XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na ez a halo valami kibaszott jó játék! most vagy áldom vagy szidom az eszem,hogy eddig ezeket Én nem játszottam 1 részt se,Mivel így most új élmény mind .
Bele néztem a 4 be és az valami eszméletlen szép.
Viszont elkezdtem az elsőt,jó munkát csináltak a feljavítással ,de kövezetek meg Én többet megyek a régi látványba szinte csak abba,mert valahogy az olyan retró hangulatot ad ennek...<#kacsint>#kacsint>
Majd végig tolom acsizáskor a javított verziót...
komolyabb harcrendszer kihívással tele - csekk
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Pocsolya, fénytükröződések kimaxolva - csekk
Emberi bőr fényelése kimaxolva - csekk
Minden fényelése kimaxolva - csekk
VALÓDI embertömeg kimaxolva - csekk
Anyagok kimaxolva* - csekk
GI, AO kimaxolva - csekk
/5 percig egy fakin lépcsőn korzósztam fel meg le, és azt bámultam hogy játszik a fény az ingemen, meg a bársony mellényemen :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.11. 21:58:55
Adversus solem ne loquitor
Meg kellett volna várnom legalább DFet.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2-3 fps + nagy tömegben. Érdekes. Mindenesetre mindkét verzió förtelem frém terén.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kijött DF. Ez azért lol
Már elérhető a legtöbb store-ban. És trükközni sem kell nagyon, majdnem az usa a legolcsóbb. A magyar nevetségesen fel van lőve akárcsak a bolti árak...6000 forint differencia...Szánalmas...
Oké, hogy az ubi nem ügyes, de nem hiszek benne, hogy ezt, vagy ezt felülmúló minőséget 60fps-ből ki lehet hozni ezeken a vasakon. És ebben a tlour is megerősített.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De az indoor fényelés, az...szinte real. Sőt, inkább má filmszerű. Legszebb, amit valaha láttam, beleértve az uncsikat is. Krézi
Amúgy az már videóról is látszott, hogy arcok gyönyörűek és a GI megvilágítás is az.
Ha a küldetések is olyan jók lennének mint a grafika, akkor egy GTA V szintű játék lehetne.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 21:16:37
Nem is bírják a gépek, node...ez lélegzetelállító. Azok az arcok, a fények, a szobrok...<#bdead>#bdead>
Úgyhogy ... most megvettem a CoD -ot eBay -ről egy jóarc gyerektől 56$ -ért, fullos pakk, amit a gépekhez adtak, 4 kód, ilyen-olyan skeleton lófasz, festések, baszom faszom csiribiri zabszalma. Most tölti lefelé a 46 GB-t, de már volt megint egy sztrókom, mert mióta a ONE -al négyre emelkedett a TP-Link routeremre jutó eszközök száma, azóta fura módon már kétszer eldobott eszközt. Persze hogy most éppen a ONE -t!!!! De már megy megint ... 13% ... 14% ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Amúgy ezt nézi meg holnap a barátom:
http://platinumshop.hu/product/630/Xbox-360/ar-akcio-olcso/Tartozek/Kabel/VGA-HD-AV-kabel-optikai-kimenet-utangyartott
http://www.tenke.hu
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.11. 20:38:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vettem egy xbox 360-at. (fehér nem slim) És azt szeretném megkérdezni hogy miként tudnám monitorra csatlakoztatni, mert nincs otthon hd-tv-m nem is tervezek venni viszont van egy VGA csatlakozós LCD monitorom. Két dolog érdekelne:
1. HD kábel -> VGA átalakító
2. Xbox csatlakozó (az a nagy a hátulján)- és arról VGA- ra láttam hogy van olyan aminél le van szedve külön a hang is sztereoban.
Bocsássatok meg hogy pongyolán fogalmazok új dolog ez még nekem és sosem voltam a kép- hang szabványokban penge.
Jó lenne ha dobnátok konkrét kábel típust ami már bevált, mivel analog digitál átalakító lévén gondolom van különbség az egyes típusok között.
Lényeg az hogy mi lenne a legideálisabb megoldás? legalább egy 720p -ben szeretnék játszani :) előre is köszönöm a segítségeteket.
Amúgy tetszik, nagyon ráfért már<#eljen>#eljen>
My streams: https://beam.pro/oriic
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.11. 19:54:57
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.11. 19:11:08
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Club: HUNter Killers (simán csak magyar clubokra keresve is dobja)
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
Gamertag: HUNR0CKATANSKY