XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
india ... mexikó ... korea ... ... orosz ... A jó nektek se volt elég jó, kellett a mégolcsóbb?
Harlekin a végén igazad lesz, hogy ezt a játékosok cseszték el megint! Deja vu érzésem van, mint amikor 360-on ingyen játékért ugráltak régiót és meg is lett a megérdemelt BAN.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy most megpróbáltam XONE-on hozzáadtam ezt az új "félkész" usa PayPal fizetőeszközt (mert az xbox.com-on nem lehet, gyanítom hogy amiatt, mert Hungary régión NEM támogatott a paypal, de hamarosan kiderül ha át migrálok) és megkíséreltem egy CoD vásárlást. Nem sikerült, viszont most mást írt ki! NEM azt mondja, hogy nem jó a Payment Option (eddig mind a magyar bankkártyára, mind a magyar relációs PayPal számlára ezt írta ugye) hanem azt, hogy "Could not get Authorization for this! If you have more questions, ask your bank." Ami előrelépés, de továbbra is azt erősíti meg bennem, hogy kurvára nem működik a magyar webkártya az USA paypal fiókkal, legalábbis nálam nem történt vele semmi.
VG, ötlet?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ennél jobban nincs leírva a dolog sehol
Azt nem tudom hogy bankkártyát elfogadja e a paypal úgy hogy a címet kamunak írom be de minden mást helyesen vagy ezeket az adatokat is használja amikor a bankkal kommunikál?
Ott is 60e van most vagy te tudsz olcsobban?
Nekem nem kell xbox one nincs rá keret, nekem elég lenne a sima xbox360 és amit leirt a hirdetö nem rossz, igaz annyira nem értek hozzá...
Azért is kérdezem itt a hozzá értö embereket.<#action>#action>
Amúgy nekem nem terhelt rá semmi mostanáig se a kártyára, éppen ez zavar, hogy hozzá se nyúlt.
Milyen kódot? Nem OTP-s vagyok, CIB webkártya ..
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.10. 11:02:36
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 10:36:41
Adversus solem ne loquitor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezt hasból mondtad, vagy már megcsináltad?
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.10. 10:24:21
Mennyi idő mire megkapod a kódot? Csak hogy mennyire kell előregondolkozni:) Ilyesmit még csak az araboktól vettem, éa kb 4-8 óra alatt küldték a kódot.
Valamint át lehet állítani fizetéskor a Paypal-t, hogy ne ők váltsanak, hanem a bankod, és akkor nem olyan vészes az árfolyamkülönbség. (Már ha esetleg nem tudjátok ... nekem is elég új volt :) )
GT: Halboy
Maccccy szerintem jobban jársz ha ki utazol a malájhozl<#nevetes1>#nevetes1>
60x243=14580 ra jön majd ki 1 játék ennyi ha működik majd...
paypal-osnak az a trükkje, hogy a pal fióknak usa régiósnak kell lennie(lehetőleg a hozzá rendelt email címnek is) és a xbox profilnak is. A címnek és a névnek pontosan egyeznie kell a pal és a xbox között. Aztán simán hozzáadsz otp-s webkártyát a pal-hoz és tudsz vásárolni kb 250ft/dollárért.
Tegnap 10 órát mentem benne és össze szedtem mind a 750 össze szedhető dolgot,ma jönnek a side missionok és ahogy az acsikat nézegettem 15000 kill és társai 20 fegyver 5 ös szint hooooohhhoo talán idén meg lesz...<#kacsint>#kacsint>
Holnap már Halo van :-) Aztán meg a Dradon Age.
Lehet ezt elhalasztom januárra
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De igen, US Xbox Live acc-al próbáltam vásárolni (Igen, tudom, hogy szarakodik a Live :) ) , paypallal, hitelkártyával, de próbáltam smartglass appon és PC-n is. Sehol nem sikerült.
Én nem a "geolocktól" félek, hanem kicsit zavar ez a vásárlós kínlódás ... Surface RT-n néha olyan szinten összefossa magát a store, hogy semmit nem enged telepíteni vagy vásárolni egy jó darabig, és holnap jönne a Halo Collection, nekem meg lenne időm játszani ... De nem tudok :)
Moby: az nem csak a celeb vagyok kígyózz össze himalája editiönnek volt a plakátja?? <#idiota>#idiota>
Fasz se érti ezt
PS4-re...<#zavart2>#zavart2>
Mit gondoltok megéri egy ilyenbe beruházni?
http://olx.hu/hirdetes/uj-xbox360-superslim-e-500gb-rgh-jtag-cod-aw-50db-jatek-1-4ev-gari-ID1LcXB.html
DummyBoy Mivel próbáltad? US Xbox Live Account régióval? TUDOM ... TUDOM, hogy nem kell hozzá, de ez volt a kérés, hogy olyan csinálja akinek az van. Ne kelljen már ezt ennyiszer leírni, keresztbe megy ezen a fórumon a beszélgetés, mindenki hármat elolvas és úgy válaszol egy negyedik embernek, ez így nem lesz következetes a support oldaláról, tudom, mert én is supportnál dolgozom ... kind of ...
Harlekin ... most ne húzd fel magad, nem kellenek a felkiáltójelek <#vigyor>#vigyor> ... de ezzel most te sem segítesz. Direkt próbálok találgatás helyett konkrétumra menni, ami eddig annyi volt, hogy krono gyerek kipróbálta US mindennel és HU kártyával, ami jó, ez valóban haladás, de azért azt a PayPal -t még csak kipróóbááánám, nem árt az senkinek
Ami meg a pre-paid dollár feltöltést illeti, félreértesz. Magát a pre-paid 100$ -os kártyát MENNYIÉRT kapnánk meg? Mert külsős microsoft shoppos linket adott a supportos, ott van a history-ban is, ha megnézed, bemész, megveszed, download kapod a kódot. De az árnál ott van, hogy a 100$ -os pre-paid az 100$ ... plus tax* ... Erre lennék kíváncsi, mennyi taxot tesz rá, melyik állam Sales Tax Rate -jével számol vajh a Microsoft webshopja, amikor megveszed a redeem kódot innen EU -ból. Ha teszemazt egy Arizona -i sales tax-szal számolná és semmi más, akkor 100$ kártya kerülne 105.6 $ -ba, de ha még ráterhel a kurva EU, akkor szax a dolog, IceÁkos árai nevetségesek, jó 30% felárral adja a dollárt.
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.11.09. 22:22:42