176898
banner
  • SlickAdam
    csak a zongora lakktol hanyok mar nagyon...
    kontroller csak annyiban valtozik az uj verzioban, hogy barmilyen headset-el lehet csapatni? mert arra kakilnek.
  • Moby
    Vedd meg a régit, veszel hozzá 50-ért egy külső kétterásat. problem solved :) Vehetsz fehéret, az nagyon szép.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 12:11:34
  • SlickAdam
    nezem mikor jon az uj matt, 1 terras XO... hat mar elö lehet rendelni... 450 ojroert... LOL
    regit Halo Remaster koddal meg mar 320 korul kapnek. mehhh
  • Moby
    Ezért felesleges fikázni. Jelenleg a ps4-em minden dimenzójában nagyobb, mert alatta van egy notebookhűtőpad, hogy ne legyen elviselhetetlenülmoslékhangos, CSAK nagyon-hangos. Pedig van klímám, szal nincs százezer fok nyáron sem. Nem akarom elképzelni sem, mit művel ez egy kellemesen kolbászcsöpögősre forrósodott lakotelepi hűtetlen lakásban... Mégis ott tartok, hogy lemondok a gariról, és elviszem lézervágatni az alját, hátha akkor normalizálódik a helyzet( Van aki az ebayen erre szakosodtt. Nyilvánvaló, hogy a problémám tök egyedi, mind az öt volt gépemmel LOL).
  • Kongy
    Lehet fikázni az XOne-t azért, mert nagy, vagy mert külső táppal működik, de legalább nem egy jetpack... :D Én hajlandó lennék feláldozni a kis méretet a halkabb és hűvösebb működésért cserébe. Na meg az a HDMI kábel... össze se lehet hasonlítani a sony-éval, lol. :D
  • Totti5
    XO HDMI kábele
  • Moby
    Tutter, hogy a köv. one SKU mellé is ugyanazokat a bazári hulladékkábeleket fogják adni, amiket a sony is. Árverseny van, olcsósítani kell...
  • Totti5
    A Sony nem csinálhat már külső tápot. Júzerek megkövetelik h belül legyen, mert ez valami olyan kényelmi funkció és technológia ami megfoghatalan szent grált ad hozzá, de hajjaj akkor lenne sírás amikor kikerülne. Lázadás majd atomháború.
  • Moby
    Naja. Ez egy ezeréves probléma a sonynál, de nem adják fel a kínszarást, mer aztat a japán kultúra tilcsa
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 11:52:52
  • Kongy
    Meg mondjuk külső táppal. Sokat segítene a melegedésen, az biztos. Nem értem a Sony miért erőlteti bele a tápot. Oké, kompakt lesz a cucc, de rohadt meleg és zajos.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.20. 11:48:43
  • Moby
    Énis....gyakorlatilag egy one-t, ps4 béllel :D Olyan finom műszer ez a ps4-hez képest, hogy nemigaz. Kis finom halk driveja van, hangtalan az egész gép(tökmindegy hogy megy-e játék vagy nem), apple-like minőségiek a kábelek. Fasza cucc. Pedig anno a teardownok alapján mindenki az ellenkezőjét vízonálta. Én is.
  • SlickAdam
    en ps4-bol is inkabb egy vastagabb verziot szeretnek, normalis hutessel...
  • Moby
    Erről pofázok feszt. Itt egy gép, ami kvázi tökéletes. Mégis mindenki egy olyanra vár, aminél a legjobb eset az lehet, ha ehhez képest nem kúrják el.
    Érthetetlen...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 11:23:59
  • Tyrant01
    Minek tartsam meg?
    Ha esetleg megint szervizbe kell küldeni, akkor veszek újra egyet arra a 2 hétre, ez egy ilyen sport :-D
  • Totti5
    Pfejj, a superslimnek akkor lett volna értelme, ha 20assal olcsóbb mint a normál. Egy vacak, persze a Sony szemszögéből pénznyomda minden bizonnyal, mert anyag meg igényesség nem volt benne. Életem legrosszabb vásárlása volt konzol hardwer terén. Utáltam, gyűlöltem. a hányinger kerülgetett amikor el kellett indítani.

Jelen X1 egy tökéletes kifinomult masszív konstrukció. Kivéve a fényes baszás rajta, de azt matricával örökre orvosolni lehet.
  • Harlekin
    Miért adod el?Elfér a másik mellett !Jó az ha van ott tartalékba még 1 x1!
    Vagy nem akarsz 2-t megtartani?
  • Zavarodott
    q;)
  • Tyrant01
    Jaja, lehet venni jó áron. Pl nekem is lesz egy eladó kb 2 hét múlva :-)
  • Zavarodott
    Ha venni akarsz nem mostanában fogod remélhetőleg eladni. És amikor kijön a slim majd valamikor az se fogja annyira leverni az árakat, mert már most is tudsz venni jó áron One-t.
  • Moby
    És azt ki garantálja, hogy a slim lesz a drágább a piacon??? Lehet, hogy olyan olcsósított fos lesz, mint a 360E, vagy a ps3 superslim.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 10:41:23
  • Zavarodott
    Befejeztem és egyúttal elnézést is kérek, hogy egy nyílt fórumon le mertem írni a véleményem úgy, hogy nem hozzám szóltak... q;)
  • Totti5
    Szerintem fejezzétek be, így is takarítanom kell majd.
  • Doog
    Csak nem mindegy hogy ha meg akarok majd tőle szabadulni menyiért fog elmenni.
  • Zavarodott
    Ellenpólus mindig kell. De ahogy mondtam teljesen igazad van. Mint mindig... q;)
  • Harlekin
    "Már korábban írtam, hogy nem érdekel ki mit ír (már ha követed az sg-t)"
    őőő
    "Tehát akinek nem jön be a kinect az csak fikagép lehet... q;) "

Én választ adtam valakinek,NEM neked,hanem másnak!!!
    Akkor,ha nem érdekelt amit írtam miért reagáltál rá?
    Vagy csak akkor nem érdekel amikor valaki szembe állít a saját véleményével?
    Úgy viszont teljesen más,ha valaki válaszol valakinek amire be lehet szólni?

Jah és mind a 109 játékom digit x1 en!Első 2 játékom volt lemezes és soha többet nem akarok!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.20. 10:25:40
  • Zavarodott
    Már korábban írtam, hogy nem érdekel ki mit ír (már ha követed az sg-t) Egy saját véleményt, tapasztalatot írtam le. A játékaim nagy része digit kopi... q;) Amúgy meg természetesen igazad van. Hogyne, persze, ahogy mondod... q;)
  • Zavarodott
    Nem vizionáltam előre mit fogsz tenni vagy nem tenni... q;)
  • Harlekin
    Nálam is 2 km-el arrébb van olcsóbb gyorsabb,de ezért nem fogom tele sírni az sg-t,hogy a szar szemét ms miért akart digital onlyt,meg miért csak letöltőst rak a csomagba és nem lemezest stb stb.Ebből indult itt ki a netes vonal,ha követted volna az eseményeket tudnád.Ne akard a komplett sg keresztet magadra venni!Ez után jött ha kiderült hogy van akkor jött hogy drága,ha kiderűlt,hogy van és nem drága akkor szar.Mind 1 csak valahogy megmagyarázható legyen a letöltő kódok értelmetlensége.
  • Harlekin
    Szintén!
  • SlickAdam
    csak hat az esö... az mindig huncut. remelem Kódiék jobban toljak az ilyesmit, mint a kicsit örült arcok.
  • Totti5
    Elvileg annyival megy. Júli 10.
  • SlickAdam
    lehet tudni, hogy meglesz-e a 60 frem vegül? par honapja olvastam, hogy az a cel. julius elejen jön ugye?
  • Zavarodott
    Nem ismersz engem. Ne is tégy úgy. Kkthxbye... q;)
  • Zavarodott
    Belvárostól pár száz méterre. Semmi közöm az agglomerációhoz. Más szolgáltató kevesebb mint fele áron kínálja ugyanezt (még tobbet is) pár utcával arrébb... q;)
  • Harlekin
    Nem,de még is az azok!Pedig csak kinect nélküli felhasználók lennének addig ameddig nem éreznek iszonyat késztetést arra,hogy hozzá szóljanak a témához.Aminek mindig fika a vége!!!Te is ellenállhatatlan vágyat éreztél,hogy ezt észrevedd kinect nélküli felhasználóként!És köv posztodba le is írod,hogy Te miként vélekedsz a kinectről!EZ MEGY A KINECT MEGJELENÉSE ÓTA!
  • Harlekin
    Mind vezeték nélküli,de van lehetőség a vezeték csatlakozására.
  • Harlekin
    Most nézem a vidanet oldalát a 40 es net+a családi kábeltv csomag 11300(és van 60 as net is!)
    Ugyan ez a csomag a t homenál (ez van nekem)csak a net 50 es + családi ip tv 10900!Ez az az eget verő drágaság?Az agglomeráción kívül?
  • DonPedro22
    Rendben köszönöm a választ, még annyit, hogy említetted a kontrolleren a kábeles csatlakozónál van gomb.... a kontroller nem vezeték nélküli? vagy anélkül megy?
  • Zavarodott
    Tehát akinek nem jön be a kinect az csak fikagép lehet... q;)
  • Totti5
    Kormányos gameplay, nagyon jónak néz ki!