XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a fórumon KB 1645628754 hangzott már el,hogy OLYAN helyet kell megadni ahol NINCS tax vonás ilyen ALASZKA,OREGON és van még pár!
Kamu cím mindenkié,csak nem mindegy,hogy hol...Én szerinted alaszkában lakok fairbanksben a minnie st-en.<#vigyor0>#vigyor0>
Vagyis az a billing address. Szállítási címet nem kért,mivel digitális.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 17:33:20
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na megyek veszek pár gif cardot amazonon kell még a far cray meg a gta !
Szerinted ki húzzuk Quantum Breakig ?
Amikkel még semmit nem játszottunk! Thief,AC unity,AC BF,wolfi,Dragon age,HALO,és ami jön még far cray,gta,és amikbe még csak éppen bele kóstoltunk,COD,Sunset<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.11.12. 17:14:34
A kozmikus sugárzásé példul nem. Ami nem is baj, mert annak nincs.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:44:55
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Most próbáltam megvenni usa sztóron a GTAV-t. Live működésre vonatkozó hibaüzi már sem az usa, sem a magyar liveon nincs.
És nem tudom kifizetni. Tehát egyelőre úgy fest a hagyományos módon már nem lehet vásárolni más régióból. Egyelőre marad a giftcard.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:28:11
Itt beszéltük meg, hogy a GÉPET lehet, nem az accountot. Olvasol is, vagy csak írsz? 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:07:34
Én mára kidőltem.
Amúgy az én hibám is, a gameplay-ekben neten látszódott hogy ilyen a látvány, csak én valamiért szt hittem hogy ez csak a netes felvételek végett.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:53:06
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A fény által vetett árnyék modellezése nehézkes. A többi árnyék elég jól megy, a fény által vetettel még vannak problémák. Majd javul ez is, ahogy a többi is tette.
BEHOLD! Kinyilatkoztatott!
Erre vártunk, rég. Tudjuk hát mi a teendő, csomagolhat mindenki. Vissza lehet ülni a tervező asztalokhoz. Városok eltörölve.
Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 14:34:07
Meg pár Unreal játéknál.
Ki tudnék futni a világból mikor mutatnak mondjuk egy emberi arcot, és remeg a fény által vetett árnyék...ez gáz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:35:16
<#ticking>#ticking>
Ez egy olyan mértékegység, ami csak Dark-o-méteren látható, ugye? Nyugtass meg, mer lázasan keresem az SI-ben, és bátran állíthatom, a "MÁS"-al az nem tud semmit kezdeni 😞
Ésss úgy homályos, hogy közben sárga, vagy fakóbb mint homályos, és a fakó és a sárga milyen relációban vannak? Kínlódva próbálom felvenni a téma fonalát 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem kellene erőltetni már ezt az ilyen város, meg olyan város témát.
Pl AC3-ban milyen jó volt a fákon sziklákon ugrálni, az erdő, kicsit változatosabb volt.
Itt is téma volt hogy japán lesz, azt írták hogy az szerintük unalmas lett vona, mert ez nem az.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:29:06
Szóval, feltetted magadnak a kérdést, hogy ha mindezeket tudom, MINEK VETTEM MEG??
Nem? Pedig kéne! 😊
LOL AZ IGÉNYES SRÁC! LOSDFJKLJaSDHJGSDAKHJDSD
AZTMONDJA HOMÁLYOS ÉS KÖZBEN 720p-s TÉVÉN TOLJASJASDgDFHGsDFJHGDaSDFJgHDJFHGfjahgdfsjdfsad
/nagy bohóc vagy, bírlak! <#nevetes1>#nevetes1>
Jó mondom, lehet a bevilágíttás miatt, de kit érdekel mi miatt ha ez a végeredmény. Persze kinti területek ilyenek jobbára.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Innentőlfogva nem tudom véleményként befogadni a posztjaid 😊
/meg vegyél már valami tévét, ne az ótvaros lomisszar alapján keresd a színeket, mer azon má csak a kék vezérlése működik, legalábbis a blackflag erre enged következtetni 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 14:10:10
A kompetens teszt mitől kompetens? Az én - nem háztartási kártyáim- is ahány annyiféle végeredményt ad. Az egyetlen megbízható, a direkt szkópnak eladott elektronika, de az meg képet nem állít elő(és most éppen meg is van dögölve). Ha én nekiállok tesztelni melyiket vesszünk majd bázisnak? Melyik lesz kompetens?
Ja, és mégvalami: a unityből nem volt egyetlen kamuvideó, kamushot, kamu nyilatkozat, bármi. Semmi. Amit szintén nem tartott említésre méltónak senki, szemben avval, amikor volt, MINTHA ez minimum általános lenne. Tényleg nem sok értelme van bármit is csinálni. A szart kell önteni a "gémereknek", arra legalább böfögnek valamit.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
és kb a kutyát nem érdekelte, pedig anno ide is linkeltem az xbox.com os vonatkozó topikot ... nyilván nem tapasztalták, ergo "őket nem érintette".
annyi helyen el lehet állítani a feketét, h nem feltétlen kell ezt TÉNYLEG látnia mindenkinek, ettől még egy kompetens teszt kuhozhatja, h gond van 😊 az ms meg leszarhatja, mivel nincs napi 5000 tiket róla... másról meg van, így arra mennek rá, h javítsák.
Forza.
És nyilván ha te leírod, hogy megérdemelt volt, akkor az az volt 😊)
Forza.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.12. 13:50:42
Tanulópénz.
Black Flag szinekben a szigeteivel sokkal szebb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 13:50:22
mer a frém tényleg itt is hulladék... de kb ennyi.
Forza.