XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Érdekes dolog volt a tegnapi. Naná h gamer365. Azok az emberek akik rínak minden nap h léteznek ujrakiadások, remasterek ( s természetesen nincs játék, 10 év minden jó volt ) tegnap a DOTT remaster hír alatt PS4 system sellert kiáltottak és oda vissza voltak a gyönyörtől. Reggel még szar volt a remaster este már system seller. Zseniális.

k0trapali
Kinect 1 -hez keresek olyan tartót ami TV-re és falra is rakható. Nem tudom még, hogy hol lenne a jobb ezért kéne több funkciós! Létezik ilyen?
Katun
Hú, de jó, hogy nem vettem meg a bf4-et, csak előfizettem az EAA-ra. A kampány nagyon jó, élvezem, de a multi az nem az én műfajom. Velem van a baj biztos, de a Titanfall-t jobban élvezem. Majd teszek egy próbát a kálofdugyival, hátha.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Jah, én is játszanék most 360-on, one-on megy
Ricsi234
A Lizard Squad nevű hacker csoport tette használhatatlanná..Twitterre még vagy 18 órája ki is írták hogy az xbox live: OFFLINE..

k0trapali
Komolyan?
Kezdtem kétségbe esni, hogy vihetem vissza!
Nem a gépeddel van baj, szar most a xbox 360-os live, nem lehet belépni.
k0trapali
Sziasztok!

Most vásároltam egy E típusú alap gépet. Az a probléma, hogy nem tud csatlakozni a Live- hoz! Nyelvet, lokalizációt beállítom, de utána a netes tesztelős résznél a Live teszt résznél failed lesz az eredmény! Próbáltam vezetékkel és vezeték nélkül is! Sehogy sem jó! Cisco UPS-s modemem van.
Szuper lesz, ha nem tudok menni a Live-ra pedig Gold-ra szeretnék előfizetni!
DarkSector
Az összes rész közül,nem volt szar, csak a többi talán jobb volt, jó nekem a 3. rész is egy kakukktojás volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Amikor az emlékek felszínre tőrnek...és kezdetét veszi a móka újra...az első pillanatok X1en<#szeret>
Totti5
Dehogy volt a gyengéje. Egy baromi jó rész volt, a single tempóját, változatosságát bármelyik fps megirigyelhetné, s story is volt.

DarkSector
Jó az,nem golyóztál te be. 😊
Ghosts ami a sorozat gyengéje.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Mitől lenne vészes, haggyadmá a negatív hírverést! 😊 Simán jó cucc, 4-5 órás tökjó akció mozi

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Pf, begolyóztam és beszereztem óccsón az új CoD-ot. NEm is vészes annyira.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
15 ezertől 50 ezerig. Attól függ milyen kell.

Ricsi234
manapság mennyiért lehet kapni X360-hoz egy ilyen felvevő cuccot? Amivel tudok csinálni videót xboxon. Vagy hogy kell ezt elképzelni?

DarkSector
Nem bánom, csak változatos legyen , mármint a helyszínekben, nekem az első rész ezért nem tetszett annyira, mert a helyszínek nekem nem annyira jöttek be.

2. és 3. rész na az már sirály volt.

Amúgy ez a kalózos csontvázak a kiadott videóban mindenképpen kicsit darkosabb részt igérnek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 13:48:49

Botond
De hosszú volt a megtérülési idő. Üzletileg necces volt, túl nagy kockázat. És az egy felívelő piaci környezet volt most meg egy leívelő van. Most ez volt a racionális. És a döntéshozók meg nem telibetorkon, hanem patikamérleggel minden fél fillért.
Moby
Nemtudom, az előző generáció magasabb műszaki színvonalat kêpviselt, és jóval drágább volt. Ennek ellenére fosták rá a játékokat.

Adversus solem ne loquitor

Katun
Adok egy tippet hétvégére nektek, innen beszereztem az AC Black Flaget 9.49$ és a Unity 24.49$. Innen!

Ezt persze csak úgy, hátha jól jön valakinek :-)

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

eleg volt kiprobalni a demot belole egy eletre...
Botond
Én azt hittem a konzolpiacról beszélünk. :o Biztos lenne piaca a Swaroskyval kirakott x1eseknek, de külön platformként nem. Ki fejlesztené rá? Alienware nem külön platform, oda ugyanaz a cucc jó, mint ami Pistike 286asára. A Ferrari is kompatibilis azzal az úthálózattal amivel a trabi is.
Moby
Jaja, mert racionalitása csak az olcsó tömegszarnak van<#wilting>
Tehát akkor a luxusmárkák, egy ferrari vagy egy alienware mind irracionálisan haldokló vállalkozás.
Jajhagyjámá...

Botond
Én csak azt nem értem, hogyha a valóságot telibetorkon, akkor miért nem rögtön az az elvárás, hogy még ők fizessenek, hogy "megvedd" a 8k-t 120fpssel pörgető cuccot, majd amíg játszol az eredeti és ötletes és bugmentes cuccokkal, addig óránként vmi jelképes 1 m dolcsi íródna jóvá a bankszámládon, hiszen mégiscsak rabolják az idődet. Ez is pont annyira reális elvárás, mint hogy egy cég bármi gazdaságilag nem racionálisat lépjen. Ha telibetorokba, ha nem.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.06. 08:28:51
Myselor
srácok valakinek 6kért Destiny xbox360ra?vagy már ilyennel nem foglalkoztok?😊
Moby
+1
Az UC nem szabad, hogy elveszítse a "lazaságát".

Moby
Na akkor legalább megtanulsz vele játszani is 😄 a legdurvább fokozat nem is választható(csak ha előtte letolod ezt). Nekem az első találkozásom az volt vele úgy 1 éve harlekinnél, amikor épp a knackot nyomtam. Na ennek az a veryhard fokozata lófütty a knack normáljához(amig meg nem tanulod azt is, utána már csak magadat pofozod ha elkúrod).

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.05. 23:40:22

Na ez pont nem hiányzik az UC-ből szerintem, a hangulattal nem volt gond, főleg hogy néhol Indiana Jones szintű volt vagyis keverte a komolyságot a poénokkal.... Ez volt benne az egyik dolog ami jó volt....
Ami a TloU-nak jól áll nem feltétlen áll jól egy Unchartednek....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:35:22
TDC Geronimo
Szerintem UC4 kicsit sötétebb hangulatú lesz, sokat tanultak last of usból történetmesélés terén is, ugyanaz a 2 fickó a project fő vezetője, akik last of ust meg a második részt összehozták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Engem zavart a feje na..😄

Csak azt nem értem minek kellett megváltoztatni ha a következő TR játékban úgy néz ki az eredeti fejet kapja...😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:27:27
UC-től nem várok radikális változást. A Last of us visszaemelte számomra a fejlesztőket oda ahova nálam az UC első részekor kerültek. Az UC2-3 nekem lejtmenet volt, egyre több és több erőltetett gagyi akcióval, a 3. részt rendesen számtalanszor leraktam annyira erőltetett volt az epic akciózás.... Ugyanakkor a hangulat remélem nem változik csak az akcióból vegyenek vissza egy szép adagot....Kicsit sok volt hogy míg az első részben nagyjából a játék felénél ha megvolt a 100-200 fejlövésem, addig az UC2-ben ez nagyjából 2-3 pálya alatt megvolt az UC3-ban pedig szinte az első pályán.....
Nem véletlenül nem adtam még el a ps4-et, várok, a Bloodborne-ig mindenképp, ha az sem üt (egyre kevesebb esélyt látok rá ahogy jönnek az infók) akkor a gép megy a levesbe és majd veszek egy másikat HA az UC4 olyan lett amilyennek kéne és nem a 2-3 további folytatása a lejtőn, miközben egyszálmagunk kiírtunk nagyjából 10000 ellenfelet játék végéig...De hogy nem a hype-nak fogok hinni az tuti. Az meg hogy hogy fog kinézni...Elméletben csőjáték lesz,illik szépnek lennie. De azt az UC3 után és a mostani gen gyengélkedései után nyugodtan el lehet könyvelni hogy a megjelenésig a bemutatók,egyebek nem tükrözik a valóságot.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.05. 23:28:45
Macccy
Jó mozi volt, adta! Csak aza baj, hogy a fele után vannak nagyobb tömegek, ott megcsinálnak a barbárok a nagy szőrössel a pajzsomon! 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
A játék 90%-ban a seggét bámulom. Tőlem lemodellezhették volna a nagyanyámat is 😄

Moby
Az az egyetlen mód, aminek van értelme. Vsak ott van benne kihívás, ott viszont tök jó balance van. Alatta mozi van.

Moby
Kb semmi nem indokol egy ötödik UC-t, de kevéssé tartom valószínűnek, hogy kihagyjam 😄

Macccy
Háttööö izé ... öööö ... nos ... de. 😄
Akkor aztmondod most jöhet a legnehezebb?

Pedig Larát lerondították.😊
Moby
Nadeviszont lepörgött a TRDE. Úristen mennyire jó volt. Másodszorra sokkal jobban élveztem mint anno. Megnemmondom miért, most sokkal jobban belemerültem.
Ilyet még!

TDC Geronimo
Én azért ezzel megvárnám a megjelenést. Szerintem lesz 1-2 radikális változtatás a sorozatban, történetmesélésben és hangulatban szerintem mindenképp.

Moby
Helyesbítek: az nem tetszik, hogy fénymásolatként teszik. Csinálhatna az egyik mást. Bánjatököm melyik.
Most volna értelme mindkettőt tartanom.

TDC Geronimo
ezerszer inkább egy UC , mint WD/destiny esetleg egy crew.

Moby
NEKEM kell figyelembe venni???
Elmondom újra: telibekettétorkon... De ha má mindenképp helyet akarsz cseréltetni velem meg a gyártóval (mostsemértemmér) ám legyen: sosem az olcsótömegszart gyártókból kerültek ki a trendszetterek. Nem ők formálták és határozták meg az irányokat. Minthogy mostanra mindkét nagykonzol gyártója totál elvesztette az identitását. Beleolvadtak a zajba. Teljesen a saját marketinggépezetükre vannak utalva.
Tőlem ehgez mi denki úgy tapsikol ahogy akar, én nem fogok. Nekem ez nem tetszik. Ennyike.

Botond
Álomvilágában élsz. Te vagy a szőkelibus aki műmosollyal integet, hogy vördpísz!

Már hogy ne kellene figyelembe venni az üzleti rációt? Megteheted, hogy nem veszed figyelembe, persze, de akkor már nagyon messzire ugrottál a valóságtól. Egy álomvilágában meg most is 120fps-el pörög a 8k gfx, csukd be a szemed megint és látni fogod.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.05. 22:57:17
Moby
Ugye nem normálon nyomtad? Ugye nem? 😄

DarkSector
Amúgy Evil Within szerintem egy baszott nagy lyukat tömött be stílusban, az hogy kisebb hibák voltak elég könnyen elnézte neki az ember.

DarkSector
Helyesbítek,akkor nálam vagy gazdagabb. 😊
Játszani bármin jó, sok dolgohoz még pénz sem kell.

DarkSector
"pl az Uncharted 4, az odabasz. Miben? grafban"

Ennyi ez így van.
Sajnos az előző részek is ám erről szóltak.

Meg nem értettem az Uncharted-et régen miért a Tomb Raider-hez mérték, mondogatták hogy ugyanaz csak férfi karakterrel.
Szerintem kicsitsem, az Uncharted akciójáték, köze nincs a TR kaladjátékhoz, ahol gyüjtögetnivalók vannak, meg kisebb fejtörők.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
God of War amiben én a játékmenetért vagyok oda, a látvány csak nekem egy körítésnek szolgál.
Nekem PS3-nál nem véletlen a GoW a kedvencem.

X360-nál a Gears volt.
DE! a 3. rész után,isten bocsásson meg az a Judgement, az nekem nagyon kevés volt, ott éreztem azt hogy itt már valami ilyen na adjunk már ki még egy GeoW szart mert kell a lóvé. Nem éreztem szebbnek a 3-tól, inkább ilyen budget érzésem volt.
Ugyanezt éreztem amúgy a (GOW Ascension-nál is)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.05. 21:52:33

Macccy
Bírom amikor Moby bekomponálja a jelzőket a mondatba, szuperlatívuszokig jut el ilyenkor a beleszarás 😄

Tegnap befejeztem a RYSE-t, hátt nekem tetszett, annak ellenére, hogy végig sajnáltam mennyire ott lebegett a Kinect-Projekt szándék nyoma minden csapter minden percében. De a hősös történet, a zene, a színészkedések és a Colosseum nagyon nagyon felhozta, na meg a konstans gyönyörű látvány. Techdemo, de adta. Kérek egy folytatást ...!

Moby
Dehogy vagyok, bár az lennék. Csak azt érzékeltetem, hogy ez most nem a megéri-e téma. Nincs olyan játékra alkalmas gép, amit nem éri meg megvenni. Játszani jó. Bármin.