XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy dolognak örülök,hogy áldom az eszem,hogy első perctől van a box és a jóságokat ki tudtam használni.Benneteket sajnállak akik prózai okok miatt jutottak most boxhoz,de azok akik eddig a seggükben lévő fejük miatt nem vettek csak örülni tudok,hogy most jól rá basztak!
Vehetik a lemezest 18000 vagy 22000 a digitet :-D
Nekem van még itt 5 játék amit végig kellene vinni és bőséges amiben még van tartalom,meg elkezdtem leszedni a 360 asra borderlandsot ,alient,le szedem a farcrayt tehát a régi szép idők INGYÉ fogok játszani,ha minden kötél szakad!Meg remélem C4eva hamarosan ki heréli x1-et<#nevetes1>#nevetes1>
és ennek ellenére sem megy a dolog .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mellesleg ez érdekes téma, ugyanis ha én most külföldre költözök, ráaádásul olyan országba, aminek nincs store-ja, akkor mi lesz? Nem veszek semmit? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akkor eza krono gyerek nem próbált PayPal-t? Csak le kellene tesztelni, csupán a szakmai korrektség végett, hogy ezt mondhassam a Supportnak. Lehet nemsok teteje van, de ha átteszik a ticketet 2nd Levelhez, azok talán többet tudnak mondani, de ehhez jólenne találgatás nélkül menni. Az hogy te kipróbáltad, az nekem oké, de a maláj meg fogja kérdezni, hogy US/US beállítással miért nem próbáltuk.
Amúgy lehet venni ezeket a dolláros feltöltő kártyákat, ha maláj Wendy Mandy szerint local currency múkodik végső esetben az marad. Csak azon vajh mennyi a tax ...?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Moby akár hiszed akár nem tökéletesen értelek, nem vagyok én nehéz eset. Sőt mi több, hajlok rá, hogy működjön úgy a régiózás, ahogy mondod, komolyan! De pár elszórt 2013 nyárvégi Xboxone ComingSoon cikken és rajtatok vén csókákon kívül még mindig nem láttam sehol leírva a frankót! DE ... szeretném, hogy így legyen, hear me! 😊 😉
Skyline: megbocsáss, tényleg, de a haverodat úgy basznám telibe szívlapáttal a helyedben, hogy Delhi-ig szaladna! Le van írva, hogy VPN kuka és geofencelik Indiát, erre továbbra is ott kepeszt lábujjhegyen a kerítésnél pár százalék olcsóságért? Énis fillérbaszóskodok az US store igényemmel, nemmondom, de ez a makacsság mindennek a teteje. Ezek miatt húzzuk ki a Gyulát a microsoftnál!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Értem, hogy ezt szeretnétek belelátni. Én is. Csak nem megy, én ettől racionálisabb vagyok 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.09. 18:54:31
Adversus solem ne loquitor
Tehát a télapó lapföldről vásárolhatott magyar bankkártyával az indiai storról is!
Mostani helyzet szerint télapó csak a lapföldi bankkártyával a lapföldi címével vásárolhat a lapföldi storeról!
Na és itt jön a katyvasz,mert bizonytalanság van mindenben!pár dolog biztos és ezért abba a köntösbe lett csomagolva minden!!!!!!!!De nem mindenkire ment rá ez a köntös!
És akkor még jön az,hogy a télapó nem is létezik,és ha létezne is akkor se tudna vásárolni,mert lapföldnek NINCS xbox storeja!Ezért idén senki nem kap semmit a télapótól!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Volt már hasonló esetem,hogy ugyan ezt írta ki régen a child of lightot akartam megvenni valamiért nem ment a fizetés és ugyan így nem engedte a paypallt sem használni.Pedig arra fel töltöttem a pénzt tehát nem a paypall akarta a kártyámat használni hanem a pay pall fiókon lévő pénzből se tudtam fizetni teljesen független a 2 dolog!
Valaki 1-2 mondatban összefoglalná? Please 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És lényeg hogy játszhatok a mostani ingyenes Gold játékkal a Viva Pinata TIB-al! Imádtam az alapjátékot is (mikor anno vettem a gépet a VP-t adták hozzá meg a FN3-at ha jól emlékszem... 2006 régen volt.) Na, megyek Pinazni. 😄
gamertag: kenobita
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De NEM fog menni ,mert Eper home társa ANGLIÁBAN van Angol kártyával!És neki se ment az AC-t akarta megvenni!!!
Na ugyan úgy nem tudtam vele vásárolni usa storeon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért nem is értem,hogy mitől menne india hiszen az KONKRÉTAN KI LETT jelentve,hogy LOCKOLTÁK!!!És lényegtelen hogy a profil az indiai,mert a fizető eszköz a kártya Magyar lesz a Magyar banki utalás NEM fog menni OTT fog bukni a dolog AZT Ellenőrzik majd nem azt, hogy TE xbox.comon vagy x1 el vpn el honnan jelentkezel be...
Ez volt 360 on is csak OTT el sem fogadt a nem a regióhoz tartozó bankkártyát!!!!És le szedni se lehetett SEMMIT a másik régióból!!!
GT: Halboy
Tehát ha ez irányított, úgy az accountod nem korlátozza, "csupán" a fizetési módot szigorítja .
De az Account áthelyezést november 6-án benyomta, eképpen az accounthoz tartozó régió india lett, az account beállításaiban India szerepel, Indiai várossal. Billing adressnek ugyan az az Indiai cím van megadva a biztonság kedvéért. És a One-t is Indiára állítja. A kérdés az lesz hogy az ip mennyire lesz mérvadó,illetve van-e valami trükk vagy komolyabb vpn hogy az is India legyen.
Kiderül,holnap veszi az AC-t ha engedi a store...
A 3 különböző OP-al beszélgetve is a supportnál mind egyöntetűen megmondták hogy a gond az hogy account migration vanik, hiába állítgatja a One-t Indiára, attól az account még nem lesz az,és ha onnan akar vásárolni accot kell költöztetni.....
Ha engedi ezek után nincs több kérdés...Csak annyi hogy vajon fogják-e folytatni a geolockolgatást,mert akkor helló nagyjóság...És Isten hozott a Sony féle fostengerben...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Utoljára szerkesztette: Lamech, 2014.11.09. 17:38:39
Ergo hiába akarsz onnan vásárolni VPN-el sem megy mert nem elég a One-t vagy a weboldalt áttolni az adott régióra. Az Accountod NEM ABBAN A RÉGIÓBAN ÉRVÉNYES... Ennyi.
Nem sületlenségből beszélnek régiolockról meg nem véletlenül ugatja a support ha megkérdezed miért nem tudsz hongkongból vásárolni azt hogy geolock van és account migration mert hiába van a One HK régióban, az accountod NEM OTT VAN. Lehet accountot költöztetni. 90 naponta + fenn áll a rizikó account költöztetésnél hogy ha olyan régióba rakod amiben XY dolog nincs akkor azt nem fogod elérni. És a GOLD szolgáltatásod is lecserélik Gold transfer szolgáltatásra mert költözöl....
De ígérem jelentkezek amint megint rápróbált a gyerek az India vásárlásra így hogy az account régiót is váltotta. Ha engedni fogja, akkor nincs több kérdésem....
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.09. 17:13:12
Na most bementem xbox.com-on a magyar storba és simán megvettem a minecraft Steampunk Texture Pack ot!!!
Majd vissza mentem az xbox onehoz és beléptem az USA lokációra állitott usa storra és ott várt az INSTALL Steampunk Texture Pack és LE is szedte.Na akkor ha régi lock van ez hogyan lehetséges???????????????
Vigyázz mit kívánsz!
Nyitva hagytam magamban annak lehetöségét is, hogy repülnek azok is. És majd visszakapom valamilyen módon azt is, ahogy a goldot is visszakaptam.
És az ingyenes dologok is leszedhetőek továbbra is az is ugyan úgy a stor felületen történik csak a fizetési lehetőségnél azt kapod hogy nulla azaz free.Tehát csak amikor a beterhelés történne a fizetős cuccnál akad meg a dolog.
De nevetgélj 😊
Majd aztán már vásárolni sem lehet. Én értem, hogy ott a hibajelzés, de a puszta tényeket figyelembe véve jelenleg nagyobb esélyt látok a geolockra, mint puszta véletlenek időbeli együttállására 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.09. 16:47:58