XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem neked szólt az egész, csak nem akartam kettőbe szedni :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:37:49
Adversus solem ne loquitor
Ma egy olyan dolog történt, hogy kiszúrt az őr, rohant felém, és beragadt az ajtóba. Ott futott az ajtóban 5 percig.... de persze nem engedte a játék, hogy anonim legyek ismét, mert ő úgy érzékelte, hogy üldöznek....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:37:27
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként hagyjátok már meg egymásnak a jogot, hogy tessen, vagy ne tessen egy adott játék. Neki nem tetszik. Nekem rohadtul.
Naés. Mármér kellene egyezzen a véleménye örökké mindenkinek mindenről?
/egyébként technikai problémával én is találkoztam már, de az annyiban merült ki, hogy vannak olyan "helyek", valójában egy-egy pontok bizonyos helyeken, ahol a játék akad, pont úgy, ahogy Gero tegnapi videóján. De ezen kívül semmilyen más problémát eddig nem tapasztaltam)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:34:59
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Durva amúgy hogy elkurvult a sorozat, 2009-ben kedvenc játékaim egyike volt a 2. Egymás után kétszer vittem végig, annyira tetszett.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:25:57
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De nem vagyok meglepve hogy ajvékolsz,ezt tetted a harcrendszerre is (ami igencsak fejlődött) és a játékmenetre is amikor megkaptad a követős küldetést (amiből alig van,ellenben baormi változatos egyebek vannak)..:)
27% és még nem játszható a DAI amúgy. Csak mondom. Aki 10en%tól már tud játszani, annak puszilom a buksiját.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.13. 14:16:02
DE
nem tölténem le mégegyszer a 40gigát akkor sem, ha amúgy tizenszázaléktól már tolható
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
/és jóárasított ez is, mint az ACU :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 14:10:50
(Nyilvánvaló kapitány)
Az átvezetők pedig akadnak.:)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Lemezes játékokkal meg nem akarok küzdeni én sem. Sokkal jobb az előtöltős sztóros megoldás szerintem is.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.13. 12:49:54
1. még be volt regelve a másik PayPal-hoz. (megszüntettem a fiókot totál és utána vette az akadályt)
2. amikor a kártyához tartozó címhez magyar vagy nagyon rossz USA címet írtam.
Utolsó lehetőségnek még majd akkor is ott marad,hogy ismerősömmel csináltatok kint amcsiba 1 virtuális kártyát és utalom oda a pénzt és azzal fizetek,ha drágábbra fog ki jönni akkor se fogok a Magyar storeon fizetni azt meg főleg nem,hogy a fos lemezt vegyem.
Használtban meg FŐLEG nem!!!Küzdeni a sok agyhalottal mind vétel mind eladás közben.
Bőven elég volt azt a 2 lemezt venni eladni ami eddig volt.
GT: Halboy
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.13. 09:51:13
15178 forintot vett le a karimról, de ez még mindig sokkal jobb mint a magyar sztór :-) :::
<#hehe>#hehe> <#pias>#pias>