176876
banner
  • tejföl
    Küldtem egy meghívót neked a barátlistára.
  • carterx
    hát ez megszokás kérdése barátom,PC nem kifejezetten játékra készül,a konzolok meg csakis játékra és kényelmesebb is ara a célra stb.
    nem beszélve a pc folyamatos fejlesztgetésére amire kénytelen vagy ha egy szép játékot akarsz zúzni vele.
    konzolba meg beb@szod a lemezt oszt már zúzhatod is,a szebbnél szebb gémeket,anélkül hogy procit kéne benne cserélj.
  • teddymac
    Samsung meghajtós gépnél milyen (márka) lemezre célszerü irni?
    Tényleg annyira nehéz megirni egy játékot ? vagy csak az első bonyesz?
  • Szeszmester
    Ja, tök mind1, h Gáz Géza mivel írja otthon a játékait, csak ha tippet kér, akkor leírják neki, h kinek mivel működik. Ha nem ugyanúgy akarja csinálni, akkor próbálja ki és ossza meg velünk a tapasztalatát.
  • Szeszmester
    1ébként egyszerű a képlet:
    Vagy megveszed 83ért a gépet és veszed az originál játékokat 14 körül, vagy flasheled a gépet, ha nagyon nincs szerencséd, 1-2 éven belül beszarik és 1 játék kijön 1-2ezerből.
  • Szeszmester
    Igen, csak 1szer kell, de már meg lett válaszolva, csak nem értetted.
  • Szeszmester
    Boltban semmiképp ne égesd magad, h másolt játékot akarsz venni. Ha egy arc flasheli, őt már inkább megkérdezheted.
    Kénytelen leszel beújítani egy contactot, de pénzügyileg jobban jársz, ha te magad szedegeted le a játékokat, ma már bárki meg tudja csinálni.
  • Andrásss
    én 83000-ért meg tudnám a premiumot venni. Mert nem kell ÁFA-t fizetni keresztapámnak.
  • Andrásss
    én?
  • rambuu
    Honnan veszed és mennyiért az xboxot??
  • Andrásss
    az fasza. De még nem válaszoltatok arra hogy csak 1-szer kell-e Flashelni és utána mindig megy-e minden gém. Amugy a boltokban szerintetek lemásolják szerintetek a gamékat amiket kérek? Mert akkor pl. fix hogy nem szednék le semmi szart a netröl.
  • spatrik
    Hát van sok üzlet ahol ugy kérheted hogy flashelve legyen.www.apronet.hu ott megtalálod...
  • Me0w
    Flashelesnel a dvd firmwarejat cserelik egy olyanra ami olvassa a masolt lemezeket, ergo ha elbasszak akkor csak a drive megy tonkre. Ha vallalnak ra garit, akkor kapsz bele uj driveot flashelve.
  • Me0w
    Ha ennyire zoldfulu vagy a temaban, akkor vegyel egy premiumot es jatsszal eredeti jatekokkal.
  • Andrásss
    Mi az hogy a flashre adnak garanciát? Elkúrja a gépet de a flash árát visszaadják?:D
  • Andrásss
    Mert ez a Flash hogy megy? Bemegyek az üzletbe és azt mondom hogy:törjétek már fel srácok és megcsinálják? Ha 1-szer ez megvan akkor mindig futnak majd a gamék utána? Egyáltalán jók a tört verziók a neten?
  • Lizardman
    Hát valamelyik gépet 5-ször kell flasheltetni, de van amelyiket 10-szer, mert a box, egy idö után kidobja magábol a cuccot...

Egyébként egyszer kell flasheltetni, és ha olyan helyen veszed, akkor adnak garanciát a flasheltetés után is, csak nem magára a gépre, hanem a flashre...

(az elsö két mondatom meg ne vedd komolyan:) )
  • Me0w
  • Jak16
    Igen, és maximum a meghajtót lehet vele kinyiratni, de akkor az nem a te hibád és akkor kicserélik neked mer a Falshre is vállalnak garit
  • Andrásss
    Nagy gondban vagyok. Nem merek venni box-ot, mert mivel flasheltetném, ugrana a garancia. És mi van ha akkor lesz GEBASZ?? Akkor jól rábasztam és kikúrtam azt a sok pénzt az ablakon. A flasheltetés nem okoz kárt a gépben? Csak egyszer kell flasheltetni és megy minden? Ezek lennének a kérdéseim. Amúgy tegnap vettem volna meg a gépet ha ez nem vetődött volna fel.
  • Lizardman
    attol függetlenül, muszáj lesz egyet kiirnod, hogy megnézd, mivel senki nem fogja neked azt mondani, hogy "huu ez az iro meg a progi tök zsilett, menni fog" ez hülyeség... Ird ki ugy, ahogy te gondolod, és jonak látod, és kiderül...
  • Me0w
    Mikulasra nem kaptal 500ft-ot? :)
  • ReaL KiLLeR
    igen de egy +R DL DVD nem 10ft:( azért nem.
  • Me0w
    Miert nem irod ki az egyiket es akkor kiderul nem?
  • Jak16
    esetleg még jók ezeke is....na összefoglalva:D
    Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion,F.E.A.R.,Enchanted Arms, Saints Row, Quake 4

Én ezeket ajánlom még azokon kívvűl !
  • ReaL KiLLeR
    Rainbow.Six.Vegas.PAL.XBOX360-DNL
    Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER
    FEAR.UNCUT.PAL.XBOX360-DRabbits
    Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE
    Test.Drive.Unlimited.PAL.XBOX360-DNL

Ha ezeket szedtem le elégsok idöt és 240ftot+20%-át rááldozva akkor ezek menni fognak vagy igy sem k1elmez meg?:D
    najo nem idétlenkedek szal ezek ugye jok ha jol lexnek kiirva azzal ami kell,télleg fontos hogy PAL-os legyen a game?
    Másik gond az hogy tudom hogy Pio111D az ajánlott iro de nekem egy LG4161B-m van és sajnos mos nincs pénzem másikra és aztis tudom hogy CCD a ajánlott program, de ugy vettem észre eddig hogy az én DVD irom a Nero-val jobban ki van békülve szal ha Nero7 UE-vel irom+LG4161B-vel akkor van esélye hogy sikerül?
    vagy várjak és CCD+Pio111D?
    csak az a baj hogy ez az 5 game rengeteg helyemet vesz el...:( dehát én szettem le ennyit..
    van vki aki probálta LG ironak ezzel a fajtájával vagy nero-val?
    vagy aki szemtanuja volt már annak hogy ez igy nem müködik?
  • Jak16
    Jajmég a F.E.A.R-t majdnem kihagytam :D
  • Jak16
    Engem ne vonj közéjük én már majd 15 éves házasságban élek a konzolokkal...a PC csak petting volt :D
  • Jak16
    Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion...csak győz válogatni :D
  • ThugEdge
    ahogy olvasgatom itten a kommentjeiteket úgy látom sokan jöttünk a pc-s táborból
    őszintén megmondom tökre örülök ennek a masinának,nagy dolog
    thx m$-bár ezt nem szívesen mondom:)
  • ThugEdge
    meg mondjátok már,hogy mi az ami kihagyhatattlan,mert csecsemő vok, 1 hete van 360-am aztán meg tudom,hogy igazán nem is sok a gém ami kijött
    amim van:
    gow,cod3,r6-vegas, még aszem megnézem dead risingot is
    ezeken kívül még vmi érdemleges?bf-ről már lebeszéltem magam:)
  • Jak16
    Az persze hogy más...amikor egyáltalán nem szaggat az istencsászárkirály dolog...ezért veszek X-et és nem GF 8800 GTI kártyát.

Én az obliviont ezért nem szerettem PC-én mert itt szaggatott hiába fulllgraf meg minden...100% hogy teljesen más élmény FIX FPS mellett játszani
  • Jak16
    Értelek...ami most engem nagyon megfogott ez a Prey...csak nem tom, van az az oldal ahol ki vannak irva hogy mi megy meg mi nem, de ez a tipus (Prey PAL READ NFO XBOX360-DNL) nincs kiirva egyáltalán...vajon jó?
  • ThugEdge
    na vki nem játszott a splinter da x360-al?és esetleg tudja milyen volt pc-n?mert én pc-n toltam(illetve szenvedtem vele az irdatlan vas zabálása miatt)
    és szívesen lenyomnám x-en ha kicsit más volt esetleg végre úgy hogy nem kell a rohadt röccenésekkel meg ilyenekkel foglalkozni
  • Gabe18
    Mivel az a HL2 Episode 2-höz "jár" majd,igy majd amikor az jön.
  • Jak16
    Érdekelne egy játék: elméletileg HL2-es mod, a neve Portal: mikor jelenik meg X-re???
  • Jak16
    Van, ahol magára a flashre vállalnak garanciát !!!
    Szal valamid lesz :D
  • Jak16
    Hát, én maradok azért a CloneCD-s változatnál...
    Egy kérdésem lenne: Ha nincs a képfájl mellett csinálva iylen .dvd fájl, akkor én mindig csináljam meg és azzal írjam ki a játékot?

(eddig kétfajta kiterjesztést láttam, .iso, és .000 értelemszerűen a layer break számok alá a dvd fájlban "fáljnév".iso v "fáljnév".000 kell)
  • Andrásss
    Ha Flasheltetem a boxot akkor ugyebár ugrik a garancia, de a gép működése semennyiben nem változik ugye?
  • tejföl
    Persze. Senkit nem kívánok rávenni, hogy úgy csinálja ahogy én. Ezt mindenki maga dönti el.