176910
banner
  • Kongy
    Jól gondolod :) Ő baja igazából, elég jól elvagyunk a Kinect Sports-al ha nála vagyunk páran.
  • partizan182
    Ő feltételezem anyagilag jobban el van eresztve. De jól meg is szívta, gondolom a 0 db Kinektes játék a következő 6 évben még neki is kevés akrámilyen casual.

Érdekes cikk hogy ki miért választotta a platformját.

Tiszta röhely egyedül a WiiU vásrlók racionálisak úgy tűnik, a többinél csak a marketingbullshitet böfögi a nép (kedvencem a PS4-nél: What the Family Wants :))) )
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.26. 14:57:04
  • Kongy
    Ez nem egészen igaz. Van olyan ismerősöm, aki masszivan casual játékos, mégis vett One-t kinectes bohóckodás miatt főleg.
  • Moby
    Jah, borzasztó igazságtalan. Meséld el nekik is. (~100-al szorozd a reált)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.26. 14:08:35
  • DummyBoy
    Azért nem olyan rossz ott az élet...

Persze a nagyvárosokban durva árak vannak, de nem mindenhol.

A játékok pl. drágábbak az UK store-ban.
  • partizan182
    Cserébe a lakhatás 10-ed annyiba sem kerül. Hidd el az jobban fájna, nevetséges ami a UK-ben megy mind lakbér mind lakásár oldalon.

XOne luxuscikk Mo-n, ennek megfelelően van árazva, úgyis csak a HC veszi meg.
  • davidka003
    Xbox One Console - Includes Assassins Creed: Unity & Assassin's Creed: Black Flag £279.99

Azért az milyen igazságtalanság már, hogy ők ott keresnek 5-ször ennyit, mint mi és csak 116 ezer Ft a csomag.
  • xscorp
    Kérdés: Vannak értelmes kinectes játékok? Tudtok mondani? Melyik konzol mozgásérzékelője a legjobb?
    Kieg: Sajnos ínhüvelygyulladás miatt le kellett mondanom a kontroller használatáról, már 2 éve. Magyarul 2 éve nem tudtam konzolozni. Most már kezd hiányozni, ezért gondolkodtam a mozgásérzékelős játékokon, mert ott nem kell használnom a csuklót és az ujjakat.
  • Totti5
    Különállóan indítható.

Többek közt ezeket tudni eddig:

1998 Toyota Supra
    1970 Plymouth Road Runner
    2012 Nissan GT-R
    1970 Plymouth Cuda
    2013 Jeep Wrangler
    2014 Maserati Ghibli S
    2015 Dodge Charger
  • darkSectorxxx #158557
    Standalone gondolom. :D
  • TDC Geronimo
    Hogy érted hogy nem kell hozzá FH2?

Standalonet ír valóban, de akkor most ez ingyenes ótóka lesz FH2 enginen?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.25. 22:30:20
  • darkSectorxxx #158555
    Van SE v2 és igen írták hogy TR és BI.
    Hát értelemszerűen 1. én még akár változtathatnak ha közbejön valami, de én ellőttem, mert Sniper V2-vel akarom összekapcsolni, mivel április elején nem tudom mi lesz. :)
  • Totti5
    F&F DLC ami ingyenes lesz egy ideig. Nem kell hozzá az FH2.
  • Totti5
    1500 körül van.
  • Renjike
    ez hivatalos hogy ezek lesznek?
  • darkSectorxxx #158551
    Akinek van X360 még és érdekli a GOLD ingyen játék, most érdemes lépnie!!!!!!!!!!!
  • darkSectorxxx #158550
    Ja elég lesz a játékosoknak.
  • TDC Geronimo
    Aha gondoltam hogy lesz megkötés. Túl jól hangzott hogy igaz legyen :)

""Play all of multiplayer and the prologue and first episode of the exciting new single player campaign""

Ettől függetlenül még így is megéri
  • TDC Geronimo
    Mennyi is 1 hónap EA access? 990? Akit csak a single érdekel mondjuk az ennyiért letolhatja

Visceral Games’ cops and criminals shooter, Battlefield Hardline, launches March 12 if you happen to own an Xbox One and are a subscriber to the EA Access service.

Users will get access to the full game, including the single player campaign and all multiplayer content, for 10 hours of play time before having to wait until the game’s public release date of March 17. All progress earned during the early play period will carry over to the final game.

• TDC Geronimo
    "Batman mozgása, a bunyok, megkockáztatom hogy az enemy textúrája is áthozott maradék."

lál

Eleve a batmobil behozatal már egy nagy változás gameplay terén.
  • darkSectorxxx #158546
    Háááát egyrészt a játékkal alapvetően nincs baj, csak annyi mint pl az Assassins Creed-nél meg néhány játéknál hogy az ami először érdekes volt nem lesz 4x-re szar, csak kevésbé lesz üdítő.

Ja hogy nem volt gameplay?
    Ne számíts ettől bonyolultabb játékmenetre mert csalódni fogsz.
    Batman mozgása, a bunyok, megkockáztatom hogy az enemy textúrája is áthozott maradék.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 18:19:02
  • Ra1n
    Gameplay terén nem volt gond a játékkal ergo logikus hogy megegyezik és legfeljebb azt fejlesztik. Nemmelesleg jó hogy te már tudod hogy megegyezik a gameplay amikor még szinte semmit nem mutattak,de már ebben a szaros kis trailerben is van jócskán újdonság az elődökhöz képest.:)
    Külön öröm hogy nem az előző amúgy gyengére sikerült rész fejlesztője készíti.
  • darkSectorxxx #158544
    Hát de gameplay terén megegyezik a másik 3-al...:(
  • TDC Geronimo
    4 éve készül lassan. Eredeti fejlesztő 3. és utolsó batman játéka.
  • darkSectorxxx #158542
    Nekem ez rókabőr. :D
  • Kongy
    Várós! :) Csak még soká jön :(
  • TDC Geronimo
    Day 1. Libabőr meg ilyenek...

• darkSectorxxx #158539
    Megvan mikor lövöm el az utolsó goldomat. :) Márciusban. :)
  • Katun
    Bejön nagyon ez a Kinect Rivals, úgy felpörögtem a eemek szinkron és zenék miatt, hogy majdnem infarktusom lett. Levezetésképpen Titanfalloztam, mindig meg tud lepni mennyire jó játék. Miért élvezem jobban mint a batlefildet, azt nem tudom.

Apropó nincs valakinek Titanfallos kontrollere eladó?
  • Tyrant01
  • TDC Geronimo
    Kint van resi. Gondolkodom rajta, mert 5k csak a full szezon ami 4 rész + 2 extra epizód. Ez 10+ órányi single tartalom + ott a raid mód is meg a rakat challange
  • TDC Geronimo
    WoW micsoda hónap lesz végre. Rayman legends nekem kimaradt, de mindig is akartam vele játszani, mert előző részét imádtam. Áprilisban pedig 2 X1 cím lesz :o

• Totti5
    Egy online gameplay, vagyis az első amit toltam ma, ezért a pályát nem ismertem és fura íveket mentem, de még így is nyertem bár lehet 5 évesek ellen toltam, mert kategórikusan kerülték a boostokat.
  • guardian hero
    Sleeping Dogs Definitive-t próbálta valaki one-on? Mennyire szar a frame?
  • Totti5
    Igen minőségi MAGYAR szinkronszínészekkel! A játék 100%osan magyar lokalizált. Esete tolok fel egy vidit.
  • Katun
    Benne van a szinkron a digitálisban? Már meg is vettem gyorsan, a leírásban nem volt feltűntetve így nem is vettem meg. Köszi az infót, így bem kell a dobozosat megvennem :-)
  • Firerock
    Én is megköszönném! kellerd92
  • Totti5
    Beteszteltem.

Meglepi volt hogy feliratos, az meg pláne hogy full magyar szinkron! Nagyon igényes, és mivel rengeteg a pofázás nagyon fun ahogy tolja magyarul. A játék kimondottan szép, perfektül fut, hangulatbomba szokásosan a körítés, zene és minden látványelem.

Ugye itt beszkenneli az embert és az arcot is. Teljesen jól működik a rendszer, és nagyon hasonlít az eredmény is.

Nade hiába csapott itt meg a Kinect 2.0 "nextgen" szele, a lényeg a játék. Namost kinecteztem már a Fantasia: Music Evolved-el, de az ugye a táncikálós mechanikára épül, de nem táncolni kell hanem karmozdulatokkal operálni, ami a kinect 1el is elég jól ment a táncolós játékokkal. Viszont a jóval pontosabb komplexebb játékonál érezhető volt a kis késés és a cucc egyes limitjei.

Örömmel jelentem ez teljesen eltünt. Jó példa erre a lövészet s a jet ski. Előbbi elég egyszerű hisz csak pisztolyt kell tartani és lőni, de nagyon pontosan követi a legkisebb mozulatoktól a gyors rángatásokat is. Jet ski már komplexebb ( nem kell hozzá állni, lehet ülve is ). Két kar előre és a jobbal ha ökölbe szorítod akkor gáz ha nem akkor nincs gáz. Már ez kihasználja hogy nézi a kinect az ujjak/kézfej mozgását is! És rettenet pontos, késést nem érzékelni gáz-elvesz-gáz akárhogy csinálva halál pontos, mint ahogy a fordulások és az egyéb kombinációk is.

Azt kell mondjam hogy a kinect 2.0 hozza azt amit ígértek és amit elvártunk. Pontos, több, okosabb, gyorsabb. Mondhatni amilyennek lennie kell.

Kinect Rivals meg a fúújj Rare és fúújj Kinect ellenére egy nagyon igényes, nagyon szép és szórakoztató játék, egy kiváló kinect 2.0 techdemó és party játék ahogy az előző részek is. Végre valami aminek volt értelme az ultima sale alatt megvenni :))

ui: a teljes SZINKRON ( mind a tutorial, mind az edző, mint az ingém voice pl hangosbemondó ) nagyon COOL!!!!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.23. 20:03:19
  • The Norberto
    Valaki tudna nekem küldeni Update Preview-meghívót? GT: N0rbi san
  • Kongy
    Egyetértek. Az első rész is gyönyörű volt 360-on, száguldozás közben nem volt rece :)