176877
banner
  • teddymac
    Meghajtót magát nem lehet kicserélni?
    Sorry de teljesen kezdő vagyok a témában igazából már ott tartók ,hogy marad a PC nekem, nem kell konzol.
    Veszek egy tetrist a kinaipiacon :)
  • CSOki444
    miskolcon chippelik az X360 at de peströl hozza a csávo haverja értitek??
    csak nemtoom h chipp után van e rá gari??? vagy nemtoom:S:S meg h lehet h kiszedi belöle a jobbik meghajtot és átrak egy használtat avgvy bármit megtehet nemde??
    vagy h jo e a pesti gép?? nem mind1 hol veszem miskolci média markt pl?? szal nemtom...az tök mind1 ,meik szériábol veszek??
  • ajem kisa
    És nem találtál embert Miskolcon?
    Szerintem kérdezzgessél még, mert tuti van valaki, az első x-emet oda vittem, és 3 külömböző címem volt arra, de persze azóta már nem azon a környéken vagyok, és a tal.számokat sem tartottam meg!
  • Muad Dib
    Nincs kiírva, hogy: Elmebetegeknek Tilos A Belépés...

Ha a hülyéket mindenhonnan kitíltanák, akkor a parlament is üres lenne.

Egyébként nem elzavarni kell őket, hanem kezelni, irányítani...

:o)))
  • Banano007
    Mért nem rendelsz az usaból?
  • Banano007
    TÉLLEG? akkor msot azonnal rendelek eggyet XD
  • CSOki444
    meik meghajto jobb hitachi v samsung??
  • CSOki444
    na figyeljetek nekeme van egyí spanom, TK ban dolgozik (xbox ,ps2...) szal ö chippeli a gépet/X360/ és ö is szerzi be a gépet, állitolag peströl hozza a munkatársa neki. 120.000ft az egész ha kell nekem chippelve. Szerintetek átbasz, és szerezzek én gépet vhol(Media Markt) vagy rendeljek én magamnak peströl és azt vigyem el neki? /Miskolcon éldegélek/ Tanácsokat várok.......!?!? elöre is köszi (+ a mostani széria ami a mediaban van az megbizhato)
  • Crash88
    ti hallotátok hogy amcsiba egyik helyen(vagy több) 100 dollár az X360.
    vmi karácsonyi akció lesz vagy fene se tudja

Tejföl na most nézek annak a tv nek utánna
  • Banano007
    Igazad van:D..mindkettőnek megvan a maga előnye/hátránya :)
  • sector512
    80-ért inkább vennék valami jó kis 16:9-es tft-t azon százszor szebb lesz a kép.
  • sector512
    Itt meg tudod nézni milyen a meghajtód.
  • sector512
  • donmateo
    kérdésem az, h tudtok-e olyan 5.1 szetteket, ami jó pc-hez és xbox360-hoz is. esetleg vmi dokkoló/control center/akármi, ami kiküszöböli a vezetékek dugdosását(gépből boxba)? köszöntem.
  • donmateo
    helo
  • matiszG
    Flashnél 3.2-esnél újabbat ne rakjatok fel és akkor nem lehet gond az updateval.Jah legyen az alaplapodon SATA csatlakozó, a biosban raid állítási lehatőség.Ha nem mersz nekiállni a leírások alapján akkor hagyd, de ha már a gépet szét merted szedni akkor mindegy.
  • Bendy
    Át akar verni. Chippeltetni, persze :)
  • Jissi
    Megvolt a magyarországi launch, ráadásul közeledik a karácsony - hígul az állomány a fórumban rendesen... Ennyi fogalmazni képtelen, önállóság legkisebb fokával sem rendelkező, kvázi-idióta egyedet ritkán lát az ember egy helyen. Mindez konkrét célszemély nélkül, csak az elmúlt egy hét termését végigolvasva ötlött fel bennem.
  • teddymac
    Nekem is azt írták, hogy ne próbálkozzam, mert mi van, ha mégse sikerül :)
    Itt ahol én lakom 1 embert találtam, aki megcsinálja,de nem bízom benne :
    Azt mondta,hogy a fhlashelésnél előfordulhat olyan,hogy a gép updeteli magát valami játékon keresztül és akkor annyi a fhlashelésnek+ a gépnek isés ugye garancia már nincs. Ő szerinte jobb ha „chipeltetem” vagy mit. Létezik ilyen ?Ez nem valami átverés? Mert chipelésért a 3x kéri 
    jaj de kár,hogy nem vagyok milliomos nemérdekelne,hogy 1 játék kb 15.000ft :)
  • Jak16
    Honan tudom meg hogy az XBoxba miylen meghajtó van? Ha itthon flashelem meg az veszélyes??? Szal tönkre mehet az Xbox? gari meg ugrott akkor?

Mert van két leírásiom a Samsung és Hitachi meghajtók flasheléséhez, de nem tom hogy menne-e nekem...
  • Me0w
    Szolj ha nagyon idegesit a kissrac, fejebe huzom a 'boxat ;)
  • Crash88
    én nem nagyon értek hozzá de sztem már még ugy is élvezetes játszani

hallod,most mek el ,de sztem egy fél ora mulva utánna nézek h pontosan mit is tud
  • tejföl
    Az, hogy ráírják, hogy HD READY nem jelenti azt, hogy meg is jeleníti megfelelő felbontásban. Fogadni képes a HD jelet, majd szépen leskálázza 480p-re.
  • Crash88
    na most irok :D

már többször is látam egy faja kis tv t ,ami elérhetö árban van
    ÉS TUDJA HDTV oda van irva hogy HD READY

na tehát ez LG nem tom mi a száma ,de csomo prospektusba láttam már, nagyon jól néz ki 72 centis képátló, crt ,de mondom HD s és akciósan 80 000 FT.

Dance Gangsters - Radiomix 10/03
  • klastrom
    Megmondom őszintén tökömet se érdekli hogy mi mennyi a buzi ámerikába, meg azé öcsi bármit rendlesz arra van vám meg postakőccség.Ha meg befosik akkó hónodalá baszod a vasat oszt kimész javíttatni ?
  • sector512
    Persze, pm ment
  • tejföl
    A wiewSonic kézikönyvét el tudnád küldeni?
  • guardian hero
    LOL :D
  • athlon7
    És mi a vélemény a Panasonic TH-65PV600E Full HD Plazma Tv-ről?
    Ez odaver minden Tv-nek!
  • sector512
    Akkor az hogy lehet 720p ha nem natív :D
  • athlon7
    Igen a natív felbontás csak 480p, de megtudja jeleníteni a 720p-t majdnem akkora felbontásban, igaz, hogy az nem natív, de tudja.
  • tejföl
    Amúgy az emlitett TV csak 480p-t tud. Ennyi a natív felbontása.
  • athlon7
    Mi baj van a Tv-vel???
    Van egy kis geometriai hibája, mint minden más Tv-nek, de ezen kivül mi bajod a Tv-vel?
    De akkor sem értem, hogy egy konzol topicban minek prédikál egy PC-s!
  • sector512
    Szép lenne a világ ha mindenki ebben a stílusban beszélne a másikról.
  • sector512
    Te mennyire egyszerű vagy apukám. Végül is akkor bassza meg mindenki aki nem egy véleményen van veled.
  • matiszG
    Amúgy a tv-t ki vette neked, mert ennyi aggyal el sem tudom képzelni, hogy valami értelmes munkáltató alkalmazna.
  • matiszG
    Neked aztán van szókincsed!Igazán megéri ide feljárni!
  • athlon7
    Mellékesen a grafika és a látvány:
    Öreg egy Samsung WS-32Z429PQ SlimFit HD ready CRT Tv-n az Xbox360 magasan veri a szaros 19" TFT Monitorod!!!!!!!!
    Komponens bemeneten röpködnek az 1280x720p és az 1920x1080i HD felbontások!!!! Olyan látványt és grafikát láthatsz, hogy a szaros kis PC agyad még elképzelni sem tudja!!!!
    És csak az egyik legjobb CRT Tv-t említettem(!), a csúcsok csúcsa látványorgia terén a Panasonic Plazma Tv-je Full HD felbontásban, szerintem ott helyben beszarnál és az állad keresnéd:D !!!!!!!!!!!
  • athlon7
    Most olvastam a gamekapocs.hu-n egy cikket és azt írták, hogy a Microsoft az "agresszív támadásának" köszönhetően lassan a Sony PS3 főlé kerekedik, mert már nincsenek olyan exkluzív címek a Sony birtokában, amivel főlényt szerezhetne:D
    Ez örömteli hír nekünk x360-asoknak!!!!
    Hát igen, ha valaki akarna játszani a GoW-ral, akkor azt csak Box-on teheti meg:)
    A b*zi PC-sek meg b*szák meg a.... !!!!! Nem tudnak olyan nyomos okot mondani, ami arra ösztönözne, hogy tegyem le a konzolt.
    Nem kell egy Xbox360 topic-ba a PC!!!!!!!!!!!
  • tejföl
    Te mondd!! A számítógépet önállóan kapcsolod be, vagy segít valaki?