XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze én is hogy őszinte legyek meglepődtem, itt ezeken a konzolokon.
Ram terén annyira szerintem még nem lenne gond, inkább GPU és CPU-ban én ettől többre számítottam.
Bárnekem nem mostanában lesz 4k-s 600hz-es tv-m, de van abban valami amiket fröcskölnek sokan, hogy most 2015-ben sok fejlesztő küzd hogy 60fps legyen fullhd mellett.....nem értem ezt eddig nem sejtették hogy ha most ez a gond mi lesz 2020-ban?
Igaz akkor meg kevesebb fogyott volna ha itt beárazzák 5-600ezer ft-ra.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.05. 21:42:16
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem az a kérdés, hogy kipróbálok-e valamit. 2014-ben vettem saját célra 3db ps4-et, 1 psvitát, egy 3ds, egy wiiu-t, egy ps3-at, és egy xbox one-t, és átépítettem a pécét vagy egy tucatszor. Mindent kipróbálok. Bármikor. Nem ezen múlik.
Adversus solem ne loquitor
Mondjuk én is csak úgy vagyok vele a 10 exből ha érdekel 2.
De azért a 2-ért megéri nekem egy konzol. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem érdekel mennyit adnak el belőle, vagy mennyit buknak rajta. A felismerhetetlenségi leszarom. Semmilyen meghatározható, körülírható, reprodukálható hatással nincs rám.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Igaz 4 évente egyszer.
A játékok így is szépek, de egy erősebb hardverrel még nagyobb lenne az ugrás, ráadásul a konzoltörténelemben először ehhez nem kellett volna vért hugyozni a deveknek.
Én örültem volna a jobb vasnak, és szívesen kifizettem volna a felárat. Nagyon sajnálom, hogy egyik sem vállalta be.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Én jókat játszok most is, de ezen felesleges ironizálni. Ez a generáció nem a durva technológiai fejlődésről szól.
Erre tisztán emlékszem hogy mennyire gyatra volt a frém.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Brutál jó ez a játék, annyira bejött a nyílt béta, hogy vinnyogtam a tv előtt, de úgy látom ezzel csak páran vagyunk így, nagyok az igények, gondolom én.
De ez sem annyira érdekelt, csak visszakérdeztem,nem lényeges,megválaszolták ennyi. :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
( persze csak halkan mondtam, mindenki tudja h az új gen teknóban szar, gyenge gépek minden szaggat, minden rossz, BEZZEG anno 2006ban )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.05. 19:00:00
Én nem figyeltem mert nem érdekel.
Ez oké , saját megoldást használ, nem is vészes, pl régen x360-hoz 5 dollárért vettem 2 darabot, vagyis 2-őt küldtek de csak 1nek az árát vonták le. :)
Jó volt hogy utána sima fülest lehetett használni.
PS4-en meg van de a pc-s füles nem jó hozzá így sem.
Régen PS3-nak eleve kivezetés nem volt. valahogy nem is hiányzott.
Ez ha ugyanúgy elérhető,nem tekinthetőkülönbségnek, max annyi hogy kell hozzá venni adaptert.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Deee headsetet eszembe se jutott se a DS4-be dogdosni, se az XO kontrollerbe, csak itt kénytelen vagyok :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.05. 11:54:25
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
DS4: bele lehet dugni a fülesedet és a game audió azon jön! El sem tudom mondani mekkora feature hogy nem kell az erősítőből hosszabbítóval szarakodni amin a 2 éves kiccsillag rendszeresen átbotlik mikor az anyja elől menekül este :)
Xone: Nem merül le azonnal. A DS4 igen. Nevetséges, komolyan.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Sajnos így csinálták meg. Nem tudsz mit tenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudsz posztolni TR-ezés közben vagy PS4-be ikertesód volt? :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 23:24:54