön akarom eladni, ezért kivettem, de így nem bootolt be az Xbox, csak felvillant zölden, aztán se kép, se hang. Visszatettem a HDD-t, minden működik. Mit kellene csinálni, hogy be tudjon bootolni ismét a flash memóriáról?

arty
soulcalibur6-ot akarok :))

Forza.

Totti5
Dehogy szebb az MK9. KI egyik nagy erénye a részecskeeffektek. Az intenzivitás, effektek amit csak mozgásban látsz only nexgtgen. MK10 valszeg szebb lesz, de az még nem jelent meg, ez meg 1 éves már.

Na még egy.

arty
lemez nem landol a kukában + nem kell egész éjjel jártni a letöltés miatt a gépet :P

de mondom: nincs gond a letöltéssel, akinek van jó nete és nem akar csereberélni, annak lehet jó megoldás - csak a lemezt vásárlóktól ne várjuk már el a tőtögetősdit, mert röhejes

Forza.

gduck
Egyetértek <#nevetes1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Én örülnék Bloody Roar nextgen epizódnak is...az is fasza volt régen.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 18:22:19

DarkSector
Pont a látvány terén akartam írni, hogy ebbe a Killer-ben nekem az g világon semmi nextgen érzés nincs.
Szerintem a Mortal 9 sokkal szebb még ettől is. Vagy bármi más nagy figh sorozat.

Majd a MK 10 az fasza lesz látványban is.

arty
cd-dvd korszakban már szóba került a lemezár, ami ilyen mennyiségnél 100ft alatti...

... vajon a sávszélessség (az MS részére) szerinted ingyen van? ;)
tehát mondhatjuk h az idióta god-vásárlók miatt 18k egy játék? ;))
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.18. 18:18:32

Forza.

Kongy
Ingyenes maga a játék is, nem?

Totti5
Érdemes belelesni a Killer Instict Season 2-be. Egyrészt az új karakter ingyen játszható, a pálya rettentő élvezetes ( zene!!! ) s sikerült nekik fejleszteni a grafikán is, szebb, részletesebb és amiu a legfontosabb 720p=>900p . Érezhető hogy mennyivel szebb a képminőség! Jót tett neki a fejlesztő váltás, remélem nem hagyják itt abba, már nincs messze az 1080p:)

Nomeg a Mordor fotomod!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.18. 17:55:08

*veszel

Hova lett a mentsük meg a földet projekt?
Inkább beszél 2 lemezt a letöltés helyett, ami a végül a kukában landol? Fúúúj :-D

Kongy
Egyetértek. Igaz most picsáztak el online... :D

Totti5
5 lemezes játák kevés volt, s azok is jrpg-k, amik 100 órás stuffok, és mondjuk 20 óránként kellett egy 30 seces cserét megejteni. Mindig is hülyeség volt ezen lovagolni, mert attól hogy kell cserélni lemezet semmivel sem lesz szarabb az ember élete és attól mert PS3on 1 lemez volt senkinek nem volt jobb játékélménye.

Csillagkapu sorozatot nézem, 1 DVD lemezen 4 epizód van, 4 óra. 60 aza HATVAN lemezen van a komplett sorozat 213 epizódja. Végignéztem eddig a felét vagyis kb 30szor cseréltem lemezet az elmúlt másfél hónapban. És hihetetlen mód semmi az ég világon nem történt... pakolják annyira amin elfér azért va a lemez.

Moby
Amíg tökéletesre hámozzátok a mai adag fingot is, nem tudok elmenni szó nélkül ismételten a tény mellett, hogy a Horizon 2 mennyire őrületesen kikúrt jó game. Egy könyvet tudnék lassan teleírni az élményeimmel. Őrület.