176898
banner
  • KILLER2
    Hááát. Valószínűleg gyári a hűtésed. Mivel használt és gondolom nincs rá garancia, ezért elég merész dolog lenne levenni és a gyárival használni. Inkább hagyd rajta. Ha a gyári van csak, akkor elég nagy a 3 led esélye.
  • tejföl
    ERgyáltalán nem baromság. A kommentemben én is erre céloztam.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Németországban ott a játékok besorolása miatt van gond, nem? Nincs 18+, és ezáltal pl. a Gears of War sem jelenhetett meg, ergo nem játszhattak vele, csak ezt gondolom páran megkerülték hamis régióadatokkal. :) De lehet, hogy baromság eme feltételezés.
  • testerlnx
    Csak azt nem értem, hogy ha ez alapján rugták ki az embereket akkor, mi tart ennyi ideig, mert hogy ezt már akkor meg tudják csinálni mikor bejelentkezel, én meg azóta vagy 3-4szer voltam fent live-on és még nem baszott ki... Úgy értem az IP tartományból egy pillanat alatt meg van szerver oldalt, hogy hova tartozik az IP, és az acc-ból sem túl időigényes megnézni a Location-t, így pedig már az első nap első bejelentkezéskor ki kellett volna vágnia mindenkit... Vagy ezt nem programozták le, hanem manuálisan keresték az IP tartományokat? Szóval azért egy kicsit sántit nekem, itt másnak is kell lennie. Persze csak okoskodom, és remélhetőleg egy m$-os srác nálam sokkal jobban tudja a helyzetet :) Minden esetre ha ez tényleg így van akkor tényleg kapják be, és mindenki menjen panaszkodni akit banoltak!
  • tejföl
    A német példa meg sántít. Ott van hivatalosan live. Nálunk meg nincs, szóval, ha akarnánk sem tudnánk regisztrálni legálisan. Ahogy a lengyelek, görögök, brazilok, csehek sem.
  • tejföl
    Amikor én felhívtam őket tavaly decemberben, szinnte ugyanezt mondták. Ne menjek an live-ra, mertMagyarországon nincs és egyébként is az egész Kelet-Europai régiót le fogja lőni a Microsoft. Dilettánsok gyülekezete, nem kell bedőlni nekik. Biztos, hogy nem régio alapján tiltották le a gépeket, mert akkor egyetlen magyar felhasználó sem maradt volna a live-on. Hitelesebb forrásból kéne informálódni és kerülni a felesleges pánikkeltést.
  • tejföl
    Ha minőséget akarsz, akkor :
    covergalaxy
    san2000.com
  • szabzol
    www.cdcovers.cc
  • szabzol
    HUPSZ...

őőő megyek, ki kell húznom egy "felesleges" kábelt a boxból
  • TothLaci
    Csak azt nem értem, hogy a ****** lehet elrontani így a hűtést? Bár, hogy még InnoVision gagyi hűtést rak rá a kártyáira, azt még jobban megértettem, de hogy M$ szakemberei tették meg ezt? Procik 85-90 °C-on, nem semmi. A vízhűtéssel pedig csak egy nagy bajom van. Drága :(
    Bár, ha most már így megrendeltem az Xbox360-at, majd számolhatok ezzel is.
  • szabzol
    Hát lehet hogy én néztem be, de nekem úgy rémlik, hogy ha nem frissítettem, akkor nem engedett live-ra menni, pontosabban egyből kijelentkezett.

Valaki nem tudja, honnan lehet ilyen Halo 3 Beta-s meghívót szerezni? Nem merem betenni a Crackdown-t (félek, hogy megkarcolja)
  • koviprog
    Idézet: http://gearsofwar.blog.hu

Supermoto35 2007.05.22. 20:11:37
    Ma beszéltem a MS-tól egy emberrel aki elmondta , hogy mindenkit a magyarországi live hiánya miatt rúgtak ki és tiltották le a gépeket. Ezek a gépek állítása szerint örökre kiestek a rendszerből. Arra kér , hogy most ne menjünk live-ra, mert nagyon szigorú az ellenőrzés. Mec addres + IP cím hovatartozás ( Szó sem esett módosított gépekről.) Németországban is nagy a felháborodás , mert a játékosok felét kirúgták a hamis regisztráció miatt. (Gears of Wart nem tudnának játszani) Már volt egy értekezletük e miatt de erről nem akart többet mondani. A panaszokat továbbítják felfele. 0680018590 a szám ingyenes itt lehet panaszkodni. Egyébként nagyon kedvessek . 2008 ban talán lessz Live , ha a magyarországi szélessávú net elég stabil lessz és nem ingadozik, mert állítólag ez a gond. ( Magyar Cseh Lengyel ) A MM-ben úgy árulják a prémiumot, hogy nyugodtan mehetsz a livra (ma kipróbáltam).Az ingyenes 1 hónap gold a head set a játékokban az xbox live multiplayer menüpont, ezt mind megvásárolod. Semmi nem hívja fel a figyelmet arra, hogy a gép és a game tudásának csak a felét tudod kihasználni, de ha mégis megpróbálod akkor az MS lekorlátozza a gépedet.Ez a vásárlók megtévesztése, lehet szólok Kati Attinak ez az ő területe. Vetesse le a polcokról, ez elég ciki volna. És mi van, ha Angliában vettem a gépet és ott is regisztráltam, mert van ott albérletem, de most MO-n dolgozom és hoztam magammal, akkor nem dughatom netre, helyhez van kötve az xbox, korlátozza az MS a szabad mozgásomat ? A laptopról sem ugrik le az XP ha Nicaraguában csatlakozok. A PS3 mért enged a livra ráadásul ingyen. Ezekre azt mondták teljesen igazam van, nagyon jó, hogy ezeket elmondtam továbbítják ezt is felfele. Állítólag mindent megtesznek de nem rajtuk múlik. Panaszkodjatok minnél többen !!!!!!
  • priluki
    Aha világos,elég hangos,meg igen.. jobban tekernek a ventik ha berakom a lemezt. thx ja,akkor szerinted jobb ha azt a + hütést leveszem rola a békesség kedvéért?
  • turho
    nem néztem ma...tegnap még ment.
  • EasyLife
    xbox360 hoz honnan tok leszedni jó minőségű borítókat?(google-n kívűl)
    lécci aki tudja legyen olyan rendes és elmondja. előre is köszi
  • KILLER2
    Mióta? Én nem tudok ilyenről.
  • szabzol
    De anélkül fel sem enged live-ra.
  • KILLER2
    banolni csak az új dashboardal tudnak, így aki ezt méág nem tette fel, annak nincsen félnivalója. (tudtommal)
  • tejföl
    Van még néhány ember.
  • szabzol
    Nekem a régi listámról 1 azaz egy ember aktív (PUB) őt is bannolták, de másik géppel visszajött.

Van még valaki, aki tört géppel fent maradt?
  • tejföl
    Megy még a live?
  • KILLER2
    Én már legközelebb vízhűtést rakatok bele. Ha még1x 3 ledes lesz, akkor alaplapcsere+vízhűtés.
  • turho
    Az én friendlistámról, illetve ismerőseim friendlistájáról az emberek 60 %a tűnte el. Páran visszajöttek az új boxukkal már.
  • tejföl
    Szerintem jó ha száz.
  • Lizardman
    jah, ezért akarok én is minél elöbb hűtésmodot :)
  • szabzol
    Van egy olyan érzésem, hogy nem a flash-t magát látják, hanem a játékokból szűrnek le valamit. Nekem még mindig megy a marketplace(lekopogom). Olyan pedig nem volt, hogy megjelenés előtt játszottam volna valamivel, erre külön odafigyeltem. Nem merem kipróbálni az online játékot, igaz ez a profilom nem is gold.

Valaki tudja, hogy kb hány magyar maradhatott fent?
  • KILLER2
    Szedd le a hátuljáról ezt a cuccot és hallgasd meg. Mennyire hangos és amikor beteszet a lemezt és elindul a játék, akkor hangosabbak lesznek, e a vantillárotok. Figyelj, hogy nem a dirve-ot hallod-e.

Engem meg wadarr is mét megment. A 3 ledes gépem másodszorra is javítható. Viszont aki nem használ htésmodot, annak: a GPU hőmérségletét nem lehet kívülről érezni. Leht, hogy a gép a langyos, de attól még lehet forró a GPU és leeht 3 ledes.
  • priluki
    Értem.. és hogy tudnám kideriteni hogy lett e hütésmodolva? vagy esetleg hogy lehetne megcsinálni?
  • KILLER2
    Nem. Írtam is miért. De nem tudom, itt történetesen az intercoolerről van szó. Nem udom, hogy a tiéd is szar-e, de szeritnem az.
  • turho
    Én is hiszek benne, olletve maximum félautomatán kerestek bejelentkező logokat. Alátámasztja ezt az a tény, hogy semmi rendszer nem fedezhető fel az eddigi statisztikákban.
  • priluki
    igen kb igy néz ki!!! akkor ez nem jo?
  • KILLER2
    felirat télkül
  • TrIp
    c4eva szerint manuálisan mentek a banánok... és hétvégére lesz új fw a még nem bannoltaknak, úgyhogy kipróbálom aztán veszek egy negyedév goldot sztem:D
  • testerlnx
    Senki se tudja mi alapján szűrnek (ha mégis akkor szóljon mert engem is érdekel!). Mostanában több helyen azt találgatják, hogy adatok alapján szűrnek, pl egy acc játszott már a még meg sem jelent game-el, ha nem flash-eled akkor ez semmiképp nem történhet meg :) Az meg, hogy a magyar support elhajt mindenkit mert, hogy még a live-hoz sincs a bantu nigger magyar csóringernek joga az már csak egy lerázó szöveg is lehet... Persze lehet, hogy IP tartományból megnézik, hogy milyen országól jössz és összevetik az acc-od címével, majd meglátjuk.
    1-2 héten belül csak kiderül mi van, most még mindenki csak találgat, persze a genyóság az, hogy a picipuha cseszik nyiltakozni a ban-al kapcsolatban, érdekes módon még egy hibaüzenetre sem tellet tőlük ami azért elég érdekes... XBOX-nál is csak hibakód volt?
  • Lizardman
    gondolom azért ennyire nem ... , hogy azt a méteresm intercooler feliratot nem veszi észre :D
  • KILLER2
    Így néz ki?

Ez az intercooler. A tápba csatlakozik be. Visszafogja a gyári ventiket, asszem olykor rázkódik is kicsit, amivel cseszeget valami csatlakozót (asszem a HDDét), zárlatos lehet és ráolvadhat a 360 hátuljára valamint múltkor wadarr írt egy esetet, hogy belesült a gép tápcsatlakozójába, amitől javíthatatlan lett.
    #17090: ban hullám nem csak a moddolt gépeket fenyegeti. Magyarország nem Live!os ország, így mindenkit banolhatnak.
  • Lizardman
    egy pontos nevet pls, mert igy még a google se dob ki eredményt :D (thepmostetic)
  • testerlnx
    Nekem 1 éve megy hűtésmod nélkül fektetve jól szellőző helyen a gép, az Oblivion-al ma toltam 10 órát (jó ez a szabi :))... Nem mondom, hogy nem lesz soha 3led-em, de azért nem venném biztosra, hogy hűtésmod nélkül tönkre megy a gép. Amúgy meg a ban hullám miatt azért érdemes elgondolkodni, hogy tisztán tartja-e vki a gépét, szóval ha flash nem tervez vki akkor az még véletlenül se csináltasson hűtésmodot szerintem!
  • priluki
    hát az van ráirva hogy thepmostetic,és 2 db venti van benne,vanrajt auto/meg manuális kapcsolo de nekem manuálisan van és állandoan megy.
    Miért nemjok ezek vagy mi a gond?
  • KILLER2
    A + ventid milyen? Ugy nem intercooler?