XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Én igazából azt nem értem hogy ezt miért kell még ennyiszer felhozni, hiszen kb mindenki leírta ezt. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Dragon Age patchről még mindig semmi hír?!?!?! Gondoltam ma elindítom hátha peccsöl és nekiülhetek..Kicsit kezd gáz kategória lenni hogy hetek alatt nem sikerült legalább a rohadtidegesítő dialógusproblémát orvosolni...Addig bele se kezdek mert megutálom....
DarkSector
Na akkor legalább 1 rész korrekt volt, sebaj majd a FC 5. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Dehogyis. A 2-be ennyit sem tettem, mielőtt mosollyal az arcomon nyomtam rá a shiftdeletet(pcwarez volt). A három maga volt a nagybetűs JÁTÉK. Amiatt építettem át a pécét két héten belül kétszer 😊 A három csodás volt, sokat toltam vele.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
"Belepróbáltam az FC4-be megint, 1 óra után azt vettem észre, hogy internetet olvasok, a box meg ledimmelte magát. Minden kibaszott pixele a dögunalom szinonímája egyenként."

2-3.rész nem volt ilyen?😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
bítezéhen. 😄

Moby
Na patch ide patch oda, lassan belekezdek a DAI-ba. Belepróbáltam az FC4-be megint, 1 óra után azt vettem észre, hogy internetet olvasok, a box meg ledimmelte magát. Minden kibaszott pixele a dögunalom szinonímája egyenként. Óriási marhaság volt digitben megvenni (akárcsak day1 a halo tmmc-t). Nem szabad felülni a hypetrainre. A sínek közelébe se menni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.07. 22:22:30

tenkjú <#worship>
DarkSector

napokig gondolkodtam, de nem bírtam ki, vettem egy 4 gigás 360-at 40-ért most a nagy karácsonyi akcióban, olcsó játékokat hol lehet beszerezni hozzá? asszem anno rendeltek itt többen angliából is, linket kaphatok esetleg hozzá?
DarkSector
X topik, meg elsiklás? Nem fér össze ez a 2 fogalom. 😄

Katun
Nem azért írtam, összezavart biztos az, hogy össze lett vonva a 360 és a one topik (má mikó). Azért bocs a figyelmetlenségemért. Azt hittem, ha csak beböfögöm a virtuális éterbe, eme mondatfoszlányokat, akkor elsiklik mindenki felette. :-)

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Moby
Kérem picit legyünk összeszedettebbek! 😄
Igyekszem dekódolni a kérdéseket, ne csapongjunk 😊

DarkSector
Harlekin egy program, nincsenek érzései. 😊

Katun
Jóvammá... Lehet lemaradtam a 360 megemlítésről. Ne haragudj főnök úr!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Macccy
😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Dark nem olvas bulvárhíreket. 😄

Harlekin
IGEN XBOX ONEN!!!!!de a srác xbox 360 on szeretett volna a kontrollerből játék hangot leszedni ami lehetetlen!!!NEM AD KI JÁTÉK HANGOT A 360 AS kontroller sehogyan... se adapterrel se anélkül nem tudja,mert alkalmatlan rá!!!!

Xbox onen is viszont csak azért KELL az adapter,mert a gyári MONO HEADSETT amit adnak minden géphez MONO értelem szerűen a hozzá FIXEN csatlakozó adapter is csak a chatet kezeli(ebből következik,hogy csak a legszükségesebb gombok vannak rajta mick on/off volume+-...Hiszen hogy adhatna 1 mono headsett stereó játék hangot...
Ezért kell megvenni a STEREO ADAPTERT ami amúgy minden eredeti MS STEREO HEADSETTTARTOZÉKA!!!!És ezen azért is van több gomb hiszen két külön hangot kell kezelni és CSATLAKOZÓS hiszen más nem eredeti MS stereo headsettel is használható !!!Tehát csak annak KELL külön STEREO adapter akinek más stereo headsette van!ÉS MONO ADAPTER nincs is külön az csak a gyári CHAT headsettel egyben kapható!!!

Külön felhívom darksector figyelmét,hogy most ne kerülje el a figyelmét,még ha nem is érdekli,de szeretne majd 4-5 posztot hozzá fűzni,hogy legközelebb ne kérdezzen értetlenkedve vissza,mert ezt már 3 x írom ide le az elmúlt 1 évben pontosan ugyan ÍGY!<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.07. 19:47:44
Katun
A Stereo Headset az viszont a játék hangjait adja a fülünkbe, nem? Ahhoz is egy Stereo Headset adapter jár Aux dugasszal. Legalábbis itt úgy írja le a srác a tapasztalatait :-)

1* ingyen van.
Utána ilyen 2-3ezer ft.
Falkon
Ja eeertem! Koszonom szepen, akkor felesleges megvenni! Azt hittem a fogalmazas miatt irtad. Meg egyszer koszonom szepen!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bercy
Ez a Lara Croft Temple of Osiris lesz dobozos verzioban is Xbox One-ra?
Gamertag megváltoztatása mennyibe kerül Ft-ban? (XBO)
Thx
Moby
Ezek az adapterek csak arra jók, hogy a pécés kétdugós headsetet be tudd dugni az egydugós kontrollerbe. De azon is csak a chathangot fogod hallani.

Moby
Mondom: a játék hangjait NEM fogid hallanni, semmilyen adapterrel. Azt nem streameli a gép a kontrollernek.

Falkon
A jatek hangjait. Bocsanat hogy nem szajbaragosan kerdeztem 😊 Csak azert kerdezem mert a gyari xbox360 fulest bedugtam a controllerbe es nem igazan szolt.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

DarkSector
Két játékot, ezt mondom nem kell portolgatni hogy az a másik róvására menjen.

Moby
Nem, a játékot nem fogod hallani.

Falkon
Sziasztok!
Valaki hallott mar a Speedlink live adapterrol? Siman bedugom a contorollerbe es mar hallom is a jatekot egy sima fulesen?

Totti5
"Assassins Creed sorozattal meg tudták oldani."

Két játékot csináltak, melyek semmiben az ég világon nem hasonlítanak egymásra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.07. 14:22:19

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Semmi baj ha kiadnak régire, csak ne az új rovására.

Assassins Creed sorozattal meg tudták oldani.
És egy nagyon szép gesztus volt részükről ha lehet így fogalmazni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 14:13:25

Buziskodás? Az előző generációt nemhogy supportolni nem kéne már,de 3 éve el kellett volna felejteni.....Remélem ez a gen nem lesz 7-8 évig erőltetve...
DarkSector
Ennek 1 oka van hogy PC-n hozható ugyanaz a technikai szint, míg ezelőtti gépekre butítani kell.
Semmi máás egyébb oka nincs.
Ez viszont elég nyomós ok.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 13:40:41

TDC Geronimo
Kipróbáltam horizon demot. Wow... gyönyörű képminőség, trigger rezgés elsőre furcsa volt, de utána eléggé adta. Marha jó kis játék pedig én sose voltam oda autós cuccokért, de ez tetszik :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

k0trapali
Ne vegyél már 360at. One-t vegyél! 360ra már nem nagyon lesznek játékok! <#hehe>
lac coo
A z xbox360 E az mit jelent ? Nincs benne vinyo, mindent lemezrol olvas be ?
Illetve mit erdemes megvenni mos, melyik verziot, mindenkeppen kinatcttel vennem, linket is elfogadok olcso helyrol ! Thx !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Moby
Egy engine önmagában nem fogja leszakítani az arcod. Ettől még van, létezik.

TDC Geronimo
Mindenki saját enginet csinál. UE4et szinte csak indie studiók használják/fogják használni más nem nagyon.

Totti5
Van valami Unreal 4 ami leszakítja az arcomat? nem tudok egyről sem.

TDC Geronimo
Hát azt mondták a batmobil olyan részletes, hogy az az egy megtöltené prevgen memóriakeretét úgyhogy csak van valami változás.

Moby
Mi nem létezik?

Kongy
Nem tudom egyesek mit gondolnak? Majd 20 évig jönnek játékok X360-ra? lol.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Mondjuk az új Batman kapcsán amit tegnap láttam, azon kívül hogy az eső és a csilli villi látványosan van előadva, lényegi eltérést nem látok akár a PCs előző részekhez képest sem ( nyilván részletesebb lesz minden ), bár h én mit gondolok teljesen mindegy nem játszom a szériával és ezzel sem fogok, mert nem lett másabb mint az előzőek. Kár hogy az Unreal 4 engine nem létezik. EPIC mit csinálsz?!!!

Moby
Sőt, kiadhatnák xbox classicra is. Az pécébb akármelyik konzoltól.
A buziak.

TDC Geronimo
Jajj milyen kár hogy nem fogja már vissza a 10 éves prevgen az új konzolokat amik már kint lesznek akkor majdnem 2 éve, tragédia. Remélem jövőre már elfelejtik a prevgent, mert épp ideje lenne.

Moby
Szêgyellem a pofám, de a TRDE annyi pozitív töltetet adott, hogy úgy éreztem most semmi nem tudja elkúrni a kedvem, szóval lenyomtam a unity maradék küldiét.
A kedvem tényleg nem baszta el, de az utolsó küldetés és a vége olyan szörnyenszar volt, hogy végleg kivégezte nálam a szériát. Ha voltak bennem jó emlékek bármelyik résszel kapcsolatban azok elpusztultak, megsemmisültek. Az assacreed a rossz játék szinonímája lett mindörökre.

Totti5
Annak a generációnak vége van. PCre meg ugyan abban a formában jön mint kurrens konzolokon.

k0trapali
Kezdődik már a buziskodas, hogy nem adjuk ki múlt generaciora... PC-re meg jön minden.
Totti5
Teljesen.

k0trapali
Az komoly, hogy nem lesz az uj Batman 360ra??