XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Most vásároltam egy E típusú alap gépet. Az a probléma, hogy nem tud csatlakozni a Live- hoz! Nyelvet, lokalizációt beállítom, de utána a netes tesztelős résznél a Live teszt résznél failed lesz az eredmény! Próbáltam vezetékkel és vezeték nélkül is! Sehogy sem jó! Cisco UPS-s modemem van.
Szuper lesz, ha nem tudok menni a Live-ra pedig Gold-ra szeretnék előfizetni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ghosts ami a sorozat gyengéje.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
2. és 3. rész na az már sirály volt.
Amúgy ez a kalózos csontvázak a kiadott videóban mindenképpen kicsit darkosabb részt igérnek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 13:48:49
Adversus solem ne loquitor
Ezt persze csak úgy, hátha jól jön valakinek :-)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Tehát akkor a luxusmárkák, egy ferrari vagy egy alienware mind irracionálisan haldokló vállalkozás.
Jajhagyjámá...
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.06. 08:28:51
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.05. 23:40:22
Ami a TloU-nak jól áll nem feltétlen áll jól egy Unchartednek....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:35:22
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak azt nem értem minek kellett megváltoztatni ha a következő TR játékban úgy néz ki az eredeti fejet kapja...😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:27:27
Nem véletlenül nem adtam még el a ps4-et, várok, a Bloodborne-ig mindenképp, ha az sem üt (egyre kevesebb esélyt látok rá ahogy jönnek az infók) akkor a gép megy a levesbe és majd veszek egy másikat HA az UC4 olyan lett amilyennek kéne és nem a 2-3 további folytatása a lejtőn, miközben egyszálmagunk kiírtunk nagyjából 10000 ellenfelet játék végéig...De hogy nem a hype-nak fogok hinni az tuti. Az meg hogy hogy fog kinézni...Elméletben csőjáték lesz,illik szépnek lennie. De azt az UC3 után és a mostani gen gyengélkedései után nyugodtan el lehet könyvelni hogy a megjelenésig a bemutatók,egyebek nem tükrözik a valóságot.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:28:45
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Akkor aztmondod most jöhet a legnehezebb?
Ilyet még!
Most volna értelme mindkettőt tartanom.
Elmondom újra: telibekettétorkon... De ha má mindenképp helyet akarsz cseréltetni velem meg a gyártóval (mostsemértemmér) ám legyen: sosem az olcsótömegszart gyártókból kerültek ki a trendszetterek. Nem ők formálták és határozták meg az irányokat. Minthogy mostanra mindkét nagykonzol gyártója totál elvesztette az identitását. Beleolvadtak a zajba. Teljesen a saját marketinggépezetükre vannak utalva.
Tőlem ehgez mi denki úgy tapsikol ahogy akar, én nem fogok. Nekem ez nem tetszik. Ennyike.
Már hogy ne kellene figyelembe venni az üzleti rációt? Megteheted, hogy nem veszed figyelembe, persze, de akkor már nagyon messzire ugrottál a valóságtól. Egy álomvilágában meg most is 120fps-el pörög a 8k gfx, csukd be a szemed megint és látni fogod.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.05. 22:57:17
Játszani bármin jó, sok dolgohoz még pénz sem kell.
Ennyi ez így van.
Sajnos az előző részek is ám erről szóltak.
Meg nem értettem az Uncharted-et régen miért a Tomb Raider-hez mérték, mondogatták hogy ugyanaz csak férfi karakterrel.
Szerintem kicsitsem, az Uncharted akciójáték, köze nincs a TR kaladjátékhoz, ahol gyüjtögetnivalók vannak, meg kisebb fejtörők.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem PS3-nál nem véletlen a GoW a kedvencem.
X360-nál a Gears volt.
DE! a 3. rész után,isten bocsásson meg az a Judgement, az nekem nagyon kevés volt, ott éreztem azt hogy itt már valami ilyen na adjunk már ki még egy GeoW szart mert kell a lóvé. Nem éreztem szebbnek a 3-tól, inkább ilyen budget érzésem volt.
Ugyanezt éreztem amúgy a (GOW Ascension-nál is)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.05. 21:52:33
Tegnap befejeztem a RYSE-t, hátt nekem tetszett, annak ellenére, hogy végig sajnáltam mennyire ott lebegett a Kinect-Projekt szándék nyoma minden csapter minden percében. De a hősös történet, a zene, a színészkedések és a Colosseum nagyon nagyon felhozta, na meg a konstans gyönyörű látvány. Techdemo, de adta. Kérek egy folytatást ...!