176895
banner
  • Me0w
    Mikulasra nem kaptal 500ft-ot? :)
  • ReaL KiLLeR
    igen de egy +R DL DVD nem 10ft:( azért nem.
  • Me0w
    Miert nem irod ki az egyiket es akkor kiderul nem?
  • Jak16
    esetleg még jók ezeke is....na összefoglalva:D
    Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion,F.E.A.R.,Enchanted Arms, Saints Row, Quake 4

Én ezeket ajánlom még azokon kívvűl !
  • ReaL KiLLeR
    Rainbow.Six.Vegas.PAL.XBOX360-DNL
    Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER
    FEAR.UNCUT.PAL.XBOX360-DRabbits
    Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE
    Test.Drive.Unlimited.PAL.XBOX360-DNL

Ha ezeket szedtem le elégsok idöt és 240ftot+20%-át rááldozva akkor ezek menni fognak vagy igy sem k1elmez meg?:D
    najo nem idétlenkedek szal ezek ugye jok ha jol lexnek kiirva azzal ami kell,télleg fontos hogy PAL-os legyen a game?
    Másik gond az hogy tudom hogy Pio111D az ajánlott iro de nekem egy LG4161B-m van és sajnos mos nincs pénzem másikra és aztis tudom hogy CCD a ajánlott program, de ugy vettem észre eddig hogy az én DVD irom a Nero-val jobban ki van békülve szal ha Nero7 UE-vel irom+LG4161B-vel akkor van esélye hogy sikerül?
    vagy várjak és CCD+Pio111D?
    csak az a baj hogy ez az 5 game rengeteg helyemet vesz el...:( dehát én szettem le ennyit..
    van vki aki probálta LG ironak ezzel a fajtájával vagy nero-val?
    vagy aki szemtanuja volt már annak hogy ez igy nem müködik?
  • Jak16
    Jajmég a F.E.A.R-t majdnem kihagytam :D
  • Jak16
    Engem ne vonj közéjük én már majd 15 éves házasságban élek a konzolokkal...a PC csak petting volt :D
  • Jak16
    Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion...csak győz válogatni :D
  • ThugEdge
    ahogy olvasgatom itten a kommentjeiteket úgy látom sokan jöttünk a pc-s táborból
    őszintén megmondom tökre örülök ennek a masinának,nagy dolog
    thx m$-bár ezt nem szívesen mondom:)
  • ThugEdge
    meg mondjátok már,hogy mi az ami kihagyhatattlan,mert csecsemő vok, 1 hete van 360-am aztán meg tudom,hogy igazán nem is sok a gém ami kijött
    amim van:
    gow,cod3,r6-vegas, még aszem megnézem dead risingot is
    ezeken kívül még vmi érdemleges?bf-ről már lebeszéltem magam:)
  • Jak16
    Az persze hogy más...amikor egyáltalán nem szaggat az istencsászárkirály dolog...ezért veszek X-et és nem GF 8800 GTI kártyát.

Én az obliviont ezért nem szerettem PC-én mert itt szaggatott hiába fulllgraf meg minden...100% hogy teljesen más élmény FIX FPS mellett játszani
  • Jak16
    Értelek...ami most engem nagyon megfogott ez a Prey...csak nem tom, van az az oldal ahol ki vannak irva hogy mi megy meg mi nem, de ez a tipus (Prey PAL READ NFO XBOX360-DNL) nincs kiirva egyáltalán...vajon jó?
  • ThugEdge
    na vki nem játszott a splinter da x360-al?és esetleg tudja milyen volt pc-n?mert én pc-n toltam(illetve szenvedtem vele az irdatlan vas zabálása miatt)
    és szívesen lenyomnám x-en ha kicsit más volt esetleg végre úgy hogy nem kell a rohadt röccenésekkel meg ilyenekkel foglalkozni
  • Gabe18
    Mivel az a HL2 Episode 2-höz "jár" majd,igy majd amikor az jön.
  • Jak16
    Érdekelne egy játék: elméletileg HL2-es mod, a neve Portal: mikor jelenik meg X-re???
  • Jak16
    Van, ahol magára a flashre vállalnak garanciát !!!
    Szal valamid lesz :D
  • Jak16
    Hát, én maradok azért a CloneCD-s változatnál...
    Egy kérdésem lenne: Ha nincs a képfájl mellett csinálva iylen .dvd fájl, akkor én mindig csináljam meg és azzal írjam ki a játékot?

(eddig kétfajta kiterjesztést láttam, .iso, és .000 értelemszerűen a layer break számok alá a dvd fájlban "fáljnév".iso v "fáljnév".000 kell)
  • Andrásss
    Ha Flasheltetem a boxot akkor ugyebár ugrik a garancia, de a gép működése semennyiben nem változik ugye?
  • tejföl
    Persze. Senkit nem kívánok rávenni, hogy úgy csinálja ahogy én. Ezt mindenki maga dönti el.
  • rambuu
    Ja és persze mennyiért veszed??!
  • rambuu
    Honnan veszed két játékkal és Flashelve??
  • peter31
    Ezek voltzak az első működő sémák mivel javultak a firmware-k így csökkentek a beolvasási problémák minden boxnál. Így egyre kevésbé számít a lemez típusa az íróé vagy akár az égetőé is.
    Én az első sémát használom minek kísérletezgessek ha ez tutkó... ???

• gyzoli1
    720p!
  • kill3r21
    jah én is ezen gondolkodtam 720i lesz belöle
  • Jak16
    ja, DVD Decrypter is ki lehet irni...
  • tejföl
    Nyugodtan használd az ImgBurn-t. A rétegváltás helyét beírod és működni fog. Kicsit túl van misztifikálva a CloneCD-vel való írás.
  • Jak16
    de a pio 110d-vl is ki lehet irni.
  • Szeszmester
    Kérlek, mielőtt legközelebb felteszel egy kérdést, próbáld meg te magad megválaszolni!

Azért írjuk, hogy CloneCD, mert az biztos, de legalábbis mi azzal szoktuk és működik. Ja, te nem ezzel szoktad. Mi igen. Mi nem használunk ImgBurnt. Biztos ki lehet vele írni. Valszeg működni is fog, próbáld ki. Max nem.

A DVD író is rengetegszer meg lett válaszolva. LG nem túl jó, próbáld ki, hátha. Pioneer 111-D.

De most komolyan, milyen kérdés ez? Nem azzal az íróval és nem azzal a programmal írod, amit mi ajánlunk. Csak saját felelősségre!
  • arty
    mert rosszul allitottad be a boxodat... a hdtv-d felbontása 90% h 1366x768 és a boxodat inkább 1280x720ban érdemes beállitani, kevesebb a feleslegesen oda-visszakonvertálás miatti veszteség :) - jobb lesz a képe valszeg!

(a tv-d azt irja ki, hog milyen jelet kap, nem azt, hogy milyen felbontásu lcd panel van benne)
  • Szeszmester
    Nem éppen, a .dvd tárolja, h mikor kell a rétegek közt váltani. A DoaX2 mellett egyébként volt .dvd. Szerintem a 000-t ki sem tudod írni.

Mindegy, hozz létre új filet, neve: IMAGE.dvd

Tartalma (össz 2 sor, 2. sor végén nincs sortörés):

LayerBreak=1913760
    IMAGE.000
  • Me0w
    Proba cseresznye.
  • athlon7
    Ja és LG DVD Íróm van, ez is jó kiírásra?
  • athlon7
    Azt írtátok, hogy CloneCD-vel ajánlatos kiírni a 360-as játékokat. Ez ok is.
    De én a képfájlokat (DVD Filmeket, amik ISO-ban vannak általában) az ImgBurn-nel szoktam kiírni. Esetleg ezzel a progival is ki lehet írni a játékokat??
  • kill3r21
    Sorry skacok! csak én hittem hogy HDMI :D Tipust emvágom mert bátyám a tv mágus! Samsung LCDTV de a felbontás az télleg 1920*1080 mert ifoban kiirja mikor valamivel jáccok
  • Jak16
    igaz, ha nincs a tömörített állományban .dvd fájl, akkor az be van építve a képfájlba? ( nem találtam erre vonatkozóan információt az nfo-ban) a DOA Xtreme 2 müködő verziójáról beszélek.

.000 képfájlt tudok majd kicsomagolni, ezt gond nélkül ki lehet irni CCD-vel?
  • Scotty99
    Lentebb írták, hogy 5-15k között van a flashelés, attól függ hol csináltatod.
  • Me0w
  • ptoma
    Lehet az X360-on DVD-t nézni?
  • Jak16
    ááá, szóval ez ilyen nagyobb adathordozó értem...de akkor vajon melyik fog elterjedni? A Blu-Ray vagya HD DVD?
  • ajem kisa
    Én azt hallottam, hogy a 360-nak késöbb lesz olyan, amiben benne lesz a hd dvd is, nem kell külön csatlakoztatni, mint most! A hd dvd lemez sem kicsi (gb)!
    Pl ez!