XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A merevlemezre lehet telepíteni a játékot így nem pörgeti folyamatosan a lemezt. Vannak olyan játékok mint pl. a GTA, ahol kötelező is telepíteni és nem elég a 4 gb. Ilyenkor kell egy pendrive és meg van oldva a helyzet.
Természetesen lejátsza a DVD lemezeid... ;)
Lenne még pár kérdésem:
- Párszor haveroknál játszottam konzolon, de nagyon béna voltam. Bele lehet könnyen tanulni a játékok irányításába?
- Controllerrel autós játékok (pl. GTA V) mennyire élvezhető?
- GB. Ez miért számít konzolok esetében? Itt nem a lemezről futtatod a játékot?
- Filmeket is tudok nézni rajta? Üzemel DVD lejátszóként is?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Van korlátozás hogy csak a 120 , 320, 500 gb kapacitás működik / meg kell előtte formálni?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nekem nincs még One-om csak 360-am, de mivel nem játszom sokat így még elvagyok vele, mert még sok játék van amihez hozza sem szagoltam... ;)
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.11.28. 15:34:54
Sosem volt még konzolom, de most szeretnék beszerezni egyet. Melyiket ajánljátok? 360 vagy One? A 360-ra jönnek majd ki még játékok, vagy azzal már nem fognak foglalkozni?
Most viszont a PC GAME SUPPLY -al szopok, fél órája bámulom, hogy nem tölti be a 25$ Xbox Live Gift Card -omat, de MIÉRT ?!?! ... Mi a f*szért gift cardot küldenek, hát beszarok komolyan
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nemértem mert 1 hete egy dlc-t engedett....
Na, ha vége a Maúnika Show-nak, akkor ON: srácok, próbáltatok vásárolni OTP+PayPal kombóval, úgyértem most, ma, leginkább?! Ugye Fekete Péntek van és akciók, gondoltam jöhetne is egy Ryse $24.99 -ért, de most már az otp kombós PP számlát sem engedi használni, szokásos "Could not get authorization for this" szöveg ...!
:(
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ha nem állítasz, a többiek szépen jelentsék, és lesz intézkedve
köszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez a Titanfall amúgy jó játék, vagy van benne szingli plájer?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem érdekel kiről van szó, itt NE, amíg én vagyok a HG. Bárhol máshol lehet felőlem. Téma lezárva, mindent törlök ami ez ügyben jönne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval, a titánfallon kívül van valami jó feketéskedés frájdéjre?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Kap játékot, + fizetek neki vagy valami..:DD
1 hónapos goldal letudom szedni? Érvényes az akció rá is? mert az csak 2000. Azt lehet hogy beteszem a kosárba
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.28. 09:49:30
GT: Halboy
Igen. Ósszeraktak. Egy időarányosan negyed olyan teljesítményű gépet, mint akkoriban. Pfejmekkoradolog, hogy nem füstöl el, mint azok :D
Adversus solem ne loquitor
Legalább bunkó nem vagyok másokkal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért naív játékosként azt remélném nem véletlen 20-25k egy kontroller, a nextgen gépekhez. (vagy ez nincs köszönőviszonyban a minőséggel és odafigyeléssel amit beleöltek?)
Ami röhelyes volt a gombák kopása a régi joy-on. (nekem 2008 óta van meg és szétmálott már egy ideje)
PS3-nál annyira azért nem kopott a sapka. csak enyhén.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 00:22:31
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem lehet velenormálisan bezsélni, mindig a 2.mondat hogy te hülye vagy nem érdekel,ki nem szarja le.
Az nem zavarta hogy én meg azt nem szartam le hogy ő a ft-os kártyákhoz keverte a többit,nem ez volt a lényeg de tiszteségesen végighallgattam.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
..Tirexi.. Te vagy az? XD
Bocs.. Nem hagyhattam ki.. :D
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x