176912
banner
  • darkSectorxxx #158728
    végre :P
  • vg
    Eltűnjek? Ja, csak 14 éve vagyok ezen a fórumon, eddig még nem tűntem el. Nem tudok minden hsz-t figyelni, ne haragudj, ez meghaladja sovány agykapacitásom. Tudod, nem gond, hogy hülyeségeket beszélsz, de amikor úgy hazudozol, hogy pontosan tudod, hogy hazudsz, na az már gáz. Nekem publikus a xbox one profilom, akár TE is meg tudod nézni, hogy mennyire vagyok warezos. Pont tegnap este toltam ki Dragon Age Inquisiton-t 1000G-re a warezos Xbox One gépen. Írtam már neked, nincs otthon játékra való PC-m de volt rgh-s xboxom, de arra azt mondani, hogy az egyik legnagyobb wareztopik lakó... hát (nem is igazán tudom mire gondolsz, mert máshová nem szoktam írni itt). Konkrétan pontosan akkora idiótaság, mint megvenni nyitáskor a Hardline-t. Még mindig várom az általad idézett cumis bizonyítási beszélgetést és a ps4 accountod, lássuk mekkora játékos vagy!
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.03. 13:19:38
  • Ra1n
    Nyilván,hogy aztán eltűnj mint akkor is, vagy mint általában sok esetben. Keresgélj ha akarsz,nem izgat. Ugyan akkora fail mint az epizodikus Hardline-od. :)
    Nem keverlek senkivel ezt a két betüt nem igazán nehéz megjegyezni,főleg hogy az SG egyik legnagyobb trollja,aki mindenkibe beleköt,kiokít, warezt vízionál,miközben az egyik legnagyobb wareztopik lakó...:D
    Ahogy írtam már jó párszor van jobb dolgom is mint sérültekkel foglalkozni.:)

Csak láttam megint megy az ugatás a semmiről és a félrebeszélés.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.03. 12:51:53
  • vg
    Szívesen. Ha már itt tartunk, mutasd meg (muhahah) azt a accountot és azt a beszélgetést amiben "ha bizonyítom jön a cumi" dolgot. Izgatottan (tudom ezt már szereted) várom, mert tényleg kíváncsi lettem. Mellesleg, nem gond ha összekeversz valakivel, neked lehetek Béla is.
  • Ra1n
    Újfent köszönöm ezt a hatalmas intelligenciára mutató, több soros abszolút megszokott trollkodás mentes kis szösszenetet.
  • vg
    Ha mondjad azt az accot, mert nem láttam azt a bizonyos hsz-t amiben bizonygatod. Biztos lemaradtam. Fenntartom, neked nincs ps4-ed, xbox one géped, se normális PC-d. Sőt, ha gondolod tovább megyek, se állásod, se érettségid, se semmid. Mellesleg, semmi bajom nincs a buzikkal addig, amíg a közelembe nem jönnek, és kéretik magukat mint TE most is. Elég frusztrációt érzek a hozzászólásodban, de bocs, de én nem foglak leszopni, bármennyire is szeretnéd ez egy álom marad neked.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.03. 12:01:06
  • Ra1n
    Te epizodikus megjelenésről ugattál annó,amiről továbbra is szó sincs a sztoriban.

És az ugattál szó igen helyénvaló, mert a mai napig várom hogy leszopj, amikor is a ps4 topikban nagyba előadtad hogy nekem nincs ps4-em csak egy warezmatyi vagyok ha bizonyítom jön a cumi....Aztán néma kuss lett amikor rakosgattam az ingame videókat meg nyomtam neked az accom...:D
    Csak a szokásos "ugatás".

Úgyhogy így várjál te bárkitől is bocsánatkérést.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.03. 11:53:30
  • vg
    Továbbra is várom a bocsánat kérésed.
  • TDC Geronimo
    Oké szakikám akkor majd visszatérünk erre ha megjelenik. Jól tedd el ezt a hszt. Jeez....
  • vg
    Lol!!!!
  • TDC Geronimo
    Multi dlc még mindig storys helyszínekkel, mint az összes eddigi bfbe, de azért erőlködj csak.
  • vg
    puszikállak
  • TDC Geronimo
    Az nem story dlc hanem multi..*facepalm. Mi a forrás gamestar? :d
  • vg
    Ki is volt aki annyira kiállt a Battlefield Hardline - nem lesz fizetős kampány dlc- mellett? Várom a bocsánat kérését., ugyanis a Premium ezt is tartalmazza:

"Mindezek mellett dupla XP-t adó eseményeken is részt vehetnek, valamint ha egy szerverre várni kell, idő előtt juthatnak be a játékba. A Battlefield: Hardline Premium tartalmazni fog 4 új sztori alapú DLC-t is, amelyekből 3 kiegészítő biztosan megjelenik idén."
  • Tyrant01
    360-on is be lehet rakni a letöltési listába a One ingyen játékokat
  • Kongy
    Okés, köszi :D Majd szólok, de így hétköznap baromi elfoglalt vagyok...: /
  • darkSectorxxx #158712
    Oks felverem a licitet. :)
  • Harlekin
    Ha szükség van segítségre,meg jó cuccokra szólj és bemegyek adok!
    1000 gs már a játék,de mindig szívesen benézek pár zombit szétkaszálni.
  • Harlekin
    Minden Dark licitre +1000-t rádobok!Nebaszá mán ki velünk,hogy neki eladod,azért mindennek van határa!
  • Kongy

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.02. 17:59:48
  • darkSectorxxx #158708
    50400096-11644415-00000000
  • Macccy
    Ez a Rayman Legends most megnevettetett!!! A váras pályán gitárhírósan zenére kellett futni, csúszni, csapni ...!! Állat!!
    :D
  • Moby
    Csak beletekertem, de hát izé, a képernyőn megjelenő gombikonokből egy cerkófmajom is meg tudná mondani melyik-melyik. A frémből meg pláne. De hát nyilván ha valami nyomorult ökörséget akarok bebizonyítani, nos, az nyilvánvalóan sikerülni fog. Csupán kellő mértékben kell akarni :)
  • Totti5
    LOL ( AC-s teszt )

• Totti5
    Hol lehet fizetni érte? oda akarom adni a pénzt a fejlesztőknek!

• barmi
    Csapatban még rátesz egy lapáttal ! Szinte végig hárman mentünk, volt mit csinálni bőven, nem unatkoztunk egyetlen percig sem ! :D
  • darkSectorxxx #158702
  • Renjike
    Én is úgy tippelek.
  • Moby
    A dying light gecikurvajó.
  • Kongy
    Gyerekek, egész jó ez a Dying Light! Prologue-ot lenyomtam eddig tetszik. Este elég para mászkálni a játékban, rég féltettem ennyire a játékbeli énemet.. :D Jó lesz ez.
  • Moby
    Az a quantum break engem ebszolájte nem izgat. Az alapján amit eddig láttam belőle, majd valami akcióban 5-ért talán. De csak ha nem valami 6/10-es műremek ez is.
  • darkSectorxxx #158697
    Sza ügy, lehet egy PS3-amat be kell majd áldoznom hogy legyen x1? :D
    Quantum Break-ig fogom tartani max magam, onnantól elszabadul a pokol. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 19:44:56
  • Moby
    Érzésem szerint azt a boxot senki nem viszi sehova :D
  • darkSectorxxx #158695
    Moby előtted van a sorban bocs, hacsaknem ígéred oda nekem olcsóbban miután meguntad. :)
  • Renjike
    ha nem viszik el elviszem tőle . :D
  • darkSectorxxx #158693
    Nem mondtam hogy ez kamu. Pont azt hogy Gamers-en más a közösség, OLX-en meg mitveszít.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 17:26:09
  • Tyrant01
    Biztos azért regelt 2321 nappal ezelőtt, hogy most feladjon egy kamu hirdetést
  • Kongy
    Az is gyanús, ha egyből előre akarsz utalni ennyi pénzt. Ő is gondolja szerintem, hogy az emberek ennél bizonytalanabbak... :) Nekem PH-n pl még 100+ pozitívval sem mindenki akar előre utalni, pláne nem nagyobb összeget. Asszem a legnagyobb összeg, amit nekem előre utaltak valaha az 50 ezer volt. Én meg már volt, hogy 140et utaltam valakinek előre... de nem cseszett át, hála az égnek :D
  • darkSectorxxx #158690
    Ja pedig a Gamers365-ön gondolnám normálisabbak vannak, persze lehet bárhol kamu hirdetés.
  • Totti5
    X360ra lemezen 1day vettem, X1-re lemezen 5-6k volt. Minden fillért megér, egy remekmű, mestermű. 2 játék egyben ( tartalmazza a Rayman Origins pályáinak a 70%át is )