XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig akkor trde.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.29. 13:23:02
Adversus solem ne loquitor
Én kivárom mert idegesítő bugok vannak bennem(pl dialógus "eldobás").....
Ha kiderül, hogy ez is kaka, akkor bevásároltam pár száz gigabyte digitális hulladékot :)
2500 az nem ajándék, hanem ezesetben Moby-nak kidobott pénz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 13:07:00
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát, izé.
Blöe.
Szerintem ezt én most indítottam el először, és egyben utoljára.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.29. 13:00:46
Aztán jött egy telefon Mordorból, és el akarta elvinni az akkor 55-be hírdetett pakkot azonnal készpénzért 40-be, blahalujza tér közeli találkozóval...
Na azóta kihagyom az ilyen webes hírdetősdit és szigorúan csak PH, esetgleg Vatera, meg ahol látom a vevő/eladó értékelését, valamint nem egyből telefon van hanem előbb írogatás. Pár sor írás elég komoly ork szűrő tud lenni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
No mindegy, nekem is van fent egy ps2 underground 2 játék, 5-en elkérték a számom és semmi. Búbánat az egész.
Nincs valami friend request topik itthon? Néha biztos jó lehet csevegni valakivel
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mást nem használok, még max hardwerapró
olx, jofogas, apró vagy mik multkor totál kikészítettek, töröltem is magamat mindenhonnan ahogy csak lehetett. Egyrészt csak selejt ember talált meg ott, s az adott felhasználót visszakeresni lehetetlen, hiszen nincs adatlap, értékelési rendszer és statisztika. ( bár minek, 3szor jelentettem be csalót és pontosan felvázoltam miért az, semmi nem történt... ha valakinek az kell h átvágáják hát legyen, és ha ehhez assztitsztálnak is az üzemeltetők akkor egészésgükre! )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.28. 23:34:36
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Basszus volt hogy 12 katona lőtte fánit az AK-kkal....Darálták mint a barom minden irányból...És a fáni mindenkit elintézett probléma nélkül majd elbattyogott kb 5000 skulóval a kis testében...Én meg megkaptam a bázist...Ez egyszer jópofa volt amikor 4-5 ellenfél volt.......De az hogy egy rakás bázis közelében direkt van elefánt...
De ez az egész farcry pont annyira van megszorulva, mint az egész megélhetési-kiadó. Ebbe annyit töltöttek beke az fc3 után, hogy ami nagyon fontos volt az kapott új textúrát, meg került bele pár új modell. A gameplayyel kereken 0 tized másodpercet foglalkoztak.
Ha van belőle demo én ezt tutira nem pénzelem.
Az FC3-hoz képest semmivel sem ha pc-n nézted annó.
Mindenesetre annyira ugyan az,hacsak nem vágysz a monotonságra és nem csak a fősztorit viszed ki (plusz némi bázisfoglalás) nem adok két hetet és köpködni fogsz rá...:D
Valszeg ilyenből fogok venni nagyobbat X1hez.
PCre vagy TVre kötve egy idő után leáll magától.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.28. 21:29:46
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 21:15:00
min. 250 GB
Természetesen használat előtt formázni kell.
The Xbox One hard drive upgrade guide. Digital Foundry on the best value and performance storage upgrades.
Mondjuk a One rögzítése max arra jó hogy ha tényleg valami emlékezetes történik lementsd. A minősége inkább felejtős. Én is Capture kártyával rögzítgetek inkább ha akarok.
Letöltést csak akkor ha nem powersave módban van. Ilyenkor hallod hogy megy a vinyó kikapcsolt állapotban. Én nem szeretem, inkább be van lőve hogy XY idő után kapcsoljon ki a gép. Eddig a leglassabb letöltésem 2 óra volt az is 50 gigás játéknál. De mióta belőttem netes tippek alapján a One network beállításait azóta legalább 20 megabittel szedek, és fél óra-óra alatt bármi megvan. Nekem ne menjen feleslegesen a gép vinyója egész nap/éjjel...
Exek jó dolgok, de ha visszagondolok akkor a múlt genben éppenséggel multiplat címek tették rám a legnagyobb benyomásokat. Semmivel, ismétlem semmivel sem másabb egy ex felhozatal mint egy multiplat ( csak az előbbiből sokkal kevesebb van mint az utóbbiból ).
A másik meg, boxnál hogy lehet "kikapcsolt" állapotban tovább folytatni a letöltést? Instant ont be kell hozzá kapcsolni és csak úgy folytatja letöltéseket kikapcsolás után?
Nem igazán :) (hülyeséglenne eladni a PS4-et ....... előbb a WiiU-t)
Alienware Alpha
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 19:46:46
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Félő, hogy nem lesz meg sokáig a PS4-ed :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 19:33:29
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG