176876

-
Küldtem egy meghívót neked a barátlistára. -
hát ez megszokás kérdése barátom,PC nem kifejezetten játékra készül,a konzolok meg csakis játékra és kényelmesebb is ara a célra stb.
nem beszélve a pc folyamatos fejlesztgetésére amire kénytelen vagy ha egy szép játékot akarsz zúzni vele.
konzolba meg beb@szod a lemezt oszt már zúzhatod is,a szebbnél szebb gémeket,anélkül hogy procit kéne benne cserélj. -
Samsung meghajtós gépnél milyen (márka) lemezre célszerü irni?
Tényleg annyira nehéz megirni egy játékot ? vagy csak az első bonyesz? -
Szeszmester #7396 Ja, tök mind1, h Gáz Géza mivel írja otthon a játékait, csak ha tippet kér, akkor leírják neki, h kinek mivel működik. Ha nem ugyanúgy akarja csinálni, akkor próbálja ki és ossza meg velünk a tapasztalatát. -
Szeszmester #7395 1ébként egyszerű a képlet:
Vagy megveszed 83ért a gépet és veszed az originál játékokat 14 körül, vagy flasheled a gépet, ha nagyon nincs szerencséd, 1-2 éven belül beszarik és 1 játék kijön 1-2ezerből. -
Szeszmester #7394 Igen, csak 1szer kell, de már meg lett válaszolva, csak nem értetted. -
Szeszmester #7393 Boltban semmiképp ne égesd magad, h másolt játékot akarsz venni. Ha egy arc flasheli, őt már inkább megkérdezheted.
Kénytelen leszel beújítani egy contactot, de pénzügyileg jobban jársz, ha te magad szedegeted le a játékokat, ma már bárki meg tudja csinálni. -
Andrásss #7392 én 83000-ért meg tudnám a premiumot venni. Mert nem kell ÁFA-t fizetni keresztapámnak. -
Andrásss #7391 én? -
Honnan veszed és mennyiért az xboxot?? -
Andrásss #7389 az fasza. De még nem válaszoltatok arra hogy csak 1-szer kell-e Flashelni és utána mindig megy-e minden gém. Amugy a boltokban szerintetek lemásolják szerintetek a gamékat amiket kérek? Mert akkor pl. fix hogy nem szednék le semmi szart a netröl. -
spatrik #7388 Hát van sok üzlet ahol ugy kérheted hogy flashelve legyen.www.apronet.hu ott megtalálod... -
Flashelesnel a dvd firmwarejat cserelik egy olyanra ami olvassa a masolt lemezeket, ergo ha elbasszak akkor csak a drive megy tonkre. Ha vallalnak ra garit, akkor kapsz bele uj driveot flashelve. -
Ha ennyire zoldfulu vagy a temaban, akkor vegyel egy premiumot es jatsszal eredeti jatekokkal. -
Andrásss #7385 Mi az hogy a flashre adnak garanciát? Elkúrja a gépet de a flash árát visszaadják?:D -
Andrásss #7384 Mert ez a Flash hogy megy? Bemegyek az üzletbe és azt mondom hogy:törjétek már fel srácok és megcsinálják? Ha 1-szer ez megvan akkor mindig futnak majd a gamék utána? Egyáltalán jók a tört verziók a neten? -
Hát valamelyik gépet 5-ször kell flasheltetni, de van amelyiket 10-szer, mert a box, egy idö után kidobja magábol a cuccot...
Egyébként egyszer kell flasheltetni, és ha olyan helyen veszed, akkor adnak garanciát a flasheltetés után is, csak nem magára a gépre, hanem a flashre...
(az elsö két mondatom meg ne vedd komolyan:) ) -
#3106 -
Jak16 #7381 Igen, és maximum a meghajtót lehet vele kinyiratni, de akkor az nem a te hibád és akkor kicserélik neked mer a Falshre is vállalnak garit -
Andrásss #7380 Nagy gondban vagyok. Nem merek venni box-ot, mert mivel flasheltetném, ugrana a garancia. És mi van ha akkor lesz GEBASZ?? Akkor jól rábasztam és kikúrtam azt a sok pénzt az ablakon. A flasheltetés nem okoz kárt a gépben? Csak egyszer kell flasheltetni és megy minden? Ezek lennének a kérdéseim. Amúgy tegnap vettem volna meg a gépet ha ez nem vetődött volna fel. -
attol függetlenül, muszáj lesz egyet kiirnod, hogy megnézd, mivel senki nem fogja neked azt mondani, hogy "huu ez az iro meg a progi tök zsilett, menni fog" ez hülyeség... Ird ki ugy, ahogy te gondolod, és jonak látod, és kiderül... -
Mikulasra nem kaptal 500ft-ot? :)
-
igen de egy +R DL DVD nem 10ft:( azért nem. -
Miert nem irod ki az egyiket es akkor kiderul nem? -
Jak16 #7375 esetleg még jók ezeke is....na összefoglalva:D
Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion,F.E.A.R.,Enchanted Arms, Saints Row, Quake 4
Én ezeket ajánlom még azokon kívvűl ! -
Rainbow.Six.Vegas.PAL.XBOX360-DNL
Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER
FEAR.UNCUT.PAL.XBOX360-DRabbits
Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE
Test.Drive.Unlimited.PAL.XBOX360-DNL
Ha ezeket szedtem le elégsok idöt és 240ftot+20%-át rááldozva akkor ezek menni fognak vagy igy sem k1elmez meg?:D
najo nem idétlenkedek szal ezek ugye jok ha jol lexnek kiirva azzal ami kell,télleg fontos hogy PAL-os legyen a game?
Másik gond az hogy tudom hogy Pio111D az ajánlott iro de nekem egy LG4161B-m van és sajnos mos nincs pénzem másikra és aztis tudom hogy CCD a ajánlott program, de ugy vettem észre eddig hogy az én DVD irom a Nero-val jobban ki van békülve szal ha Nero7 UE-vel irom+LG4161B-vel akkor van esélye hogy sikerül?
vagy várjak és CCD+Pio111D?
csak az a baj hogy ez az 5 game rengeteg helyemet vesz el...:( dehát én szettem le ennyit..
van vki aki probálta LG ironak ezzel a fajtájával vagy nero-val?
vagy aki szemtanuja volt már annak hogy ez igy nem müködik? -
Jak16 #7373 Jajmég a F.E.A.R-t majdnem kihagytam :D -
Jak16 #7372 Engem ne vonj közéjük én már majd 15 éves házasságban élek a konzolokkal...a PC csak petting volt :D -
Jak16 #7371 Prey, DOA X2 :D DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion...csak győz válogatni :D -
ahogy olvasgatom itten a kommentjeiteket úgy látom sokan jöttünk a pc-s táborból
őszintén megmondom tökre örülök ennek a masinának,nagy dolog
thx m$-bár ezt nem szívesen mondom:) -
meg mondjátok már,hogy mi az ami kihagyhatattlan,mert csecsemő vok, 1 hete van 360-am aztán meg tudom,hogy igazán nem is sok a gém ami kijött
amim van:
gow,cod3,r6-vegas, még aszem megnézem dead risingot is
ezeken kívül még vmi érdemleges?bf-ről már lebeszéltem magam:) -
Jak16 #7368 Az persze hogy más...amikor egyáltalán nem szaggat az istencsászárkirály dolog...ezért veszek X-et és nem GF 8800 GTI kártyát.
Én az obliviont ezért nem szerettem PC-én mert itt szaggatott hiába fulllgraf meg minden...100% hogy teljesen más élmény FIX FPS mellett játszani -
Jak16 #7367 Értelek...ami most engem nagyon megfogott ez a Prey...csak nem tom, van az az oldal ahol ki vannak irva hogy mi megy meg mi nem, de ez a tipus (Prey PAL READ NFO XBOX360-DNL) nincs kiirva egyáltalán...vajon jó? -
na vki nem játszott a splinter da x360-al?és esetleg tudja milyen volt pc-n?mert én pc-n toltam(illetve szenvedtem vele az irdatlan vas zabálása miatt)
és szívesen lenyomnám x-en ha kicsit más volt esetleg végre úgy hogy nem kell a rohadt röccenésekkel meg ilyenekkel foglalkozni -
Gabe18 #7365 Mivel az a HL2 Episode 2-höz "jár" majd,igy majd amikor az jön. -
Jak16 #7364 Érdekelne egy játék: elméletileg HL2-es mod, a neve Portal: mikor jelenik meg X-re??? -
Jak16 #7363 Van, ahol magára a flashre vállalnak garanciát !!!
Szal valamid lesz :D -
Jak16 #7362 Hát, én maradok azért a CloneCD-s változatnál...
Egy kérdésem lenne: Ha nincs a képfájl mellett csinálva iylen .dvd fájl, akkor én mindig csináljam meg és azzal írjam ki a játékot?
(eddig kétfajta kiterjesztést láttam, .iso, és .000 értelemszerűen a layer break számok alá a dvd fájlban "fáljnév".iso v "fáljnév".000 kell) -
Andrásss #7361 Ha Flasheltetem a boxot akkor ugyebár ugrik a garancia, de a gép működése semennyiben nem változik ugye? -
Persze. Senkit nem kívánok rávenni, hogy úgy csinálja ahogy én. Ezt mindenki maga dönti el.