XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Viva Pinata: nem akció, de nagyon rá vannak pörögve, asszem a 2-t lehet ketten is tolni
Rayman Origins/Legend: 2D platformer, de 1-4 player, szép meg vicces
Brothers: tale of 2 sons: na ezen sírni fognak a végén, de egyébként tüneményes, ha tudod force-olni, hogy mindkét kontrollert controller 1-ként kezeljen (nem emlékszem X360 on lehet-e ilyet) akkor koopba is lehet tolni
Spiderman: friend of foe: coop brawler, nem egy nagy eresztés, de unokaöcsém imádta
Lego rock band: fillérekért lehet használt gityókat szerezni és nagy móka a közös játék
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Bármelyik lego cucc, esetleg skylanders?
Mestermű és age appropriate egy 11 évesnek. Gore meg sose volt benne.
Légyszi; az inkább focilabda-játszótér jótanácsokat kerüljük. :)
Köszi!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.14. 22:37:42
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ezért mondom mindig mindenkinek, akire haragszom, hogy Moby lásson el téged jótanáccsal! :D
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.14. 09:57:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
8ért vettem multkor kódot.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az 1-2-3 teljesen rendben van. 3 a legfixebb 60 mind közül, de az 1-2 is inkább stabil 60 mint bármi más.
Halo 4et nem cseszik el, akkor nem lenne semmi gondom a pakkal, de az látványosan instabill.
Adversus solem ne loquitor