XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 12:24:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 10:36:19
GT: Halboy
Nincs veled bajom nyugi!<#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
Live status
Biztos valami ünnep lehet a zsidóknál azért nem történik semmi már ötödik napja .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem se engedte próbáltam!!!Ha netán rögzíti ezeket a vásárlásokat amiket az elmúlt 4 napban próbáltam US,UK,HU store felületen akkor konkrétan a minecraft teljes skin,avatar,dlc pakk meg lesz vagy 4 szer...<#nevetes1>#nevetes1>
Találtam egy másikat is a hardveraprón:
http://www.remnantgame.hu/
Ez szerintem megbizhatóbbnak tünik, tudom RGH- ba nincs teljes megbizhatóság, de szerintem ezek megérik, mit gondoltok?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GT: Halboy
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugyanakkor Usa store-ról sem tudunk vásárolni, se kártyával,se paypallal...Ugyan az....Another payment...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Manapság elég nehéz bízni bárkiben is.
Még utánanézek pár dolognak, nekem tetszik az ajánlat, aztán majd kiderül.
Amit ő árul az is működik, sokan írtak róla jót és nekem annyira nem érdekel egyelőre a netes játék, én inkább a hardverapróba nem bízok volt onnan cuccom és nem vált be...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Megint bannolás történt?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt a HÓFEHÉR társaság NAGY része ugyan úgy kihasználta a hirtelen kapott lehetőségek egyikét vagy mindegyikét,és szinte MINDIG és senki nem kapott bannt közülük!Akik bannt kaptak azok mind mást is csináltak, mint ahogy apránként ki is derült!vpn account sharing download history és társai!Tehát azért adjunk már arra,hogy miként is mennek a dolgok!
Az hogy Te meg Én és mindenki aki magyar országon él és élt 2010 decemberig, ha nem MS engedélyével "hazudhatuk" a mivoltunkat usa ,uk-t a büdös picsába se lett volna lehetőségünk liven lenni multizni és a többi.Ezek a nyitott "regiok" mindig elérhetőek voltak számunkra BÜNTETLENÜL!!<#kacsint>#kacsint>
... Értem?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De nem tette, egyből ban. Féreg cég, nincs mit agyalni.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Capture devicetől is függ, hogy mennyire sötét vagy világos valami, de a probléma jelen van. Ugyanolyan HDMI meg RGB beállítások mellett boxon sokkal sötétebb a kép
Szóval:
1. Magyar PayPal-t bezártam.
2. Csináltam egy USA PayPal-t.
3. Magyar bankkártya de USA billingadress. (googliztam egy bestbuy-t)
4. Bank account skip és születési dátum és taj kártya skip.
5. Csatolni a accounthoz és voala már megy is. 253 Ft/$ 15180 Ft/60$
/ez a crushed black ez miez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 15:50:51
A bammeg tovább gyűrűzik... :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 15:36:28
Nincs olyan, hogy x év garancia. Nincs. Belehazudnak valamit, jövőre meg már talponálló van a konzolbolt helyén, az ms meg nem fogja neked garizni, mindegy milyen szépen van róla lehajszárítózva a hologramos matrica.
Lősz egyet hardveraprón negyvenért, elmész, kipróbálod, és ennyi. RGH-shoz bármilyen vinyó jó, külső is, totál érdektelen, hogy azzal veszed vagy anélkül.
Ha warezolsz, ne akarj biztonságra játszani. Ott olyan nincs.
/vagy ja, veszel egyet rgh nélkül, és játszol legálisan, liveon, garival, biztonságosan. Az is megvan ~50-ből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 14:00:41
Sem az én gépemmel nincs baj, sem azzal a kettővel tudomásom szerint, amit Macccyéknak hoztam. Deeee a boxtopikokban azért olvasni, hogy vannak szívások.
Nem mind 1 hogy a szomszédból átlógó almafa ágáról szedek almát vagy átmászok és a kert közepén lévő fáról szedek.Egyik büntetendő a másik nem!Bár mennyire is szeretnéd,hogy ne így legyen!<#kacsint>#kacsint>
remélem te is kapsz egy jókora banánt az usa sztóros kísérleteidért <#falbav>#falbav> egy amolyan "megérdemeltet".
Forza.
Moby effekt :) Neked PSel nem volt gondod, ezzel meg ahogy nézem elég sok van.
Support válasza: küldjem vissza megint és hátha jobbat kapok. A MS bekaphatja. <#levele>#levele>
Bocs az ekezetert
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.10. 12:01:32