176877
banner
  • Renjike
  • Botond #159255
    Ha van goldod, akkor 4 nap és ingyenes 360ra.
  • rastaman
    parancsolj: link
  • rastaman
    okés!
  • gduck
    Box menüjéből. FAT32-re formáz, így a gépről is tudsz másolni rá (pl. filmet, zenét, stb.) amellett, hogy az xboxos dolgok is rajta vannak ;)
  • Renjike
    Ezeket a merevlemezeket meg is kell valahogy formázni ha jól tudom.
  • gduck
    Nem hiszem hogy lenne korlátozás, nekem épp egy 2,5"-es 120GB-os volt üresen, azt raktam bele egy külső házba és azzal próbáltam ;)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.04.11. 20:24:30
  • Renjike
    és milyen típusú hdd-k támogatottak? (500 GB kategóriában? :D)
  • gduck
    Hol lehet megnézni a screenshotokat?

MÁS: x360 következő frissítésénél eltűnik az USB 32GB korlát ;) Max 2x2TB HDD rakható hozzá!
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.04.11. 19:16:10
  • Totti5
    Tomb Raider Def nem hazudik, gyönyörű.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.11. 18:40:27
  • LMNO
    Én kipróbáltam; a legviccesebb, hogy kurva sokáig tölt, utána megjelenik, hogy nyomjam meg az A-t. És utána tölt tovább megint :D
    Én régen a Motogp3-al játszottam sokat pc-n, az jó volt nagyon még neten is, valami olyasmit vártam most is, de ez katasztrófa. Még a graf annyira nem zavarna, ha fix 60fps-t produkálna, mert ilyen látvány mellett az lenne a minimum.
    Nem baj, örülök, hogy kiadták ezt a demot, így legalább tudom, hogy nem veszem meg.
  • Totti5
    Thomas Mahler, a High Moon Studios alapítója örömmel jelentette be, hogy az Ori and the Blind Forest már egy héttel a megjelenése után profitot termelt.
  • Totti5
    WoW 2.5 megás PNG képet csinál. Ami egyből megjelent az xbox.com-on. Használni nem fogom, mert macera a kombináció meg hát van erre hardwerem külön. Ezen még csiszolni kellene, mert ez így nem jó.
  • Totti5
    Aki teheti nézze meg a RIDE demót X1en. Ilyet nem minden nap látni.

PCn is rossz és nem tud folyamatos 60 fps képet produkálni 970-es videókarin sem, ami konzolon 30 fps, de folyamatosan megáll a kép, nincs frém, egyszerűen játszhatatlan az egész.

Milestone volt eddig is a legnagyobb profitszedő moslékgyára az autós/motoros szegmensnek, de most olyan mélységekbe mentek ezzel a játékkal hogy Uram irgalmazzon amikor ezek kifossák a MotoGP és a Rally játékukat idén. Nem elég hogy 2005öss szint a graf ( nem vicc, ez most komoly... ) még úgy szaggat mint más sosem. Eddig is biztos voltam benne, de most már 100% hogy ezek nem fejlesztők hanem valami mafia pénzmosda megy az olaszoknál ennek a szargyárnak álcázva.

Remélem senki nem akar egy fillért ezért kiadni!!!

Funfact, azt hittem kifagyott a box amikor a töltőképernyőn állt percekig... nem csak addig tart betöltenie ezt a valamit.

Ui: előbb jött a frissítés, benne a screenshot funkcióval.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.10. 22:06:18
  • Tinman #159242
    Nekem kb. 5 éve van állítva az X360-am... semmi baja, de az tény, hogy kifelé fordítva van direkt, hogy szépen kapjon levegőt. Mikor lejárt a gar róla, szétszedtem és kitakarítottam.

Lassan le szeretném cserélni egy újabb X360-ra, de félek elveszne az a töménytelen eredeti letöltött játék, amit az évek alatt összeharácsoltam rá :-D
  • Totti5
    Semmi baja nem lesz állítva. A légáramlása legyen meg.
  • Totti5

• Renjike
    Skacok , hely hiányában állva szeretném tárolni a 360 FAT gépemet. Tudom hogy nem tesz jót neki, ezért kérdezném hogy van-e valami féle kiegészítő amivel ez orvosolható lenne?
  • orichalcos
    Isten ments megint egy 2. VH-s játéktól. Évekkel ezelőtt megcsömörlöttem már tőlük. :D Orosz-német-amcsi-japán stb...Inkább legyen Közel-Kelet, vagy hidegháború, esetleg jelenkor (nem a közeljövő), Sivatagi vihar, akár alternatív sztori mint Homefront esetében, csak NE világháború.
  • Snexi
    jajjne,egy újabb scifi fps.Szerintem is már visszakanyarodhatnának a 2.vh-hoz,kiváncsi lennék mit tudnának kihozni belőle a mai technikával
  • Firerock
    Hátha rájöttek hogy ez nem jó út... Az előző rész is undoritó volt,miért kell mindenkinek elkezdeni ezt a szar sci-fit? Egy jó WWII-t akarok! :)
  • Macccy
    Megtudhatnánk esetleg hogyan? Hol akciós ennyire? ebay?
  • orichalcos

Exoskeletonok nem lesznek, cserébe cyborgokat kapunk.
  • Botond #159233
    A 4 lóg ki a sorból játékmenet szempontjából, azt se hagyd majd ki, ha lesz lehetőséged beszerezni 1-2 ezerért, mert kifejezetten jóság. :)
  • Harlekin
    Köszi!
  • rastaman
    valóban, kb minden részben ugyanazt kell csinálni. ac-ac2-ac:brotherhood-ac3 -> ezeket játszottam eddig
  • Kongy
    Nem is nagyon ér többet az a játék :D
  • rastaman
    home-olással, 2.000-ből vettünk AC:Unity-t haverral (/fő). ez határozottan tetszik :)
  • Macccy
    Baszki de vén vagy! :D :D BOLDOGAT Kívánok Harli !!! :)
  • Harlekin
    THX! Ne is mond már közelebb a nyugdíjhoz mint a nagy korúság eléréséhez. (42) Borzasztó....De végül is lassan kezdődik a második gyerekkor,sok sok játék,pépesített kaja,nem lesz fog a mi fájjon,pelenkázás fiatal csinos ápolóval...őőő vannak azért előnyök csak optimistán kell tekinteni rá...
  • The Norberto
    Hát sajna ez kétszemélyes buli....
  • Botond #159225
    HBD öcsikirály! :)
  • Firerock
    A homeolásnak van darabszám korlátja? Azaz csak 2 gépet lehet összekapcsolni? Mert lenne még egy cimbim aki venne XO-t,de nem szívesen adnak ki 100-t játékokra ha nekem amúgy is megvannak.
  • Rage47
    ez brutáljó :)
  • Totti5
    ForzaTech is the name of a new in-house game engine for Forza. More details are coming at E3. "We can confirm that Microsoft has filed a trademark application for ForzaTech, which is Turn 10 Studios' proprietary graphics and simulation engine for Forza," a Microsoft representative told GameSpot. "We'll have more to share at E3."The original story is below.Microsoft has filed a new trademark application for something called "Forzatech," though the company's intentions for it are not immediately clear.
  • pRoject2HUN #159221
    Sziasztok!
    Azon gamereknek szól a bejegyzésem akik Xbox ONE-on játszanak főként Forzával és majd a jövőben Project CARS-al és F1 2015-el.
    Van egy kis csoportunk és minden vasárnapra szervezünk versenyeket.
    Jelenleg csak Forza Motorsport 5-ben de ez majd változik.
    Aki szeretne vasárnaponként részt venni szervezett versenyeken egy jó társasággal azt várjuk a csoportunkba.
    Üdv
    https://www.facebook.com/groups/ConsoleRacingCommunity/
  • orichalcos
  • Botond #159219
    Ááá. :( Bíztam benne, hogy még időben szólok. :(
  • Tinman #159218
    Jah, hogy X1-re... még jó, hogy beélesítettem a Gold-om... mindegy 600 Huf bukta :-/
  • Totti5
    Eladom X360 játékaim egy jó részét, akit érdekel katt ide.

Illetve Xbox One Destiny, Zombie Army Trilogy, Call of Duty AW is.