XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ja nem is vettem észre, hogy alattam pont ezt írod! 1. részben énis csalódtam, iszonyatos, de a 2. király!!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.17. 20:08:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
360-on játszottam a Reach-el, az nagyon tetszett ... Most nyomom a CE-t, de az idegeim lassan feladják a szolgálatot ... Értem hogy öreg már meg minden, de ez szörnyű ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 17:37:51
Forradalom minden estre egyre durvább. a Tömeg kezd megőrülni, durvulni, egyre nagyobb. Nagyon hagulatos amikor tömeg énekel, skandál stb...
Viszont én a harcokban semmi fejlődést nem látok. Talán könnyebben halunk meg, ha lekéssük a pósönt, de semmi extra.
AI továbbra is 0a. Lopakodás csak arra jó hogy kiüsse az ember szemét a sutaság. Teszem azt pisztollyal leölök valakit és senkinek még csak a szemöldöke sem rezzen meg hogy pár méterrel mellette ki lett agyvelőzve a tag, ha netán arra néz akkor odasétál legugol, 2szer megböködösu hogy kejl már fel, aztán megy vissza "örködni". 10 ember van egy kerben, és 10et simán le lehet lőni a tetőről, senki nem fog még csak rámozdulni sem a témára. Kezet foghatnak a Metro-sokkal ismét. Ha már házon belül van a dolog, könyörgöm adják már kölcsön ezeknek a Splinter Cell AI programozóit...
Minden más pont olyan ami miatt kedvelem a sorozatot.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.17. 17:34:34
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ti milyen külső HDD-t használtok - ajánlotok One-hoz?
Beleszaladtam a pofonba ... eddig tudtam mit törölgetni, de már nem tudok ... és nem férek.
Kellene vennem egy külső winyót, csak nem tudom milyet.
Előre is köszi!
GT: Halboy
Bár ott 10+50 van, nincs ilyen 60-as. 😄
Annyi hogy olyan játékokat ezzel nem vásárolnék meg amit nem szeretnék megtartani végleg, arra a lemezes a jobb.
Habár ha a lemezen amit kb elbuksz kiszámoljuk, kb felesbe annyit költ az ember digitális példányra. 😛
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 16:42:39
Adatok megadása utáni vásárlásra rányomás 9.másodpercben itt volt a kód...<#kacsint>#kacsint>
Nem is értem minek szenvedsz,ha úgy is a lemezest preferálod.<#nevetes1>#nevetes1>
OTP 14765 ft-ot vont le!!!
GameSpot – 9/10
US Gamer – 4.5/5
God is a Geek – 10/10
Eurogamer.de – 10/10
Eurogamer.it – 10/10
Metro – 10/10
XGN – 9.0/10

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A vicc egyébként hogy a store-ról a minap lehúztam Paypal-al US-ről Forzához.
Erre ma próbáltam venni játékot...És Cant Authorize hibát dob a paypalra...
Milyen kártya típus? VISA? Haver MasterCardja (otp) működik, az én VISA kártyámat nem fogadja el ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 13:32:58
Adversus solem ne loquitor
"We have placed a hold on your account because the billing details for your card did not match the details on file with the card issuer. You will not be able to access your account or place orders with us until we confirm your information."
Mindhárom alkalommal...
/mármint a "Művelet túl sokáig tart" buzgárságot.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.17. 13:10:02
Adversus solem ne loquitor
Egy darabig processel meg ki van írva hogy a tranzakció általában 1 percnél kevesebb időt vesz igénybe...Majd "Sorry, processing is taking longer than expected."
És a végén jön a levél hogy küldjem az adataim faxon....3 valós usa címet próbáltam egy se jött be. Valaki mondjon már egy működőt...😄
Ja!! És azthittem a story Kampány béna lesz így multisan! Hát nem, tegnap pont volt egy küldetés, aminek a végén McAllen (asszem) felrobbantja a saját Titánja reaktorát és letarol valami másik magot is (?) na a lényeg, hogy az IMC nyert de nekik kellett menekülni és egy atomvillanás volt a vége, meg híradós narrálás. Nagyobb király volt mint a CoD néhány küldetése! 😊