XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Te milyen szert használsz?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Rájöttem mi a bajom az AC-vel, tökmindegy hogy hol játszódik az adott epizód, valamiért egyhangúak a páylák, Oké hogy az épületek nem egyformák, mégis egyhangú az egész, kevésbé változatos szerintem.
Minden részben mindig full homoksárga minden....ez zavar engem sokszor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
lol cool tvn most volt valami reklám csak a végét csíptem el ilyen szöveggel hogy : "műsorunkat az assassins creed unity támogatta" oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Halo nightfall-t hogy lehet megnézni? Bejön a halo channel, ott az ep1-nêl van play halo meg details<#nemtudom>

Adversus solem ne loquitor

Firerock
Valaki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ezen a részen bug van, pc-n is beakad okádékmóditt (meg egy két épület 1-2 sarkában)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Nem, nem a videó akad.

Kongy
5k-nál többet én se adnék érte, de így zsírkirály 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nem csak a látvány lett jobb, hanem minden más is.
Az fps-t leszámítva.

Oké. Csak ha meg kihozzák nagyjából ugyan azzal a látvánnyal akkor meg azért menne a fröcsögés hogy egy újabb AC rész ami nem képes megújúlni.
Most hoztak újítást, a játékmenetben,küldetések változatosságában, harcrendszerben és a városi életképben. De most meg a frém a szar.😊

Ráadásul ahogy írtam...ha ez exkluzív lenne ps4-en vagy One-on....Akkor egyből menne a védelem hogy a játékélmény a fontos.😊

Moby
Prevgenlófütty.

TDC Geronimo
Nem arról volt szó, hogy hogy néz ki, hanem hogy fix fps-e vagy sem

Firerock
A régióváltás óta már megvettem a Horizon 2-t. Azóta semmivel nem babráltam.
Másnak sikerült USA store-ból vásárolni ma?

DarkSector
Magyar accounttal használtad eddig?
Nem lehet hogy ez a régiókavarás miatt van, amről itt a többiek beszéltek nemrég?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
5k-t nekem is megérne a látvány miatt, de többet nem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Feleígy se nézett ki mint a Unity.

Moby
Az fps-ért nem jár dícséret. Tény. Minden másért viszont igen. És azon ritka esrtek egyike, amikor a szar fps okát kézzel tapintjuk, látjuk, halljuk, szagoljuk. És az OK valami gyönyörű. Akarom EZT jobb fps-el? Naná! Akarom szarabbul a jobb fps-ért?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.11. 22:39:01

DarkSector
Ja ez szuperül hangzik.

DarkSector
Amiket híresztelnek róla.

Totti5
Prevgen játék nextgen gépen, még szép.

Firerock
07/16
Szóval ez nem lehet a baj. 😞

TDC Geronimo
AC4 ps4en pl

Totti5
Nem lesz fix 30 sosem, sosem volt egyik AC sem.

Annak mi köze ehhez az egészhez?????

DarkSector
Ezekután szedje össze magát az Ubi és peccselje mindkét konzolt fix 30-ra. Ne csak PS4-en.

DarkSector
Oks várom már a The Division-t. <#bdead>

Totti5
Nem emléxem annyira, de az AC3nál is ilyen tömeghisztéria volt? ( most ez nem bántás, teljesen jogos )

Amúgy szedje össze magát az Ubi és peccselják a PS4est minél hamarabb.

DarkSector
+1

DarkSector
Nem járt le a bankkártya mint nekem nemrég, ugyanígy derült ki, a paypal-hoz rendelt kártyám pl lejárt, és a bankkártya, meg a hozzá rendelt PP-vel ezt irta ki, mire észrevettem hogy a lejárati dátum elérkezett. 😄

Lehet rányomtak valamivel nagyobb élsimítást, és lám az eredménye.😊
Szó mi szó elb*szták, de egyesek erősen túldramatizálják a helyzetet annak fényében hogy a legjobb AC rész született meg extraként olyan látvánnyal és hangulatvilággal ami eddig nem volt egyetlen sandboxban sem....Megközelítőleg sem....

TDC Geronimo
Azért nehogy már megdicsérjem őket, hogy ezt így kiadták.

Moby
A nagy lófaszt égés. Olyan útra merészkedtek, ahova senki nem mert. Nem mondom, hogy nincs mit javítani, de a lehetőségekhez mérten jó kompromisszumokat kötöttek, miközben mertek elszakadni a langyos pocsolyától.
Azért sírt eddig mindenki, hogy a ubi a komfortzónában mozog. Most onnan teknóban az űrbe lőtték magukat, most meg ez a baj.
ÉN drukolok nekik, pedig ahogy látom rúgják őket mindenhonnan 😞 Holott innen már az a feladat, hogy ezt kell reszelni-csiszokni. Én drukkolok nekik! Örülök, hogy megvettem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.11. 22:29:38

Firerock
Use a different way to pay
Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

Ez mitől lehet? Eddig simán ment...

DarkSector
Mi a gyíkom ez? Warez?

DarkSector
Jó értem, pc-n 20 fps-ekkel játszok játékokat, nem tragédia, de a tudat basszameg hogy 900 utána meg ps4-en nemhogy felbontás csökkentés történt de fps-ben még az x1-et sem tudja tartani, most ha hihetünk a teljesítményről szóló legendáknak akkor most vagy több vagy szebb valami ps4-en vagy ugyanaz csak elbaszták.
Lehet mind2-őt elbaszták.

TDC Geronimo
PS4es frém alapján pedig eléggé annak tűnik

DarkSector
Ez jogos, igaz, de az infa nekem pl normálisan ment és megy máig.
Azt kötve hiszem hogy bármikor 20fps lenne.

Abszolút nem játszhatatlan, kissé túl van ez dramatizálva....

Az Infamous-t nem beledöngöli hanem húgyba alázza....Ott volt a képernyőn pár csilivli effekt, volt kb 30 méter látótáv és jóesetben 20-30 npc a képen..Mindezt az effekteket levéve szarabb látvány mellett..😊

Ne várj tapsot nem exkluzív cím, különben már menne vagy a SONY vagy az MS fanvédelem.😊
Az előző gent a legtöbb anyázó végigtolta miközben habzó szájjal védte az exkluzív címeket amik bezuhantak 20 alá is....És hangoztatták hogy nem a látvány a lényeg és nem a sebesség hanem a játékélmény a hangulat, a tartalom...És lám...Mostanra úgy néz ki már nekik is csak a látvány a lényeg és a sebesség.😄

DarkSector
Oks, Értem én, de akkor legyen 720p és 30fps inkább nem?
Azért játékban a 30fps az alap szerintem, most ennek van értelme? Úgy őszintén? Van értelme túlvállalni magukat ha utána játszhatatlan lesz?
Vagy amolyan Evil Within módra lesz egy peccs amitől kijön az a fix 30fps teljesítmény?

Ez nagy égés még akkor is, ha PC-n 100ezres videókártya kell hozzá.

Macccy
Az a HALO cucc ott a kezedben egy baszott csúcs gaming history, ezt azt hiszem emberek között is bátran mondom! Az meg hogy retróban nyomod respect! 😊 Majd alkalmasint megveszem én is, a HALO 2 miatt is, mert az már régen volt nekem nagyon! De most rehabilitálnom kell CoD -dal ...

Na toljad Sierra 117! Nem fogsz csalódni az élményben! ... ja és figyelgesd a sztorit azért, megéri 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Én meg ennél a pontnál mondom azt, hogy ha azt nézem, hogy beledöngöngöl a betonba látványilag minden sandboxot amit eddig láttunk, beleértve az exkluzív infamoust is, szégyenteljes, ahogy az szaggat. Pefig itt negyed képernyőn több stuff van, ÉS BE TUDOK MENNI A KIKÚRT ÉPÜLETBE AMI BELÜL POFÁNBASZÓAN GYÖNYÖRŰ!
És ez egy multiplat cucc. Illő lenne a helyén kezelni a dolgokat.

Utóbbi IS és előbbi IS.
Túlvállalták magukat. Ilyen látvány mellett ilyen bődületes mennyiségű NPC és objektum nem volt még sosem a képernyőn... Itt az ára.😊

DarkSector
Na ennél a pontnál mondom én is azt hogy vagy az Ubisoft nem tud rendesen játékot optimalizálni, vagy vicc ez a nextgen téma.

Kongy
Notre Damos mutogatott küldetés játszva.... apám, egy új élmény ezzel a grafikával, kidolgozottsággal, nagyon durva! Igaz, hogy ugyanazt csinálod benne, mint 7 éve, de ennek legalább van hangulata.

Moby
Tegnap néztem pc sztrímot. 970-el ment 30-50 fps-t, szóval óvatosan 😊 )ami még mindíg jobb, mint a huszon persze)

Jó látni hogy akik az előző gen átlag 20-25 fps-el szaladgáló címeit tolták mosolyogva, és habzó szájjal védték a 20-25-re bezuhanó Last of Us-t is, most fröcsögőgörcsöt kapnak ha nincs meg a stabil 30...😄

BEZZEG ha valamelyik gépen exkluzív lenne! Főleg Sony-n...😄
Egyből Definitív játékélményről beszélnének, és arról hogy mennyivel előbbrevaló a hangulat és az élmény a látványnál/sebességnél..:-P
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 22:07:09

Én is ezt csináltam két órán át havernál sörözgetve....Iszonyatos milyen világa...Ráadásul az eddig sosem látott nps és objektummennyiség valamint mindezek realtime megvilágítása-árnyékolása mellett szinte számtalan épületbe be is lehet menni.😊

TDC Geronimo
Lehet inkább lewarezolom pcre és inkább ott tolom le psre meg már le se szedem 😄