XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT: Halboy
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kivéve ONE, az még inkább nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.09. 07:57:26
Adversus solem ne loquitor
A helyzet az, hogy annyira élénken él bennem a ps3-as végigjátszás, hogy a hullagyalázáson kívül nem is köt le, de majd egy későbbi időszakban előveszem, és ezért képtelen vagyok a pénzt sajnálni.
Őrület. Felfoghatatlan. Gigadurva. Még mindig.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ti Ps4-ről beszéltek? Én One-on se input lagot (Ezt x360-on se emlékeim szerint) se frame esést nem tapasztaltam, végig stabil 30. Tényleg egyetlen alkalom volt amikor a frém megzuhant, nem is igazán értettem miért....
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.08. 23:49:38
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A több tíz óra játékidő alatt amit eddig beletettem eddig talán egyszer láttam 30 alatti fps-t....😊
Még a legnagyobb dugóban sincs gáz a fulltuningos szörnyemmel csőgázon....
Hát izé. A frém jó szar itt is <#shakehead>#shakehead>
Release date:ASAP oszt csövi. Ha rajongó vagy úgyis preordereled amint megnyílik a fizetés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont elbaszott játékmechanikai elemek bőven vannak, vagyis pont ugyan olyan elavultak és bosszantóak mint az első részben, de ezek szintén sosem lesznek peccselve.
Élvezem, jó játék, story is érdekes. A pálya desingerek nagyon jó munkát végeztek ( változatos ) és a grafikusok is, igazán látványos minden helyszín, nagyon jól néz ki, csilli villi minden s perfektül fut a játék mindig, de amikor rákényszerít hogy platformingolj és 25. alkalommal sem sikerül oda felugrani, vagy átugrani, mert totál nem működik a dolog akkor jajjjjjajjjjajjjj... kőkorszaki megoldások.
Hajj és akkor az inventory-ról és a csapat menedzsmentről, skill fáról, tárképről nem is beszéltem. Nem is akarok............. mert csúnya lenne.
Csilli villi graf, tartalom, story szerencsére kellően elvakít, hogy fogcsikorgatva a fentieket egyelőre ignoráljam, de nem könnyű....
Nincs season pass meg félkész játék kiadás.
Messze a Witcherek az utóbbi évek legjobb tps nézetű rpg-i. És szerintem a 3 is szépen fel fog ülni a trónra.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.08. 18:53:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
The developer sent an open letter to fans announcing the delay. The game will now launch May 19, 12 weeks after its February release date.
Nem lehúzom a játékot, csak várom ennek a pár zavaró hibának a javítását hogy tényleg önfeledten élvezzem.😊
Számomra ez jóval idegesítőbb mint az hogy a Unity-ben 1-2szer a padló alá estem vagy itt ott bugosak voltak az npc-k....
Dialógus bug is kb 3x volt (masszívabb beszélgetéseknél megfigyelésem szerint) és kis idő után rájön hogy para van és továbblép. Nemárt 6-7 óránként tartani egy kis szünetet akkor nem szokott meghalni a játék. És ha nyomd az X-et amikor sejted hogy para lesz akkor sokszor továbbugrik a dialógus. 1000 másik játék van amiben 1000x több a hiba. Ne legyünk szőrszálhasogatóak.
Nekem csak a grafika a nagy negatívum. Nem a felbontás meg FPS hanem a karakterek külseje (nem az ellenfelek mert azok frankók) és néha a táj is fura, elbírt volna még egy kis füvet vagy bozótot.
A trial alatt csak 4-szer futottam bele a dialógus bugba ami még mindig megvan és még mindig nincs patch...Idegesítő baromira....
már azt is végigtoltam egyszer még anno mikor megjelent, de ez a nextgen verza megint odaragaszt a tévé elé néhány hétre . 😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.08. 12:56:31
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gyakorlatilag ha úgy vesszük, ez háromból semmi sokak szemében....Még jó hogy jött GTA V és Dragon age (bár ennek meg kéne egy patch)...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Eljutottam arra a szintre hogy mindent úgy csinálok meg hogy a kiskopterrel + gránátvetővel és a nálam lévő közel 40 töltettel (lol) repkedek és kiírtom 1 perc alatt a bázisokat, hogy gyorsan haladjak...
Annyira FC3 az egész.... Az FC3-at élveztem az újdonság varázsa miatt + a sztori sem volt rossz.
Itt a sztori sem egy hűde és újdonság sincs.... Ami van az meg blőd...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Valahol azt olvastam hogy a far cry 4 csak olyan xbox 360-on lehet elindítani amiben van merevlemez.
Ez igaz?
A 4. epizód coop részét Harlekinnel csináltuk, erődfoglalás, coop acsik kiszedése nagy móka volt . A fő szál nem volt egy
nagy szám, lehetett volna hosszabb is, de nem aludtam el rajta egyzser sem :-) Mindenképpen jó móka volt ez a rész (is).
Ezeket leszámitva még mindig a legjobb idei játékom. Multival együtt közel 100 óra felett járok.